İyi akşamlar KS! Eskiden hep nedir bu Türk erkeğindeydi Rus aşkı dersim ama son Zamanlar da ne demek istediğinizi çok daha iyi anladım. Brnde Türk'üm yanlış anlaşılmasın Türk kızlarını aşağıladığını falan yok ama fark gerçekten orta da ya. AlmanLara, Fransız'lara, Brezilyalılara vs baktım da Rus kızındaki güzellik gerçekten ayrı. Yüz hatları inanılmaz derecede güzel ve fiziklerinden bahsetmeme gerek yok herhalde. Bu Ruslar ünlü bilr değiller Türk'lerde Türkiye çapında çok güzel dediğimiz kadınları koydum.
Haklısın.. Slav ırkında kadın da erkek te güzel.. Örneğin bizim ülkemizde en güzel insanlar trakyadaki göçmenlerden çıkar.. Neden? Zira onlarda da kısmen de olsa slav geni varSlavların fiziksel üstünlüğü dünyanın bildiği bir şey.. Ama bizim kızlara göre bence en önemli üstünlükleri güzellik ten çok eğitim ve karakterleridir.
İzmirliyim ama İstanbul'da yaşıyorum üniversiteden dolayı. İzmir'in kızlarıni az çok tahmin ediyorsunuzdur zaten. İstanbul Büyükşehir burda da yarısından fazlası fit ama Türkiye'nin diğer şehirlerini hiç gördün mü? Bu arada fit aslında yanlış kelime. Fit benim için spor yapan birisidir sırf zayıf olmakla fit olunmuyor maalesef. 10 kişiden 7si zayıftır ama bu 10 kişiden 3/4ü fit'dır.
3 üncü foto kendidir ha puhahahha yazmışsın Türk'lerden yazmadın. yukardan saymaya başlarsan ki normal insanlar genellikle böyle yapar sonuç olarak Tuğba büyüküstün karşına çıkar. Ve maalesef ki seni üzmeliyim o üçüncü foto yanı sarışın olan kız gizem karaca oluyor best model 2013 seçilmişti. bir ara güzel köylü de oynuyordu belki görmüşsündür. Ki dalga geçme sebebini de anlamış değilim çirkin biri değil gizem.
Abi kafanda sorun mu var senin? Duyanda Tuğba büyüküstün fotoğrafını değil Rus'lardan birini söyledim sanar. Sağlıklı düşünen bir insan yukardan saymaya başlar sonuç olarak üçden itibaren türklerin fotoğrafları geliyor. Bence senin kendini ifade edememe sorunun var belli. ☺️ Kitap oku istersen faydası olur eminim, psikoloji okuyan birisi olarak söylüyorum bunları. ☺️ Bu arada aşırı tepkini içine attıklarından kaynaklandığını varsayıyorum.. Hiçbir kızın sana bakmamasını tam olarak bastıramamışsın belli.. E şimdi Türk kızları burda ikinci Plan'a atıldı sende de içten içe onlar bile bana bakmıyor duygusu.. Anlayabiliyorum seni az çok. Kafanı takma ve şimdi uza. Muhattabım değilsin 😚
En İyi Cevaplar