Benim için sorun olmazdı çünkü ben kendime güveniyorum ama aynı şekilde ben de onun telefonunu kontrol etmek isterdim peki ya siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Benim için sorun olmazdı çünkü ben kendime güveniyorum ama aynı şekilde ben de onun telefonunu kontrol etmek isterdim peki ya siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Kontrol amaçlı değil de istediği zaman bakabilir🌻Bana da o güveni vermesi gerek ama 🤭Bir keresinde güvendiğim halde sana giç güvenmiyorum demiştim sinirimi bozdu tek tek açıp bütün platformlarda ne yaptığını konuşmaları göstermişti hoşuma gitmişti. Saklamak güveni azaltır
Tabi ki veririm, ne olacak. Gizli, saklı iş çevirmiyoruz neticede. İnsanın sevdiği kişiden ayrı bir özeli mi olur. Hatta onda bile kalabilir. Biri telefonunu size vermiyorsa sosyal medya bilgisini vermiyorsa sakın altında hümanist nedenler aramayın. Bazı şeyleri bilmenizi istemiyor net.
Cevap
6Cevap
Evet benden izin almasına gerek yok ki.. sevgilim zaten telefonuma istediği zaman ulaşabilir ve istediği zaman da bakabilir.. çünkü gizlimiz saklımız olmaz
Yengeç burcu çok duygusal çok romantik bir adamdı seninle sevgili olacak eş olacak kişi çok şanslı
İzin vermezdim bu güven sorunu olduğu anlamına gelir.
Kimseden gizlim saklım yok, ama güvenmediğini düşünürdüm.
Benim için sorun yok. Takıntı hâline gelirse canını yakarım.
Kontrol edebilir tabii fakat bunlar karşılıklı olursa.
Kontrol amaçlı bakması rahatsız eder ama normal alıp bakmasında sorun yok hatta bir sevgilimle 3 günlüğüne telefonları değistirmiştik wp Instagram falan hep açıktı
Birker o hatayı yaptım bir daha telefonumu vermem o da telefonunu vermesin.
Edebilir istiyorsa. Ama ben ondan böyle bir talepte bulunmam.
İzin vermem ona ne ki benim telefonumdan
Hayır
Guvenmedigini gösterir
Büyük sıkıntı
Edebilir 😄
Hayır izin vermem
Vermem 🙃
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?