Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir var olan influencerlarla ilgili konuşmak istiyorum. Açıkçası, şöyle düşünüldüğü zaman, eğer bir kişi bana bir ürün tanıtacaksa, memnun kaldıysa olumlu ve olumsuz yönlerini açıkça belirtecekse ve ben ürünü takip edemeyeceğim için onu izleyeceksem, karşımdaki kişi doğruları söylediği sürece bir sorun görmüyorum.
Ancak, gelişen bu süreçte influencerların da yozlaştığını görüyoruz. Beğenmedikleri ürünleri tanıtmaları, insanların güvenerek paralarını harcamasına neden olabilir. Bir şeyleri denemeden önce güvenerek alışveriş yapma fikriyle, influencerların olumlu yorumlarını duyduğumuzda sarsılabilir. "Biz bir aileyiz" dedikleri halde, neden görüşmüyoruz, neden numaraları yok, neden ziyaret etmiyorlar ya da neden onlar gelmiyorlar gibi sorular da ortaya çıkabilir.
Bir de bu kadar kısa sürede zenginleşmelerini düşünürsek ve aniden lüks bir hayat yaşamaya başlarsa, durumu iyi olmayan veya daha az iyi durumda olan insanları özendirebilirler. Çevremizdeki durumu bizden daha kötü olanları görmemiz zorlaşırken, sürekli olarak lüks yaşantılarına özenerek gençlerde bir rekabet oluşabilir. Bu durum, depresyona girmelerine ve mutsuz olmalarına neden olabilir. Günümüzde, hep en iyi şeyler bize gösterildiğinde, insanlar hemen kendilerini yetersiz ve daha az mutlu hissedebilirler. Influencerlar izleyicilerinin depresif hallerinde yanlarında olmazken, para kazanmaya devam ederler ve izleyicilerinin mutsuzluğuyla ilgilenmezler.
Lütfen kimse alınmasın bu seriyi sevdiyseniz devam edebilirim hoşça kalın.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
şu an elimde 300 000 TL olsa bir ekip arkadaşı ortakta bir YouTube kanalı hayalim var
Güzel olurdu
YouTube sosyal medya fenomeni olmak güzel
Ama oranı buranı açıp olmak değil
Sonuna kadar katılıyorum
Güzel bence olmuş