+1 yılyoo gidipte gördünüz mü?
Onlarında kekoları var ''Gopnikler'' ama hepsi öyle değil bakımlı olanlarının bazıları çok yakısıklı oluyor.
Erkekleri çirkin olsa kızlar nasıl güzel olsun?
Bizim ülkede de kızlar Türk erkekleri çirkin diyor ama kendilerini güzel görüyorlar biri olmadan diğeri olmaz birbirini tamamlayan şeyler bunlar23 Yorumla- +1 yıl
Sanmıyorum yakışıklı rus erkekleri nadir var
- +1 yıl
ben moskova'ya gittim bence cok yakısıklı erkekleri de var
Bazıları bakımsız sadece hiç bişey umurlarında değil ama tipleri kötü diyemem
Tabi her yerde çirkin ve iyi görünümlü insanlar var orası başka bişey. - +1 yıl
Valla bilemem de Ukrayna Lviv'de 1 hafta kaldım, ortalıkta güzel kızlar dolanıyor Barbie bebek gibiler ama erkekleri tam bir ucube, uzun, bakımsız, hastalıklı solucan gibiler. Yemİn ederim Allah'ın bir kulunu gormedim çok yakısıklı diyebileceğim, Turkiye'de güzel suratlı erkekler her köşe başındayken. Genel bir kuraldır o, o Slav tipi kızlara uyan yüz, erkeklerde maalesef ağız, burun, yanak şu bu ölçüsü uymuyor, çirkin sonuç ortaya öıkıyor. Güzel adam gormek istiyorsanız, Hırvatistan, eski Yugoslavya ve diğer Akdeniz ülkelerini dolanın ve buna Turkiye de dahil (80 ırkın karışımı).
En İyi Cevaplar
Bacakların çok güzel
01 Yorumla- +1 yıl
Ayy mersi
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Makyaj yapmıyorlar, kıllarını almıyorlar, kız çok ne de olsa diye kendilerine bakmıyorlar
00 Yorumla
Diğer konusunda 800 cevap paylaştı. Dmek ki rus kadınlarının güzelliği makyajdan geliyormuş
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Diğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. O votka denilen lanet içki var ya işte erkeklerin bozuk olma nedenleri o.. Çünkü küçük yaşta içmeye başlıyorlar.
12 Yorumla- +1 yıl
Votka onların biçimini mi değiştiriyor?
+1 yılValla bilemem de Ukrayna Lviv'de 1 hafta kaldım, ortalıkta güzel kızlar dolanıyor Barbie bebek gibiler ama erkekleri tam bir ucube, uzun, bakımsız, hastalıklı solucan gibiler. Yemİn ederim Allah'ın bir kulunu gormedim çok yakısıklı diyebileceğim, Turkiye'de güzel suratlı erkekler her köşe başındayken. Genel bir kuraldır o, o Slav tipi kızlara uyan yüz, erkeklerde maalesef ağız, burun, yanak şu bu ölçüsü uymuyor, çirkin sonuç ortaya öıkıyor. Güzel adam gormek istiyorsanız, Hırvatistan, eski Yugoslavya ve diğer Akdeniz ülkelerini dolanın ve buna Turkiye de dahil (80 ırkın karışımı).
00 YorumlaRus erkekleri çirkin değil canım. Ne kadar güzel kız varsa o kadar da güzel erkek var ama hepsi güzel değil kızların. Yani oranı yüksek sadece
21 Yorumla- +1 yıl
Rus erkekleri Akdeniz erkeklerinin yanında sodla sıfır. Tabi bunu yabancı ve sarı meraklısı Türk kadınlarına anlatamazsın. Sarı kafa ve pipi olsun, çirkin mirkin hepsi iyi.
Rus kızları aslında güzel değildir Ukrayna nın Moldova nın ve Çekya nın kızları güzeldir tabi güzellik göreceli bir kavramdır unutmayalım
012 Yorumla- +1 yıl
Rus kızları çok güzel ya
- +1 yıl
Kim gitti
- +1 yıl
Sevgilin mi oldu rus muydu neydi
- +1 yıl
Vay be
- +1 yıl
Ee türk kızları kaçıncı sırada yer alıyor deneyimlerine göre peki?
- +1 yıl
Çek insanları çirkin- erkek ve kadınları ve çok tuhaf karakterli insanlar. 3 gün Prag'taydim, birseye benzemiyorlar.
yasak musmula meyvesinden kemirdikleri icin tanrinin gazabi cokmus uzerlerine
11 Yorumlarus erkeklerinin de yakışıklısı var bro sana denkgelmemiş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn azından türk erkeklerinden daha yakışıklılar fitler bizimkiler gibi kamyoncu göbekli değiller
122 Yorumla- +1 yıl
Bizdede çok yakısıklı var onlarıda rus, polon, alman güzelleri kapıyor :D :D
Cevap sahibi+1 yıl@VitoCorleone7 ne o zoruna mi gidiyor siz türk kızlarına laf ediyonuz hadi bakım sıra bizde sizi gönderip İtalyan erkekleri gelse
- +1 yıl
yoo ben tip olarak Türk kızlarına asla laf etmem tip olarak beğeniyorum ben
ama biliyorum siz Türk erkeklerini beğenmiyorsunuz bide sevmiyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıl@VitoCorleone7 sen seviyorsan sana sözüm değil çoğu türk erkekleri türk kızlarını çirkin buluyor kendilerine bakmadan bende bunu anlatmaya çalıştım nasıl bir duygu olduğunu belirtmek için
- +1 yıl
tip olarak seviyorum. Davranış karakter olarakta böyle egolu gıcık bir tip değilse Türk kızları için her şeyi yaparım başları sıkısırsa ölüme bile gideriz o derece ben milliyetciyim zaten bizim kızlar önemli benim için.
Ama siz bizim erkekleri sevmiyorsunuz dimi tip olarakta beğenmiyo kızlar bence
Cevap sahibi+1 yıl@VitoCorleone7 sen benim demek istediğimi anlamadın ben türk kızlarını beğenmeyen erkeklere gonderme yaptım bizim duygularımızı biraz onlar tatsin
- +1 yıl
anladım onu ya
peki sen Türk erkeklerini seviyor musun? Beğeniyor musun
O size laf atanları boş ver bir kenara at samimi düşüncelerin ne
Ayrıca emin ol burada bazı Türk erkekleri rusları sizi kızdırmak için kullanıyorlar :D hepsi sevmiyor rusları ya da yabancıları.
Cevap sahibi+1 yıl@VitoCorleone7 inşallah oyledir. Ben türk erkekleri seviyorum hemde kilolu seviyorum açıkçasi bende kızdırmak istedim yaşatan yaşar 🤷😂
- +1 yıl
öyle öyle güven bana.
ya zaten bizim kızlar ve erkekler birbirlerini kızdırmak için ya da biri atıyorum mesela kızlara laf söylüyorsa, kızlarda gurur yapıyor erkekler hakkında düşünmediği ağır şeyleri söylüyor ya da erkeklere laf atılıyor o da kızlara bişeyler diyor falan
Gereksiz yere üzüyoruz birbirimizi keşke birbirimize güzel şeyler söyleyip mutlu etsek ama yok biz değişiğiz biraz :D :D
Cevap sahibi+1 yıl@VitoCorleone7 hahaha değişiğiz 😂😂😂😂
- +1 yıl
aynen bak sen önce kamyoncu göbekli deyip bizimkilere laf atmışsın sonrada kilolu seviyorum dedin :D
bu gibi düşünmediği şeyleri yazıpta türk kızlarına laf edenlerde çok işte :D
neden böyle yapıyoruz bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@VitoCorleone7 ama gerçekten türk erkekleri öyle kız vermese kötü verse kötü kız gece gezse kötü gezmese yine bir şekilde kötü bu ülkede kadın olmak çok zor
- +1 yıl
o konuda haklısın ama yinede genelleme yapmamak lazım hepsi aynı düşüncede değil ki.
Kızlara hak verdiğim sizden taraf olduğum çok şey var ama kızlarda bizim erkeklere karşı çok acımasız genellemeler yapıyor
Cevap sahibi+1 yıl@VitoCorleone7 kinleniyoruz ondan
- +1 yıl
yapmayın işte birbirimizi itiyoruz böyle bizim erkeklerde hata yapıyor ona da kızıyorum
Cevap sahibi+1 yıl@VitoCorleone7 feminist biriyim erkek ile kadın eşit olmalı
- +1 yıl
Gerçek Türk kültüründe zaten öyledir ''Hanım'' denir ya eşlere onun ne anlama geldiğine bak o kanıtıdır.
Bende öyle düşünüyorum eşit olmalı.
Ama bu ülkede feminizm=erkek düşmanlığı olarak algılayan o sekilde uygulaya kalkan cok kadın var o yüzden itici gösteriyorlar onlar feministleri
Cevap sahibi+1 yıl@VitoCorleone7 işte feminizmi bile farklı anlayan insanlar var offf ülkemizde çok cahil var çok erkek göğsünden tahrik edilemiyorsa kadın göğsünden de olunmamali bunun kızı erkeği yok kız tecavüze ugruyor kızın açık giyindim için olduğunu söylüyorlar erkek haklarına gelince kadınların zengin koca arayışı trip atmaları alışverişi erkeklere kesmesi çok büyük yanlış ve adaletsizlik herkesin kendi iradesi var herkes aklına keseni yapsın
- +1 yıl
evet hatalı düşünceler bunlar bir kadın ne yapıyorsa yapsın o tecavüz nedeni olamaz
Allah belasını versin tecavüzcülerin. Bu tüm dünyanın sorunu her yerde var böyle ruh hastaları
Ben youtube'da ''Tüm Türk erkekleri tecavüzcüdür '' diyen 5-10 tane kız gördüm. Bu nasıl bir saçmalık ya bizim gibilerin günahını alıyorlar.
Valla biz sizin triplerinize alışıyoruz ya bağısıklık yaptı bizde :D benim ukraynalı sevgilim olmustu o cok trip falan atmıyodu bana garip geliyordu valla :D
Cevap sahibi+1 yıl@VitoCorleone7 hahaha 😂😂😂
- +1 yıl
O yüzden biz sizden başkasıyla zor yaparız alıştık size :D
tam tersi davranışları yabancılardan görünce bir değişik geliyo başlarda hoş ama zaman geçince Türk kızlarının bazı davranıslarını özlüyo insan :D yani en azından bana öyle oldu
Cevap sahibi+1 yıl@VitoCorleone7 ya en ufak tartışmaya gelmezler yine türk kızları affediyorum onlar direk başka oğlanın koynuna gidiyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSarışın sümük gibiler ıykkkkk
12 Yorumla- +1 yıl
Dediğim doğru mu yani
Cevap sahibi+1 yılDoğru tabikide
Yoo tipsiz değiller oraya gitmediğine eminim çoğu yakışıklı o senin tipsiz gördüklerin bakimsiz ve fakirdir oranın erkeklerin çoğu fittir
01 Yorumla- +1 yıl
Daha fitlar doğru ama suratları hep falso, gittim ben hem Moskova hem Lviv, Akdeniz ulkelerine gore guzel erkek sayısı çok çok çok az.
+1 yılYakışıklı erkeklerin hepsi orduda o yüzden
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiyede de kadınlar çirkin
21 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru bencede
Yine saçma bir genelleme 😒
217 Yorumla- +1 yıl
ve doğru değil benim dayımın moskovada işleri var kaldım orada 15 gün
Yakısıklı erkekleri de cok var. - +1 yıl
evet bide bakımsız çoğu
alkolikler kadınlara pek değer vermezler bide rus kızları ondan başka denizlere yelken açıyor bence
bir milletin kızları güzel olacak erkekleri çirkin olacak bu mantık hatası ya bence böyle bişey mümkün değil :D - +1 yıl
valla o değer vermiyorlar diye bana konustugum rus kızları demişti çok detaylı bilgilere sahip değilim tabi yanlısta olabilir.
evet onu biliyorum 11 milyon kadın daha fazlaymış orada bizde erkekler 1 milyon daha çok
bide en güzel olan rus kızları genelde yabancılarla evlenmiyor onların kızları da milliyetçiler bizdeki gibi çakma milliyetçilik değil bizde herkes yabancı düşkünü - +1 yıl
ne gibi aşılama?
- +1 yıl
doğru aşırı bir şekilde yabancıya özendirme var haklısın
kendimizden olana gömüp tüm yabancıları müthiş sanan çok insan da var bence doğru davranıs değil bunlar. - +1 yıl
o kadar haklısın ki tam benim gibi düşünüyorsun çoğu şeyde :D
verilen beyin göçünü geri getirecek düzeni ülkede oturtursak o bile bize büyük katkı yapar.
- +1 yıl
o sığınmacılar daha da beter hale getirecek ülkeyi ya çoğu cahil barbarlar tuhaf insanlar
Bide sadece Suriyeliler yok afgan, pakıstanlı, ıraklı, iranlı vs yol geçen hanı yaptılar ülkeyi bu gidişle işsiz TC vatandası sayısı çok daha fazla olacak ileride. - +1 yıl
bu gidişle kalmaz işte bizim millet zaten yabancı hayranı sürekli yabancılar ülkeye gelirse, yabancı evlilikler artar ve ileride kendine Türküm diyen adam bulamazsın
Atalarımız 1000 sene boşuna mücadele etmişler. - +1 yıl
@VitoCorleone7 Ben niye hiç goremedim acaba? Moskova, Lviv ve Antalya'da çevremiz hep Rus ama Allah'ın bir kulu yok. Fit sporcu OK ama çirkin suratlar, solucan, sümük gibi.
- +1 yıl
He he aynen çok harikalar, hepsi kel kafalı, uzaylı yüz hatlarına sahip. Akdeniz erkeklerinin yanından geçemezler.
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİngiliz erkeği bul o zaman
11 Yorumla - Diğer konusunda 954 cevap paylaştı.
+1 yılBiz kızlar kısmıyla ilgileniyoruz
02 Yorumla- +1 yıl
Ama biz ne olcaz
- +1 yıl
Siz türklerle idare edin gı
Yeni nesli gayet iyi.
00 YorumlaDemek ki votka onlara yaramıyor
00 Yorumla
+1 yılişte bir yerden almış bir yere vermiş :=)
00 Yorumla
+1 yılRus erkekleri çirkin mi saçmalama
01 Yorumla- +1 yıl
Çok çirkinler hem de, az değil.
Karizma var adamlarda
00 Yorumla
+1 yılAklımda deli sorular :d
00 YorumlaRus kızlar bizleri tercih etsin diye 😎
00 YorumlaRus kizlari disari acilsin diye
00 Yorumla- Diğer konusunda 730 cevap paylaştı.
+1 yılBizim hatunlara onlar yakışıklı görünmez mi
00 Yorumla bizm tarafta sıkınıt yok valla
00 YorumlaTürk kızları kadar güzel mi? :P
00 Yorumla
+1 yılBir dengesizlik var o tarafta evet
00 YorumlaDiğer konusunda 6,2b cevap paylaştı. Onlarda tersine doğmus
01 Yorumla
+1 yılGüzel soru ama bilmiyorum 😄
00 Yorumla
+1 yılAllah öyle yaratmış
00 Yorumlailginç cidden.
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç farkında değilim
00 Yorumla
+1 yılAksini düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılAyı gibi içiyolar
01 Yorumla- Diğer konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEtkiye tepki
00 Yorumla
+1 yıloha niye
00 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok soğuk tipler
00 Yorumla
+1 yılArtık bilemicem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılters orantı işte
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?