AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Güzeller evet
sadece ekranda gördüklerini sanki tüm rusya öyleymiş sanıyorlar
evet güzelleri var, her toplumda olduğu kada
Kendileri güzel olduğu kadar karaktereride güzel.
Inşallah bulursun rus umarim
İnşallah
karakterleri de mi güzel
@meliketefrikx Her Rus kızın önüne gelenle ilişki yaşadığını mı sanıyorsunuz siz?
slavların cogu guzel maalesef ırksal bır olay çirkini de cok cırkın :D
Sarışinlar gercekten guzel oluyor ya erkekleri bile buna ornek😍
yok bee rus erkeklerı cok cırkın
Rus erkekleri diyen kim alman tercihim
Slavlar gerçekten güzel.
Türkiye'de yaşayan göçmen ailelerin kızlarıda eşdeğer güzellikte.
Karakter yapilari peki o kadar güzel mi
Evet, slavlar sevdikleri zaman koşulsuz sevip bağlanıyorlar.
Peki bunu sana kim dei
Slavlarla içli dışlıyım yıllardır, anne tarafı slav.
Slav da ne slavi rusmu avrupai mi biliyorsundur o zmn baska bir dil
Slavlar, Sovyetler Birliği'ni oluşturan ülkeler'de yaşayan insanların ırkı.
Bakımlı kadin her turlu guzeldir emin ol
Lisede aşkın öldüğüm kız, Slavlardan daha güzel abla-kız kardeşler.
Sayıları çok az, dediğim gibi.
Anlamadım ama umarim askina kavusursun
Sorulan soru: Rus kızları gercekten güzel mi yoksa abartılılıyor mu?
Verilen cevap: Slavlar gerçekten güzel.
Türkiye'de yaşayan göçmen ailelerin kızlarıda eşdeğer güzellikte.
Gelişme: Bakımlı kadin her turlu guzeldir emin ol
Cevap: Lisede aşkın öldüğüm kız, Slavlardan daha güzel abla-kız kardeşler.
Sayıları çok az, dediğim gibi.
Ee nedemeye calişiyorsun duzgunce cvp verdim daha ne istiyorsun
Anlamadım demişsiniz, bende soru-gelişme-cevap şeklinde açıkladım.
Ukalaca konusmayi cok iyi biliyorsunda anlamadim lafini genel olarak demedim tek bir kelime yazip kendini ifade edebilirsin bu kadar zorlamana gerek yok
Türk kızları da güzel ama Rus kızları daha güzel
Bulursun umarim evlenip çocuk yaparsın😄 inşallah
Ben 45 yaşımdan önce evlenmem
tamam o zaman😄😂sen zaten evlenmemeyi goze almissin 45 yasindaki adami ne yapsin kizlar gencleri varken evlenmicem desen daha iyi olurdu
Her yönleriyle bizdekilere 1000. başar her konuda hele burdaki bazilarina 2000 basarlar
Arap kadınlar > All girls
Özellikle cezayir, fas
Kadınsı davranışlar, Bakire ve güzellik
Arap ne alaka bolca var memleketimizde😅 bul bir tane suriyeli nasil bakiyorlar gör canım
Suriyeli dediğin kadınlar melek gibi güzel oluyor rus yanında halt yemiş.
Nur gibi beyaz kocaman siyah gözleri oluyor ve genelde gözlerinin içi gülüyor çok güleryüzlü ve eşlerine bağlı uyumlular.
Ben 24 yaşına geldim hep arap kız arkadaşım oldu. Bir erkeğin isteyebileceği kadın tipi.
Insallah bulursun ne diyim siz suriyeliyle evlenirken turk kizlarimiz alman koreli bularak bu ulkeden ayrilmaya baslayacak bunuda bilesin hatta simdiden basladi
Türk kızlarını çekici bulmuyorum.
Gördüğümün %90’ı dominant, bencil ve düşüncesiz.
Ve değerlerine bağlı değiller. Maskülen bir erkek yakaladıklarında onu kaybetmemek için seks yapan çok. Demem o ki bekaret oranı az.
Bir erkeğin en çok istediği bakire kadındır.
İstediği kadar güzel olsun çok kişiyle yatmışsa ilgisi azalır çekici bulmaz.
Arap kadınlara bende bakir olduğumdan dolayı çok yükseliyorum. Eşlerine özel olmak istiyorlar ve vücutlarını erkeklerin seyrine açmıyorlar yani kapalısı da var olmayanı da üsturuplu giyiniyor.
