Aşk İlişkileri Sevgilinizin telefonunuzu karıştırmak istese izin verir misiniz? cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hayır güven yoksa ilişki bitsin. Evet ben kendime güveniyorum istediği gibi bakabilir. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgilinizin telefonunuzu karıştırmak istese izin verir misiniz? Cevapla Telefon Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. İzin veririm tabi ki de.. saklayacak bir şeyim yok 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Eşyalarıma dokunulmasından hiç hoşlanmam, kimseye de bu hususta müsade etmem. 0 2 Yorumla cengaver115 +1 yıl Demekki var biseyler 1İnciTanesi +1 yıl Kendime ait kişisel notlarım var, telefonum benim diş fırçam gibi, ben vermem.Ayrıca telefon şifresini veriyor olması kişinin sadakatli olduğunun göstergesi mi, yanlış yapmak isteyen her şekilde o yanlışı yapar.
bir-incii Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşkım telefonunu karıştırabilir miyim diye izin isterse olabili 😄 0 1 Yorumla cengaver115 +1 yıl Nasıl istediği önemli tabiki 😂 Yorumla
pamukrella Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl İzin veririm ama tabi onun telefonunu karıştırma seçeneği ile😂 0 2 Yorumla cengaver115 +1 yıl Kısas diyorsun 😂 Yorumla pamukrella +1 yıl Yani takıntılıyım Yorumla
кєℓєвєкк___ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bunun icin izin almasina gerek yok eger birine sevgilim dediysem herseyimi biliyordur saten istedigi gibi bakabilir 0 0 Yorumla
kartaliçezeze Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benim icin problem yoktu aliyordu ben bakinca o elinde tutuyodu bastan anlamaliydim 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Evet, karıştırabilir. 0 0 Yorumla
200x5 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı. vermem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İzin veririm tabi ki de.. saklayacak bir şeyim yok
Eşyalarıma dokunulmasından hiç hoşlanmam, kimseye de bu hususta müsade etmem.
Demekki var biseyler
Kendime ait kişisel notlarım var, telefonum benim diş fırçam gibi, ben vermem.
Ayrıca telefon şifresini veriyor olması kişinin sadakatli olduğunun göstergesi mi, yanlış yapmak isteyen her şekilde o yanlışı yapar.
Aşkım telefonunu karıştırabilir miyim diye izin isterse olabili 😄
Nasıl istediği önemli tabiki 😂
İzin veririm ama tabi onun telefonunu karıştırma seçeneği ile😂
Kısas diyorsun 😂
Yani takıntılıyım
Bunun icin izin almasina gerek yok eger birine sevgilim dediysem herseyimi biliyordur saten istedigi gibi bakabilir
Benim icin problem yoktu aliyordu ben bakinca o elinde tutuyodu bastan anlamaliydim
Evet, karıştırabilir.
izin vermeme şansı olur mu ona la :D
İzin veririm
Olsaydı verirdim.
vermem
O hayir ben evet