Sevgilin telefonunu incelemek, karıştırmak istese buna izin verir misin?

Sevgilin telefonunu incelemek, karıştırmak istese buna izin verir misin?

Hayır tabi ki de izin vermem çünkü karıştırmasına gerek yok zaten her şey bilir. yani bunu gizli yapmasına gerek yok telefonuma istediği zaman bakabilir ama bana söylemesi gerekir. Sevgilinin telefonunu karıştırmak, birçok kişi için güvenilirlik, gizlilik ve saygınlık sorunlarını beraberinde getirir. Bu nedenle, birçok insan böyle bir davranışın kabul edilemez olduğunu düşünmektedir. Eğer sevgilinizin telefonunu karıştırmak istiyorsanız, öncelikle bu isteğinizin nedenini sorgulamanız gerekiyor. Eğer güven sorunları yaşıyorsanız, bunun nedenlerini ve bu sorunları çözmek için yapabileceğiniz adımları düşünebilirsiniz. Ancak, birinin özel hayatına saygı duymak ve gizliliğine saygı göstermek her zaman önemlidir. sevgilinin telefonunu karıştırmak birçok kişi için kabul edilemez bir davranıştır ve genellikle güven sorunlarına yol açabilir. Eğer güven sorunları yaşıyorsanız, konuşarak ve birbirinize saygı göstererek çözüm arayabilirsiniz.
Burada türlü türlü insan gördüğüm, biri ile sevgili iken sanaldan da sevgili yapanlar gördüğüm için izin verirdim sanırım ama benimde onunkine bakmam şartıyla. Yine de öyle çok detaylı değil tabi, galeriye izin vermem tesettürlü arkadaşlarımın açık fotoğrafları falan var, mesajlara da arkadaş grubum ile olanlara falan bakmasına izin vermem ve bakmam da, yüz üstü bakılıp geçilebilir ayda yılda bir falan. Sürekli sürekli olmaz sürekli oluyorsa ilişkide ciddi güven sorunları vardır
Telefonlar kara kutumuz gibi artk
Sanki bir günlüğü açıp okumak gibi
Zaten bu telefon karıstırmak nedir
En fazla ne bulabilir ikinci birini mi aykırı mahrem resimler mi mesajlasmalar mı ihanet eden her zaman bir açık verir telefonunu kurcalamaya luzm yoktur
Benm telefonuma herkes bakıyor hic de utanılacak bir seyim yok zaten ben telefonumu sevgilime gösteremiyorsam mutlaka sakladıgm bir sey vardr demektir
Bence ne sen onunkini ne o seninkini çünkü arada güven problemi oluşabilir bana hiç mı güvenmiyor der ya da senin kişisel alanların var her insanın sınırları vardır bunları iki tarafta aşmamalıdır
Cevap
52Cevap
Karıştırmak istiyorsa vermem normal bakmak için istiyorsa veririm...
Karıştırması problem olmaz ama bunu istemesi problem olur..
Ben insanlarda bu telefon kurcalama merakını bir türlü anlamıyorum günümüzde o telefonlar insanların artık en özel alanları. Yani bu şekilde kurcalayıp sürekli orada bir şeyler aramaya çalışmak gerçekten de pek normal bir hareket değil.
Bazi kadınlar var istemez direk elinden alır öyle kadınlara sinir olurum..
bana güvenmek için telefonuma bakmak istiyorsa avcunu yalar. Çünkü en çok sinir olduğum şeydir başkası telefonuma bakması ya da bakmak istemesi.. bisey sakladığım yok ama biseyde kanıtlamak zorunda değilim..
İlla Telefonuma bakmak istiyorsa önce benim cesedimi çiğnemeli sonrada güvenlik şifresini çözmeli.. Başka türlü zor.
Saklayacak bir şeyim yok ama karıştırmasını istemem. Arkadaşlarımla konuşmalarım benim özelimdir, arkadaşlarımın özelidir. Her ne kadar sevgilim olsa da, herkesin kendine ait bir yeri olmalı. Güvenmiyorsa zaten baştan pek olmaz
Bu konuda hiç çekinmem, sevgilim varsa telefonumun şifresini zaten bilir. ya da parmak izini kullanabilir. Saklayacak bur şeyim olmadığını biliyorum.
Veririm ama mesajlarda girmesini istemediğim yerleri söylerim. Bir de fotoğram albümüne benden ayrı bakmasına izin vermem normalde kapalı arkadaşlarım açık resim atabiliyor
Hepsine izin verdim hepside dediki bu telefonda ihlali birseyler olmalı. Bir kaçı hatta şey demişti ben olsam nereye saklarım diye kendi kendine düşünmüştü 🤣
Yok kişiler olan o kişiye ait bir şey o telefon kimin işe sadece o tuta bilir telefonu başka hiç kimse
Karıştırması için vermem bu düşünce tarzı rahatsız eder.
Ama kullanmak amacı ile veririm no problem.
Evet, karıştırılmadık bi o kaldıysa neden olmasın? :D Önemli olan telefonda ne saklamaya çalıştığın değil, kafanda neleri sakladığın.
Benim yanımda bakmak isterse evet. Özel aile yazışmaları hariç bakabilir herkesin bir özeli vardır. Keyifli günler..
Telefon değil kalbimi veririm de işte onun için bir şey eksik
Veririm ama böyle bişeye gerek yok bende öyle bişey yapmam
Kesinlikle, gizli saklı olması gerektiğini savunan biri değilim.
Karıştırsın gizlim yok saklım yok ( sevgilim de yok 😀 )
Kesinlikle vermem, mesajlarımı okusa o an bırakırdı beni. Ben biraz çapkınım çünkü
İzin isterse veririm. Gizli gizli yaparsa kavga çıkar.
Kimseye telefonumu karıştırtmam kimsenin de telefonunu karıştırmam
Her zaman izin vermem. Arada heyecan katmak lazım. Dozunda kıskansın ki enerjisini atsın. 😂
Hayir tabikinde bugun var yarin yok olacak birine niye vereyim
Özel alan ihlalidir eşin bile olsa yapmaman lazım özsaygıya çok diklat ederim kabul edemem
Karıştırması için vermem ama içinde birsey olduğu için değil rahatsız edici olduğu için
Veririm ama şifrelerimi vermem rahatsız olurum öyle
Bakabilir elbette ama güvenmediğinden bakarsa tepkimi koyarım.
Birbirine iki insan güveniyorsa bakmaz guvenmeyen bakar
İzin verirdim bulabileceği sakıncalı bir durum olamaz😎
Veririm saklayacak bir şeyim yok ama bunu güvenmediği için yapıyorsa artık eski sevgilim olur
Ayrılmak istiyorsa oynasın
Evet karıştırabilir. Bana dair bilmediği herhangi bir şey bulamaz.
Veririm. Telefonumda bir özel bir şey yok zaten.
izin vermem diyen kizlarin ciddi iliskisi oldugunu sanmiyorum hatta dusunmuyorum izin vereceksin seve seve
Yani telefonu kurcalamak bana güvenmediğini gösterir kurcalamak demeyelim de istediği kadar bakabilir
Güvenle alakalı öylesine ise sorun olmaz gezsin. Ama şüphe veya güvensizlik varsa orada tavrı koyman lazım güvenmiyorsa neden sevgilin?
Evet veririm. Ama o vermezse sorgularım güvenmem
Hangi sevgilim olduğuna bağlı hepsine vermem
İzin veririm ama sık sık istiyorsa eğer hayır tabiki güven problemi vardır sık sık istiyorsa çünkü
İzin veririm ama ilk önce sevgilimin olması lazım xndjdj
Benim herşeyimi karıştırabilir
Hoş bir davranış değil ama veririm
Serbest, istediği gibi karıştırabilir.
Karıştırabilir çok sknti değil
Hayır benim özelim sonuçta
Veririm istediğini yapsın
Ama ilişki yeniyse benim kontrolümde olmalı tabi, özel bilgilerime falan ulaşmasın.
İstemedi hiç , isterse veririm.
Verirm ama bunu yapması hoşuma gitmez
Tabikide karıştırabilir buyursun alsın.
Gizlice bakıyorum. İzin almıyorum
İzin veririm sonra da ayrılırım
Verirdim, karşılıklı kariştirabiliriz.
İstediği gibi karıştırabilir.
Sevmem öyle şeyleri. Her insanın özeli var.
hiç bi şey bulamaz ama hayatta izin vermem
Sorun yok baksın
Tabiki de veririm ileride nasip olursa
Bakmak için rica etse elbette izin veririm.
rahatsız olmayacaksa veririm tabi :D
Veririm
Sorun yok veriyoruz zaten
Elbette öyle gizlim saklım yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?