Rus kızlari güzelmi gercekten yoksa erkekler mi fazla abartiyor😁😊
2 ay
Rus kadınları gerçekten çok mu güzel yoksa erkekler mi abartıyor?

Rus kızlari güzelmi gercekten yoksa erkekler mi fazla abartiyor😁😊
Kanks son 7 senedir kız arkadaşlarım hep Rus. Öyle hepsi çok güzel felan değil. Rusya çok karışık bir ülke. Rusya da ki güzel kadınlar ya hakiki Rus ya da Belarus tan göçenler.%50 sinden fazla özbek, kırgız, dagıstanlı, çeçen, ermeni, gürcü, moldovalı, tacik, türkmenistanlı felan. Güzelleri çok çekici o kadar. Ve benim gibi fazla deneyim edenler zamanla o Rus büyüsü dediği şeyi kaybediyor. Rus lar benim için neden çekici onu anlatayım. Evleneceğiz inşallah şu anki ile, öyle Türk kızı tripleri yok. Ben diyorum ki sen çalışmazsın 2-3 sene dilini ilerler işin hazır zaten, ben uluslar arası bir işte çalısıyorum ve Rusça Türkçe bilen eleman eksiği çok fazla. Yok olmaz diyor. Bir yuvayı tek başına erkeğin sırtlanmasını kabul etmiyor. Ben gezecem evde takılacam sen çalıacaksın falan mantığına sığmıyor. Öyle bilmem kaç tane bilezik tripleri yok. Ailesiyle evlenmiyorsun mesela, onlar senin ilişkine hiç karışmıyorlar eğer kızlarına zulm etmiyorsan. Gibi bir sürü artıları var. Ve geneli ilişkilerinde partnerlerine çok bağlıdır. Türkiye de gördüğünüz Ruslar gibi fingirdek oynak felan değiller. Elde etmesi daha kolay ama monolog ilişki insanıdır onlar. Türkiye de yok mu oylesi? Var ama o kadar az ki.
Haklisin onlarda erkek nufuz az oldugu için gecmisten bu gune kadinlara yukleniyor her durum bizde ise sen erkeksin evine bak karina cocugana diyerek erkek cocuklari buyutuyorlar maalesef türk kadinlari ev temizlik yemek cocuk bakma bunlarla gorevlendirilirken onlarda cok ayri çogunlukla iste çalismak olsun gezmek gezinmek olsun daha yakinlar çocuk bakimina gelecek olursak cocuklari sevgi ile buyutmezler kuçük yaslarda sorumluluk verirler kendi islerini kendi yapmalarini o zamanlarda ogretirler ama bir kotü yani varki cocuklara sevgiyi okadar iyi aşilayamazlar dikkat ettuysen rus insanlari o kadar cana yakin ve çok sicak insanlar degiller bunun sebebi bu şu konuya gelicek olursak turk kizlari tripli demen yanliş her kiz oyle degildir emin ol şahsn evlenince o sekilde bem esime trip atmam asla tabi yabanciyla evlenicem icin
Ya şöyle mesela söylediğin gibi pek çok durum, ama çocuk düşkünüdür Ruslar. Orada yalnış bir bilgilenme var. Şu an 4 sene önce evlenmem lazım dı ama kız arkadaşım once ki evliliğinden olan çocuğu için daha iyi olup olmayacağına hala karar veremediği için bu süre bu kadar uzadı. Ve cidden Ruslar sandığımız gibi soğuk değiller. Onlar da bir söz var, tanımadığın insana gülüyor iyi davranıyorsan eşekten daha canım diye. Onlara böyle öğretilmiş tanışınca biizm Türklerden farkları yok. Trip mevzusunda bizim Truk kızlarından farklı değiller :D Ama uzatanını görmedim. Tribimi attım görevimi yaptım der gibi 20 saniye sonra normale de dönebiliyorlar :D Benim yukarıda bahsettiğim Türk örf ve adetinden gelen evliliği daha da zorlaştırma tripleri. Yok çeyizi nişanı kınası altını misafir agırlama dertleri o olmaz ise olmaz yok davul zurna gelmezse olmaz. Kızın kardeşlerinin sandığa oturması kapıyı tutmasıvesaire vesaire. Evliliğin en güzel en kolay olanıdır diyen peygamberin evliliği zorlaştırdıkça zorlaştıran tebasıyız maalesef.
Bem hic ugrasaman boye işlerle yabanci tercihim
Aynı kafadayım kanks :) Var mı arkadaşın? Varsa nereli?
Arkadaşim degil sevgilim var alman 30 yaslarinda ama benden kucuk duruyor bir de diikat cekiyor disarda ondan evden de cikarmak isyemiyoum onu bazen
Anladım hayırlısı olur umarım. Alman bir manitam olmadı karakter olarak da çok tanımam onları umarım mutlu olursunuz.
Bizzat Ukrayna'da ve Rusya'da yakından görme imkanım oldu.
Soğuk ülke olduğu için yaşlanma ve kırışma biraz geç oluyor. Ayrıca kadınları oldukça kültürlü ve akıllı. Güzellik olarak kişiden kişiye değişir. Rastladığım 10 bayanın 7'si sarışın ya da kumral ve hepsi beyaz tenli. Burada sarışınlar ragbette. Orada ise esmerler. İnsan az bulduğu şeye rağbet eder.
Ama alımlı ve hoş kızlar olduklarını söyleyebilirim. Abartısız. Sadece bakımlı değiller. Kesinlikle bizim Türk kızları gibi fazla makyaj yapmazlar.. Bir davete gitmedikleri sürece günlük hayatta sade ve doğallar.
Güzellik kavramı görecelidir. Ama Rus kızlarınin Türk kızlarına oranla daha özgüvenli ve daha az komplekse sahip olduklarını söyleyebilirim. Yani beğenilip beğenilmeme hususunda kesinlikle takıntıları yok. Kasmıyorlar, relax gidiyorlar.
Genele vurmasaydin keske ben şahsen oyle biri degilim orada erkek arkadaslarin oldu mu peki onlar nasil
Vurmak için söylemedim yahu ! Biz kızlarımızı kimseye değişmeyiz. Eğrisi doğrusu yurdumun kızları sonuçta.
Kızlar genelde ilgiye aç diyebilirim.
Rus erkekleri bizim Türk erkekleri gibi değil. İlişki ve mantalite çok farklı boyutta.
Mesela orada Rus erkekleri kızların peşinden koşmaz. Erkekler genelde Rus kızları gibi salaş giyinir. İçmeyi severler, maç izlemeyi severler. Genelde de tipsiz gençler. Öyle yakışıklı Rus delikanlına pek denk gelmedim.. Kırsal kesimde aşk ve beraberlik biraz daha anlamlı yaşanıyor. Ama Petersburg, Moskova gibi metropolit şehirlerde bol flört az sorumluluk derler.
İnan bana bizim erkekler Rus erkeklerini cebinden çıkarır aşk konusunda.
Denizci bir arkadaşımın söylediği söz aklıma geldi.
" Biz Ruslar 1945'te ki savaşta çok erkek kaybettik. Savaştan sonra beş kadına bir erkek düşüyordu. Bunun etkileri hala devam ediyor. Burada kızlar bizi değil biz kızları seçeriz"
Burada gördüğünde dibin düşecek bir kıza orada erkekler burun kıvırır.
Yaa anladim bunu biliyorum ama orada erkek nüfusu fazla değil ama benim denk geldim rus oglanlar yakışıkliydı aşk için türk erkekleri olabilir ama bem ağirbaşlı erkek seviyorum
Dediğim gibi. Güzellik algısı kişiden kişiye değişir. Burada sokakta yüzüne bakılmayan sıradan esmer bir kız orada ilgi çekebilir.
Ya da benim gibi dikkat çekmeyen sıradan biri orada karşı cinsin uzun bakışlarina maruz kalabilir..
Ben de ağır başlı severim. Ama Rus toplumunda içki kültürü ve erkek hegemonyasının Türkiye'de ki ortamdan daha ağır olduğunu göz önünde bulundurarak şunu söyleyebilirim.
Bizim kızlar orada yaşayamaz. Ama bizim oğlanlar orada Kıvanç Tatlıtuğ muamelesi görür.
Çünkü erkek nufusu az orada orada ki kizlar zaten zor ragbet görüyor ama oradaki erkek nufusu az old icin erkekler nimet olarak sayiliyor orada siz ya da baska irktan olan erkeklerde dahil oylemi anladım o zaman yabancı erkek icin rusyada evlenmek icin kendimizi yirtmayalim avrupaya yonumüzü degiştirelim oylemi
Giriş bölümü evet. Ama erkek arama konusunda yorum yapmam. Ucu bana dokunuyor. Sanki memlekette erkek kıtlığı varmış gibi ne işiniz var Avrupa'da 😄
Gerçekten çok güzeller güzellikleriyle beraber aldıkları kültür ve bilgileri de muhteşem hiç birinin yüzünde gülümseme eksik olmaz somurturken göremezsin güzellikleriyle beraber karakterleri de muhteşem sevdiklerinde kocalarını mutlu etmeye çalışıyorlar hepsi okumuş kültürlü insanlar bilgi seviyeleri son raddede aydın hepsi onlarla din muhabbeti yapamazsın dini konularda da aydın insanlar sevdikleri bir erkek olduğunda cinsellik de yaşarlar hiç biri zina ya da evlenmeden olmaz demez ya da kızlık zarı olayını düşünmezler çünkü din konusunda cinsellik konusunda bilgili ve kültürlüdürler güzel olmalarının yanında kültür ve karakterde önemlidir.
