İlk kez deniyorum ve kolonyamsı bir kokusunun olduğu söylendi. Sizce de öylemi ya? Farmasi kullanıcı yorumlarına baktım ama kimse kötü bir şey dememiş. Sizin deneyip memnun kaldığınız bir parfüm var mı? Kalıcı olması önemli. Farmasi parfüm kullananlar yorumlarınız neler?farmasi parfüm yorumları
Farmasi parfüm kullananlar, kalıcı ve güzel bir koku mu?
Farmasi genel olarak çok sevdiğim marka. Ayrıca birkaç parfümünü deneme şansım oldu. Deneyip memnun kaldım açıkçası. Ayrıca kokuyu denememiz için tester boyları oluyor. Onlardan almıştım ile beğenince büyük boyuna geçmiştim.
Farmasi parfümleri kolonya gibi kokmuyor bence. Kokusu aşırı kalıcı değil ama gün içinde tazeleme hissi çok bırakmıyor. Ancak ben çok fazla parfüm kullandığım için çok sıkıyordum. Ayrıca şişe tasarımı en önem verdiğim noktalardan biri. Şişe detayları da güzel kokuları da. 🙂 Bazı parfümleri sıktığımda cildim kızarıyor ama Farmasi parfümlerim de öyle bir sorun yaşamadım. Genel olarak memnunum ben. İndirimde tekrar alabilirim.
Farmasi'nin erkek parfümleri de bulunuyor. Fiyatları da çok uygun. En pahalı 120 Tl. Öyle diyeyim size. Eğer erkek arkadaşlarınıza hediye almak istiyorsanız veya okuyan erkek üyeler siz almak istiyorsanız en iyi erkek parfümlerini sıralayayım size. :)
En İyi Erkek Farmasi Parfümleri
Farmasi Gaucho
Farmasi Monsieur Erkek Parfümü
Farmasi Shooters
Farmasi Monsieur
Farmasi parfüm yorumlarım
Farmasi Goya
Farmasi goya yorumları
Çiçeksi ve meyve kokan çok ağır kokusu olmayan bir parfüm. Şakayık, vanilya, orkide ve ananas notaları bulunuyor. Parfüm de vanilya kokusuna bayılıyorum zaten. Yaz için kullanıma uygun bir parfüm.
Farmasi Sensational parfüm
Bergamot, sandal ağacı, gül ve şeftali notaları bulunduruyor. Çiçekçi ve çok ağır olmayan bir kokusu var. Her kadına yakışan bir parfüm bu nedenle. İnsanları boğan bir kokusu yok. Bu nedenle tavsiye ederim hepinize.
En İyi Kadın Farmasi Parfümleri
En beğendiklerimi sıralayayım. Belki hoşunuza giden olur ve kullanırsınız.
Farmasi Reina Midnight
Farmasi Bianca
Farmasi Chase Me
Farmasi Scandal
Farmasi Capris
Bu vereceğim linkten Farmasi parfüm yorumlarına detaylıca bakabilirsin. link
5
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Farmasi parfüm yorumları olarak bakarsan kullanıcı yorumlarını görebilirsin. Alan arkadaşlarım vardı, kolonya gibi kokmuyor. Böyle yerlerde ufak testerler oluyor onlardan deneyebilirsin. Hem kokuyu seçersin hem de kalıcı olup, olmadığını anlarsın. Şahsen ben katalog üzerinden parfüm alacaksam mutlaka ufak testerlerini test ediyorum.
Kalıcı ise sipariş veriyorum. Bir de kokunun tenime yakışması lazım, dediğim gibi almadan önce bir testerina bak.
farmasinin dolu modeli var hatta birileri afrodizyaklı felan diyordu da töbeeee dicem. Kızları etkileyen azdırıcı yok feromonlu yok nebimneli parfüm diye bir şey kesinlikle yok ve tamamen reklam muhabbeti. Her bayanın beğendiği koku tarzları bile farklı. O zaman niye onlarca model olsun ki? Yaparlar azdırıcı her kadının beğendiği kokuyu olur biter. Ben bir bayanım ve erkekte aradığım şey güzel kokması. Temiz kokması. Bunun içinde kaliteli bir parfüm kullansın ve kendi tarzını yansıtan bir koku kullansın. Ben mesela alberto sego parfüm diye bir marka var eski erkek arkadaşım enigma modelini kullanıyordu ve bayılıyordum. Muhteşem ötesi bir kokusu vardı ve çokta kalıyordu. Ona istinaden bayan kokularını da ben denedim ve gerçekten süper fiyatlara harika kokular satıyorlar. Siz siz olun azdırıcı felan diye satılan parfümleri almayın. Zaten bu tarz satış taktiği olan bir esnafın malı da kalitesiz olur. Biraz gerçekçi olun ya. Öyle bir parfüm olsaydı millet tonlarca kız ayarlamaya para harcıyor Sevgilisini etkilemeye felan açlışıyor bir parfümle işini çözerdi. Siz dediğim tavsiyeye uyun bence etkileyici güzel kokulara sahip olursunuz.. Farmasi de guzel parfümdür ayrıca modelleri başarılı. İki marka iyidir ama ben ilk alberto derim
Farmasi Chase me diye bir parfüm vardı. Ben de farmasi parfüm yorumlarına bakarak almıştım. Birçok kişi memnundu ve ben de memnun kaldım. Fresh ve kalıcı bir kokusu var.
Parfüm alacakken mutlaka yorumları oku ama şöyle bir şey de var her tene aynı parfüm yakışmıyor bu yüzden varsa ilk önce tester olanını dene. Eğer tenine yakışıyorsa al.
Ben kenzo jungle kullanıyorum. farmasi parfüm yorumları olarak bakarsan birçok parfümü hakkında bilgi sahibi olabilirsin.
Kalıcılığı tenine göre değişiyor bu yüzden tenine uygun bir parfüm alman lazım. Bunu da deneyerek al. Bayan parfümlerinde herhangi bir şikayet duymadım. Ama kokuları kolonya gibi değil emin olabilirsin.
Yok ya kolonya gibi değil. Bazıları öyle olabilir ama hepsi değildir. Denemek lazım. Glamorous diye bir parfümü vardı. Hem şişesi hoş hem de kokusu. Ona bakabilirsin, katalog gelirken tester parfümleri de gönderiyorlar ufak bir şişede onlara bakarak kokularını seçebilirsin.
Kadına emeğe değer verene önem ve sizinde önem verdiğinizi biliyoruz sizinle her daim gurur duyuyoruz Harika genç bir lider ile binlerce kadına gence yol göstermeye başladık💪 Bu yolda siz güzel insanı da görmek bizi mutlu eder
Sizde farmaside evde oturarak para kazanmak istermisiniz? Farmasi size 3 şekilde kazandırır 🌸alırken kazanırsınız 🌸satarken kazanırsınız 🌸ekip kurarak ekibinizi büyüterek kazanabilirsiniz. 🌸ayın 20 sinde maaşlarımızı alıyoruz🍀 Eger ekibimize katılmak isterseniz yardımcı olacagım olumlu olumsuz geri dönüşlerinizi bekliyorum
Farmasinin parfümlerini bilmiyorumda avon kullandım gayet güzel kokuları var. Farmasi gibi bitkisel içerikli ürünleri olan Ersağdan kullanıyorum krizantem adı. Lilyumu çok kullanan duydum ama ben bilmiyorm onu. Avonda Femme kullandım. Tatlış bir kokusu var. Gençlere göre bence hafif.
Ya ben 3parfumune hayranım bana hitap ediyor ama herkesin kendine uyan bir kokusu var her parfüm herkese gitmez ben Farmasi kullanıyorum gayet memnunum
En İyi Cevaplar