Dış görünüşümü beğenmiyorum. Bazen aynaya bakıyorum hoşuma gidiyor bazen çirkin buluyorum kendimi. Arkadaşlarım falan çok güzeller ama ben değilim. Dış görünüşümü nasıl değiştiririm?

Dış görünüşümü beğenmiyorum. Bazen aynaya bakıyorum hoşuma gidiyor bazen çirkin buluyorum kendimi. Arkadaşlarım falan çok güzeller ama ben değilim. Dış görünüşümü nasıl değiştiririm?

Dış görünüş hepimiz için önemli bir durum. Yeni bir ortama girince ilk izlenimde dış görünüşte en az tavırlar kadar önemli. Dış görünüşünden memnun değilsen biraz nasıl değiştireceğin üzerine tavsiyeler vermek istiyorum. Belki baştan aşağı bir glow up geçirmek istersin.
Dış görünüşünü değiştirme yolları aslında çok basit. Biraz giysi değişimi birazda saç stili değişikliğiyle aslında dış görünüşünü değiştirebilirsin. Ayrıca kilo almak ya da kilo vermek de dış görünüş değişikliği sağlıyor. Tabii bu durum tarz değiştirmek kadar kısa süreli değil belli bir çaba ve zaman isteyen bir durum. Önce biraz kısa sürede neler yapabileceğine bakalım. 🙂
Tarzını değiştirmek için öncelikle neleri beğendiğini ve nasıl görünmek istediğini belirlenmen lazım. Beğendin tarza göre de önce giysilerini ayıklamak, alışverişe çıkmak ve saç stili değişikliği yapman gerekiyor.
Glow up, aslında hem iç hem de dış güzellikte bir yenilenme süreci. Ancak bazı kişiler bunu sadece dış görünüşün değişmesi olarak düşünüyor. Dış görünüşünde yapacağın değişikliklerin başlangıcı aslında kendi glow up sürecini de başlatmış oluyor. Hayatını ve tarzını düzene sokma rutini diyebilirim. Glow up için başlangıçta şu rutine uyabilirsin.
Glow up hem iç hem de dış güzellik için aydınlanma iyileşme süreci olsa da kız ve erkekler için ayrı detayları var. Glow up sürecindeki kızlar üstteki rutinlere bu önerilerimi de ekleyebilir.
Erkekler için de glow up süreci oldukça keyifli olabilir. Biraz daha bakım yapmaya özel zaman ayırmaları ve beslenmeye dikkat etmeleri gerekiyor.

yorumlarda paylaştığın görüşlerine göre anladığım kadarıyla, utandığın tarafların özgüvensiz yanların var. hayattaki misafirliğin süresince ebedi kaldığın tek yer bedenin. o senin düşmanın/yokuşun tepesinde bekleyen cellatın değil. benliğin barışmalısın. barışamıyorsan barışmayı öğrenmelisin. her şeyin başında ise kabullenmeyi. sen böyle yaratıldın böyle özelliklere sahipsin. o kendiliğinden güzel görünüyor diye senin uğraşarak yapıyor olman seni değersizleştirmez ki. sevdiğim bir söz var derki, 'kendi bahçemin çimlerini biçmekle meşgulüm seninkinin ne kadar yeşil olduğuyla ilgilenmiyorum.'
kendi daha doğrusu benliğinle ilgilenmelisin. çivisi çıkmış bu dünyada halen ederi ücretsiz değeri ölçülemez güzellikler mevcut. bir çocuğu gülümsetmek birilerine yardım etmek (en çokta kendine) liste uzar gider. kendini geliştirmeye okumadıklarını okumaya/izlemediklerini izlemeye tatmadıklarını tatmaya odaklan. bu eylemler öyle bir artsın ki vakit zaman olunca yaldız gibi üzerine yağsın.
sen benliğini besler, büyütür geliştirirsen (tıpkı bir çocuk gibi) o zaman gözlerindeki parlama artacak, içsel huzurun seni değiştirmiş olacak.
en yakın arkadaşının sen olabildiğin bir dünya yaratman dileğimle,
iyi geceler.
Yorumunuzu çok beyendim. Teşekkürler.