Erkekleride oyle değil mi
Erkeklerini bilmiyorum ama öyledirler yani onların eğitim seviyeleri kültürleri çok yüksek
Yakısıklilar mi
Bilmiyorum ben erkeklerle ilgilenmiyorum
Güzel mi değil mi orası kişiden kişiye değişir.
Lakin bildiğim bir şey varsa, o da çok özgüvenli ve ikili ilişkiler konusunda çok rahat oldukları...
Bu da yetiştiriliş tarzlarından geliyor. Bizde namus denen bir kavram var evlere şenlik. Onlarda ise küçük yaşlardan itibaren karşı cinsle rahat iletişim kurabilme aşılanıyor. Bir yerde okumuştum.
Mesela, bir örnek vermek gerekirse; çok klişe olacak belki ama, onlarda evlilik öncesi cinsellik çok normalken bizde hala utanç meselesi.
E böyle bir ortamda Türk kızlarının nasıl cinsellik, karşı cinsle iletişim vb. konularda rahat olmalarını bekliyorsunuz? Böyle bir kıyaslama yapılabilir mi ki?
Bu yapılan kıyaslama, elma ile çileği kıyaslamak gibi bir şey. İkisi de güzel meyvedir ancak biri dalda, diğeri yerde yetişir. Tabiatları farklıdır yani.
Tüm bu faktörler eklenince de güzel olarak anılmaları kaçınılmaz hale geliyor.
Siz aynı imkanları bir de Türk kızlarına verin bakalım ne oluyor...
EİG için teşekkürler 😇
Cevap
72Cevap
Ruslar benlik degil ama çok güzeller ırklarindan dolayı onlarda farkli durumlar var genetik olarak da etkiliyor şimdi hem kendilerine de her daim bakiyorlar ama önemli olan o degil adam insan olmaları ego yok burun havada degil g.. t kalkik degil karakter kisilik var kendilerini yükseklerde görmezler bir tek ben de vajina göğüs var demezler sadece ruslar degil diger yabanci ulkelerde öyle ama türk kizlarina bakiyorsun bunlarin hepsi var uzerine guzellikleri de yok 10 kilo boyayi sürünüyor ortaliga cikiyor ciplak ben dunya guzeliyim diye geziyor ne olacak g. t kalkik ego tavan burun havada olursa
Genele vurmasaydın keske benin egolu birisi değilim ama insam evlenicegi insani secmek zorunda maalesef turk gelenekleri kultur erkekleri olsun bizim millet čok kaba maalesef ondan alman tercihim
Maalesef artik duzgununuz kalmadi melek gordugun bile seytan cikiyor benim de tercihim yabanci kizlardan zaten Alman kizlari da iyidir bak haa 5 tane taniyorum muhtesem bir seyler yaa
tamam mutluluklar dilerim 😄😄
Sana da mutluluklar 😄😄😄
Hem benim suçum deģil almanlarin yakişikli koca penisli olmasi me yapayim insan cekiliyor
Ee ırklar arasi farki var yakisikli guzellik neyse de o penis boyu isi yanlis koca penis kucuk penis bunlara bosu bosuna bakma sakin aldanma yani
Ne olursa olsun her haliyle aşiğim onlara
Tabi ki de guzeller ama kisiye gore degisir. Mesela rusyada ruslarin birbirlerini o kadar da begenmedigini duymustum. Cunku hepsi birbirine benziyo fabrika cikisli gibiler. Rus kizlarinin turk erkeklerin begenmesi de bundan kaynakli veya Rus erkeklerinin turk kizlarini begenmesi... Yani biz onlara gore daha esmer ve farkli tiplerde insanlar oldugumuz icin ilgi cekiyo. Turkler de aslinda bu yuzden onlari begeniyo. Cunku trde sarisin insan orani az. Yani herkes kendinde olmayani ariyo gercekten. Olay tamamen bu
Slav kadınları gençliklerinde güzel oluyorlar genelde istisnalar tabi ki var ama sanki 30 yaşını görmeden de bir yaşlılık çöküyor üzerlerine. İkili iletişimde çok sıcak kanlı ve girişkenler. Tipleri ne olursa olsun ikinci dünya savaşından gelen güçlü kadın algıları var. Bu nedenle kendilerini geliştiriyorlar devamlı, bakımlılar ve erkeklere bağlı olmadan yaşamaya alışkınlar. Gold digger olmayanına denk gelirseniz güzel şeyler olabilir.
Erkekleride oyle ama gordum
Rus erkekleri aynen öyle ama onların en elit olanında bile ilginç bir dans etme şekilleri var akla zarar
Valla bilmemde sevgilimi evine bir rus cocuk gelmisti ordan biliyorum afet
Slavlar genelde güzel oluyor. Genetik şansın yanında bakımlarına dikkat ediyorlar fiziklerine dikkat ediyorlar ve bi kendilerine güvenleri var bunu karşıya hissettiriyorlar. Ama tabii ki hepsi böyle değil. Geniş coğrafya sonuçta. Savaştan sonra az kalan erkek nüfusu güzellerle birlikte oldukça e bu güzellikler de genetiklerinin devam etmesini sağlamış.
