Hayir bence arasinda daglar kadar fark var, tamam sakal degistiriyor bir insani ama 7/24 banyoda denizde, hastayken, veya bir baska durumda yine birlikte seninle :) bu durumlarda makyaj yapilamaz ama :)
@IIstanbulll sana göre öyle olabilir bu benim düşüncem. Benim için sonuç değil amacı önemli iki tarafin amacıda küsür kapatmak ya da güzellik bir karizma katmak. Benim düşüncem. ..
Kirli sakal iyidir ancak orman kackini gibi de dolasmamak lazim. Bakımlı olmasi onemli. Erkekler de cogunluk kendilerini sakalli begeniyor. Kucuk gorunuyorlarmis sakalsiz... Kimi var ne yapsa yakisiyor kimi var iflah olmuyor. Allah vergisi deyip elindekiyle yetinmek gerek
kadının makyajı, erkeğin sakalı derler. bazılarına sakal gider bazılarına sakal gitmez. bakımlı sakallı olanda var bakımsız sakallarda, kimi ince tüylü sakallı kimi kalın gür sakallı, - arzum kendime geçeyim: bana her ikisininde yakıştığını söyleyen insanlar var. bide bugs bunny diye lakap takmışlar. alıştım diyebiliriz.
Ha şunuda ekleyeyim hemcinslerim görürde ilham alır..
Sakalı sadece bırakmakla da olmuyor bro o sakalın narin bakımınıda yapacaksın yüz hatlarına göre özel bir kesimi olacak.. Kızlar sakallı erkeklerden hoşlanıyor diye düşünüp at hırsızı kıvamında çok kişiyi görüyorum
Kızlar: Sokol orkoğon mokyokjodooor Yine kızlar: Sokolsoz orkok mo olormoş? Yine kızlar: Ooh Morot Sokooğlu çok totlooo. Sakallı da sakalsız da yakisikliyim. Kızların ne düşündüğü zerre umrumda değil.
Askerden önce hep isterdim sakallarimin olmasini ama yok gibiydi, askerden geldikten sonra gürlesti Şu an tam istedigim gibi sakllarim var asagi yukari 3senedir hic kesmedim 😚😂
Askerde günlük tras oldugumuz icin, cikti sakal köse degilsen zaten cikiyor, geldikten sonra biraz uzattim kesmedim sadece uzadigi zaman kisalttim kalinlasti o sekilde Şu an tam istedigim tarz oldu :)
işin aslı sinek kaydı sakalsız bir erkeğin yakışıklı olmasıdır. sakalsız hoş görünen erkek yakışıklıdır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sakallı erkeklerin yüzünü tanımıyorsunuz ki güzelliğini falan bilesiniz :) Hadi benim gibi fazla sakalı çıkmayanlar neyse; misal hangimiz Suuavi'nin yüzünü biliyoruz? Adam sakalı bir kesse bildiğin anonim.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
evdeki keko benim hesaptan çıkıp kendininkinden yazmayı becerebileymiş iyiymiş yalnız :) neyse gizleneyim de hepten acayip olmasın durum. sorry :)
Sakal tipsiz erkeklerin tipsizliklerini gizlemek için yaptıüı bir makyajdır. yakışıklı ise zaten sakala gerek yok. zaten sakalı kesmek lazım vücut kıllarından kurtulmak önemli
Sakal, erkeği erkeksi yapan şeydir. Erkeğe her türlü yakışır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
berkecanın yüzü igrenç olup sakal bıraksa da, komple köse olsa da, suratının yarısı sakallı yarısı traşlı da olsa hastası olan çok olur efendi adam ne yapsa kimseye yaranamaz...
her türlü beğenirim ama sakalları bırakınca daha özgür hissediyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sakal insanı kart gösteriyor ve neticede kıl olduğu için çok kaşındırıyor rahatsız ediyor sakaldan iğrenirim kıldan medet uman kezolarda dünya ahiret bacımdır
En İyi Cevaplar