Ya bu aptal şeylerin bir yerdeki sorumlusu mu nedir tam bilmiyorum benim yengem annemle de baya yakinlar hep yolluyo koli koli kremler makyaj malzemeleri biktim ya dolabi açıyorum 50 tane krem 0 daha hic açılmamış musrufluk bir de bazilarinsa dr c. tuna mi ne yaziyo onunda burdan aw
Farmasi aynı sefa yağı şampuanı kullanıyorum ama içeriği beni endişenlendiriyor, sodyum lauryl sülfat denen madde var, bende saçlı deride egzama var, ayrıca saçlarım dökülmüş durumda. Bu ürün için doğal demişlerdi. Doğal dendiği ve saçlarımın sorunları için almıştım, ama bu şekilde iyi gelmeyeceğini düşünüyorum.
Sodyum laurlyl sülfat çok doğal demek ki cahil farmasiciler işte canım sodyum laurlyl sülfat boru temizliğinde kullanılan orta derece bir kimyasal ve saçını onla yıkıyorsun düşün artık
Malesef var insanların duyguları ile oynuyorlar aylık 10 bin kazanıyorum diyorlar üye alıyorlar gerçekse eğer doktorlar Bıraksın işi kimse memur olmak için çabalamasın gitsin herkes farmasi satış temsilcisi olsun ben soruyorum o logoları basılı olan arabalar satış yapamayınca da onlarda mı kalacak sadece göz kamaştırarak insanların duyguları ile oynuyorlar vasıfsız bir sürü insan da kendini birşey sanıyor dışarıda askeri ücrete bile zor çalışacaklar sözle 10 bin alıyorlar düşün artık durumu
@Mltm38 kimse doğru düzgün kazanamıyor ve çalışamıyor zaten. bulanlarda şanslı. bu devirde ekmek aslanın ağzından midesine indi. bu ülke zaten mahvoldu.
En İyi Cevaplar