Neyse
Super soruuuuu imisşsss
Bu kadar abartilmaya deger mi

Bence Rus kızlarını sen, erkeklerden daha çok seviyorsun ecrinnn :D Her yorumunda övüyorsun jaksfbasjk. E bende Rusya da yaşamış Rus bir kaç sevgilisi olmuş birisi olarak söylüyeyim sana, güzeli de çok çirkini de tıpkı her ülkede olduğu gibi. Güzeli çok mu güzel? Evet öyle... Ama tm Rus kadınlarını güzel , kutsal sanan bir tayfa var burdan üzülerek söylüyorum ki orjinal Rus kızı dediğiniz Rusyanın %30 u yoktur...
Hangi yorumumu gördün ula dhdbdhhd
Ama cidden çok güzellerrr
Birden fazla gördüm ya. D En son bugun birisiyle yorumlaşmışsın jafbasjk Üstüne bu soru falan bak bize rakip çıkma eheheh... Evet güzelleri çok güzel. Linçleyebilirsin, bizim kızlara göre çok daha sakin, sahiplenici ve sadıklar. Çoğu şeyi konusarak çözebiliyorsun :D Bu yönleri fiziksel güzelliklerinden daha iyi...
Evet
Güzel değil diyen kördür sdfsd
teşekkürler
Hayır hepsi güzel değil. Vücutları çok lekeli oluyor ve davranışları Türk kızları kadar zarif olmuyor ama sarı saç mavi göz diyince güzel diye kodluyoruz. Türklerde her çeşit var esmeri sarışını buğdayı onlar tek tip
Canım, güzellik çok bireysel bir konu! Her milletin, her kültürün kendine has bir çekiciliği var. Rus kızlarının bazı özellikleri daha fazla dikkat çekiyor olabilir, ama önemli olan dış güzellik kadar, insanın içten gelen ışıltısı, enerjisi ve karakteri! 🌼 Sen de eminim ışığını yansıtıyorsundur ve bu, kime sorsan paha biçilemez. Unutma, güzellik algısı tamamen kişisel. 💕
Cevap
59Cevap
Güzel de çok abartılıyor bence
Bir kadında fiziksel olarak aradığım her şeyi bu kadına vermişler. Hepsi güzel değilse bile bu baya iyi gerçekten
Kızda seni bekliyordu
Beni bekliyor dediğimi hatırlamıyorum ayrıca milliyetçi kafadan çıkmam yani rus sevmem!!
Sen başka soruya yorum yapmıştın oradan bu soru demi kakajsjshsg ve evet RUS KIZLARI ÇOK GÜZEL BENCEE OYY ECRİN
KANKA BENİM YORUMUM İLE SORUM NE ALAKA SİMDİ ksndjdjdj
Anlamadim
Çaktım durumu o yüzden söyleyeyim dedim alakasını boş ver şimdi karıştırma sbsbs
Evet cogu güzel.
Almanca kursumdaki Sofiayi her gördügümde Allahim bunlar tanrinin eserleri de bizimkiler laneti mi diyip duruyorum
Güzeller niye sorup duruyonuz aynı soruyu bu sitede ikide bir ne kadar kıskanç olmuş bu TC kızları iyice
Her kültürün güzeli de var, ortalaması da var. Sırf bazı konularda iyi muamele çekiyorlar diye bazılarının düşkünlüğü beni konuşturma sjjdd
Güzel elbette bence bizim Balkan kızları Türk, Türkmen, Özbek kızları daha başka güzel be 🙂
Güzeller nolur turk erkeklerini alsınlar. Amin (amin diyin kızlar)
Herkes mutlu olsun
normal güzellikteler öyle buyuleci bir güzellikleri yok
Rus kadınları erken kırışıyor ve çok da çekici yanları yok
Çoğunun uzun beyaz tenli ve sarı saçlı odugunu düşünürsek çirkin dersek çarpılabiliriz. Ama bu hepsini güzel yapar mı olsa olsa erkekler açısından bakilası yapar.
