Kuzenim kullanmış ve yüzündeki lekeler sivilce izleri vs gitmiş 3 ay kullandım diyor. Aranızda kullananlar var mı? Gerçekten yüzünde güneş lekesi ve sivilce izleri kaybolmuş. Farmasi leke kremi kullanan var mı?farmasi leke kremi kullananlar
Farmasi'nin yüz beyazlatıcı krem ve sabunu kullananlar var mı?
Farmasi markasını ben seviyorum. Özellikle bakım kremlerinden memnunum. Cildi nemlendirmesini seviyorum. Cildi güzel şekilde arındırıyor. Farmasi beyazlatıcı leke kremini kullananlar da memnun zaten ben de yorumlara bakarak almıştım. Bu ürünün sabunu da var. Onun ile birlikte kullanmanı tavsiye ederim. Düzenli şekilde kullanmaya özen gösterirsen faydalı olduğunu göreceksin. Farmasi beyazlatıcı krem kullananlar da genel olarak memnun kalmış, ben de tavsiyelere oldukça önem veririm ve Farmasi ürünlerini kullanmaya arkadaşımın tavsiyesi üzerine başlamıştım.
Cilt lekeleri en çok yakındığımız cilt problemlerinden bir tanesidir. Özellikle güneş lekelerinin bıraktığı, geçmeyen izlerden ben de muzdaribim. Aynı zamanda yüzdeki renk eşitsizlikleri de dış görünüşümüze olumsuz olarak yansıyor. Her ne kadar makyajla eşitlemeye çalışsak da yeterli gelmiyor. Kullanıcı videosunu da bırakayım buraya :) Farmasi kremler sayesinde cildinizdeki renk eşitsizliklerini de giderebilirsiniz. Farmasi aydınlatıcı set kullananlar çok memnun ve daha bakımlı bir cilde kabuştuklarını söylüyorlar. Benim cildim de şuan çok bebeksi :)
Ben kullanıyorum birkaç aydır. İnanması çok zor biliyorum ama ilk kullanımdan itibaren fark etmeye başlıyor. Cildi arındırıyor, tazelik katıyor. Zamanla da cildin rengini açıyor. Araştırdıysan veya kullanan kişilerin görüşlerini aldıysan mutlaka sabun ve kremi bir arada kullanmanın önemli olduğunu duymuşsundur ama bir de ben hatırlatayım. Bir de kullanım rutinine dikkat etmek gerekiyor. Bir kullanıp, uzun süre bırakmak iyi olmuyor. Eğer ben sabırlıyım, etkilerini görmek için uzun süre beklerim diyorsan kesinlikle denemelisin.
Sabununu aldım, dün kullanmaya başladım. 1 kere kullandım tabii henüz bir etkisini gördüğümü söyleyemem ama kokusu harika ve cildimi yumuşacık yapıyor, benim umudum var. Öğrendiğime göre; sabun ve kremi birlikte kullanmak etkiyi maksimuma çıkarıyormuş. Uzun vadede beyazlatma etkisi varmış, benim belirgin cilt problemlerim yok ama belli belirsiz güneş lekelerime iyi geleceğini düşünüyorum. Umarım cildime derinlemesine temizlik sağlar ve tazelik katar.
