Arkadaşım bu ürünü doğal yağlar ile karıştırıp kullanıyordu. Farmasi kaş ve kirpik serumunu yaklaşık bir ay kadar kullandı ve işe yaradığını fark etti. Farmasi kaş ve kirpik serumu, kaşları ve kirpikleri gürleştirmeye ve uzatmaya yarıyor. Çok pahalı bir ürün de değil alıp denenebilir. Farmasi'nin çoğu kozmetik ürününden memnun kaldım. İşe yarayan bir ürün bence.
Ben kullandım düzenli kullanmazsanız işe yaramaz. Düzenli kullanımda ise kirpikler ve kaşlar gürleşiyor bide kirpik dökülmem durdu. Sabah akşam sürmelisiniz.
Farmasi markasının birçok ürününü olduğu gibi bu ürünü de çok duydum. Kısa zaman içinde kaş ve kirpiklere etki ediyor. Tabi ürünü bitene kadar kullanmak gerekiyor. Bu tarz ürünler belli zaman geçince etkisini anlayabiliyorum. Kullananlar arasında memnun olanlar çok. İndirim döneminde fiyatı uygulama geliyor alıp denenebilir ürünlerden.
Kirpiklerim döküldüğü zaman kullanmıştım. Düzenli kullandığında işe yarayan bir ürün. Fiyatı da ucuz zaten faydasını görürsün. Denenmesi gereken ürünlerden.
En İyi Cevaplar