Kesinlikle bilgisayarda yapılmış gerçek olamayacak kadar güzel
Eski sevgilim yarı Belarus yarı Türk,
Evet güzeller.. İklim.
Her millette olduğu gibi güzeli de var çirkini de var.
değiller abartılıyor o kadar makyaja estetiğe herkes güzel olur ki ona rağmen çoğu güzel değil
Her milletin güzeli de var çirkini de çoğunlukla güzeller ama
Güzeli de var cirkini de bizim Türk kızlarında olduğu gibi
Allah var güzeller ama Latin kadınları daha çekiciler çünkü esmerler..
Her ülkede olduğu gibi onlarında güzelleri var.
Ülke fark etmiyor gülümsemesi hoş olan bir kadın her daim güzeldir...
Onlarda baya iyi ama daha iyisi Ukrayna kızları baba yok böyle bir şey ki mantık ve düşünce seviyesi olarak da çok iyiler üff yani.
brn yüzleriyle degilde asagilar ile ilgiliyim daha cok.
Oyle bi fotograf koymussun ki kimse cirkin diyemesin diye
Türk kızları daha güzel. Ruslar renkli göz ve sarışın olduğu için dikkat çekiyorlar
Diğer soruda lafını yedin burdan da sataşmak istiyorsun. Gerek yok uzak dur. Öteye
Rusya'da yaşayan arkadaşım çoğunun sarışın bile olmadığını söylüyor yani abartılıyor
Tabiiki güzeller heykel gibi ha ruh yok o ayrı
Bari çirkin bi Rus koyaydın yalan atan olurdu. d
Ksbxjxbhdhd
Güzellik bir kenara onemli olan namus, bakiremisin?
Sanane sanane ya
Artık sorma bunu
Peki tam manada mi
Ne diyorsun
Esmermisin sarisinmisin diyorum
Bunlardan sanane
Guzellik bir kenara
Ben bakireyim hoşlandığım çocuk bakireliğe önem veriyormuş ilgimi ona vermek istiyorum ama sevgili olunca dokunmak ister mi istemez mi sence?
Hayir bence denememesi lazim onem veriyorsa
bi ben beğenemiyorum sanırım.
Hem guzeller hemde tr kısı gıbı egolu tripli degiller
estetikli mi degil mi ayirt edemeyene guzel
Türk kızları çok daha güzel..
İskamdinav mısın demişti bana vi erkek arkadaşım
Biz daha alım lı ve güzeliz
Genellikle ruslar ve türkler benziyor çünkü türkiyede aslında onlarca slav ırkı var
Evet güzeller.
Yani şuna da güzel demeyenler ölsün😅
Güzel diyorlar
..
Haklılar
Bizim kızlarımız daha güzel😇
Abartı değil hakkını vermek.
Evet mesela Elena Koshka
Türk kızlarında da çok güzel kızlar var
Ben beğeniyorum
Her kadın güzeldir, ama Ruslar abartılıyor.
Türk ve moğol kızları daha güzel
Güzeller abartı değil. sjdj
Her ırk kendine göre güzel
Hayır Kenya kızları daha güzel..
Rus erkekleri öyle düşünmüyor neden acabaaa
Evet çok güzeller ve değer
Sırplar polonyalılar daha güzel
Çok güzeller bence
Kırkına kadar iyiler sonra bozuluyorlar.
Ekmek bile banarım
Ne🙄😂
Bencede cok guzelllerrr
Bak sana resime taş gibi 😅😅😅
güzelse ne olacak, çirkinse ne olacak?
bana mı yar olacakmk
Allah güzel yaratmış yalanmı
Abartılmaya değer olduğunu düşünmüyorum
Guneydeyiz kuzeyi severiz
Evt bu çok güzel ya
Abla bana bunu ayarla
Ablam bu kız face