Genelde geniş omuzlu, 176-1.83 arası boylarda, çok içmekten sivilcelisi bol, cildi kuru, suratı biraz meymenetsiz, yapı olarak türk erkeğinden bayağı kuvvetli ve atletik duran tiplerden mütevellitler.
Ama genelde kaba saba, ortalama bir yurdum erkeğinden çok daha vurdumduymaz, sokakta herhangi bir tartışmada kadınlara Türkiye'de linç sebebi lafları çat çut söyleyebilen, öyle 'Ay çoh yahışıklılar' diye gösterdiğiniz ilgiyi 'Akşam yatmayacaksak ziktirgitşurdan' yaklaşımıyla zikipatacak kafadalardır.
bir de bu denyoların kendi aralarında bir konuyu tartışırken kafa zikmeleri' mutlaktır. Megafon gibi gür sesleriyle motor gibi nefes bile almadan vırvırvır konuşur durur, iki dakka susmaz, en basit meseleyi bile karara bağlayamazlar.
Türk erkekleri esmer boylu poslular ama işte hiç kendine bakmıyolar ya yani kıl yumağı giymeyi beceremiyorlar çoğu göbeği salmış dişlerini bile fırçalamaya tenezzül etmeyenleri çok fazla o sebeple hanzo duruyorlar yoksa türk erkekleri çok yakışıklı en azından daha erkeksiler
Ruslar cok sarışın siz esmer diye geberiyorsunuz ve içkiciler ülkedeki her adam adanalı gibi bir tuhaf üstüne onlar çekmezler bir bir rus kızlarına bakın bir kendinize sizce çekilecek cinsten misiniz (güzelllik anlamında demiyorum kişilik anlamında)
Ben iclerinde baya bir kaldim. nasil bayanlarin teni beyaz olup gözleri coğunlukla mavi oluyorsa erkeklerin bir çoğuda öyle. fakat göruntü türk erkeleri gibi değiller iki ülke erkeģi kiyaslama yapacak olsam onlar biraz daha bebek yuzlü oluyorlar
her ırkta güzel ve çirkin insanlar olabilir. Güzelliği milletlere göre ayırmanın doğru bir şey olamadığını düşünüyorum ancak genel popülasyona bakacak olursak Rus kadınlarının büyük bir bölümünün güzel olduğuna inanmaktayım.
Vallahi ben Rus kadın meraklısı değilim her zaman Türk kızını tercih ederim ama bazı hemcinslerim olan erkekler Rus kadın meraklısı olduğundan kızlarda gıcıklık olsun diye Rus erkekleri Türk erkeklerinden daha yakışıklı demişlerdir çoğunluğu 😂😂
Ortalama bi rus erkegi ortalama bi tc erkeginden daha uzundur ve daha iyi bi vucuda sahiptir. Cocukken sevimli gozukseler de ergenlikten sonra sert bir mizaclari ve kemikli yuzleri oluyor. 2 tipi var bunlarin; 1. alkolik, manyak, kavgaci, kaba saba. 2: egitimli, dil bilen, iyi yetistirilmis, iyimser. Genel olarak soğuk ama bir şeyi yapacağım dediği zaman yapan erkektir. tc erkegi gibi bakariz demez. Ayrıca rus erkegi cinsel aclikta tc erkegi gibi afrikali değildir.
Yakışıklılık ve güzellik göreceli mesala rusiyada sarışınlar güzel bulunoyorken Güney Amerikada daha esmerler. Kimisi babayfacr sarışın sever kimisi esmer sakallı kişiye göre değişir
ruslarin arasinda buyuyen biri gibi soyluyorum mavi gozlu olmalari yeterlidir 😊ve bir guzel yanlari var ki musluman erkekleri kadar capkin ve gorgusuz degiller
Rus erkekleri soğuk ve sevimsizler aynı zamanda çok hainler. Dış görünüşü ne kadar çok ilginizi çekerse çeksin ortamda bir rus erkeği varsa derhal ordan uzayın Benden uzak olsunlar...
Ciltleri gözleri ve saçları çok güzel zaten bu yüzden geriye fizik burun dudak gibi detaylar kalıyor bu yüzden istatik yaparsak sarışın seven biri için rus erkekleri çok iyi
@behindthenoon katiliyorum... tenleri ya kirmizi ya beyaz ve satimtirak.. sac renkleri evet ideal.. Olay burada sadece kendi ten rengine ve imajin abakip benimsemeye kaldi
Valla bu klişelerden vazgeçsinler artık. Irk ayırt etmeden güzel heryerde güzel çırkın heryerde çirkin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence hic bir ulkede boyle sacma sey yok. Erkeklerimiz kizlarimizi begenmez ve kizlarimizda erkeklerimizi begenmez. Genelleme yapmiyorumda boyle sacma birsey yok sanki butun Turklerle tanisip gorustunuzde sevemediniz
Rus erkekleri performans olarak türk erkeklerine göre basitler. Ülkemizde yatakta iyi olan erkekler Rus kadınlarının gözdesi olmuşlardır. Rus erkekleri ise bu durumda çok vasat bir hal almışlardır.
En İyi Cevaplar