Rus kızlari güzelmi gercekten yoksa erkekler mi fazla abartiyor😁😊
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKanks son 7 senedir kız arkadaşlarım hep Rus. Öyle hepsi çok güzel felan değil. Rusya çok karışık bir ülke. Rusya da ki güzel kadınlar ya hakiki Rus ya da Belarus tan göçenler.%50 sinden fazla özbek, kırgız, dagıstanlı, çeçen, ermeni, gürcü, moldovalı, tacik, türkmenistanlı felan. Güzelleri çok çekici o kadar. Ve benim gibi fazla deneyim edenler zamanla o Rus büyüsü dediği şeyi kaybediyor. Rus lar benim için neden çekici onu anlatayım. Evleneceğiz inşallah şu anki ile, öyle Türk kızı tripleri yok. Ben diyorum ki sen çalışmazsın 2-3 sene dilini ilerler işin hazır zaten, ben uluslar arası bir işte çalısıyorum ve Rusça Türkçe bilen eleman eksiği çok fazla. Yok olmaz diyor. Bir yuvayı tek başına erkeğin sırtlanmasını kabul etmiyor. Ben gezecem evde takılacam sen çalıacaksın falan mantığına sığmıyor. Öyle bilmem kaç tane bilezik tripleri yok. Ailesiyle evlenmiyorsun mesela, onlar senin ilişkine hiç karışmıyorlar eğer kızlarına zulm etmiyorsan. Gibi bir sürü artıları var. Ve geneli ilişkilerinde partnerlerine çok bağlıdır. Türkiye de gördüğünüz Ruslar gibi fingirdek oynak felan değiller. Elde etmesi daha kolay ama monolog ilişki insanıdır onlar. Türkiye de yok mu oylesi? Var ama o kadar az ki.
27 Yorumla- +1 yıl
Haklisin onlarda erkek nufuz az oldugu için gecmisten bu gune kadinlara yukleniyor her durum bizde ise sen erkeksin evine bak karina cocugana diyerek erkek cocuklari buyutuyorlar maalesef türk kadinlari ev temizlik yemek cocuk bakma bunlarla gorevlendirilirken onlarda cok ayri çogunlukla iste çalismak olsun gezmek gezinmek olsun daha yakinlar çocuk bakimina gelecek olursak cocuklari sevgi ile buyutmezler kuçük yaslarda sorumluluk verirler kendi islerini kendi yapmalarini o zamanlarda ogretirler ama bir kotü yani varki cocuklara sevgiyi okadar iyi aşilayamazlar dikkat ettuysen rus insanlari o kadar cana yakin ve çok sicak insanlar degiller bunun sebebi bu şu konuya gelicek olursak turk kizlari tripli demen yanliş her kiz oyle degildir emin ol şahsn evlenince o sekilde bem esime trip atmam asla tabi yabanciyla evlenicem icin
- +1 yıl
Ya şöyle mesela söylediğin gibi pek çok durum, ama çocuk düşkünüdür Ruslar. Orada yalnış bir bilgilenme var. Şu an 4 sene önce evlenmem lazım dı ama kız arkadaşım once ki evliliğinden olan çocuğu için daha iyi olup olmayacağına hala karar veremediği için bu süre bu kadar uzadı. Ve cidden Ruslar sandığımız gibi soğuk değiller. Onlar da bir söz var, tanımadığın insana gülüyor iyi davranıyorsan eşekten daha canım diye. Onlara böyle öğretilmiş tanışınca biizm Türklerden farkları yok. Trip mevzusunda bizim Truk kızlarından farklı değiller :D Ama uzatanını görmedim. Tribimi attım görevimi yaptım der gibi 20 saniye sonra normale de dönebiliyorlar :D Benim yukarıda bahsettiğim Türk örf ve adetinden gelen evliliği daha da zorlaştırma tripleri. Yok çeyizi nişanı kınası altını misafir agırlama dertleri o olmaz ise olmaz yok davul zurna gelmezse olmaz. Kızın kardeşlerinin sandığa oturması kapıyı tutmasıvesaire vesaire. Evliliğin en güzel en kolay olanıdır diyen peygamberin evliliği zorlaştırdıkça zorlaştıran tebasıyız maalesef.
- +1 yıl
Bem hic ugrasaman boye işlerle yabanci tercihim
- +1 yıl
Aynı kafadayım kanks :) Var mı arkadaşın? Varsa nereli?
- +1 yıl
Arkadaşim degil sevgilim var alman 30 yaslarinda ama benden kucuk duruyor bir de diikat cekiyor disarda ondan evden de cikarmak isyemiyoum onu bazen
- +1 yıl
Anladım hayırlısı olur umarım. Alman bir manitam olmadı karakter olarak da çok tanımam onları umarım mutlu olursunuz.
- +1 yıl
Sende çıkarcısın he😆
En İyi Cevaplar
+1 yılBizzat Ukrayna'da ve Rusya'da yakından görme imkanım oldu.
Soğuk ülke olduğu için yaşlanma ve kırışma biraz geç oluyor. Ayrıca kadınları oldukça kültürlü ve akıllı. Güzellik olarak kişiden kişiye değişir. Rastladığım 10 bayanın 7'si sarışın ya da kumral ve hepsi beyaz tenli. Burada sarışınlar ragbette. Orada ise esmerler. İnsan az bulduğu şeye rağbet eder.
Ama alımlı ve hoş kızlar olduklarını söyleyebilirim. Abartısız. Sadece bakımlı değiller. Kesinlikle bizim Türk kızları gibi fazla makyaj yapmazlar.. Bir davete gitmedikleri sürece günlük hayatta sade ve doğallar.
Güzellik kavramı görecelidir. Ama Rus kızlarınin Türk kızlarına oranla daha özgüvenli ve daha az komplekse sahip olduklarını söyleyebilirim. Yani beğenilip beğenilmeme hususunda kesinlikle takıntıları yok. Kasmıyorlar, relax gidiyorlar.16 Yorumla- +1 yıl
Genele vurmasaydin keske ben şahsen oyle biri degilim orada erkek arkadaslarin oldu mu peki onlar nasil
- +1 yıl
Vurmak için söylemedim yahu ! Biz kızlarımızı kimseye değişmeyiz. Eğrisi doğrusu yurdumun kızları sonuçta.
Kızlar genelde ilgiye aç diyebilirim.
Rus erkekleri bizim Türk erkekleri gibi değil. İlişki ve mantalite çok farklı boyutta.
Mesela orada Rus erkekleri kızların peşinden koşmaz. Erkekler genelde Rus kızları gibi salaş giyinir. İçmeyi severler, maç izlemeyi severler. Genelde de tipsiz gençler. Öyle yakışıklı Rus delikanlına pek denk gelmedim.. Kırsal kesimde aşk ve beraberlik biraz daha anlamlı yaşanıyor. Ama Petersburg, Moskova gibi metropolit şehirlerde bol flört az sorumluluk derler.
İnan bana bizim erkekler Rus erkeklerini cebinden çıkarır aşk konusunda.
Denizci bir arkadaşımın söylediği söz aklıma geldi.
" Biz Ruslar 1945'te ki savaşta çok erkek kaybettik. Savaştan sonra beş kadına bir erkek düşüyordu. Bunun etkileri hala devam ediyor. Burada kızlar bizi değil biz kızları seçeriz"
Burada gördüğünde dibin düşecek bir kıza orada erkekler burun kıvırır.