Türk kadını dominantlığını kabul edebileceği erkekle olur Alman mı hint mi neyse artık.
Ben dominant bir karakterim çok rahatsız oluyorum. Ve kadınsı davranışları çok az
Şefkatli, merhametli ve düşünceli değiller.
Çok yargılıyor ve iğneleyici konuşuyorlar.
Ablalarımdan tut dışarıda flört ettiğim veya gördüklerim hep böyleydi.
Zerre ilgim yok.
İstisna elbet vardır ama özsaygısı yüksek , değerlerine sadık sevdiğini mutlu etmek için çabalayan kızları daha seviyorum. Ve onunla hayat istiyorum.
Bana bir kadının mutfakta yemek yapması getirmesi kalbimi ona daha bağlıyor.
Bu beni ilgilendirmez çekici bulup bulmaman😅ama gercekten cahilsin komsunun tavugu kendisine kaz gibi gorunurmus bul suriyeli evlen bakalim bunuda buraya yaziyor evlenince görürsun neler oluyor cok masum bakma bence onlara her kiz farklidir bakire bskire degil zaten bu sekilde kadin seciyorsan baya kötü sizi cekecegime gider alman bulurum hayatima bakarim ne yapicaksan yap beni ilgilendirmez banane😄
İlgilendirdiğini çok iyi biliyorsun.
Duygusal bir varlık onay görmek ister yani erkeğe göre daha duygusal olan kadın.
Benim için güzellik son derece önemli olsada bana özel değilse ilgim ve Arzum azalır.
Suriyelileri neden aşağılar gibi yazıyorsun? kimin cahil olduğu belli.
Ben cinsellik yaşamadım elbette buna göre seçeceğim.
Seçme hakkın olsa porcheye layık adamsın tofaşı seçer misin?
Seçen öz değerinin farkında değildir.
Boyluyum posluyum karakterliyim. Kendimi geliştiriyorum.
Uçkuruna sahip olamayan bir kadınla mı evleneceğim.
Bakir olmayan erkek böyle şeyleri tölere edebilir namus bacah arasında değildir yaw der. Ama yaşamayan ve doğru bulmayan namusun nerde olduğunu bilir.
Alamancılarla bol şans :D
beni niye ilgilendirsin senin eş arayişın ne buluyorsan bul banane beni ilgilendirmez. Suriyeli ırki savunuyorsan üstune evlenmek istiyorsa zaten acınasi bir haldesindir emin ol sanırim hic bir kadin seni istemedi sende suriyeli denen en aşagilik ırkami kaldin😂😂 tencere kapak bulmuşsun evlenecegin ırkı😂suriyeyi ve suriyeli dene aptal ırki savuniyorsan ya türk degilsindir ya da türkcul bir yapida değilsindir bu dediklerinden sonra zamani mi gercekten boşa tuketmişim daha fazla konusamam senle seviyemi yerlere atamam sen ve suriyelirle artik suriyeye yollayip bomba atariz üzerlerinizi tez vakit buda olacak şimdilik yaşayin en iyi anlarinızı😂😂😂
Haydii selametlee baayyyy😂✋✋👋👋👋
Irkçı ve kompleklisin. Genelde senin gibi insanlar kendi aşağılıklarını başkasına saldırarak kapamaya çalışır.
Araplar islam dinine daha bağlı tam bir müslüman gibi yetişiyorlar bu yüzden daha kadınsılar.
Ve kadınlarıda oldukça güzel.
Her şey güzellik değil yanında ahlak olmadığı sürece boş.
İstisnaları elbette var olmaması mümkün değil oran daha yüksek *
evet güzeller mesela ben rusum zkjskzk melezim yani annem rus babam türk
Yrol
@Hunter_Wolf himm
Bakim bi
@Hunter_Wolf yok dayi host
😡😡
@Hunter_Wolf kizma dayi da çok rus istiyosan buluyim sana para varsa isterler seni para şart 😆
Para bok gibi bul
Takip atsana
Attım
Yakından gördüm güzeller erkekleri de yakışıklı kızlardan banane
Sadece benim kadınım güzeldir geri kalanı iğrenç
Bence o ruslar abartılıyorlar.
