Kesinlikle apartiliyor benim yaşadığım yerde Ruslar çok var. Ya çok soğuk kanlı insanlar. Bizim gibi değiller bide anlamıyorum neden bu kadar güzel diyorlar ki?
Kesinlikle abartılıyor, güzelleri evet çok güzel ama bu sayı çok düşük. Genel olarak çirkin buluyorum. Civciv gibi dolanıyolar ortalıkta. Bizim Türk kızlarının yakışan egosu bile bunları ikiye katlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Kesinlikle apartiliyor benim yaşadığım yerde Ruslar çok var. Ya çok soğuk kanlı insanlar. Bizim gibi değiller bide anlamıyorum neden bu kadar güzel diyorlar ki?
Lanet olsun ciltleri çok güzel cogunun pürüzsüz oluyor guzeller simdi haklarini verelim ama abartmayalim
Fit vücuda ve bakımlı olmaya dikkat ediyorlar ama biraz abartılı olabilir tâbi övgüler nice Türk kadınları da var hayran bırakan burada
Abartılacak bir yanları yok her millette guzeller var onlarda zamanında devlet eliyle iyi genleri bir araya getirdikleri için çoğunluk güzel
Her millette güzel ve çirkin var. Ruslar daha iri, sarı saçlı ve mavi gözlü... Bu yüzden dikkat çekici.
Çoğu estetikle güzel bakım ürünleride ucuz ama hepsi spor yapıyor
Buz dolabı da güzel ama içi buz gibi , yani soğuk güzeller mani önce gelir.
Evet abartılıyor, bazı erkeklere ten uyumu falan önemli değil
çoğu güzel değilki videoları izledim zaten burada yaşayanda bir kaç tane var çoğu boyalı saç
bizim kızlarda cok tatlı ve güzel
rus kadınlarının farkı çok atesli ve sınırsız olmaları
Bu kadar çok volta içmeseler aslında çok iyiler. Ama aşırı derece de tenleri kokuyor.
Bir tek türk erkekleri seviyor zevksiz oldukları için
Sarışın mavi gözlü oldukları için sırf. Onlarla hep seks düşünüyorlar abartıyorlar evet bu abazanlık sıktı artık
Kesinlikle abartılıyor, güzelleri evet çok güzel ama bu sayı çok düşük. Genel olarak çirkin buluyorum. Civciv gibi dolanıyolar ortalıkta. Bizim Türk kızlarının yakışan egosu bile bunları ikiye katlar.
rusya ya giden biri olarak evet fena halde abartılıyor..
Kesinlikle evet abartılıyor
Bilmem ama sen mi fotodaki mi dersen fotodaki derim
Abartiliyo bence bizim türk kızları kurt kızlarımız daha güzel
Güzellikten ziyade sekste mükemmeller erkeğin dilinden çok iyi anlıyorlar
Genele bakarsak kesinlikle abartılmıyor (Ukrayna dahil).
Tek abartan abazan türk erkekleri
Bence evet
Aynı fikirde miyiz ne 🤣
Öyle
Bak sende cok cok Güzel sin kırk tane Rus edersin
Teşekkürler 🤣
Rica
Abartılmayı hak ediyor.
Sahiden de çok güzeller
Bence abartılıyor bu zevk meselesi
Rusların adı çıkmış dokuza inmez olmuş sekize.
Çok abartılıyor hemde
Güzele, güzel demem güzel benim olmayınca.
Kanka sadece yatakta iyiler
Abartilmayacak gibi mi?
Abartılmıyor gayet güzel
Eevt güzel değiller fizikleri güzel
Yani biraz
Evet ya sen daha ıyısn
bence çok güzeller
aynen abarrtılıyor
Abartılmıyor çünkü çok güzeller.
Evet abartı
Abartılıyor bence daha güzel ırklar var
Evet abartılıyor.