Hepsi değil. Ama ortalamanın üstünde bir istatistik var evet. Lakin tekil bazda güzellik olarak değerlendirirsek gezdiğim onca Avrupa ülkesi içinde Yunan kızlarının da çok güzelleri vardı. İsveç falan oralarda güzel.
Yunan erkekleride yakışikli ama gordüm arkadaşimin kocasi öyleydi
Erkeklerine bakmamıştım 😂
Niye yaa baksaydin kendinle karşilaştirmaya mi korktun😄
Yok, gay olmadığımdan ahaha
Yakısiklik konusunda dedim ben
Onu anladık herhalde. 😂
Hic mi gormedin kendinle hic mi karşilaştirmadin kardesim
Yoo. Biz erkeklerde öyle bir şey yoktur ki. Siz kadınlar yaparsınız onu hemcinslerinizi süzer, kıskanır, onla yarışır falan.. Erkeklerde bu duygu yok.
Valla bende oyle bir ozellik. yok ama o kadr yakişikli erkeklerde dikkat edilmez mi normal gormedim
var benim birtane rus kazanda yaşıyor her yaz bazen aralarda da geliyo buraya kalıyoruz 1-2 hafta beraber. Doğru söylemek gerekirse bembeyaz ve alt yapısıda o meşhur tarifteki gibi. Yani üzgünüm ama yerli mi yabancımı dersen cevap net...
Haklisin erkekleride oyle ama sevgilimin yaninda gordum
Öyle diyorsan oyledir ne diyim ama sevgilimin yaninda cocuga yuruyemedim bu beni uzdu
Seksi buluyorlar ve rahat oldukları için hoşlarına gidiyor eğer bu coğrafyada Rus kadınların vücut tipini taşısak fakat onlar gibi rahat olmasak aile baskısı vs yaşasak (şu an yaşıyoruz) emin ol sevimli gelmeyiz. Çünkü fiziğin yanında rahat olup olmadıkları ilgilerini çekiyor.
Rahat olmak iyi bir şey değil kızlar namuslu olmalı
Ama nedense bazı erkeklere o özellikteki kadınlar çekici geliyor Türk kadınlarıyla dalga geçiyorlar
Ben geçmiyorum
Rus kadınlarının çogu güzel ama bir okadar da çirkini az bulunur ama yaşadığı kültürden dolayı çogu boyu uzun ve güzelller ama çirkini de tam çirkin olabiliyor yani ama genel anlamda rahat yaşamları var o yüzden bu kadar dikkat çekiyor
Erkekleride oyle ama
bence onların bu kadar popüler olmasının sebebi dış görünüşleri değil tavırları yoksa bizim kızlarımızda güzellik konusunda rahatlıkla yarışabilir onlarla.
Yaaa erkekleri nasil
Türk erkeklerine nazaran daha bakımlılar bu aşikar ama şöyle bir sorun var yine tavırlar sıkıntılı rus kızları ne denli tavırları yüzünden tercih sebebi ise rus erkekleri de aynı şekilde tavırları yüzünden tercih sebebi olamıyorlar çünkü kadınlara hiç değer vermiyorlar sıfır zaten o yüzden Rus kızlarının önemli bir kısmı da Türk erkeklerini tercih ediyor.
Bilemiyorum sahsen fakat erkek arkadaşimin evimde bir rus cocuk kaliyordu kapiyi o bana açtı salona gectik sarişim mavi gozlu boyle dedim bune ya boyle sevgilim mutfaktaydi çocuk benden instagram istedi verdim sevgilim gordu bisey demedi ama cocuk bildigin afetti
amaca göre değişir amacın tek gecelikse bir şey diyemem :) unutma o adamın çevresinde senin gibi düşünen binlerce kız var yaptığının yanlış olduğunu söylemiyorum bile :) yola çıktıklarını yolda bulduklarınla değişirsen yalnız kalırsın bunun bir sonu yok çünkü her zaman bir tık iyisi vardır :)
Sonr sevgilim sil o çocuğam enstegram telefon numarasini dedi silmedim konusmadim onunla evime gittim özür cicegi yollamis 😄
Rusların güzeli olduğu kadar çirkini de var bacım. hatta çirkini çok çirkin oluyor, yüzüne bakmak istemezsin. ayıptır söylemesi Rusyaya gitmiş biri olarak yazıyorum. Burdaki paralı entel dantel rus turistlerine bakarak yazmıyorum yani
Boyları var ve çoğu estetik yapıyor botoks dolu yüzleri. burada bir kızla tanıştım dudağını o kadar doğal yapmışlar ki badem gözaltı morlukları için tedavi. Ve hergün eksik vitaminlerini filan alıyorlardı. Kısaca kendilerine değer veriyorlar
bilgili ve kulturlluler bakım ıcın yaratılmıslar sankı
Bence çok güzel olmasalar bile çok bakımlılar ben birtanesinin saçı başı dağınık dolaştığını görmedim.
Aynen erkekleri de oyle
Evet Rus Ukraynalı genelde çok bakımlılar evde bile
Erkek arkadasimın rus bir arkadası var afet ya sevgilim olmasa o cocuga yurucem cok yakiskli
Ahaha 😂
Rus erkeklerini hiç sevmem
Ukraynalıları da
Neden sevgilimle ayni evde kaliyor o rus cocuk gizlice telefon numarami istedi bende verdim ama erkek arkadasim bilmiyor bilse o cocugu evden kovar
E aldatıyorsun ayrılsana
Ukraynalı biri ile 5 ay aynı odada yaşadım tembel hantal üşengeç ben hayatımda böylesini görmedim. Rus biri ile de beraber çakıştım Çekya da adam la bir kaç gün çalıştık neredeyse dövecektim.
Rus sevıcılıgı sadece turklere has bı durum ırk olarak daha guzel ırklar var bana gore kaldı kı guzellıkte gorecelıdır abartılmaları bızım ulkemızde normal guzellık anlayısı bu demek kı toplumun
3 5 tane görüyorlar guzelini bizim karilara laf atiyorlar. Bizdede var yani güzel kadin hemde onlardan daha fazla
Erkekleri
Erkekleri de ishal kurduna benziyor bence
Hyr sevgilimin yanimda gordum taş gibiler ya
Dogrudur
Evet hem güzel hemde ne istediklerini bilin insanlar. en azindan egosuz burunlari havada değil. yatibe lublu
Ama ben oyle degilim genele vurmasaydin keske bizim türk gelenek kultur erkekleri olsun fazla kaba geneli ve cinselligi cok seviyor boyle erkelerden hayir gelmez benim icin ne yapiyorsaniz yapin yabanciyla evlenicem icin sorun etmiyorum😄
Cinselliği sevmeyen erkek ya da kadin yalan konusuyordur hersey yerine göredir. bizim türk kızlarina Seksi ve güzelsin dediğinde ne cevap alirsin misali. lakin ruslara desiğinde ne cvp alirsin misalii umarim anladiniz. cok milletten insanlar gördüm lakin bizimkiler kadar hele burada KS dakiler kadar burnu havada egolulara denk gelmedim he diceksinki senin burada ne isin var diyebilirsin de bu türler ile bende sadece kafa yapiyorum geciyorum. evden markete bile gitmeye korkanlar cok burda😅
Valla alman sevgilim var gerisini sen düşün ben acmadığım surece cinsellik konusunu açmiyor asla her erkegi kendiniz gibi abaza zannetmeyin lütfen cunku zarara kalkacak siz olursunuz benden demesi bence daha fazla özellikler saymiyim
Sana Ben ne yaziyorum sen bana ne yaziyorsun herhalde yazdiğimi anlayacak kadar kapasiten yok canımsın sen bana abaza diyorsun. işte sende az önce benim verdiğim örnektekiler len ayni kapasiteye sahipsin bu yazdiğimida anlamicaksan kayboll. alman sevgilin varmis ta varmiş len zamaninda 2 dünya savasinda almanlarin kadinlarini letonya ve litvanyaya kamyonlarla getirip askerlere döllendirip nüfüsu cogaltmaya calisan bir milletin insanlari dir almanlar tatihi oku anlarsin. ve sende almanci sevgilim var diye övünüyorsun. sor bakim o sevgiline dedesinin kimlerden olduğunu bilecekmi buda sana kapak olsun şimdi kayboll😡😡
Kadınlari beni ilgilendirmez erkekleri onemli benim icim anladim 2 dunya savaşi filan bahsetmişsinde ben neyapabilir yakisikli ve koca penisli olmalari benim suçum degil ilgi cekiciler neyapabilirim sevgilimden biliyorum karakter ozellikleri olsun muhtesm erkekler onlarin yaninda erkek olarak gormuyorum sizi kusura bakmayin gercekler bu
15 sene evli olan alman turk evliliği gordum neyden bahsediyorsun sen daha fazla uzatmak istemiyorum konuyu kapatalim bence cunku baya kırılicaksin
Heee bakk seni türkiyedekilerin penisleri tatmin etmedi ki sen en iyisi afrikaya gitt hee işte böyle acik konuşki rahat edersin. alman olanlara kabuklu olanlari seviyon. bende sana ilk yazdigimda bunu anlatmaya calistim senjn beyninden gecenleri sana kisaca misal vererek yazdim ama sen anlayamadin simdi anlamaya basladin🤣🤣erkek olarak görmüyorum sizi derken sanki benimlee yatmis 1 saat dex yapmiş benimkini ölcmüs gibi konusuyon ama. belki olabilir. seni hatirlayamadim. he denemek. istersen dötünden korkun yoksa erkekliğimi tatmak istersen yandim birak beni diyene kadar seni kizartmazsam benimde ismim joker olmasin. o kadar cesaretin varsa gel yoksa istediğine gitt
Öyle her erkekle olacak birisi degil hele senin gibilere vajinami layik gormem😂 bakirdim alman birisinde bozdum ve 3 yildır sevgilyiz ve ciddi düşunuyruz her erkekler yatmam ben emin ol