Dünyanın en güzel kadınları
Yaa gercekten mi
Evet ki bu bütün dünyanın kabul gördüğü bir düşünce sadece Ruslar değil zaten bütün slavlar genetik olarak bebek gibiler
Hyr yanlıs dusunuyorsun genelde sarısin olmayan irklar slavlara ilgisi cok oluyor emin ol almanyada insanlarin cogu sarişin orada hic bir erkegin rus ölup bittini gormedim hic istatistikler bile bunu gösteriyor en cok evlenilen türk gelin sonra polonya geliyor başa sarışınlar fakat ruslara farkli bir gözle bakiyorlar
Şeyden de olabilir Oranın da geneli sarışın olduğu için alışıklar sarışınlara mesele Ortadoğu'da sarışınlar çok güzel geliyor ama Avrupa'da Esmerler ama bana göre hala dünyanın en güzel kadınları Ruslar Ukraynalilar yani daha önce Ukrayna'ya gezmeye gitmiştim ben hayatımda o kadar çekici kadınlar başka yerde gördüğümü hatırlamıyorum
Sarisin ve renkli gözlu olanlar tabiki ilgi cekici oluyor ama güzellik gorecelidir emin ol alman koreli evlenme oranlari artti korelilerde sarısin degil ama ruslara i gözle bakmiyorlar karakter meselesi arti ulkemizde cinsel açlik olduğu icin bu durum mevcut bu kadar
Ben cinsellikle alakalı olduğunu düşünmüyorum öyle bir durum olsaydı benim de hoşuma gitmezdi çünkü ben cinselliği dibine kadar yaşamış ve yaşamakta olan biriyim mesela yazın Hollanda'ya taşınacagim yani bir kadınla evlenme hayalini kurduğum zaman bile aklıma direk sarışın kadın geliyor
Dedim ya güzellik gorecelidir burada kadinlarimiz tutulmaz almanyada baş taci olunur her ülkenin güzellik algisına göre değişiyor almanyada bulunan birisi olrak almanlar gercekten turkleri sevmiyor ama erkeklerini çogunlukla alman erkekleri genelde bizim kadinlara düsmancil bakmiyorlar buda cinsel cekimin sonucu degilmi
O kadarını bilemem bizim kadınlarımız çok güzel ama bizim kadınlarımız aşırı egolu ben özellikle son zamanlarda Türk kadınlardan uzak duruyorum beğeniyorum ama uzak duruyorum mesela şu an takıldığım kız Bulgar daha iyi anlasiyorum
Çok abartıldıklarını sanmıyorum.
Sen ne diyorsun Barbara efsane efsane
Güzeller valla
Guzel degil cok guzel
Evlimisin
Hayir
Güzeller
Ben onlara 5000. Basarim
Çirkinleri de var
Nereden biliyorsun
Herkes güzel olamaz
Nerede grdun rus
Efsaneler
Bul o zmn
Ama Türk kızları da güzel. En azından bir çoğu
Rus kiz merakiniz varsa bence turk kizla evlenmeyin hem ona hem size cektirisiniz bu şekilde
Kıskandın mı bebeğim :)
Benim kiskanmam senim icin ne ifade ediyor? Turkle evlenmeyecegime göre pesinizde değilim emin ol
Büyük konuşma bebiş ;)
Sizden güzel
Anladim antalyada bol bulursun umarim
Bulmak istedigimi soylemedim sadece gorunen bu
Her insanin guzeli cirkini var ruslar diyorsan türk bir kizla evlenecegini sanmam yoksa bu rus meraki o kızin basina iş açar
Evlenmeyide dusunmuyorum kimseyede merakli degilim dediklerimden anlamadigini düşünüyorum
Gayet anladim bende diyorumki ruslari begeniyorsan turkle evlenmem sacma olur diyorum evlenmeyeceksende bu beni ilgilendirmez
Bence güzel ya
Evt yaa
Saf temzi bir guzellikleri var
Her insan bulunmuyor ama erkekleride oyle degilmi
Evet rus erkekleride yakisikli ama İtalyan erkekleri algisi var turk kizlarda italyan erkeklerini pek yakisikli bulmuyorum goreceli bir kavram benim kendi şahsi fikrim
Allahaşkina çarpilcan😄 yakışiklimi değiller? Turklerin geneli bugday ten fakat oranin erkekleri esmerimsi bir havasi var doğustan ten rengine zıt renkli gözlere sahipler sen neyden bahsediyon😍
Goreceli kavram dedimrus erkekleri italyanlardan daha yakisikli buluyorum
her rus kızı güzel değildir.
Evet güzel bence
Türk kadınlarını tercih ederim
abartılıyor
Güzeller
Güzel
Güzel kanka
Hepsi değil
Güzel
Guzel
bizene