Bende bugün teslim alcam ama sadece sabunla tahriş olur cilt malum kurutur sabun yüzü kremiyle birlikte kullanmalısin ya da akabinde hemen nemlendirmelisin
White correct serisinin tonik, krem ve cleanser ürünlerini yeni aldım. 4 gün önce elime ulaştı. İlk kullanımda yüzümde yanma, kaşıntı oluştu. Yüzümde 4 gündür kaşıntı devam ediyo ve sivilce oluşumu oldu ve benim yüzümde ergenliğim dahil sivilce çıkmaz. Cildim hassas değil ayrıca. Alerjim de yok. Berbat bir ürün. Yüzümü mahvetti. 4 gündür yüzümle uğraşıyorum. Delirmek üzreyim. Kesinlikle kullanma kesinlikle. Farmaside de satış yapan biriydim. Ürünlerini beğeniyodum. Ama yani cilt için sonuçta ya bunu nasıl bu şekilde piyasaya sürerler birçok şikayet var internet üzerinde verdiğim paraya mı üzüleyim yüzüme mi bilemiyorum. Kesinlikle kullanmayın
Ben farmasi satıcısıyım ve kullanicisiyim ürünlerimiz gerçekten harika ve bu ürünü 2 ay boyunca düzenli bir şekilde uyguladiginizda cimrinizdeki bütün çiller gidiyor. Bu arada üye olmak isteyenler benim insta hesabıma ulasabilir veya takip edebilir. Farmasinesesel hesabımın adı.🙂 çilleri olanlar bu ürünü kuklasın. ise yarıyor gercekten
Lütfen insanları kandırmayın bende farmasi ürünlerini satıyorum ama aydınlatıcı set o kadar iyi değil bizzat kendim kullandım yüzümü mahvetti aydınlatıcı set yüzümü kabardı sivilce doldu resmen yaktı yüzümü insanları kandırmayın
Arkadaşlar ben farmasi direktör grubundayim insanları da kandiramam bu aydınlatıcı set gerçekten berbat bir ürün ne alın ne aldırın ben bizzat kullandım sivilce doldu yüzüm bir süre sonra da yüzümü yaktı anlayacağınız yüzümü mahvetti hatırlar mısınız bilmiyorum ama tiktok fenomeni oznur vardı bir krem kullandı yüzü yandı işte bu da aynı onun gibi ilk başta kizartiyor sonra da cildi yakıyor ve cilt kurumaya başlıyor tekrar söylüyorum insanları kandırmayın...
Arkadaşlar farmasi mudürüyum bir müdür arkadaşım çilleri için kullandı sonuç muhtesem tavsiye ederim kesinlikle ve almak isterseniz uye olup kendiniz indirimli alın hem üyelik indiriminden yararlanın hemde hediyelerden white correct setinin katalog fiyatı 200 tl üye olup alırsanız indirimle 150 tl diyelimki baska bir kac ihtiyaç daha aldıniz 200 tl lik ürün aldınız anında arındırıcı sabun misvaklı dis macunu ve rimel hediyeniz olucak harika bir fırsat
ben kendim kullanmadım ama kullanan müşterilerim çok mutlular ve sürekli spariş alıyorum denemelisini :) ve ye olmak ya da ürünler hakkında bilgi almak isterseniz yardımcı olabilirim
Farmasi aydınlatıcı set aldım. bir haftadır kullanıyorum. ilk kullanımda bile aydınlanma oldu. kesinlikle tavsiye ediyorum. ama set olarak kullanmak lazım. ürünü üyelik olan kişilerden satın alırsanız orjinali gelir. internet üzerinden satın almayın taklit ürün gelebiliyor. benum merak ettiğin tamamen geçermi yoksa ürün bitince cilt yeniden lekeleri kusacakmı
Onu kullanmadım ama cildini beyazlatmak çün oriflame essencel serisimi ne onun compact sabunu işine yarar birde Rossmanlarda ISANA Med sabunda beyazlatıcı etkili.
Ben 1 aydan fazla kullanıyorum cildimdeki güneş lekeleri gitti ve çil lekelerinin rengi açıldı ama sivilce yaptı. Bıraksam mı bırakmasam mı karar veremedim ikilem de kaldım
Bu ürünü bende kullandım gerçekten berbat bir ürün yüzümü maaf etti o kadar para verdim aldım bütün setini aldım hatta cildimde durmadan sivil ve çıkarıyor ve hiç bir işe de yaramadı malesef
bir insanin cildi çok değerlidir ne kadar güvenilir olursa olsun kullanma cildini bozar yıpratır belki içeriğinde ki maddeye alerjin vardır bilemezsiniz o yüzden kullanma
En İyi Cevaplar