AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Yüzümde gozeneklerim büyük ve renk degisimleri var ne yapmaliyim 😊
Meraba.. göğsümde güneş lekesi var doktora gittim sorun değil zamanla geçer dedi fakat 2 yıldır ayni.. ne önerirsiniz
Merhaba selen hanim.
Güneş kremi yerine kullanilabilecek bir karisim var mi
Saçlarım uzuyor fakat çok dökülüyor ve azaldı. Ne önerirsiniz?
Yüzde oluşan yağlanma siyah nokta ve sivilce gibi olan katı yağlar nasil giderilir.
Oo hoşgeldin yenge nasıl gidiyor evlilik tavsiyebedermisin
Goz kenarindaki kirisikliklar icin en guzel oneriniz nedir?
Şimdi bu ayvayı yesek üzerine çekirdeğini çitlesek daha yararlı olmaz mı ki? 😊😊
Yüzümüze bunları uygularken kafamiza kurdele gecirmemiz gerekiyor mu?
Saygılar.
Merhabalar,
Yüzümde gözenek problemim var ve yüz bakımımı düzenli yapsam da (tonik, nemlendirici, maske) hiçbir şekilde küçülme sağlayamadım. Sizin bir öneriniz olabilir mi?
Valla ben soracaktım bakalım neymiş. İrade dışında 🤔
Lekelere iyi geliyorsa yapılsın ozaman! Ayvayı yemeyelim, sürelim 😊
merak ettiğim konu şu maskelerimizi çıkarsak acaba güzel olur muyuz?
Merhaba Selen hanım. Nasılsınız?
Herkes işine geleni sormuş...
ben halinizi hatrınızı sorayım dedim :)
Yüzdeki lekeler, benler nasıl azalır?
bir de göz altlarımda morarma oluyo bazen bazende çöküyo ya da şişiyo, gözlerimde hep yorgun bir ifade var 26 yaşındayım nasıl çare bulabilirim?
Gözümün medyal tarafında mangal kömürü sonucu bir yanık oluştu fucidin ile güneş kremi kullanıyorum bunları aynı anda sürsem birbirine bir etkisi olur mu bir de siliskar kullanmayı düşünüyorum onu ne zaman kullanayım yara kapandıktan sonra mı?
tarif çok güzel, bahçemizde ayva ağacı var, yıkılıyor meyveden. alıp yapayım bari :D
ya bişe rica ediyorum ben çok fondoten kullanıyorum tahriş olmasın dye doğal ürünlerden bir maskee tarifi söylermisiniz ayva maskesi falan olmasın kolay bulunan malzemelerden
doğal maskeler neyse de insanlar artık maskelerinden kurtulup sadece doğal kalsalar daha sağlıklı olmaz mı?
Saclarimin asiri hizli uzmasini istiyorum ama inanilmaz hizli ve gur ne onerirsiniz
Cilt tipimi henüz çözemedim çok karışık. Yüzümü yıkadığımda kuruyor pul pul oluyor 1 saat sonra yağlanıyor.
Merhabalar, hoşgeldiniz.
Aslında bir sorum yok başarılarınızın devamını dilerim, isminizi ilk okuyunca Eser Yenenler anlayıp bayağı şaşırdım.
Saçlarım çok cansız ve mat benim için bir önerin var mı?
Ben sizi tanımıyorum ama şöyle bır sorum var ;
İnce deriye sahibim cildim aşırı hassas stresde kızarma olabılıyor. Cıldım için maske önerisi olarak ne önerırsiniz?
Sivilce izleri ben dokunmasam dahi oluşuyor, ne yapmak gerek?
Yüzümde sivilceden kalma izler var nasıl giderebilirim?
Lanet olsun dostum bu sivilcelerin derdi ne?
Çözümü var mı?
Hamileyim yüzümde sivilce cikiyor neden ve nasil gecer?
benim sevgilim yok sevgili bulmam için bir yüz maskesi öneriniz var mı 😂😂
Sivilce oluşumunu engelleyen veya azaltan bir öneriniz var mı?
Yüz oluşan yağlanma nasıl giderilir. Ve vücuttaki kararmalar lekeler falan nasil gecirilir
puruzsuz bir cilt icin hangi maskeleri yapmalıyız
Siyah maske
Mavi maske kullan, ardından yağsız krem sür biraz pahalı ama😊
Maskelerle yuzdeki lekeler gideriliyormu kucuk bir leke var ben gibi
merhaba
benim bıyıklarım çok az çıkıyor napmak lazım?
Bepanten krem ve badem yapını karıştırıp bıyık bölgesine gece yatmadan önce bir kez sürmenizden fayda görebilirsiniz.
hmm teşekkür ederim deneyecem bepanten krem hangisi peki
Hoşgeldiniz.
Cildin yaşlanmasını kırışıklığı ve sarkmayı önlemek için kaç yaşında bakım yapılmaya başlanmalı ve nasıl bakımlar yapılmalı?
Cildim acaip hassas herşy kurutuyor. Neler yapabilirim. Güneş allerjim var. En ufacık bir şeye tepki veriyor.
Benim de hassas kızarma oluyor mu peki? Bnim yanaklarım kızarır
Hoşgeldiniz cildimizde oluşan küçük küçük lekeler için neler onerebilirsiniz pek göze batmiyor ama yine de bana rahatsızlık veriyor
Siyah noktalar için uygun fiyatlı bir krem önerir misiniz? Avon kullanıyorum bir hafta sonra yine aynı
Kullandığınız ürünlerin dermokozmetik olmasına özen göstermenizi öneririm. Bununla birlikte ciltteki siyah noktalar için hazırladığım harika bir maske önerim var faydalanmak isterseniz.
💎Kömür maskesi ya da diğer adı ile Siyah maske💎
Siyah noktaları ve gözenekleri temizlemek için. Haftada iki defa uygulayabilirsiniz.
İçindekiler;
1 yemek kaşığı jelatin
2 adet gaspass tablet
Yarım bardak su
Hazırlanışı;Öncelikle gaspass tabletleri bir kaşık yardımıyla ya da havanda ezin. Daha sonra yarım bardak kaynamış suda eritin. Su biraz ılık hale gelince jelatini ekleyin ve karıştırın. Daha sonra yüzünüze uygulayabilirsiniz. Yarım saat bekletip kuruduktan sonra yüzünüzden soyarak çıkartıp ılık suyla durulayıp tonik ve nemlendiricinizi son olarak sürebilirsiniz. Siyah nokta yoğunluğuna göre iki günde bir uygulanabilecek bir maske.
Şimdiden kolay gelsin💃🏻💃🏻💃🏻
www.instagram.com/.../?taken-by=eczacigozuyle
@bayansinirli06
@jessy
@basityasamaklazim
@xsananex
@_SecretLife_
@Melankoli55
@SabitFikirliAdam0
@SelenEsener yardım için teşekkürler
@SelenEsener çok teşekkürler...
Vajinamı beğenmiyorum güzelleştirecek bir maske var mıdır?
Hayır neden eksiliyorsunuz anlamıyorum
Ben eksilemedim. bilmiyorum
@tolgasyus-35 ❤️😂😂
kaldırmışlar yorumumu işte gerçekleri söyleyince böyle oluyor =)
Maskeli halinizle, istemeden birini korkuttuğunuz oldu mu? 😂
Yaa çok sevindim benimde sorum var inşallah cevap verirsiniz
Merhaba benim sorum olacak karma bir cildim var t bölgem aşırı yağlansa da yanaklarım felan dengesiz bazen derim soyuluyor bazen yağlı nasıl çözüm bulabilirim?
Ablacım seboreik dermatit illetinden kurtulamıyoruz bir önerin var mı bu konu ile ilgili?
Banyodan sonra oluşan deri döküntüleri için ne yapılmalı?
Vücut nemlendiricileri kullanmalısın. Hem duşta hemde duş sonrası.
@Cangumuscan07 Eyw. teşekkür ettim.
Ayva maskesi burda @colkaplani34 tarafindan bencesinde paylasilmisdi, tesekkür ederiz.
Soru sormuş olsun :) Ben Bence olarak yayımlamıştım.
@colkaplani34 soru bulamadim bunu paylasdim :)
Madem yazacak cevabın yok ya da sorun yok hiç bulaşma o zaman :)
@colkaplani34 tesekkür ettim ayva maskesine burda görüsler yazilmiyor mu yasak mi.
Yaz tabi de beni etiketleyip sormuşlardı demen yanlış :) Kendi fikrini tabi ki beyan edebilirsin
@colkaplani34 ben bence nlen paylasmisdim yazdim, bir daha oku istersen görüsümü :D
basarılar dilerim yolunuz acık olsun ben sizi Seyma subası zannettim cok benziyorsunuz :D
Herkesin sorunu sanırım "sivilceler" nasıl kurtulurum? Bir de burun küçültme diye bir kür var mı? Var dediler çünkü... Şimdiden teşekkürler
elinize emeğinize sağlık :) dertlerimizin çağresinin doğada olduğunu bir kez daha göstermiş oldunuz
Kadinlar, Allah'ın vermediği güzelliği neden hıyar maskesinden bekler
Ayva maskesini kuzenim yapmıştı.. Ve cidden yüzü pürüssüz bir güzellikteydi. fakat her cilde iyi mi bilmiyorum.
Kullandığım siyah maskenin kokusu çokk berbat ve yüzümdeki tüm tüyleri kopardı kullanmaya devam etmeli miyim markası çok saçma
Merhaba öncelikle
Benim cildimde çukurlar oluşmuş nasıl geçer?
Cildim çok hassas
Sivilcelerden kalan çukur şeklinde izler için ne yapabiliriz? 😔
eczacı derken aloe vera falan diycek dedim diye diye ayva dedi kısacası ayvayı yediniz 😂
En güzel maske "Bal"dır. Binbir çeşit çiçeğin biaraya toplanmış. Bem yenilryici özelliği de var :)
Herkesin yüzünde bir sürü maske var zaten, bu malzemelere gerek yok, di mi
Vallaha ben kozmetik ürünü kullanmıyorum doğal takılıyorum
hos geldın..
su an sorum yok ama olursa sorayım :D
Kuru ciltler ve güneş lekeleri için bir çözümünüz var mı?
Siyah Noktalarımla başım dertte ne kullandiysam çıkaramadım bir türlü ne yapacağımı bilmiyorum.
Siyah maske kullan. Anında etkisini görürsün
Ablacım ne gerek var böyle şeylere sen zaten güzelsin 😀