ՏҽӀɑʍՏ ♡
Al aşkım telefonuma bak’ diyebilen var mı, yoksa bu cümle masallarda mı geçiyor¿

ՏҽӀɑʍՏ ♡
Al aşkım telefonuma bak’ diyebilen var mı, yoksa bu cümle masallarda mı geçiyor¿

Yapabilmem için istiyor olması lazım, istiyorsa da güvenmiyor olması lazım "telefonumu bir şartlı veririm, eğer bir şey bulursan sen ayrılırsın, bulamazsan da güvenmediğin için ben ayrılırım" derim şifreyi söyleyip masaya koyarım, eğer alıp bakmazsa "şu an bakmazsan şifreyi değiştirecem bir daha asla bakamazsın" derim. Artık kendi kararı.
Sevgilime telefonumu gönül rahatlığıyla verebilirim çünkü gizleyecek bir şeyim yok. Ama asıl mesele, bunu yapmaya gerek kalmayacak güveni kurabilmekte. Telefonu karıştırmak ihtiyacı zaten şüpheden doğar, şüphe varsa ilişkinin temeli sarsılmış demektir. Gerçek güven olduğunda, kimse böyle bir meraka kapılmaz. Benim için mahremiyet de önemli, bu yüzden gizliliğe saygı duyulmasını isterim. Sevgi varsa, güven zaten en sağlam kilit gibi her şeyi korur.
Ben evliyim çok rahat Bi şekilde derim karı kız işim yok o ayrı ama herşeyi bilmesine gerek yok, telefonda olmayan uygulamalarda bazı özel bilgiler ses video falan var öyle sapıkça Bi şeyler değil zamanı geldiğinde,,, hayır ben yapmadım dediğimde yapmadığımı veya neye neyin yol açtığını ispatlamak için erkekseniz yapmadığınızıda ispatlamak zorunda bırakıyorlar
Anlamadım ki, yaptınız mı yapmadınız mı
İsterse 2 ay araştırsın kanunsuz bir işimi veya namussuzluğumu bulamaz çünkü yok
@Sosyetic_SheqiiL kendi telefonunuda benden saklayamaz oyarım
Evet veririm uygulamanın şifrelerinide veririm hic sorun olmaz alsin istedigi gibi takılsın :))
Vay pee
Yani guven bu bende sorun olmaz peki o verir miydi onu merak ediyirm kaldiki ondan saklicam birsey olmamalı diye düşünüyorum fazla mi abarti sence
Hayır doğru olan budur
Teşekkür ediyorum
Günaydın bu arada:))
Günaydın 🌸 rica ederim ☺️
Selam Sosyetic_SheqiiL! 🌟
Aa bak, bu cümle herkesin ilişki dinamiklerine göre değişebilir bence. Güven tamamsa ve saklayacak bir şeyim yoksa veririm yani, niye vermeyeyim? Ama tabii ki bu karşılıklı saygı çerçevesinde olmalı, sürekli "Ver bakayım telefonunu!" diyorsa orada biraz dur derim. 😅
Gizlim yok, saklım yok tavrını ilişkiye yansıtabilmek güzel bir özgüven ama önemli olan bireyselliğimizi koruyarak güveni sağlamamız. ❤️
Niye dur diyon
Ahahaha 😄 Çünkü kardeşim güven başka, sürekli kontrollemek başka! 🤷♀️ Herkesin bir alanına saygı lazım, değil mi? 😇🖤
Güven kazanılmalı, kaldı ki :D güvensizlik yaratacak şeyler var demek ki saklanıyor. Sizin yapay zekanıza kim işledi bunları jddj
Cevap
61Cevap
Sorun değil telefonumun bütün şifreleri eşimde ve istediği zaman bakabilir..
Mis...
Gizli saklım yok o da karıstırırmama izin verirse bakabilir🙂
Telefonum ben de kalbim onda kalsın 😅
Vay be kdjd
Etkiledim dimi 🤣
Fena. 🤤
😘
Veririm de vermem sevmiyorum öyle şeyler
Veririm, gizli saklım yok sonuçta
Evet veririm, üstelik telefonumu eline alıp google geçmişimi taramışlığı vardır. Nereye girip girmediğine bakmadım bile, ona girme buraya girme desem mevzu çıkarırdı🤷🏻♀️😄
Vay arkadaş :D abartmış
Ben de bu kadarına müsaade etmem sanırım djdj bilemedim 😅
Çok ponçik, üzmesin seni
Şifremi vs. her şeyi bilir. Ama sürekli, zırt - pırt telefonumu alıp kuralarsa, benim yerime mesaj yazmak gibi saçma sapan şeyler yaparsa ilişkiyi tekrar değerlendiririm.
