Bence yediklerinden kaynaklı beslenmeleri farklı bizim gibi diil.. Balk tüketimi cilde çok faydalı zaten.. Onlari bunları yapmasada ciltleri aynı olur 😁 bizde uraşyoz işte onumu süsek bunumu sürsek
mermer ciltler nasıl olanı soranlar aktarıyorum önce gül suyuyla sil sonra ton fondeten sonra kapatıcı sonra kontör törpü fondoteni al sana mermer cildi zor değil ama o makyajı yapmak 1 saati alır ben yapmadım ama yapan arkadaşlarım var
aslında iş hücresel tarafta bitiyor. hücresel düzeyde D vitaminin, iyotun, çinkon yeterince yoksa ve vücudun en güçlü ve doğal antioksidan mekanizması olan glutatyon seviyen düşükse ve en önemlisi vücudu yıkıma uğratan kronik stres ve kaygı durumu var ise cilt asla kendini toparlayamaz. dışardan saçma sapan kozmetik ürünleriyle bu iş olmaz.
princ unu maske yapıyorum çokta ise yarıyor.. az süt karıştırıyorum... bebek maması için pirinc unu 3 TL satılıyor bakkalda... 2 ci olarak şeker çay şekeri.. yatım saat bekletiyorum
Güneş ışığına dikkat ediyorlar geneli sağlıklı besleniyor balık ve pirinç cilt bakimlarina ozen gösteriyorlar
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çoğu estetik ameliyatı oluyor estetik ameliyatı konusunda kore 1. Sırada evet ürünleri iyi olabilir ama bir ton da para harcıyorlar kendilerini gerdirmek için
Pure beauty bb cream çok güzel bir ürün. Üzerine pure beauty 40 faktör pudrasını da kullan. Diğer ürün ise yine watsons'ın collagen adlı göz çevresi için olan bb kremi. Gerçekten güzel ürünler bunlar.
Sürekli balık, ot tarzı sağlıklı bir beslenmenin getirisi olsa gerek.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Fillerin kulakları neden büyük? Ne kullanıyor olabilirler demekle aynı şey :D Korelilerin bulundukları coğrafya ve iklimleri bunu mümkün kılıyor ve tabii ırk olarak genleri böyle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
357Cevap
Bence pirinç suyuyla bakım yapıyo olabilirler hem cilt rengini açıyo hemde pürüssüz bir cilt için ideal
Makyajin en basinda yuzun nemlendirilmesi ve temizlenmesi var eger bunlar olmazsa makyaj zaten kusursuz durmaz puruzlu bir goruntu ortaya cikar
yemek yeme ve beslenme kültürleri çok alakalı bence balık yiyorlar hem sağlıklılar hemde kilo alamıyorlar
Bence yediklerinden kaynaklı beslenmeleri farklı bizim gibi diil.. Balk tüketimi cilde çok faydalı zaten.. Onlari bunları yapmasada ciltleri aynı olur 😁 bizde uraşyoz işte onumu süsek bunumu sürsek
Beslenmeleriyle alakalı diye düşünüyorum. Sürekli balık, pirinç gibi faydalı ürünleri yağsız, tuzsuz tüketiyorlar.
Korelilerin ciltleri çok sert ve sıkı bu yüzden porselen gibi görünüyor ama makyajsiz da bir hiçler bu da bir gerçek.
Öncelik güneşten korunma birde Kore'de erkeklerin bile cantalarinda olmazsa olmazları arasında pudra var. Yani onların olmazsa olmazları beyaz ten
Koreli kızların hepsi estetikli Koreli bir kız üniversite kazanınca mesela ona hediye olarak estetik ameliyat yaptırtıyor ailesi
A dedim. Ama tek sebebin kozmetik ürünler olduğunu sanmıyorum. İşin içinde genetik faktörler de vardır muhahkkak.
Kore menşeili gözalti kremi aldım kokusu çok guzel onun dışında bir fark hissedemedim gerci niveanınkini de begenmedim beklentim yuksek olabilir.
Koreli kadınları bilemem ama Japon kadınlarının pirinç suyu kullandıklarını duymuştum cildi bembeyaz yaptığı için😃
Makyajın etkisi desek cildi yaşlatması gerek 😑 sanırım onlarda genetik ya da estetik ameliyatı oluyorlar sürekli
Bence doğal malzemeler vr aksatmadan bakım mutlaka önemli AMS asıl sonuç günrşde gizli gibimr geliyor
pirinç ve deniz ürünleri. hem içten hem dıştan besliyorlar cildi. pirinç maskeleri efsane güzel oluyor.
En önemli değerlerinin ciltleri olduğunu farkındalar ve bu yüzden de ona iyi bakmayı ihmâl etmiyorlar.
Mehtini cok duydum bu markanin gunes kremini kullandim. Yaz geliyor bu urunleri kullanabilir miyim bilmiyorum :)
Bu bakim urunlerinin yani sira hayatlarinda sekerin olmamasi pirinci lapa gibi yiyorlar ne yag var ne tuz bizde oylemi ve daima gulmeleri bence 🤗
Sağlıklı yaşamın önceliği sağlıklı beslenme ise muhtemelen cildin de bir numaralı kuralı sağlıklı beslenmesidir diye düşünüyorum.