Ay ne kadar güzel bir düşünce yapısı seni tebrik ederim 🌸 ve en önemlisi Allah güzel kader yazsın dış güzellik geçici..
Burnun yamuksa düzelt, dudağın inceyse dolgu yap, göz rengini beğenmiyorsan lens tak , kıl sorunun varsa lazer ağda, saçın kötüyse kuaför, dişlerin kötüyse dişçiye git yani. Biz nerden bilelim resmini görmeden, toplumun güzellik yargısına göre bir sonuç istiyorsan yazdıklarımı yaptır gitsin be anacım:)
Doongle hesabı kullaniyorum oradan fotolarima bakabilirsin eğer istersen
Kullanıcı adın ne
Abla benim kullanici adım şekilli bişey klavyede yok yani sen bana söyle adini mms atiyim
Dış görünüşten ziyade beyin yapını değiştirmen gerekiyor.
Nedir bu dersen kendinle barışık olmaya çalışmak. Görece sadece geçicidir. 50 yaşından sonra kalmayacak bir görece.
Felsefe üstadlarını düşün saç sakal birbirine girmiş paspal ama hayranları çok.
Kendini geliştir okulunu oku bırak seni görünüşün ile değil zekan ile sevsinler
O seni beğenen özel biri olmamasına bağlı kuzum. sadece bir sendrom geçiriyorsun hepsi bu. Kadın milletti pohpohlanmayinca çıldıracak seviye gelir. Çevrende az cok erkeklerin beğenisini alıyor olsan kendini bir haftaya ülkenin en ulaşılmaz kızı ilan edersin. Bırak beğenmeyi.
Çok haklısın
Senin dış görünüşüne alakası yok. Ne tipsiz kızların peşinden giden erkekler var. yokluktan sevgilisizlikten.
Cevap
37Cevap
Spor yaparak basla ayda 40 tl ye falan var durumun yoksa parklarda yap. Basketbol oyna boyunu uzat uzun boy herzaman avantaj dir cirkin olsan bile giderin olur. Kendine yakisan sac modelini bul internetten arastir biraz ugras. Makyaj yap ama kirmizi rujdan uzak durr! Kendi tarzin olsun. Guzel giyin Dovme yapabilirsin farkli gorunursun ve dikkta cekersin. Farkli aksesuarlar kullan fular givi. Kendine yakisan renkli lensleri dene. Ama. Herseyden once karakterin guzel olsun. Yuzune de yansiycaktir.😊
En sevdiğim ruj kırmızı ruj ama... neden uzak ddurmami söyledin peki?
Sağlamsanız en başta buna şükredin. Cidden rahatsızsanız en büyük derdiniz için maddiyat gerekirse bunu halledip onu düzeltin. Ne olur mesela sivilce izleri - lazer, burun eğriyse veya tombulsa estetik, kilo varsa diyet gibi şeyler. Aşama aşama her şey çözülür.
valla yüzünü göremedik bişey diyemiyoruz, ancak spor yapıp zayıf gördüğün yerleri geliştirebilirsin ve beslenmeni de düzeltir buna uyarsan yüzüne de olumlu yansır ayrıca özgüvenin gelişir, unutma her şey dış görünüş değil. şahsen ben beyin gelişimine bakıyorum görünüş olarak orta halli olması yeter
Gerçek güzellik insanın yüreğinde saklıdır onu da görmek için gözle bakmak yetmez yüreğinle bakarsan görebilirsin ancak Allah'ın yarattığı her şey güzeldir bunu aklından çıkarma.👏
Bakım yap dişlerin güzel olsun giyim tarz oluştur temiz ol bilgili ol hertürlü karizmasın kızlarında karizması olur karizmaysan zaten güzelsin demektir.
Her kız güzel olmak zorunda değil.. ben burda erkeklerden neden tipsizim diye bir cümle bile görmüyorum kadınlar neden bu kadar güzelliğe düşkün oluyor anlamıyorum kimseye güzel görünüp yaranmak zorunda değiliz
Abla ben zaten baßkalarina guzel gorunmek için istemiyom kendi psikolojimi düzeltmek için istiyorum
Deme öyle kuzum eminim çok güzelsin sıkma canını degiştirmeyede çalışma demekki Rabbim seni böyle güzel görmüş şükret haline kuzu 😊
Spor yap zayıfla taş gibi vücudun olsun, biraz modaya uygun giyin hafif makyaj yap bak o zaman nasıl peşinden koşuyorlar.
Allah bir yerden alır bir yere verir bence kusurunu değilde güzel yanını aramalısın. Benimde dişlerim yamuk dudaklarım ince ama herkes gülüşümün çok güzel olduğunu söylüyor 😋
Ne şanlısın ben gülünce temelli çirkin oluyorum...😟
Hayır gerçekten sadece içten olması insanlara hoş geliyor. Sen kendini seversen doğal davranırsan insanlar da seni sevecektir.
Saçını kestirebilir boyayabilirsin kaş şeklini biraz değiştirebilirsin daha profesyonel makyajlar öğrenip yapabilirsin tarzını değiştirebilir daha farklı şeyler deneyebilirsin
Makyaj yapamiyorum 1 kasim ancelina bir kaşım kezban ayşe oluyo
Dış görünüşünü değil düşünceni değiştirmek yeterli kuzum en önemlisi kendini ikna etmek😉
estetiği kesinlikle önermem kendini değiştirme estetikle ama vücufunu sporla değiştirebşlirsinn
Kızlar her zaman avantajlıdır bence senin sloganın bu olmalı. Beğenmediğin şey neyse ona gelince ufak dokunuşlarla düzeltebilisin. Mutlu olacağını düşündüğün şey için diyorum
Sacini sariya boyat guzel olmasan bile ilgi cekiyor cogu tipsiz kizin kendini ilgi cekici hale getirme taktigidir
Sarı boyatmak istiyorum aslında ama yakisirmi bilmiyorum
Güneşten yandım buğday tenli oldum ama rengim acilir
Yil 2018 hala ergen sorular
🙂 guzellik gelip gecici oldugu icin artik pek ilgi cekmiyor
Sevgili bulamiyosun sen
Amacım sevgili bulmak değil kendimi kötü hissediyorum zaten zina en büyük günah
Yok
Iyi geceler 🙂
Sanada
Helal olsun sana kız Allah seni korusun
Bakimli ol, kaslarini al makyaj yap. Zayifsan kilo al, kiloluysan kilo ver. Giyim tarzini degistir belki kendini degistirmeyi denersen sevebilirsin
Teşekkürler
Bu devirde bunu hiç sorun etme bence kuaför güzellik salonları Tv de insanlar nasıl değişiyor sende biraz çabala fiziğin güzelse dışını biraz cilala fıstık gibi olursun bence😊😉
Teşekkürler 😄
Bir gün kendini güzel görüp bir başka gün çirkin görmen ileri seviyeye varırsa psikolojik bir rahatsızlığa sebep olabilir. Kendini değiştirmeye değil düşüncelerini değiştirmeye odaklan. İnsanlar olduğu gibi güzeldir :)
Kiloluysan kilo ver veya kilo al. Giyimine bakımına özen göster. Güzel olduğunu düşündüğün arkadaşların ne yapıyorsa onu yap.
Dış görünüşünü görmedik ki şuranı değiştir desek. Sac stili kilo kaş şekli insanları çok değiştirir bunları sana uygun olanını yap
Abla saçimi boyatmak istiyorum tarçın bakır turuncu bakır ya da bebek sarisi günesten yandim bugday tenli oldu yüzüm ama rengi açılır yakinda inşallah sence hangine boyatiyim?
Dış görünüşündeki sorun ne
Kilo mu
Yüzündeki Sivilceler mi
ya da göğüs kalça büyük/küçük olması mı
Önemli olan dış güzellik değil önemli olan içindeki güzellik
Herkez seni gibi düşünmüyo ayrıca kimse dışını beyenmeden içini merak etmez
Şükret, senin yerinde olmak isteyenler var emin ol :)
Biliyorum ama ne yapiyim insan yinede üzülüyo
Kendini iyi bir kuafore teslim et. Ardindan bir daha bak kendine. Aynasi istir kisinin lafa bakilmaz. En kotu aynaya bakarsin...
Hangimiz beğeniyoruz ki? Bize dayatılan ticari güzellik algılarına ayak uydurmaya çalışırken benliğimizi yitiriyoruz. Hepimiz mankurtlaştırılışmış zavallılarız.
Kendinizi sevmek ile başlayın. Saç, cilt bakımı ve kıyafet stilinizi değiştirin.
Doğallık gibisi yok tabi. Yapacağın tek şey ufak dokunuşlar, yani cerrahi mücadele.
Kendinle barışık olmalısın ve tabi birazda bakımlı 💁🏻♀️
Kendine bir makyaj tarzı seç kendini en çok nasıl beğeneciğini düşün
Gözlerinin altına bir kalem biraz rimel allık ve gözlerinin altını kapat saçların uzunsa uçlarını dalgalandır kısaysa düzleştirebilirsin
Sporla fiziğini gösterişli bir hale getirebilirsin, giyimlede bunu öne çıkarırsın.
Kendini beğenmeme sebebini yazsaydın ona göre çözüm önerebilirim
Arkadaşlarım hiç uğraşmadan çok güzel oluyolar ne giyse yakişiyo kiza😟
Abla fiziğim güzel
Önce spor yapıp vücudunu şekle sokarak ve saç baş, giyim tarzını değiştirerek başlayabilirsin
Giyinmeyi bilmek falan önemli ve kendini sevmeye bak her halinle
Giyinmeyi biliyorum fakat giyemiyorum çünkü utaniyorum
Utanmanı atmaya çalış herkes sana bakıyormuş gibi gelir ama bir şey olmaz merak etme kimse seni tamımıyor zatem
Teşekkür ederim
Bunun için burdayım
Bizde begenmiyoruz ama yapacak bisi yok bok gibi suratim var
Abi çarpılcan senin suratin çok güzel bence
Vallaiste bende kendimi cirkinim buluyorum
Kafanın içini değiştirdiğinde senden güzelini göremezsin.
Bu dediğin kendini beğenmişlik g. tü kalkiklik olmuyomu
Kültürlenmekten bahsetmiştim.
😂 tamamdır
Bakımlı olmaktan başka bir şey gelmez sanıyorum
İnsanı insan yapan kusurlarıdır.
Ergenlik bunlar gecer
İnşallah
tabiki makyaj bebeğim
Makyaj dan nefret ediyorum zaten istesemde yapamam
Makyaj yapma yeteneğim yok
Keşke djdjndns
Mantıklı bir fikir ister misin?
Saç uzat, body başla, makyaj yapmayı öğren
Paran varsa estetikle
Psikolojin bizulmus psikologa git
Bu soruyu ciddi ciddi sordun mu?
Olduğun gibi mükemmelsin hiç bir şey yapma 😉
Kendinle barışmayı dene
Dis gorunustun kastin nedir?
Aynaya don deki cok guzelim gune bunla basla 👍
fiziğini değiştirerek
Fiziğim güzel mevzu saç baş
Neden ne gibi yani beğenmedigin yer
Bilmiyorumm genel olarak beğenmiyorum fizigim güzel bebek yuzluyim ama yinede kendimi begenmiyorum😟
4 4 lük olmaz kimse
Haklisin
Takip atarmısin mesaj atayım ordan konuşalım
Attım
Kabul ettim bende mesaj attım cevap vermiyosun
Görmemişim kusura bakma
Gratis ve Watsons
Önce kendine saygı
Malesef bende ne sevgi ne saygı
Kesin öyledir.
Ne kesin öyle
estetik ile
Estetikle olmayan bir değişiklik istiyorum malesef
şişmansın diye mi?
Hayır fiziğim güzel
Hayır değil sadece göz altı morluklarim var hafif onlarda makyajla kapaniyo zaten ama...
Bilsem...😭
Doongle hesabi kullanıyorum istersen bir kaç dk ligine hesap açıp fotolarima bakabilirsin
Burdan atmayi bilmiyorum hem sen zaten dedigim yerden bakarsan daha iyi olur
teşekkür kalsın
Kendinle barışık olarak kabullenirsin
Estetik le
Valla kendine göre yakışanı yap geç ya.
Sana bir sır vereyimmi?
Çok zayıfsın haklısın cılızsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?