Sizce niçin Rus kızları daha iyi?
Ben başlayayım;
Rus kızları ne kadar güzel olursa olsun, hiç havalı, nazlı ve kaprisli olmaz...
Rus kızlar havalı, nazlı ve kaprisli olmadığından dolayı, ister yüz yüze, ister sosyal medyadan yazın sizinle konuşur...
Rus kızları, asla unutmaz,1 ay yazmayın 2 ay yazmayın siz konuştuğunuzda muhabbet kaldığı yerden devam eder...
Rus kızları asla arkadaşlık listesinden silmez...
Rus kadınları hem yemek yapar, hem evi silip süpürür hem de çocuklarına aynı anda gözü gibi bakar...(Bu özelliğin Sovyet döneminden kaldığı söylenmekte)
Rus kızları masraflı değildir, verirsen yer vermezsen yemez...
Rus kızları evlendikten sonra eşlerine genelde bağlı olur ve aileye önem verir...
Rus kadınları anaerkildir, Rusya'da kadınlar her alanda hakimdir...
Rus kadınlarının kültür düzeyleri oldukça yüksektir...
Her Rus kızının uzman olduğu bir alan vardır...
Rus kadınları genellikle Türk erkeklerini tercih eder;
bunun en büyük nedeni, Rus erkekleri ile yapılan evliliklerin uzun sürmemesi, çünkü Rus erkekleri alkol'e düşkündür,
İkinci neden Türk erkeği korumacıdır ve
Üçüncü neden Rus erkekleri ile Türk erkeklerini karşılaştırınca anlarsınız ki, Türk erkekleri Rus erkeklerine göre oldukça erkeksidir...
Tamamen bana ait, alıntı değildir, sizce nedendir? Listeyi uzatacak olan varsa devam etsin, Rusyaya gidip 5 sene kalmış birisi olarak yazdım bunları... Sizler de yazınız...
Herkes'e bol şans! :)
Ben başlayayım;
Rus kızları ne kadar güzel olursa olsun, hiç havalı, nazlı ve kaprisli olmaz...
Rus kızlar havalı, nazlı ve kaprisli olmadığından dolayı, ister yüz yüze, ister sosyal medyadan yazın sizinle konuşur...
Rus kızları, asla unutmaz,1 ay yazmayın 2 ay yazmayın siz konuştuğunuzda muhabbet kaldığı yerden devam eder...
Rus kızları asla arkadaşlık listesinden silmez...
Rus kadınları hem yemek yapar, hem evi silip süpürür hem de çocuklarına aynı anda gözü gibi bakar...(Bu özelliğin Sovyet döneminden kaldığı söylenmekte)
Rus kızları masraflı değildir, verirsen yer vermezsen yemez...
Rus kızları evlendikten sonra eşlerine genelde bağlı olur ve aileye önem verir...
Rus kadınları anaerkildir, Rusya'da kadınlar her alanda hakimdir...
Rus kadınlarının kültür düzeyleri oldukça yüksektir...
Her Rus kızının uzman olduğu bir alan vardır...
Rus kadınları genellikle Türk erkeklerini tercih eder;
bunun en büyük nedeni, Rus erkekleri ile yapılan evliliklerin uzun sürmemesi, çünkü Rus erkekleri alkol'e düşkündür,
İkinci neden Türk erkeği korumacıdır ve
Üçüncü neden Rus erkekleri ile Türk erkeklerini karşılaştırınca anlarsınız ki, Türk erkekleri Rus erkeklerine göre oldukça erkeksidir...
Tamamen bana ait, alıntı değildir, sizce nedendir? Listeyi uzatacak olan varsa devam etsin, Rusyaya gidip 5 sene kalmış birisi olarak yazdım bunları... Sizler de yazınız...
Herkes'e bol şans! :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer