Farmasi kozmetikler arasında sevdiğim markalardan bir tanesi. Özellikle far paletleri, yüz paletlerine bayılıyorum. Maskaralarını da severek kullandım. Ben kirpiklerin örümcek ağı gibi durmasından çok rahatsız oluyor, tane tane ve uzun durması hoşuma gidiyor. Bu da her rimelle mümkün olmuyor maalesef.
Farmasi rimel kullananlar memnun kaldı mı?
şu an Farmasi Star Look maskarayı kullanıyorum, neredeyse hepsini kullandım. Kirpikleri tane tane yapması çok hoşuma gidiyor. Üstelik kirpikleri çok fazla dolgunlaştırıyor. Bakışlarım etkileyici olsun diyenlere öneririm :)
Farmasi rimel yorumları neler?
Farmasi rimel yorumları
Çevremde Farmasi kullanan birçok kişi var. Tüm makyaj malzemelerinden memnun kalmışlar. Bu yüzden ben de denemek istedim. Hiçbir ürününde olumsuz bir sorun yaşamadım. Rimelleri de keza yazılan özelliklerin hepsine sahip ve aynı etkiyi veriyor.
Kirpiklerim hacimlensin ve uzun görünsün isteyenler için ideal bir tercih olabilir. Fırça kılları kirpikleri yapıştırmıyor, tane tane ayırıyor bunun için kullananlar çok memnun kalmış.
Videoda da kullanımını detaylı olarak görebilirsiniz. Kıl uçları sayesinde kirpikleri çok fazla belirginleştiriyor. Üzerine birkaç kat geçerseniz, 3 boyutlu kirpik görünümüne kolayca ulaşabilirsiniz.
Farmasi Zen maskara kullananların yorumları neler?
Farmasi Zen maskara kullananlar
Zen maskara Farmasi'nin en çok konuşulan rimellerinden bir tanesi. Ben de denedim, özellikle fırçasına bayıldım. Kirpikleri çok güzel ayırıyor. Taraklı, plastik fırçası var ve kirpikler birbirine yapışmıyor. İki maskara kullanıyorsanız, son olarak Farmasi Zen ile üzerinden geçip, kirpiklerinizin kusursuz görünmesini sağlayabilirsiniz.
Ben de seviyorum cogu urununu ama maskaralarini denemedim Şu an zen ismarladim deep blackte bb kremle siparis edecegim cok gordum ama almaya cesaret edememistim denicem tesekkurler