Haaa cok gülerim buna türkiyeden ilk olarak almanyaya giden türkler alman bayanlari düdüklerdiki nüfüs coğalsin diye alman hükümeti extradan para verirdi. bunlari bilmiyorsan arastir ögren. tamam mii imaanlar inek. alirken bile cinsini künyesini gecmisini bakiyoo anlamişsan tabiki. millet almanyadan imek. almiyo sen ise penisi büyük olan erkek aliyonn🤣🤣🤣
Penisi buyuk olan degil her şeyiyle erkek oln bir erkek ariyordum buldum memnunum sizin kiz gibi trip ve atarlarinzi cekemem ne haliniz varsa gorun almanya ya gitmissin erkek nasil olur gormemişsin herhalde 😄vah buna çok uzuldim
İki damla kanın ne ise yaradigini inanki bilmiyorsun senin vajina dediğin yer et parcasindan ibarettin simdi aynanain karsina gec bacaklarini kaldir ve vajinani ac senin vajinanda 2 delik vardir 1 tanesi sidik deliği diğeri ise cocuk cikartma deliğidir yani senin ciktiğin yerdir. prof olduğumu anla arttikk senin gibileri gömlek niyetine kullaniyorum bilesin. senin zaten alt takiminin ayarlarinin bozuk olduğunu anladim. senin ayarlarin almancida düzelmez sen afrikaya gitt orada senin bozuk olan ayarlarini daha iyi yaparlar..😡😡 beyin olmayan kisilerde ben vajinaya değer vermem anladin. sen eksik. olan yerlerini tamamla biraz oku yasa ve ögren... test sürüsü istersen gell bunuda unutmadim
Prof olman beni ilgilendirmiyor banane evlenicem insanla mutluyum ben emin ol hic bir bakimli türk kadinlari size bakmaz bunu da bil ve demin sen teklif ettin😄 cinsellik icin simdi geri vites atiyorsun yazik bu arada benim ayarlarim bozuk degil gayet saglamim deliysem de deliyim bana bakacak biri var onun bana bakmasi sahip cikmasi icin bile deli olurum onun icin ayyy hala senin gibi kiz tripli erkeklerle konişuyorum birak beni artik mutliyum kendi halimden sen kendi haline bak😂
Sen az önce koca penisli buldum yazdin. sen ne yazdiğini da bilmiyorsun ki benim yazdiklarimi anlayacak kapasiten olmadiğini görüyorum. sana tek tavsiyem var kulağina küpe olsun acele ivedi olarak almancayi öğren ki sana çok lazim. olcak 1 yıl sonra sana cok ama cok lazim. olcak. test icin ben sözümün karsisindayim. seninde dötüne güvencin varsa vajinana güveniyorsan ben burdayim defterime bir cizik daha eklemis olurum
Sanane benim vajinamdan erkekleri erkekse benim suçum degil. neden benim ustume geliyorsun
Ben sana dex teklif etmedim sen yazdin ki türk erkekleri seni penis olarak tatmin etmiyormuş bende sana dedimki benimle dex yaptinmiki böyle konuşuyon dedim sana. benim geri vitesim yok okyanusun ortasina geri vitesimi attim. benim. diktiğim vajinanin inanki sayisini unuttum belkide senide dikmisimdir hatirlayamadim. bakimliymiş ta miş miş ta miş miş aklin yoksa ne yazar bakimli olmusun ya da olmamisin eşeği süslesende at yapsanda o yine eşşektir. semeri değişmez anladinnn
Senin bu saatten sonra ne gözün görür nede beynin calisir. sana laf anlatmak deveye hemdek gecirmek gibi bir sey olur lakin ivedilikle almancayi öğrenki sevgilin senin yaninda baskalariyla almanca konusurken ne konustuğunu anlarsin ezilmezsin 1 yil sonra kendi basina kalirsan cok lazim olcak sana ithal gelinnnn🤣🤣
Ben bakir olmadimi soyledim alman nisanlim bozdu evlenicez sonra almanya ya taşinmaya karar aldik emin ol ben dert etmiyorum sen mi dert ediyorsun almanya ya gidince zeten almanca ogrenicem 😋mutliyum bu seni ilgilendirmez sanki siz cok iyisiniz gibi almanlari kiniyorsunuz ben boyle mutluyum turk erkek kendine baska kadin bulsun zerre umrumda degil bana gelecek olan geldi😄 gerisini siz dusünun banane
Gercekler açitır seni lakin Sen cok safsin ve cahilsin ben kimseyi kinamadim imsan inek bile alirken cinsini sorupta aliyoo aptalmisin sen haa ama senin derdin penis boyuu buda doğru🤣🤣 dertte etmiyorum cokta tinsin lakin sana tavsiyem şimdi evde oturup durcağina hemen ivedilikle bak bunu sana 3 kez sölüyorum kendine iyilik yap. acil olarak almanca kursuna git ve dil ögren ki sonra üzülürsün. ithal gelin bu dediklerimi yapp. yapmazsanda cokta tin sin. ih libe dihh demeyle bu işler olmazzz...
Nisanlim cok iyi turkce konusuyor her istedigimi yapiyor oyle erkege can kurban ne penis boyuya ben genel olarak söyledim guzel ve kaliplilar nisanlimda oyle karakterin durusun zaten hic bir seyin onune gecemez bunun farkindayim gayet ben almanca ögrenmek istedim sevgilim almanya ya gidince orada ogrenirsin dedi hem turkce konuşmasi cok yakışıyor ona sizin gibi killi turk erkeklerine kalmadim ben ne haliniz varsa gorun
Gaz kafalisin kusura bakma ama. bölesin nisanlinın türkce biliyor olmasi iyi lakin aptalmisin sen ya da yazdiklarimi anlamiyormusun. şöle anlatayim sana baska. anlamican. sen 😡😡düsün evlendin gittin almanyaya eşin calisiyo ve sende bir yere giderken senin basina aksilik bir durum geldi. ya da gittin markete ya da alis verise nasil derdini anlatcaksin aptal seni nisanlin sana dedi ya almanyada ögrenirsin iyi koydu sana seni istiyor seviyor olsaydi seni hemen şimdi turkiyede kursa yollardi. neden seni şimdi yollamiyor he hicmi kafan basmiyor şuna dikkat et sen seninkinin yanindayken ya da akrabalari nin yanindayken onlar kendi aralarinda almanca konustuklarinda sende boş boş aptal gene bakarsin ya da sorduğunda yok bise derler sana sende susarsin pardon sen köydemi yasiyon. seni türkiyede kursa yollamiyo 800 kelime ögrenmediğin sürece konsolisluktan gecemezsin haman uzar gider cünki senin şimdilik ögrenmeni istemiyorki onun ne haltlar yediğini bilmeyesin diye 3 yil olmuş gitmek icin neyi bekliyorsun cünki bi 3 yıl daha belkide 6 yıl hevesini alsin senden sonrasini görürsün bahanelere siğinip umarim seni birakmaz bu gün itibari ile istek yapsa seni evlenmeniz ve almanyaya gidisiniz maximum 2 ay icinde konsolosluk onay veriyo bu dediklerimi yaz bir kenara sen bilirsin cokta tinsin yaniii😡😡ben tavsiE ettim sana istersen bi dene gör ve yaşa
Ya kardesim anlamiyorsun sanirim eşim gondermeye calisti beni kursa zorlamak. istemiyor beni sadece bu arada akrabalari ve ailesiyle. ingilizce anlasiyor. iyiler çok eşim çok temiz kalpli biri sennin gibi abaza kendni begenmiş cahil degil erkekte ozellikle senle konusmak isteiyorum artik bu dediklerin olsun yazdiklarini kale almiyorum bile ben mutluyum cocumuz olurs sana fotosunu gonderirim olur mu
Peki neden senin yaninda turkce değilde ingilizce ya da almanca konusuyorlar he neden peki neden hicmi kafan basmiyo. heee neden bak üstüne basa basa sölüyorum neden. cünki sen onlar icin iyi bir hizmetci ve ithal gelinsin aman ha kahveleri güzel olsun hizmette sakın kusur etme. vayki vay senin haline birde eğerki mesleğin yoksa sen yandin ağlayanin olmaz gidersin lokontalarda temizlikci. olarak calisirsin yasican ve göricen ve bu dediklerimi zamanlan yasican ve umarim aklina gelir bunlar. bu dediklerim senin basina gelmicekse o cocuğu sen değil ben etcem sana söz.🤣🤣saftirik sin zaten sevgilinin dikini birileri indiriyo sana ihtiyaci yokki manyak her daim sana ihtiyaci olsa zaten sana söler ama sana sölemiyor cünki. avrupa ülkelerinin hepsinde her sey serbest elini sallasan ellisi anladin abazalik ile alakasi yok bu işin anladinn zamanla görürsün yasarsin anlarsin 30 yasina geldiginde bunlari bana prof diye birisi söledi dersin. cokta tınsin yanii
Her insan ayni degil nisanlimi tanimadan etmeden onyargida bulunuyorsun sanki turklerdeki gelinler hizmetci olarak kullanmiyorlar mi sen ne saniyorsun alman erkekerini benimle. temizlige bile yardim ediyor halimi hatrimi soruyor cinsellige gelince esim çok sadik biri sanki siz cok mu iyisinz millete camur atiyorsunuz ben her gun onu tatmin ediyorum gayet bundan hoslaniyor ben ona nekadar sadiksam o da bana sadik emin ol sizin gibilerde erkegim diye gezinmesin etrafta ne haliniz varsa gorun