- +1 yıl
Yaa anladim bunu biliyorum ama orada erkek nüfusu fazla değil ama benim denk geldim rus oglanlar yakışıkliydı aşk için türk erkekleri olabilir ama bem ağirbaşlı erkek seviyorum
- +1 yıl
Dediğim gibi. Güzellik algısı kişiden kişiye değişir. Burada sokakta yüzüne bakılmayan sıradan esmer bir kız orada ilgi çekebilir.
Ya da benim gibi dikkat çekmeyen sıradan biri orada karşı cinsin uzun bakışlarina maruz kalabilir..
Ben de ağır başlı severim. Ama Rus toplumunda içki kültürü ve erkek hegemonyasının Türkiye'de ki ortamdan daha ağır olduğunu göz önünde bulundurarak şunu söyleyebilirim.
Bizim kızlar orada yaşayamaz. Ama bizim oğlanlar orada Kıvanç Tatlıtuğ muamelesi görür. - +1 yıl
Çünkü erkek nufusu az orada orada ki kizlar zaten zor ragbet görüyor ama oradaki erkek nufusu az old icin erkekler nimet olarak sayiliyor orada siz ya da baska irktan olan erkeklerde dahil oylemi anladım o zaman yabancı erkek icin rusyada evlenmek icin kendimizi yirtmayalim avrupaya yonumüzü degiştirelim oylemi
- +1 yıl
Giriş bölümü evet. Ama erkek arama konusunda yorum yapmam. Ucu bana dokunuyor. Sanki memlekette erkek kıtlığı varmış gibi ne işiniz var Avrupa'da 😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten çok güzeller güzellikleriyle beraber aldıkları kültür ve bilgileri de muhteşem hiç birinin yüzünde gülümseme eksik olmaz somurturken göremezsin güzellikleriyle beraber karakterleri de muhteşem sevdiklerinde kocalarını mutlu etmeye çalışıyorlar hepsi okumuş kültürlü insanlar bilgi seviyeleri son raddede aydın hepsi onlarla din muhabbeti yapamazsın dini konularda da aydın insanlar sevdikleri bir erkek olduğunda cinsellik de yaşarlar hiç biri zina ya da evlenmeden olmaz demez ya da kızlık zarı olayını düşünmezler çünkü din konusunda cinsellik konusunda bilgili ve kültürlüdürler güzel olmalarının yanında kültür ve karakterde önemlidir.
04 Yorumla- +1 yıl
Erkekleride oyle değil mi
Cevap sahibi+1 yılErkeklerini bilmiyorum ama öyledirler yani onların eğitim seviyeleri kültürleri çok yüksek
- +1 yıl
Yakısıklilar mi
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ben erkeklerle ilgilenmiyorum
+1 yılGüzel mi değil mi orası kişiden kişiye değişir.
Lakin bildiğim bir şey varsa, o da çok özgüvenli ve ikili ilişkiler konusunda çok rahat oldukları...
Bu da yetiştiriliş tarzlarından geliyor. Bizde namus denen bir kavram var evlere şenlik. Onlarda ise küçük yaşlardan itibaren karşı cinsle rahat iletişim kurabilme aşılanıyor. Bir yerde okumuştum.
Mesela, bir örnek vermek gerekirse; çok klişe olacak belki ama, onlarda evlilik öncesi cinsellik çok normalken bizde hala utanç meselesi.
E böyle bir ortamda Türk kızlarının nasıl cinsellik, karşı cinsle iletişim vb. konularda rahat olmalarını bekliyorsunuz? Böyle bir kıyaslama yapılabilir mi ki?
Bu yapılan kıyaslama, elma ile çileği kıyaslamak gibi bir şey. İkisi de güzel meyvedir ancak biri dalda, diğeri yerde yetişir. Tabiatları farklıdır yani.
Tüm bu faktörler eklenince de güzel olarak anılmaları kaçınılmaz hale geliyor.
Siz aynı imkanları bir de Türk kızlarına verin bakalım ne oluyor...21 Yorumla- +1 yıl
EİG için teşekkürler 😇
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
73Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u +1 yılgüzeller evet
21 Yorumla- +1 yıl
Nerede gordun erkekleri
- Güzellik & Bakım konusunda 994 cevap paylaştı.
+1 yılRuslar benlik degil ama çok güzeller ırklarindan dolayı onlarda farkli durumlar var genetik olarak da etkiliyor şimdi hem kendilerine de her daim bakiyorlar ama önemli olan o degil adam insan olmaları ego yok burun havada degil g.. t kalkik degil karakter kisilik var kendilerini yükseklerde görmezler bir tek ben de vajina göğüs var demezler sadece ruslar degil diger yabanci ulkelerde öyle ama türk kizlarina bakiyorsun bunlarin hepsi var uzerine guzellikleri de yok 10 kilo boyayi sürünüyor ortaliga cikiyor ciplak ben dunya guzeliyim diye geziyor ne olacak g. t kalkik ego tavan burun havada olursa
27 Yorumla- +1 yıl
Genele vurmasaydın keske benin egolu birisi değilim ama insam evlenicegi insani secmek zorunda maalesef turk gelenekleri kultur erkekleri olsun bizim millet čok kaba maalesef ondan alman tercihim
- +1 yıl
Maalesef artik duzgununuz kalmadi melek gordugun bile seytan cikiyor benim de tercihim yabanci kizlardan zaten Alman kizlari da iyidir bak haa 5 tane taniyorum muhtesem bir seyler yaa
- +1 yıl
tamam mutluluklar dilerim 😄😄
- +1 yıl
Sana da mutluluklar 😄😄😄
- +1 yıl
Hem benim suçum deģil almanlarin yakişikli koca penisli olmasi me yapayim insan cekiliyor
- +1 yıl
Ee ırklar arasi farki var yakisikli guzellik neyse de o penis boyu isi yanlis koca penis kucuk penis bunlara bosu bosuna bakma sakin aldanma yani
- +1 yıl
Ne olursa olsun her haliyle aşiğim onlara
Gizli Üye(18-24)+1 yılTabi ki de guzeller ama kisiye gore degisir. Mesela rusyada ruslarin birbirlerini o kadar da begenmedigini duymustum. Cunku hepsi birbirine benziyo fabrika cikisli gibiler. Rus kizlarinin turk erkeklerin begenmesi de bundan kaynakli veya Rus erkeklerinin turk kizlarini begenmesi... Yani biz onlara gore daha esmer ve farkli tiplerde insanlar oldugumuz icin ilgi cekiyo. Turkler de aslinda bu yuzden onlari begeniyo. Cunku trde sarisin insan orani az. Yani herkes kendinde olmayani ariyo gercekten. Olay tamamen bu
30 Yorumla
+1 yılSlav kadınları gençliklerinde güzel oluyorlar genelde istisnalar tabi ki var ama sanki 30 yaşını görmeden de bir yaşlılık çöküyor üzerlerine. İkili iletişimde çok sıcak kanlı ve girişkenler. Tipleri ne olursa olsun ikinci dünya savaşından gelen güçlü kadın algıları var. Bu nedenle kendilerini geliştiriyorlar devamlı, bakımlılar ve erkeklere bağlı olmadan yaşamaya alışkınlar. Gold digger olmayanına denk gelirseniz güzel şeyler olabilir.
13 Yorumla- +1 yıl
Erkekleride oyle ama gordum
- +1 yıl
Rus erkekleri aynen öyle ama onların en elit olanında bile ilginç bir dans etme şekilleri var akla zarar
- +1 yıl
Valla bilmemde sevgilimi evine bir rus cocuk gelmisti ordan biliyorum afet
+1 yılSlavlar genelde güzel oluyor. Genetik şansın yanında bakımlarına dikkat ediyorlar fiziklerine dikkat ediyorlar ve bi kendilerine güvenleri var bunu karşıya hissettiriyorlar. Ama tabii ki hepsi böyle değil. Geniş coğrafya sonuçta. Savaştan sonra az kalan erkek nüfusu güzellerle birlikte oldukça e bu güzellikler de genetiklerinin devam etmesini sağlamış.
00 Yorumla
+1 yılHepsi değil. Ama ortalamanın üstünde bir istatistik var evet. Lakin tekil bazda güzellik olarak değerlendirirsek gezdiğim onca Avrupa ülkesi içinde Yunan kızlarının da çok güzelleri vardı. İsveç falan oralarda güzel.
19 Yorumla- +1 yıl
Yunan erkekleride yakışikli ama gordüm arkadaşimin kocasi öyleydi
- +1 yıl
Erkeklerine bakmamıştım 😂
- +1 yıl
Niye yaa baksaydin kendinle karşilaştirmaya mi korktun😄
- +1 yıl
Yok, gay olmadığımdan ahaha
- +1 yıl
Yakısiklik konusunda dedim ben
- +1 yıl
Onu anladık herhalde. 😂
- +1 yıl
Hic mi gormedin kendinle hic mi karşilaştirmadin kardesim
- +1 yıl
Yoo. Biz erkeklerde öyle bir şey yoktur ki. Siz kadınlar yaparsınız onu hemcinslerinizi süzer, kıskanır, onla yarışır falan.. Erkeklerde bu duygu yok.
- +1 yıl
Valla bende oyle bir ozellik. yok ama o kadr yakişikli erkeklerde dikkat edilmez mi normal gormedim
var benim birtane rus kazanda yaşıyor her yaz bazen aralarda da geliyo buraya kalıyoruz 1-2 hafta beraber. Doğru söylemek gerekirse bembeyaz ve alt yapısıda o meşhur tarifteki gibi. Yani üzgünüm ama yerli mi yabancımı dersen cevap net...
03 Yorumla- +1 yıl
Haklisin erkekleride oyle ama sevgilimin yaninda gordum
- +1 yıl
Öyle diyorsan oyledir ne diyim ama sevgilimin yaninda cocuga yuruyemedim bu beni uzdu
- Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılRus kadınlarının çogu güzel ama bir okadar da çirkini az bulunur ama yaşadığı kültürden dolayı çogu boyu uzun ve güzelller ama çirkini de tam çirkin olabiliyor yani ama genel anlamda rahat yaşamları var o yüzden bu kadar dikkat çekiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Erkekleride oyle ama
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeksi buluyorlar ve rahat oldukları için hoşlarına gidiyor eğer bu coğrafyada Rus kadınların vücut tipini taşısak fakat onlar gibi rahat olmasak aile baskısı vs yaşasak (şu an yaşıyoruz) emin ol sevimli gelmeyiz. Çünkü fiziğin yanında rahat olup olmadıkları ilgilerini çekiyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Rahat olmak iyi bir şey değil kızlar namuslu olmalı
Cevap sahibi+1 yılAma nedense bazı erkeklere o özellikteki kadınlar çekici geliyor Türk kadınlarıyla dalga geçiyorlar
- +1 yıl
Ben geçmiyorum
+1 yılbence onların bu kadar popüler olmasının sebebi dış görünüşleri değil tavırları yoksa bizim kızlarımızda güzellik konusunda rahatlıkla yarışabilir onlarla.
25 Yorumla- +1 yıl
Yaaa erkekleri nasil
- +1 yıl
Türk erkeklerine nazaran daha bakımlılar bu aşikar ama şöyle bir sorun var yine tavırlar sıkıntılı rus kızları ne denli tavırları yüzünden tercih sebebi ise rus erkekleri de aynı şekilde tavırları yüzünden tercih sebebi olamıyorlar çünkü kadınlara hiç değer vermiyorlar sıfır zaten o yüzden Rus kızlarının önemli bir kısmı da Türk erkeklerini tercih ediyor.
- +1 yıl
Bilemiyorum sahsen fakat erkek arkadaşimin evimde bir rus cocuk kaliyordu kapiyi o bana açtı salona gectik sarişim mavi gozlu boyle dedim bune ya boyle sevgilim mutfaktaydi çocuk benden instagram istedi verdim sevgilim gordu bisey demedi ama cocuk bildigin afetti
- +1 yıl
amaca göre değişir amacın tek gecelikse bir şey diyemem :) unutma o adamın çevresinde senin gibi düşünen binlerce kız var yaptığının yanlış olduğunu söylemiyorum bile :) yola çıktıklarını yolda bulduklarınla değişirsen yalnız kalırsın bunun bir sonu yok çünkü her zaman bir tık iyisi vardır :)
- +1 yıl
Sonr sevgilim sil o çocuğam enstegram telefon numarasini dedi silmedim konusmadim onunla evime gittim özür cicegi yollamis 😄
+1 yılRusların güzeli olduğu kadar çirkini de var bacım. hatta çirkini çok çirkin oluyor, yüzüne bakmak istemezsin. ayıptır söylemesi Rusyaya gitmiş biri olarak yazıyorum. Burdaki paralı entel dantel rus turistlerine bakarak yazmıyorum yani
10 Yorumla
+1 yılBoyları var ve çoğu estetik yapıyor botoks dolu yüzleri. burada bir kızla tanıştım dudağını o kadar doğal yapmışlar ki badem gözaltı morlukları için tedavi. Ve hergün eksik vitaminlerini filan alıyorlardı. Kısaca kendilerine değer veriyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
bilgili ve kulturlluler bakım ıcın yaratılmıslar sankı
+1 yılBence çok güzel olmasalar bile çok bakımlılar ben birtanesinin saçı başı dağınık dolaştığını görmedim.
09 Yorumla- +1 yıl
Aynen erkekleri de oyle
- +1 yıl
Evet Rus Ukraynalı genelde çok bakımlılar evde bile
- +1 yıl
Erkek arkadasimın rus bir arkadası var afet ya sevgilim olmasa o cocuga yurucem cok yakiskli
- +1 yıl
Ahaha 😂
- +1 yıl
Rus erkeklerini hiç sevmem
- +1 yıl
Ukraynalıları da
- +1 yıl
Neden sevgilimle ayni evde kaliyor o rus cocuk gizlice telefon numarami istedi bende verdim ama erkek arkadasim bilmiyor bilse o cocugu evden kovar
- +1 yıl
E aldatıyorsun ayrılsana
- +1 yıl
Ukraynalı biri ile 5 ay aynı odada yaşadım tembel hantal üşengeç ben hayatımda böylesini görmedim. Rus biri ile de beraber çakıştım Çekya da adam la bir kaç gün çalıştık neredeyse dövecektim.
- Güzellik & Bakım konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılRus sevıcılıgı sadece turklere has bı durum ırk olarak daha guzel ırklar var bana gore kaldı kı guzellıkte gorecelıdır abartılmaları bızım ulkemızde normal guzellık anlayısı bu demek kı toplumun
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 491 cevap paylaştı. Geniş cografya oldugundan kadın tipi olarak geniş yelpazesi var o yüzden güzel gelene denk gelme ihtimalim daha çok
06 Yorumla- +1 yıl
Evet oyleler
- +1 yıl
Ben almana nisanliyım onlarda cok sadik ve kulturlulern
- +1 yıl
Evet cok gordum almanla evlenen turkleri mutlular cok
+1 yıl3 5 tane görüyorlar guzelini bizim karilara laf atiyorlar. Bizdede var yani güzel kadin hemde onlardan daha fazla
04 Yorumla- +1 yıl
Erkekleri
- +1 yıl
Erkekleri de ishal kurduna benziyor bence
- +1 yıl
Hyr sevgilimin yanimda gordum taş gibiler ya
- +1 yıl
Dogrudur
Evet hem güzel hemde ne istediklerini bilin insanlar. en azindan egosuz burunlari havada değil. yatibe lublu
136 Yorumla- +1 yıl
Ama ben oyle degilim genele vurmasaydin keske bizim türk gelenek kultur erkekleri olsun fazla kaba geneli ve cinselligi cok seviyor boyle erkelerden hayir gelmez benim icin ne yapiyorsaniz yapin yabanciyla evlenicem icin sorun etmiyorum😄
- +1 yıl
Cinselliği sevmeyen erkek ya da kadin yalan konusuyordur hersey yerine göredir. bizim türk kızlarina Seksi ve güzelsin dediğinde ne cevap alirsin misali. lakin ruslara desiğinde ne cvp alirsin misalii umarim anladiniz. cok milletten insanlar gördüm lakin bizimkiler kadar hele burada KS dakiler kadar burnu havada egolulara denk gelmedim he diceksinki senin burada ne isin var diyebilirsin de bu türler ile bende sadece kafa yapiyorum geciyorum. evden markete bile gitmeye korkanlar cok burda😅
- +1 yıl
Valla alman sevgilim var gerisini sen düşün ben acmadığım surece cinsellik konusunu açmiyor asla her erkegi kendiniz gibi abaza zannetmeyin lütfen cunku zarara kalkacak siz olursunuz benden demesi bence daha fazla özellikler saymiyim
- +1 yıl
Sana Ben ne yaziyorum sen bana ne yaziyorsun herhalde yazdiğimi anlayacak kadar kapasiten yok canımsın sen bana abaza diyorsun. işte sende az önce benim verdiğim örnektekiler len ayni kapasiteye sahipsin bu yazdiğimida anlamicaksan kayboll. alman sevgilin varmis ta varmiş len zamaninda 2 dünya savasinda almanlarin kadinlarini letonya ve litvanyaya kamyonlarla getirip askerlere döllendirip nüfüsu cogaltmaya calisan bir milletin insanlari dir almanlar tatihi oku anlarsin. ve sende almanci sevgilim var diye övünüyorsun. sor bakim o sevgiline dedesinin kimlerden olduğunu bilecekmi buda sana kapak olsun şimdi kayboll😡😡
- +1 yıl
Kadınlari beni ilgilendirmez erkekleri onemli benim icim anladim 2 dunya savaşi filan bahsetmişsinde ben neyapabilir yakisikli ve koca penisli olmalari benim suçum degil ilgi cekiciler neyapabilirim sevgilimden biliyorum karakter ozellikleri olsun muhtesm erkekler onlarin yaninda erkek olarak gormuyorum sizi kusura bakmayin gercekler bu
- +1 yıl
15 sene evli olan alman turk evliliği gordum neyden bahsediyorsun sen daha fazla uzatmak istemiyorum konuyu kapatalim bence cunku baya kırılicaksin
- +1 yıl
Heee bakk seni türkiyedekilerin penisleri tatmin etmedi ki sen en iyisi afrikaya gitt hee işte böyle acik konuşki rahat edersin. alman olanlara kabuklu olanlari seviyon. bende sana ilk yazdigimda bunu anlatmaya calistim senjn beyninden gecenleri sana kisaca misal vererek yazdim ama sen anlayamadin simdi anlamaya basladin🤣🤣erkek olarak görmüyorum sizi derken sanki benimlee yatmis 1 saat dex yapmiş benimkini ölcmüs gibi konusuyon ama. belki olabilir. seni hatirlayamadim. he denemek. istersen dötünden korkun yoksa erkekliğimi tatmak istersen yandim birak beni diyene kadar seni kizartmazsam benimde ismim joker olmasin. o kadar cesaretin varsa gel yoksa istediğine gitt
- +1 yıl
Öyle her erkekle olacak birisi degil hele senin gibilere vajinami layik gormem😂 bakirdim alman birisinde bozdum ve 3 yildır sevgilyiz ve ciddi düşunuyruz her erkekler yatmam ben emin ol
- +1 yıl
Haaa cok gülerim buna türkiyeden ilk olarak almanyaya giden türkler alman bayanlari düdüklerdiki nüfüs coğalsin diye alman hükümeti extradan para verirdi. bunlari bilmiyorsan arastir ögren. tamam mii imaanlar inek. alirken bile cinsini künyesini gecmisini bakiyoo anlamişsan tabiki. millet almanyadan imek. almiyo sen ise penisi büyük olan erkek aliyonn🤣🤣🤣
- +1 yıl
Penisi buyuk olan degil her şeyiyle erkek oln bir erkek ariyordum buldum memnunum sizin kiz gibi trip ve atarlarinzi cekemem ne haliniz varsa gorun almanya ya gitmissin erkek nasil olur gormemişsin herhalde 😄vah buna çok uzuldim
- +1 yıl
İki damla kanın ne ise yaradigini inanki bilmiyorsun senin vajina dediğin yer et parcasindan ibarettin simdi aynanain karsina gec bacaklarini kaldir ve vajinani ac senin vajinanda 2 delik vardir 1 tanesi sidik deliği diğeri ise cocuk cikartma deliğidir yani senin ciktiğin yerdir. prof olduğumu anla arttikk senin gibileri gömlek niyetine kullaniyorum bilesin. senin zaten alt takiminin ayarlarinin bozuk olduğunu anladim. senin ayarlarin almancida düzelmez sen afrikaya gitt orada senin bozuk olan ayarlarini daha iyi yaparlar..😡😡 beyin olmayan kisilerde ben vajinaya değer vermem anladin. sen eksik. olan yerlerini tamamla biraz oku yasa ve ögren... test sürüsü istersen gell bunuda unutmadim
- +1 yıl
Prof olman beni ilgilendirmiyor banane evlenicem insanla mutluyum ben emin ol hic bir bakimli türk kadinlari size bakmaz bunu da bil ve demin sen teklif ettin😄 cinsellik icin simdi geri vites atiyorsun yazik bu arada benim ayarlarim bozuk degil gayet saglamim deliysem de deliyim bana bakacak biri var onun bana bakmasi sahip cikmasi icin bile deli olurum onun icin ayyy hala senin gibi kiz tripli erkeklerle konişuyorum birak beni artik mutliyum kendi halimden sen kendi haline bak😂
- +1 yıl
Sen az önce koca penisli buldum yazdin. sen ne yazdiğini da bilmiyorsun ki benim yazdiklarimi anlayacak kapasiten olmadiğini görüyorum. sana tek tavsiyem var kulağina küpe olsun acele ivedi olarak almancayi öğren ki sana çok lazim. olcak 1 yıl sonra sana cok ama cok lazim. olcak. test icin ben sözümün karsisindayim. seninde dötüne güvencin varsa vajinana güveniyorsan ben burdayim defterime bir cizik daha eklemis olurum
- +1 yıl
Sanane benim vajinamdan erkekleri erkekse benim suçum degil. neden benim ustume geliyorsun
- +1 yıl
Ben sana dex teklif etmedim sen yazdin ki türk erkekleri seni penis olarak tatmin etmiyormuş bende sana dedimki benimle dex yaptinmiki böyle konuşuyon dedim sana. benim geri vitesim yok okyanusun ortasina geri vitesimi attim. benim. diktiğim vajinanin inanki sayisini unuttum belkide senide dikmisimdir hatirlayamadim. bakimliymiş ta miş miş ta miş miş aklin yoksa ne yazar bakimli olmusun ya da olmamisin eşeği süslesende at yapsanda o yine eşşektir. semeri değişmez anladinnn
- +1 yıl
Senin bu saatten sonra ne gözün görür nede beynin calisir. sana laf anlatmak deveye hemdek gecirmek gibi bir sey olur lakin ivedilikle almancayi öğrenki sevgilin senin yaninda baskalariyla almanca konusurken ne konustuğunu anlarsin ezilmezsin 1 yil sonra kendi basina kalirsan cok lazim olcak sana ithal gelinnnn🤣🤣
- +1 yıl
Ben bakir olmadimi soyledim alman nisanlim bozdu evlenicez sonra almanya ya taşinmaya karar aldik emin ol ben dert etmiyorum sen mi dert ediyorsun almanya ya gidince zeten almanca ogrenicem 😋mutliyum bu seni ilgilendirmez sanki siz cok iyisiniz gibi almanlari kiniyorsunuz ben boyle mutluyum turk erkek kendine baska kadin bulsun zerre umrumda degil bana gelecek olan geldi😄 gerisini siz dusünun banane
- +1 yıl
Gercekler açitır seni lakin Sen cok safsin ve cahilsin ben kimseyi kinamadim imsan inek bile alirken cinsini sorupta aliyoo aptalmisin sen haa ama senin derdin penis boyuu buda doğru🤣🤣 dertte etmiyorum cokta tinsin lakin sana tavsiyem şimdi evde oturup durcağina hemen ivedilikle bak bunu sana 3 kez sölüyorum kendine iyilik yap. acil olarak almanca kursuna git ve dil ögren ki sonra üzülürsün. ithal gelin bu dediklerimi yapp. yapmazsanda cokta tin sin. ih libe dihh demeyle bu işler olmazzz...
- +1 yıl
Nisanlim cok iyi turkce konusuyor her istedigimi yapiyor oyle erkege can kurban ne penis boyuya ben genel olarak söyledim guzel ve kaliplilar nisanlimda oyle karakterin durusun zaten hic bir seyin onune gecemez bunun farkindayim gayet ben almanca ögrenmek istedim sevgilim almanya ya gidince orada ogrenirsin dedi hem turkce konuşmasi cok yakışıyor ona sizin gibi killi turk erkeklerine kalmadim ben ne haliniz varsa gorun
- +1 yıl
Gaz kafalisin kusura bakma ama. bölesin nisanlinın türkce biliyor olmasi iyi lakin aptalmisin sen ya da yazdiklarimi anlamiyormusun. şöle anlatayim sana baska. anlamican. sen 😡😡düsün evlendin gittin almanyaya eşin calisiyo ve sende bir yere giderken senin basina aksilik bir durum geldi. ya da gittin markete ya da alis verise nasil derdini anlatcaksin aptal seni nisanlin sana dedi ya almanyada ögrenirsin iyi koydu sana seni istiyor seviyor olsaydi seni hemen şimdi turkiyede kursa yollardi. neden seni şimdi yollamiyor he hicmi kafan basmiyor şuna dikkat et sen seninkinin yanindayken ya da akrabalari nin yanindayken onlar kendi aralarinda almanca konustuklarinda sende boş boş aptal gene bakarsin ya da sorduğunda yok bise derler sana sende susarsin pardon sen köydemi yasiyon. seni türkiyede kursa yollamiyo 800 kelime ögrenmediğin sürece konsolisluktan gecemezsin haman uzar gider cünki senin şimdilik ögrenmeni istemiyorki onun ne haltlar yediğini bilmeyesin diye 3 yil olmuş gitmek icin neyi bekliyorsun cünki bi 3 yıl daha belkide 6 yıl hevesini alsin senden sonrasini görürsün bahanelere siğinip umarim seni birakmaz bu gün itibari ile istek yapsa seni evlenmeniz ve almanyaya gidisiniz maximum 2 ay icinde konsolosluk onay veriyo bu dediklerimi yaz bir kenara sen bilirsin cokta tinsin yaniii😡😡ben tavsiE ettim sana istersen bi dene gör ve yaşa
- +1 yıl
Ya kardesim anlamiyorsun sanirim eşim gondermeye calisti beni kursa zorlamak. istemiyor beni sadece bu arada akrabalari ve ailesiyle. ingilizce anlasiyor. iyiler çok eşim çok temiz kalpli biri sennin gibi abaza kendni begenmiş cahil degil erkekte ozellikle senle konusmak isteiyorum artik bu dediklerin olsun yazdiklarini kale almiyorum bile ben mutluyum cocumuz olurs sana fotosunu gonderirim olur mu
- +1 yıl
Peki neden senin yaninda turkce değilde ingilizce ya da almanca konusuyorlar he neden peki neden hicmi kafan basmiyo. heee neden bak üstüne basa basa sölüyorum neden. cünki sen onlar icin iyi bir hizmetci ve ithal gelinsin aman ha kahveleri güzel olsun hizmette sakın kusur etme. vayki vay senin haline birde eğerki mesleğin yoksa sen yandin ağlayanin olmaz gidersin lokontalarda temizlikci. olarak calisirsin yasican ve göricen ve bu dediklerimi zamanlan yasican ve umarim aklina gelir bunlar. bu dediklerim senin basina gelmicekse o cocuğu sen değil ben etcem sana söz.🤣🤣saftirik sin zaten sevgilinin dikini birileri indiriyo sana ihtiyaci yokki manyak her daim sana ihtiyaci olsa zaten sana söler ama sana sölemiyor cünki. avrupa ülkelerinin hepsinde her sey serbest elini sallasan ellisi anladin abazalik ile alakasi yok bu işin anladinn zamanla görürsün yasarsin anlarsin 30 yasina geldiginde bunlari bana prof diye birisi söledi dersin. cokta tınsin yanii
- +1 yıl
Her insan ayni degil nisanlimi tanimadan etmeden onyargida bulunuyorsun sanki turklerdeki gelinler hizmetci olarak kullanmiyorlar mi sen ne saniyorsun alman erkekerini benimle. temizlige bile yardim ediyor halimi hatrimi soruyor cinsellige gelince esim çok sadik biri sanki siz cok mu iyisinz millete camur atiyorsunuz ben her gun onu tatmin ediyorum gayet bundan hoslaniyor ben ona nekadar sadiksam o da bana sadik emin ol sizin gibilerde erkegim diye gezinmesin etrafta ne haliniz varsa gorun
- +1 yıl
Senin bi önceki yazdığin şimdiki. yazdiğini tutmuyorki cok tutarsizsinn gercekleri göremeyecek kadarda körsün. az once 2 yazim öncesi her daim degildi her daim seks isteyen abaza oluyordu 😡😡he bak şimdi sen yazdin ki her gün tatmin ediyormuşsun sen sevgilini yazan sensin ben değil vay abaza vayyyyy 🤣🤣sen yazdim ooooooo baksaana şu abazaya hergün dex yapiyo birde bana camur atiyo n heeee seni gidi abazaa senii idareli kullan musluğu fazla harcama 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Nisanlim değil mi istedimi yaparim siz onune gelene böylesiniz
- +1 yıl
Cahil degilim aşığım ondan olabilir
- +1 yıl
İste bu yaaa bunu anlatmaya calistim sana aşk insani bu hale getiriyor bak ben sana 3 kez yukarda yazmistim şimdi anladin cok şükür anladin gözün kör ve aklin yok göremiyorsun ve düsünemiyorsun anlaminda yazmistim. seni senden daha iyi anladiğimi şimdi anladinmi bu saatten sonrada geri dönüs yok dersin cünki düsünüp gercekleri göremiyorsun. ama sana çokk çokk gecmis olsun. sana yazdiklarimi tek. tek yasicaksin ve göreceksin benim yanilmadiğımi tebbirlerinide kelimelerimin icine tek. tek yazmistim oku ki ne yapman gerektiğini yap ithal gelin kendi ayaklarin üzerinde durmaya calis. sana üzülüyorum heba ettin kendini benden bu kadar herkes senin yaninda türkce konuşsun asla baska dilde konusmalarina müsade etme o zaman anlarsin.
- +1 yıl
Ben mutluyum halimden SANANEEE evlenicem insanı sana mı sorcam sanki siz turk erkekleri bal dök yalanmaliksiniz da milletin ırkina karakterine mi çamur atiyorsunuz almanca bilmiyor olabilirim ama oğrenicem bunun acelesi yok akrabalarimla ingilizce şimdilik anlasiyorum ilerde onlarin dilinde konusurum niye bu kadar taktın cırcır böcegi gibi ayni seyleri tekrarlayip duruyorsun ee napiyim dediklerin yuzunden nisanlimla mi küseyim hemen ayrılayim mi onu tanimadan
+1 yılValla güzellikleri konusunu bilmemde davranışları konusunda sizden 200 bin kat daha iyidir orası kesin
05 Yorumla- +1 yıl
Yaa olabilir ama genele vurmasaydin keske her kadın oyle degildir emin ol aslinda dediklerinizi az cok dikkate alabilirdim ama almanla iliskim old. icin gerisini de dikkate almasam sorun olmaz artik
- +1 yıl
Evet o yüzden hepsi Türkiye'de escortluk yapıyor
- +1 yıl
Eskortluk yapmasının sebebi paramızın değerli olması 1 lira 3 ruble çünkü hiçbir şey bilmeden yorum yapma @leyla21343
- +1 yıl
Öyle ise öyledir ne yapayım yani şimdi 😃
- +1 yıl
Seni bağlamaz madem Türk değilsin bizim aramızfa bu mesele 😃
Bazıları kıskandığı için gerçeği inkâr etmek isteye bilir ama değişmez gerçeği kimse değiştiremez göz nizam akıl mantık var tabiki güzeller
04 Yorumla- +1 yıl
Yaa anladim ama erkekleride oyle degil mi sevgilimin arkadaşi rus bir cocuk afet bildigin
- +1 yıl
İlla yakışıklısı vardir yok değil dir ama genel olarak değildirler ama Rus kızları genel olarak hep güzeller yani çirkine denk gelinmesi zordur bunu demek istiyorum genetik olarak hem zihinsel olarak hem fiziksel olarak iyiekr yani türk kızları gibi anlayışsız egoyist değiller çoğunluk yok yani
- +1 yıl
Şimdi ben ne yaptim egolu ya da tripli birisi degilim ben zaten nişanlıyım kocama trip atmiyorum asla ama tek fark kendisi alman ama her dedigimi yapiyor başimin taci o benim ben ona asla trip atmam trip atincada guluyor zaten😄
- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzelleri de var da Türkiye deki erkekler dünyanın dört bir yanındaki kadınları beğenir evet çok abartıyorlar
11 Yorumla- +1 yıl
Sende ki fizik ruslara bin basar tuba maşallah çok iyisin
Göz var nizam var ablacım, bebek gibiler yani.
27 Yorumla- +1 yıl
Kızmısın erkek mi
- +1 yıl
Nereden gordun
- +1 yıl
İzan*
- +1 yıl
Hyr antalyada mi yoksa rusya ya mi gittin ondan sordum
- +1 yıl
😊👏
+1 yılAslında güzellik değil kendilerini biliyorlar ve özgüvenliler.
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 328 cevap paylaştı. Abartıldıkları kadar güzeller yakından görüyorum her hafta😄
03 Yorumla- +1 yıl
Yaa allah bana da nasip etsin onlardan sarışınlara zafim var
- +1 yıl
Erkek arkadaşımın evini paylaşan rus bir cocuk vardı adı ilyaydı erkek arkadaşimin evine gittigimde o kapiyı bana açmışti salona gectik çocuk bildigin sarışin renkli gozlu insn bir şaşırıyor bune ya boyle diye erkek arkadaşım mutfaktayken telefon numaramı instami istedi vermiştim fakat erkek arkadaşım mutfaktayken duymuş sil telefon numarasini dedi silmedim sonra barıştik ama o çocuk evinde misafir olarak kaliyordu sanirim rusyaya dönmüş çok uzüldum aşıŕı sempatik gelmişti bana
- Güzellik & Bakım konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yılRusyada yaşayan biri olarak, usul usul güldüm :)) metroda bile inan kendini defile kulisinde Sanabiliyor :)
07 Yorumla- +1 yıl
O nasıl oluyor anlamadim
- +1 yıl
Kadınlar çok güzel. Ve her şey den önce çok bakımlı. 60 yaşında kadın bile manükürle geziyor. Mutlaka kremleri günlük bakımlarını yapıyorlar herşeyi geçtim, genetik olarak çok şanslılar soğuk ülke olmasından dolayı ciltleri çok az kırışıyor. Dolayısı ile sıradan bir günde sıradan bir metro hattında yolculuk yaparken bile bu kadınlar neden bu kadar güzeller diye dumur olabiliyor insan :)
- +1 yıl
Ne zaman gittin rusya ya erkek kiz her ikiside mi oyle
- +1 yıl
ben senelerdir rusyada yaşıyorum. şu anda işim gereği kısa bir süreliğine türkiyedeyim. evim vs moskovada
- +1 yıl
yakışıklı erkekleride gerçekten var. ama kadınlara oranla cidden az. erkekler ciddi derece değer bilmez ve öküz. ama kadınları helede artniyetli değillerse mükemmeller
- +1 yıl
Benim erkek arkadaşimın yaninda rus bir çocuk vardı ayni evi paylasiyorlardı İstanbul'da çocuğun adi ilyaydı çok sempatikti ökuz gelmedi bana hiç hatta telefon numaramı istedi vermiştim bana hiç soguk gelmedi genele vurmasaydın bence
- +1 yıl
Tabiki arada istisnalar var. Flört döneminde genelde çok şirinler ama bşr yerden snra oküze bağlıyorlar. Rus kadınları neden türküleri çok seviyor sanıyorsun :)
+1 yılAbi soğuk iklim insanı güzel valla erkeği de kadını da Rus olup çirkin erkek kadın görmedim ax
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya sevgilimin arkadaşi rus bir cocuk bildigin afet ya
Yoo gayet güzel. Ama abartı güzel değil. Genetik olarak ve IRK olarak çok şanslılar.
06 Yorumla- +1 yıl
Evlimisin? Erkekleride oyle ama
- +1 yıl
Nasıllar karakterlerleri boylari
- +1 yıl
Erkekleri peki
Güzellik & Bakım konusunda 751 cevap paylaştı. Öyle çok aşırı güzel diyemeyiz ama güzeller yani
Beyaz ten, sarı saçlar falan ilgi çekici işte..08 Yorumla- +1 yıl
Erkek kiz her ikiside oyle
- +1 yıl
Sevgilimin evinde rus bir erkekler aynı evi paylasiyorlardı çocuk bildigin afet di ya sevgilim mutfaktayken telefon numarami aldi gizlice konustuk ama baya ho§u
- +1 yıl
Sevgilim vardi maalesef gerisi gelmedi evine gittigimde cocugu kovmus evden
- +1 yıl
Evet oyleler çocugu kovmuş ya cok sinirlendim belli etmek istemedim şimdi cocugu arasam nasil konuşucam cocuk türkce hic bilmiyor yanina gitmem gerekli
+1 yılGenetik olarak slav ırkı çok iyi. Birde hemen kilo alıp salmıyorlar
04 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyle ama bizim kadinlarda hep boyle değil sahsen bakimli bir turk kızı sizinle evleniceni sanmam
- +1 yıl
Müthiş ön sezileriniz olduğunuza eminsiniz belli ki, fakat yerinizde olsam öfkenizin sezgilerinize yön tayin etmesine izin vermezdim. Çünki böyle sadece ezik tipleri beğenebilirsiniz.
- +1 yıl
Sinirli oldumu nerdn cikardin ya bu arada o ezik dediklerini hic gormedin herhalde hem benim sucum degil yakışıkli ve koca penisli olmalari almanlar tercihim
- +1 yıl
Tercihinizi sormadım ki. Kimsenin ağzının tadıylada ilgilenmiyorum. Size afiyet olsun
Çok güzeller ama ukraynalılar bence hem daha güzel hem de daha kültürlü ve kibarlar.
06 Yorumla- +1 yıl
Eveet oyleler ama ukrayna erkekleride hoslar tanişmiştim
- +1 yıl
Nerede grdun ukraynali
- +1 yıl
Almaya mı oranin erkeklerine duşkunum beeen nasil erkekleri
- Güzellik & Bakım konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılyok guzeller tatlilar dişil enerjileri cok yuksek arti seksi de kadinlar
06 Yorumla- +1 yıl
Erkekleri?
- +1 yıl
gay degilim onlari incelemedim
- +1 yıl
Gay olmana gerek yok😄 yakişikli degiller mi sevgilimin evinde gormuştum bir daha oylesi gelmedi bana maalesef
- +1 yıl
sen gormussun ve yerinde duramadiysan sen kendin acikla benim bir dusuncem yok ki onlar hakkinda
- +1 yıl
Bende tam bilmiyorrum cocukla konusamadik zatem hem turkce bilmiuordu hem sevgilim bizi dinliyordu maalesef
- +1 yıl
sevgilin de var bide yuh
+1 yılBizim erkekler herşeyi abartır halbuki kendi ülkesinde ki başka
10 Yorumla
+1 yılRusya da gordun ben güzeli çok güzel çirkini çok çirkin ve yaşlanınca babuşkaya dönebilme potansiyelleri var bacim
00 YorumlaGercekten cok guzeller. Abartiliyorsa da hakediyorlar yani
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bence 40 dan sonra çöküyorlar bizim Türk kadınlarımız daha iyi
122 Yorumla- +1 yıl
Nereden biliyorsun
- +1 yıl
Yaa iyi anlasabiliyorlar mi peki
- +1 yıl
Bunu genele vurmak çok yanlış her insan ayni degil maalesef bizim ulkenin kadinlari cinsellige yatkin bir sekilde yetistirilmemis bence ev kedisi gibi yaşiyoruz tek bir kisiye bağlı kalmak bana gore mantikli gelmiyor kadin sevgili eş bosanma olsun sen kadinsin boyle yapma diye yetistiriliyor keske bizde onlar gibi bu konuda iyi olabilsek bu arada dedini anlamadım
- +1 yıl
Çok eşli mi?😁 öyle demek istemedim sadece onlarda kadınlar kisitlanmiyor ondan istediklerini yapabiliyorlar bizde böyle olsak bağlı kalmak her alanda bir kisiye diyorum bu yanlış kendi ayaklarinin üstunde durabiliyorlar onlar tabiki kendini bakıp gezicekler keşke turk kizlarida boyle olsa ondan dolayi evlenme bosanma olsun burdaki erkek kadin normal karşilamiyor ya öldürme ya da şiddetle bitiyor ondan dolayı kendi ulkemin insanını da tercih etmek istemiyorum benim için yabanci ilk siralarda oluyor diger turk kadinlarida ev hapsinde kalmasa daha iyi olabilirdi bizim icin ama yapacak bir sey yok
- +1 yıl
Ya anlamiyosun konu açik olmak değil sadik ve iyi biri bulmak bu devirde erkekler dış güzellik kadinlar ise sadik ve kulturlu kisilere daha çok onm veriyorlar - +1 yıl
Eee sadik merhametliyse o kişi yakışiklida gelir insana😉
- +1 yıl
Benim almanlar favorim
- +1 yıl
Sanki bizimkiler buyutmuyor mu yapanlar var ben razıyim
- +1 yıl
Buyütsunler ya ne var her haliyle memnunum sorun yok
- +1 yıl
Ay hans diyip durmasan gordüm evlenen turk kadinlarini bir cift hastaneye gelmişti karisi hastaymiş adamın adam alman türkce bikmiyor tatil icin gelmisler buraya türk kadinalrlarıyla karakter uyumu cok varmiş onlarda erkekler ev temizligi cocuk bakma varken kadinlari oyle degilmiş bizde yemek yapma ev temizleme konusunda olsun yatkin oldumiz icin iş paylasimi bile olmuyormuş hem anlaşiyorar hem ev ortaminda mutlu geciniyorlar kim boyle olabilir ki nadir adam karısıni bas taci ediyordu bildigin kadinlarımiz bakimli ve iyi bir meslegi olsa sanmiyorum turklere evlenecegini
u +1 yılBizim Türk kızlarıda anaç ruhlu çocuğuna nasıl bakıyorsa eşinede küçük çocuğu gibi bakıyor öyle seven çok bizim toplumumuzda bunu hizmet olarak görme anaçlık bir ruh diye düşün zaten kadınlar bana sadık kalsın ben onun herşeyi olurum kafasındalar şayet bende böyle bir kadına hayır demem çünkü bana daha dişil daha seksi geliyor 😉
- +1 yıl
Ama ruslar oyle değil bir cok kez gordum ama guzeller
- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılçok güzel mavi gözlü hep. ego yok trip yok tipine cüzdanına göre bakmak yok. burada çirkin kızlar bizi beghenmezken güzel rus kızları bile tipi önemsemiyor.
