Eşinin ya da sevgilinin kafasındaki soru işaretlerini engellemek için kendinden taviz verir misin?

Eşinin ya da sevgilinin kafasındaki soru işaretlerini engellemek için kendinden taviz verir misin?

Evet izin vermemek için bir sebebim olmaz veririm elbette ama sürekli olarak beni sorgulayan güven duymayan bir insan olursa o zaman ilişkiden söz etmek çok zor olur ya dakika başı ne yaptı kime ne yazdı kiminle ne konuştu demek ki o insan ne güven ne sevgi verememiş demektir. Öyle bir ilişki olmaz.
Vermek sorun değil ki bunu istemesi bile kırıcı bir davranış bence ben kimsenin telefonunu şahsen karıştırmam eşim dâhi olsa sonuç itibariyle birlikte olsak bile ilişkiler de kişisel sınır var ve bu durum da ihlal oluyor
Güven duymak önemli aldatacak veya başka bir şeyi olan sanki telefon da kanıt mı bırakacak
O yüzden güven duyduğun kişi ile yürümek önemli
Veririm o vermezse o işte vardır bi bokluk derim 😂
Kontrol etsin. Suç unsuru yok ne de olsa
Teşekkür ederim gülüm
Cevap
38Cevap
Telefonum her zaman ortada ve eşim telefonumu hiç komtrol etme gereği duymadı aynı şeklide ben de onun telefonunu kontrol etmiyorum.
İzin veririm saklayacak birşeyim yok
Veririm, istediği gibi kurcalayabilir
izin veririm benim için sıkıntı olmaz
Tabiki. Şifre yok zaten. İstediği gibi alıp bakabilir. Ama şüphelendiği için bakıyorsa izin vermem. Bunjn için karşılıklı konuşmak gerek. Ama söylediklerime inanıyorsa, telefonuma bakma gereği duymaz zaten. Ama yine de telefonuma bakmak isterse o zaman izin veririm. İçi rahat etsin bebeğimin.
Kontrol etsem neye yarar zaren benle beraber olduktan sonra hiçbir kıza ilgi duyacağını snamıyeoum çünkü geçmişte fazla miktarda kızla berabe rolmuştur canım nerde şerefssi * varsa benim kaderime öyleleri çıkar o slaka sercanla evlenmeyi hiç istemiyorum ama mecburım sanırım
Taviz değil, sınırlardır burdaki olay. Güvenmiyorsan sorun başlı başına budur. Bugün telefonda aksi bir şey görmemiş olman güvenini pekiştirecek mi? Hayır. O anlık tatmin sadece.
Ben telefonumu karıştırmasına izin vermem. Güven varsa zaten ihtiyaç olmaz, yoksa da telefon bakmak ilişkiyi düzeltmez. Herkesin biraz özel alanı olmalı.
Beraber bakarız kafasında soru işareti kalmasın gerçi çok sosyal medya kullanmam ama normal mesajları WhatsApp mesajlarına bakarız benim için Okey
Herhangi bir şey sakladığımdan dolayı telefonu vermemezlik yapmam ama sevgililik aşamasında özel hayatıma bu kadar müdahale etmem telefonumu asla vermem çünkü telefonum benim özelimdir
Kız arkadaşlarımla mesajlaşmalarım dışında istediğine bakabilir. Şifremi biliyor zaten ben de onun şifresini biliyorum
İstediği kadar bakabilir saklayacak bir şeyim yok
Şüphe uyandirmadigi sürece etmem kendi telefonuma da dokunulamaz. Yakalarsam da sonucu kötü olur
Kafasinda soru isareti olusturacak davranislar yapmam 🙃
Sevgilimin arkasından iş çevirecek biri olmadığım için izin veririm
İzin vermem.
Hiç kimse telefonuma bakamaz.
Annem dahil olmak üzere..
gizlim saklım yok telimin şifresi yok facebookun şifresinide herkes biliyor
Tabiki edebilir
Sevgilimden ne saklım olacak ki
Kafasında soru işareti varsa benden uzak dursun o güven yoksa ben de yokum.
Kendimden taviz vermem de telefonumu istediği gibi kullanabilir bakabilir yani
Çok rahatsız edici bir durum ben bakmıyom bakılmasınıda istemem ana maalesef sevgilimin öyle bir huyu var
Yani veririm tabiki ciddi düşünüyosan hele senin olsun al derim neden saklıyim ki bişey
Bırak sevgilimi babam bile bakamaz özel eşyam o benim hayırdır
Veririm sorun yok bakabilir
Eşimin olabilir, sevgili olmaz
Durduk yere bakamaz.
Baksın sakladığım bi şey yok
O da verirse olur
Ya gizlemem ama güvensizliğine de tahammül edemem
İstediği gibi kontrol ediyor.
Şifrem yok zaten bakabilir istediği her an
Edebilir, izine gerek yok.
Herşeyi yapmaya izni olur
İzinlik bir şey yok takılsın
Bırakırım masaya ya saklım gizlim yoktur
Kimsenin haddi değil
Kontrol edebilir izin veririm..
Taviz değil sevgilim ve eşim telefonuma bakabilir.
İstediği gibi girebilir
Veririm tabii bende gizli saklı iş olmaz
Açık olur zaten isteyen baksın
Kontrol edebilir telefonumu
Asıl izin vermezse o vaziyet sakat
Evet
veririm
Etsin banane
Edebilir sorun yok gizlim saklım yok
sadece bununla çözülse
Hayır
Heybie profilimdeki soru 😅