Senin bi önceki yazdığin şimdiki. yazdiğini tutmuyorki cok tutarsizsinn gercekleri göremeyecek kadarda körsün. az once 2 yazim öncesi her daim degildi her daim seks isteyen abaza oluyordu 😡😡he bak şimdi sen yazdin ki her gün tatmin ediyormuşsun sen sevgilini yazan sensin ben değil vay abaza vayyyyy 🤣🤣sen yazdim ooooooo baksaana şu abazaya hergün dex yapiyo birde bana camur atiyo n heeee seni gidi abazaa senii idareli kullan musluğu fazla harcama 🤣🤣🤣
Nisanlim değil mi istedimi yaparim siz onune gelene böylesiniz
Cahil degilim aşığım ondan olabilir
İste bu yaaa bunu anlatmaya calistim sana aşk insani bu hale getiriyor bak ben sana 3 kez yukarda yazmistim şimdi anladin cok şükür anladin gözün kör ve aklin yok göremiyorsun ve düsünemiyorsun anlaminda yazmistim. seni senden daha iyi anladiğimi şimdi anladinmi bu saatten sonrada geri dönüs yok dersin cünki düsünüp gercekleri göremiyorsun. ama sana çokk çokk gecmis olsun. sana yazdiklarimi tek. tek yasicaksin ve göreceksin benim yanilmadiğımi tebbirlerinide kelimelerimin icine tek. tek yazmistim oku ki ne yapman gerektiğini yap ithal gelin kendi ayaklarin üzerinde durmaya calis. sana üzülüyorum heba ettin kendini benden bu kadar herkes senin yaninda türkce konuşsun asla baska dilde konusmalarina müsade etme o zaman anlarsin.
Ben mutluyum halimden SANANEEE evlenicem insanı sana mı sorcam sanki siz turk erkekleri bal dök yalanmaliksiniz da milletin ırkina karakterine mi çamur atiyorsunuz almanca bilmiyor olabilirim ama oğrenicem bunun acelesi yok akrabalarimla ingilizce şimdilik anlasiyorum ilerde onlarin dilinde konusurum niye bu kadar taktın cırcır böcegi gibi ayni seyleri tekrarlayip duruyorsun ee napiyim dediklerin yuzunden nisanlimla mi küseyim hemen ayrılayim mi onu tanimadan
Valla güzellikleri konusunu bilmemde davranışları konusunda sizden 200 bin kat daha iyidir orası kesin
Yaa olabilir ama genele vurmasaydin keske her kadın oyle degildir emin ol aslinda dediklerinizi az cok dikkate alabilirdim ama almanla iliskim old. icin gerisini de dikkate almasam sorun olmaz artik
Evet o yüzden hepsi Türkiye'de escortluk yapıyor
Eskortluk yapmasının sebebi paramızın değerli olması 1 lira 3 ruble çünkü hiçbir şey bilmeden yorum yapma @leyla21343
Öyle ise öyledir ne yapayım yani şimdi 😃
Seni bağlamaz madem Türk değilsin bizim aramızfa bu mesele 😃
Bazıları kıskandığı için gerçeği inkâr etmek isteye bilir ama değişmez gerçeği kimse değiştiremez göz nizam akıl mantık var tabiki güzeller
Yaa anladim ama erkekleride oyle degil mi sevgilimin arkadaşi rus bir cocuk afet bildigin
İlla yakışıklısı vardir yok değil dir ama genel olarak değildirler ama Rus kızları genel olarak hep güzeller yani çirkine denk gelinmesi zordur bunu demek istiyorum genetik olarak hem zihinsel olarak hem fiziksel olarak iyiekr yani türk kızları gibi anlayışsız egoyist değiller çoğunluk yok yani
Şimdi ben ne yaptim egolu ya da tripli birisi degilim ben zaten nişanlıyım kocama trip atmiyorum asla ama tek fark kendisi alman ama her dedigimi yapiyor başimin taci o benim ben ona asla trip atmam trip atincada guluyor zaten😄
Çok güzelleri de var da Türkiye deki erkekler dünyanın dört bir yanındaki kadınları beğenir evet çok abartıyorlar
Sende ki fizik ruslara bin basar tuba maşallah çok iyisin
Göz var nizam var ablacım, bebek gibiler yani.
Kızmısın erkek mi
Nereden gordun
İzan*
Hyr antalyada mi yoksa rusya ya mi gittin ondan sordum
😊👏
Aslında güzellik değil kendilerini biliyorlar ve özgüvenliler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevap