Güzellik & Bakım 1 ay Marketteki parfümlerin kokusu ne kadar kalıcı sizce? m SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 #Emotion Marketteki parfümlerin kokusu ne kadar kalıcı sizce? Cevapla Parfüm Soruları Market Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 100% 1 ay Denemedim, bilmiyorum ama duyumlarıma göre pek bir kalıcı değillermiş. 1 1 Yorumla m SilverBlooming 1 ay Evet pek kalıcı değiller Yorumla
sarıdilber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Hiç değil ve vanilya lı berbat kurabiye gibi kokuyorum 😂😂😂 1 0 Yorumla
Purity__ Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 96% 1 ay Bence çok kalıcı değil 1 1 Yorumla m SilverBlooming 1 ay Evet Yorumla
uykucu_armut Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 ay Şekerli varoş kokusu oluyor genellikle yapmayın bebeklerimm 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Hiç kalıcı değil.. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. pek. kalici degil 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. kalıcı değil 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Denemedim, bilmiyorum ama duyumlarıma göre pek bir kalıcı değillermiş.
Evet pek kalıcı değiller
Hiç değil ve vanilya lı berbat kurabiye gibi kokuyorum 😂😂😂
Bence çok kalıcı değil
Evet
Şekerli varoş kokusu oluyor genellikle yapmayın bebeklerimm
Hiç kalıcı değil..
pek. kalici degil
kalıcı değil
1 gün felen mi
1 gün bile kalmaz
Marketten almadım hiç..
1 dakika kadar🤗