Uzak doğulular gerçekten uzun yıllar dinç görünüyorlar. Cilt bakımı ile ilgisi olduğunu yeni öğrendim bir yaşıma daha girdim :) mutlu yıllar bana :D
mermer ciltler nasıl olanı soranlar aktarıyorum önce gül suyuyla sil sonra ton fondeten sonra kapatıcı sonra kontör törpü fondoteni al sana mermer cildi zor değil ama o makyajı yapmak 1 saati alır ben yapmadım ama yapan arkadaşlarım var
Cilt bakımlarına fazlası ile özen gösteriyorlar. Ama ben daha önce hiç ürünlerini kullanmadım.
Bildigim kadariyla beyaz kalmaya ozen gosteriyorlar. Zaten bence de beyaz ten esmerden iyidir :)
aslında iş hücresel tarafta bitiyor. hücresel düzeyde D vitaminin, iyotun, çinkon yeterince yoksa ve vücudun en güçlü ve doğal antioksidan mekanizması olan glutatyon seviyen düşükse ve en önemlisi vücudu yıkıma uğratan kronik stres ve kaygı durumu var ise cilt asla kendini toparlayamaz. dışardan saçma sapan kozmetik ürünleriyle bu iş olmaz.
Estetik ve makyaj sektörlerinin çok gelişmiş olması
Cil bakımlarını asla aksatmıyorlar ve doğal malzemelerle bakımlarını yapıyorlar ve ciltleri mükemmel💙
Ben 20 yıldır işim gereği Kore'ye çok gittim geldim.
Bütün Kore'li kızları böyle sanmayın.
Ciltteki hücreleri yenilemek bence kendimize yapabileceğimiz en iyi yenilik
Ben pirinç suyuyla yüzlerini yıkadıklarını biliyorum 😅
İlginc
princ unu maske yapıyorum çokta ise yarıyor.. az süt karıştırıyorum... bebek maması için pirinc unu 3 TL satılıyor bakkalda... 2 ci olarak şeker çay şekeri.. yatım saat bekletiyorum
Sadece bakım yapmıyorlar ki estetik ameliyatlarını unutmamak lazım
hyaluronik asit içeren krem ya da serumlar ilk tercihim
Güneş ışığına dikkat ediyorlar geneli sağlıklı besleniyor balık ve pirinç cilt bakimlarina ozen gösteriyorlar
Çoğu estetik ameliyatı oluyor estetik ameliyatı konusunda kore 1. Sırada evet ürünleri iyi olabilir ama bir ton da para harcıyorlar kendilerini gerdirmek için
Cilt görünümünü iyileştirmek için seçtikleri ürünlerin cildi beslemesine önem vermeleri
Güneşte az durduğum için hatta gölgede durduğum için bedenim hiç kızarmıyor yanmıyor hep beyaz tenli kalıyorum
Işıl ışıl ve canlı bir cilt için günlük nemlendirmeyi asla atlamamaları
Çok güzeller. Beyaz olmaları en büyük dogalliklari zaten. Zeytin yerken boğazından geçen zeytin parçası görünüyor bunların ya 😄
Pure beauty bb cream çok güzel bir ürün. Üzerine pure beauty 40 faktör pudrasını da kullan. Diğer ürün ise yine watsons'ın collagen adlı göz çevresi için olan bb kremi. Gerçekten güzel ürünler bunlar.
Sivilce yapmiyo mu peki
Ve fiyatlari nedir
Yedikleri besinlerin çok büyük etkisi var bir de güneşten olabildiğince uzak olmaları...
Güneş kremi çok fazla kullanıyorlar. Koreli tanıdıklarım olmuştu
Bence çok fazla makyaj yapmadıkları içindir o 🙏🏻😉
bilmiyorum ki öylesine yazdım işte... Ama Function BB Cream markası bence mantılı gibi görünüyor.
Bakimin her turlusu onemlo kiz erkek bence tek cinse yikmamaliyiz
Pure beauty bb cream kullanmak yeterli bence. Watsons en çok tercih ettiğimlerden
Şeker az tüketiyorlar. Sağlıklı beslenme ve genetik
Cildini besleyerek daha sık ve parlak gösteriyor olabilir?
Vallahi asyalıların tamamı çok hoş ve çok güzel seksi oluyorlar bayılıyorum :))
yıllardır muazzam bir çabayla güneşten saklanıyorlar olsun o kadar
Sürekli balık, ot tarzı sağlıklı bir beslenmenin getirisi olsa gerek.
Fillerin kulakları neden büyük? Ne kullanıyor olabilirler demekle aynı şey :D Korelilerin bulundukları coğrafya ve iklimleri bunu mümkün kılıyor ve tabii ırk olarak genleri böyle.
Neyi nasıl kullanacaklarını biliyorlar ve doğal ürünleri tercih ediyorlar...
Genetik, gunesten hoslanmayan bir millet olduklari icin de surekli gunes koruyucu kullaniyolar
Koreliler japonlar güneşte şemsiye kullanan insanlar
Oranın havasından suyundan dur. Ve Türk kuzlarınıda askıya almayın rica ediyorum
Bakım yapmayı asla bırakmayacaksın, estetik yapacaksın,.
Estetik tabi ki :) Koreli bir arkadaşım vardı o söylemişti :)
A dedim de sizin üyelik kartından aldım nasıl üye olacağım.
Pirinç Pilavını fazla tüketmeleri..
#Melankolik_duygular
Canli ciltler her zaman iyi olur guzel gorunur bunun icinde bakim gerekir
Kore’de herşeyin çakmasını yapıyorlar ondan iyileri onlara kalıyor djdjd
güzellik sırlarını ben biliyorum. sadece güzellik değil uzun ömür sağlıklı yaşamın sırrı da aynı şeymiş
Arkadaşım koreden çanta çanta nemlendirici maske getirdi. Bir bildiği var demek ki.