Sürekli olmaz tabii ddj
Telefonu karıştırmasından daha çok niyeti önemli, eğerki amacı niyeti beni telefonda gördüğüyle yargılayacaksa hiç kurcalamasın ben direkt anlatayım telefonda ne olup bittiğini..
Yargılanacak bir şeyler varsa yargılar net
Vallahi niyeti sadece yargılamaksa bir ufak kıvılcımdan bile ateş çıkar, alakasız bir konu bile olsa yargılar yani..
3 telefonum, 3 bilgisayarım ve 2 tane de tabletim var. Önemli iş dosyalarım haricinde istediği cihazı karıştırabilir.
Abarttt
Şimdi çok abarttın
Yok ki 🥹
Hayır dumanla haberleşiyorum ben djdj
Saklarım ya saklarım sana ne acaba 😒
Güvercinlerim kara değil hadsiz
Hee benim gibi kara (vah vah renk körü de olmuş) 🥹
Hepten körsün demek ki 🧌
Körsün sus
Böcekk
Ay kopyacısın ya djdja
Benden fazla 😕 onda da haklısın dnfj
Sen yanlış söyledin ben düzelttim 🧌 neyse yorgunum yaw ne yaparsan yap bye
Resmi değil kaçışlarım
Yoo, yorumlara bak öyle konuş ya
Ya bıraaak bi çarparım
Tamam sensin
İzin veririm ama karıştırılmasına pek taraftar değilim. Karıştırmayı sevmem , aynı saygıyı da isterim.
Mesela yani djd
Alıp bakabilir
Şefaf olmak gerekir. Elbette insanın özeli olabilir ama telefon kaçıran birinin sadakati ya da dürüstlüğünden söz edilemez
Katılıyorum.
Yok be 😅
Telefonu veririm daha sonra ilişkiyi de bitiririm. Telefonun istenmesi saygısızlıktır. Güvenin olmadığı yerde sevgi saygı da kalmaz.
Çok aşırı tepkiler veriliyor bu konuya :D
Ahaha 😃
Parmak izi duruyor hala jfjfk üşeniyorum silmeye 🤦🏼♀️ girmemesi gereken yerlere girmezdi.
Verebilirim evet
Girmek istiyormuş kddk
Girmemesi gereken yerlere 😅
Oha merak ettim djdj
Ya tamam onlara bakmayıverir yaw
Hayır ben onları kastettiğini anlamadım
Anlaştık 😅🤝
Veririm gerekirse paramparça ederim telefonu, canım sevgilim benim onun için her şey yaparım..
Mümkünse parçalamadan verin
Hayatta vermem. Sormadan alırsa da zorla alırım geri
Zorla?
Çekiştirir alırım yani şiddet uygulamam ya kızmasana hemen 🤣
Gözlerime inanamadım
Ya ama bana da hak ver şimdi neden karıştırsın ki? Aldatma falan değil yani özelimiz olamaz mı? Güveniyorsam ben de kurcalamam (kesin inanmayacak)
Sevgiliden ne özeli yaw
Ya arkadaşlarımla da olsa her sohbetimi (en önemsiz boş beleş muhabbet bile) okusun istemen yani benim konuşmamı kimsenin okumasını istemem, rahatsız olurum. Güvensin bana ne shdkdjk
Olmaz
Of zorba shfkfhk neyse sen diyorsan doğrudur ama yine de dokunmayın heriflerinizin teline 😂
Dokunurum, dokunmama izin vermezse duvara yapıştırırım telefonunu
Servet o telefon ya adama vursan o kadar canı acımaz. Görmemen gereken hiçbir şey yok, benim sözüme güvenmelisin dese bile mi yetmez?
Telefonu saklaması da benim canımı acıtır. Yetmez
Çok katısın. Merak etmek için bir sebebin olmasa bile sırf test etmek için ver her şeyini kurcalayacağım der misin mesela?
İnsanlar biraz empati yapabilse anlar karşısındakini de herkes biraz empati yoksunu. Test etmek için bir şey yapmam ama ani tepkilerle o telefon saklanırsa, yeni sevgili bir de yeni telefon lazım gelir ona, net
Düşündüğümden daha sertmişsin. Göstermekten başka şansı yok belli ki sana. Peki sence normal arkadaşlarının olması sorun mu? Karşı cins arkadaşından bahsediyorum yani samimi olduğu ve şakalaşıp eğlendiği arkadaşları varsa o da telefonunun kırılma sebebi midir?
Sorun tabii ki. Şakalaşma ve samimiyet.. telefonu kırmakla da yetinmem.
Kendisinin de bir yerlerini kırarsın anladım. Ilk başta çok acımasız olduğunu düşünüyordum ama empati kurunca hak verebilirim de. Sen varken başka bir kadınla neden yakın olma ihtiyacı duysun? Arkadaşça bile olsa. Ama ben karışmasına karşı olup kendim de güvendiğim kişilerle tanıştırmayı tercih ediyordum. Bu da güven verme sebebi olabilir belki
Tabii ki, bildiğim tanıdığım birileriyle arkadaşlığında sorun yok. Güven vermek mesele aynen..
Tamam tamam gayet yapıcı bakıyormuşsun. Sadece sertliğin biraz korkunç 😂 bu söylediklerin karşılıklı ama değil mi? O da sana telefonunu ver karıştıracağım dediğinde çıkarıp verirsin yani
Herhalde yani.
Şimdi oldu. Başta önyargılı olduğum için özür dilerim (korkudan değil mahçubiyetten 😂)
😅✌️ önemli değil
Hahaha tatlıya bağladıysak sonraki sorularında görüşmek üzere 😅 iyi geceler 🙏🏻✨️🌸
İyi geceler 🍃
Veririm ama galerimdeki saçma fotişlere bakmaması şartıyla 😂
Bence güzel şart fkfk
Sevgilime telefonu vermem.
Hadi verdim diyelim alsın baksın. Sorun yok.
Zorla mı alacak
Öyle olmamalı 🙄 hani gönül rahatlığı?
Telefon neki isterse hayatımı karıştırsın nasıl olsa sonra korkacak ))
Neyden korkacak
Bakabilir ama kuşkucu insanlar yorar ne gerek var anlamsız
Kuşkuyla değil yahu :D
sevgilimse çekindiğim bir şey yoktur olmaz 🙄
😌🌸
🌸☕
Vermem tabi ki az biraz özel alan. Karıştıramaz öyle bi dünya yok valla jfkdjd
Özel alan mı :D
Evet güven sorunu mu yaşıyor, karıştırmak ne demek 😀
Ne demek ya, tabii ki karıştıracaz dkfk
Bilemedim ben bu mevzulara fransız kalmışım belli oluyor jdjdjd
Karıştırmak fikri kabaca itici gelir ne münasebet derim o imaya beni konuyor jfjdj erkeklerejdjdjdjdndjd
Sakladığım hiçbir şey yok ama yine herhangi birine bile verirken çekiniyorum telefonumu sevgilime de verirken çekinirim.
Veririm. Sadece sevgilime değil herkese verebilirim. Bir şey biri görünce yanlışsa, ben onu tek başımayken de yapmıyorum.
Sevgilim olursq isterse 1 hafta onda kalsın.. O kadar rahat veririm.. İş mesajlarına vs cevapta verecekse hep onda kalabilir :))
Veririm, gizlim saklım yok
Heyt be yürü be djdj
Gönül rahatlığıyla verebilirim. Suç unsuru teşkil edecek bir şey yok
-vermedim, geçmiş zamanda kendisi merak ettiği zaman açıp bakardı.
Elbette. İsterse kendisinin olsun. Benim gizlim yoktur.
Sevgilime telefonu vermem neden vereyim ki telefon için çıkacaksa çıkmasın
Hayır vermem, bana güveniyor olsaydı benden telefonu beklemez.
Sevgılımse bu konuda kendınde hak görebılır. Telefonumun şifresi olue sevgılımde bunu herzaman bilir
Evlenmeden telefonuma kimse elini süremez sevgili nedir ki
Veririm valla n'olacak sevgilimse gizlim saklım olmaz ama aynı şeyi ondan da beklerim
Veririm zaten tek üni arkadaşımla konuşuyorum jxjdjxj
Evet telefonumda şifre bile kullanmıyorum kafasına göre takılsın baksın
Birgün o, gerçek kadını tanıdığımda..
O, isterse... tuşlu telefon bile kullanırım..
Vay be
Allah büyük...
Veririm tabi alsın yani ne yapacaksa 😒
Evet hatta beraber karistiririz benim gizlim olmaz
Ben verirdim gizlim saklım yok. 😌
😌👌
🌻
Veririm valla çok şeffafım bu konuda
Helal be
Vermem o benim özelim
Beğeniler çok geç geliyor lütfen biraz daha dikkatli olalım
Hadi ordan :D
Vermem, güvenmiyorsa ayrılabilir
Bu güven meselesi değildir.
Nedir? Karıştırmak istiyorsa kafasında kurduğu bir şeyler olduğunu düşünürüm. Ben teklif etmiş olsam bile karıştırıyor olması ondan uzaklaştırır beni
İnsan hayatındaki insanın telefonunu kurcalayabilmeli, hiçbir sebep olmadan da
Bacı grubu hariç her şeye bakabilir
Ahah :D orada sıkılır zaten
Hayır tüm kaos orada dkddkdl
Vermem hahahaa
Bana ver bakiiim
Sana veririmmmm💚
Kurban olaraaam ❤️
Bende sanaaaaa❤️
Güzelliğim 🫠
Bu telefonu bir Allahın kuluna vermem, veremem😂
Sebepp jddj