04 Yorumla- +1 yıl
Anladım ama sizde az değilsin haksız taraflarinız da var kadınlara her seyi yüklemeyin türk erkek benim için coktan bitti zaten almanla nisanliyim
- +1 yıl
işte sorunda burada. erkeklerin ne mal oldugunuda biliyorum cogunun asıl sıkıntı sizinde nerde sorunlu haksız bozuk karaktersiz erkek varsa onları sevmeniz. ama lafa gelince adam olsun demeniz. hep düzgnü olsun demeniz ama tipi ya da parası olan bozuk erkeklere aşık olmanız. yabancı kızlarla muhabbet başlayınca bana hobilerimi hoşlandıgım şleyleri vs soruyor. türk kızlarıda resmini at tipine bakcam niye pp resmin yok. ne iş yapıyorsun diye başlıyor muhabbet
- +1 yıl
Ben öyle bir insan değil sahsen nişanlim kalbi temiz ve samimi bu beni kendine çekti tip sonraya sakli ama tabikide yakşiklida
- +1 yıl
Tipi olmasaydı temiz kalbine kimse bakmazdı :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok güzel olanda var güzel olmayanda. Önemli olan içi güzel olsun kalbi güzel olsun. Bizlerden olsun rusmuş amerikaymiş
İngiltereymiş Almanyaymış fark etmez00 Yorumla
+1 yılBen sevmiyorum benim tipim değiller bence abartılıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsi güzel değil güzel olan vardır. Ulke de sarışın az olduğu için çekici geliyor olabilir. Benim arkadaşım da ruslara benziyor baya ilgi görüyor. Farklı olan şey ilgi çekici geliyor.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGeçen gün Rus çocuk gördüm baya sarışın mavi gözlüydu. Yani erkeklerden de güzel olan var ama hepsi degil
Orana vurursak bizim kizlarimiz daha guzel. Onlarin abartilmasi ates ve cilveyle alakali
00 Yorumla
+1 yılŞuana kadar düzgün rus görmedim yılanlar tam gerçekten sinsiler erkekler abartıyor
00 Yorumla
+1 yılAbartıyor bencede bizim ülkemizde de çok güzel. kadinlar var
00 Yorumla
+1 yılGüzeli çok güzel çirkini çok çirkin ve yaşlanınca babuşkaya dönebilme potansiyelleri var
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet cok guzel en onemlisi de kisilikleri turk kizlari gibi kezban oldugunu sanmiyorum
06 Yorumla- +1 yıl
Ama oyle demeseydin keske ben oyle bir kız degilim sahsen nisanlimada trip atmiyorum yanlız nisanlim alman trip atsamda seviyor benim her halimi erkeksiler cok
Cevap sahibi+1 yılAlman sevgilin oldugu icin trip atmiyorsundur Turk erkeginin canini okuyorsunuz
- +1 yıl
Ne trip aticam ya cocuk benim icin her seyi yapiyor benim basim taci o
Cevap sahibi+1 yılTurk erkeklerinden de her seyi yapanlar var ama aldatildi hepsi
- +1 yıl
Banane turk erkeklerinden onlardan bahsediyorsan by by
Cevap sahibi+1 yılTur erkegi dusmani kesin alman erkegin pasoportu icin cikiyorsundur cikarci turk kizi 🤣
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşadıkları ortamdan dolayı fizikleri çok güzel bizim ülkemiz öyle olmamasına rağmen kadınlarımız çok güzel ve çekici
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçirkinleri de elbet var ama ortalamaya vurunca büyük bir çoğunluğu güzel.
05 Yorumla- +1 yıl
Bakimlilar gerçekten erkekleri peki nasil
Cevap sahibi+1 yılerkekleride boylu poslu yakışşıklı ama şöyle bir fark var rus erkekleri genelde soğuk ve ters oluyor. yani çoğu bildiğin kalas. o yüzden Türk erkeklerini seviyorlar mesele Trürk erkeklerinin tipi değil yani
- +1 yıl
Gordüm ben erkek arkadaşım vardı da yanina rus bir çocuk almiştı evine misafir etmiş kapiyi o acmıştı görsen sapsari masmavi gozleri var salona girerken bune ya diye saşırmıştım çok sonra rus oldunu ogrendim sevgilim mutfaktayken integram istedi benden verdim ama zor anlaştik cocuk türkce hic bilmiyordu çeviriden konistuk sonra sevgilim anladi yemege cikardi beni uzak durayim ondan diye
Cevap sahibi+1 yılsen de az değilmişsin hani. insan sevgilisiiin arkadaşına yürür mü
- +1 yıl
Arkadaşida tam değil yaa hem ben ona değil sadece konuştuk o bana yurudu instagram verdim bende ne yapayim
Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. güze, temiz, bakımlı, hayır demiyorlar. Oral anal hepsi var. Grup, ne ararsan
015 Yorumla- +1 yıl
Yani cinsellik icin
- +1 yıl
Bizim yetistirilme tarzimiz maalesef cok farklı onlara gore türk kadinlarida keske ev kedisi gibi evde kalmasa ozgur olsa bir kişiye bağlanmak çok yanlis
- +1 yıl
Ondan dolayı avrupa bizden daha ilerde bu konuda özgurluge onem veriliyor burada bir kadin bosansa ya ölduruluyor ya da şiddet goruyor bizim insanimizda genel sorun alman tercihim
- +1 yıl
Aynen öyle ondan dolayi buranin insaniyla evkenmeyide düsunmuyorum sorry
- +1 yıl
Buranin derken turk anlaminda dedim tercihim almanlar hem sadiklar hemde bir o kadar kadinlara değerli olduklarini gosteriyorlar
- +1 yıl
Jsjsjsj sacmalama benim almanlar oyle degil bir çok gordüm o kadar guzel konuşuyorlar ki onlara bakarken hayran hayram baktımın farkinda olmuyorum bazen
- +1 yıl
Niye grup yapayim ki evlenince seviyorsam o kişiye her birlikte oldugumda zevk alirım digerleri benim ičn onemsizlesir
Her millette güzeli var çirkin var biz abartıyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRuslar garcekten guzel ama 35 ten sora çöküyolar resmen arkadasimin annesi oyleydi
00 Yorumla
+1 yılSizden güzel daha egosuz ve daha insanlar başka soru?
01 Yorumla- +1 yıl
Keşke boyle demeseydin ben egolu bir kiz değil genele vurmasaydin keske fakat erkekleride oyle değil mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılRusya'da yaşadım rus erkeklerinede esmer türk kızı gibi olan minyon kızlar çekici geliyor ya tamamen alışık olmadıkları şeylere ilgi duyuyor insanlar burada fazla sarışın uzun boylu mavi gözlü kız falan yok o yüzden erkekler ilgili
00 Yorumla
+1 yılYani genel olarak tüm erkekler ruslara bayılıyor en azından benim çevremdekiler. Ama ben abartıldığını düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılYok bacı ben kumral esmer seviyorum ruslar benlik değil
03 Yorumla- +1 yıl
Yaaa niye
- +1 yıl
180 boy var kadında bide sapsarı yok yani düşüncesi bile kötü
- +1 yıl
170 75 olurda 180 de ne bileyim erkek gibi olur
Rus kızları çok güzel olur daha iyi niyetli ve kültürlü oluyorlar
00 Yorumla
+1 yılBeyaz tenli renkli gzölü gayet güzeller, bizim erkekler böyle seviyo
00 Yorumla
+1 yılEwt cnku biliyorlar Türk erkeklerin abaza ve koly lokma olduklarını sz türk kizlarna kurban olun
00 YorumlaÇok güzeller en çirkini bile çok bakımlıdır.
04 Yorumla- +1 yıl
Erkekleride oyle gordum sevgilimin yanindayken
- +1 yıl
Yok yaa erkek arkadaşimla ayni evde oturuyor bu rus cocuk sevgilim yokken benden telefin numarasi istedi bende verdim ama sevgilimin haberi yok olay cikarir diye demedim sonucta ayni evde yasiyorlar
Görünen köy kılavuz istemez😁
05 Yorumla- +1 yıl
Erkekleride atesli ama
- +1 yıl
Kas yığınısın çok itici doğal erkek favorim
- +1 yıl
Fiziksl olarak hiç oylr durmuyorsun sorry
+1 yılGüzel değil yanlış yazmışsınız çok güzeller 😂😍
02 Yorumla- +1 yıl
Erkekleride oyle ama sevgilimin evind rus bir cocuk vardı ayni evi paylasiyorlardi çocuk bildigin affetti telefon numarami istedi verdim hemem sevgilim mutfaktaydi yakalanmak istemedim
- +1 yıl
Kaçamaklar güzeldir denemek lazım, sende az değilsin 😂
- Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılGöz var izan var ya 😂 soru bile değil bu
01 Yorumla- +1 yıl
Haklisin ama erkekleride oyle durus olalim sevgilimin evinde bir rus cocuk vardi ayni evi paylasiyorlar cocuk afetti
Güzellik & Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. Fazla güzeller ve sıcak kanlılar
03 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerinide gordum oyle cogu
- +1 yıl
Banane ruslardan almanlar tercihim hepsi erkeksiler
- Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Rus kadınları gerçekten çok mu güzel yoksa erkekler mi abartıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler