Güzellik & Bakım Parfüm alırken kokusunun kalıcı olmasına dikkat eder misiniz? MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Parfümünüz kalıcı mı olmalı yoksa düzenli olarak sürekli sıkar mısınız?#Morp ❣#DeodorantKokular 💎 Parfüm alırken kokusunun kalıcı olmasına dikkat eder misiniz? Cevapla Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet dikkat ederim. 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Belli başlı markaları zaten alyorum ama bazılarını da bir süre deneyip sonra 100 ml alıyorum.. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl zaten kalıcı olmayanları burnum seçmiyor gibi bir şey 😀 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Kalıcı olması iyi, şişenin altında kalıcılık no su bulunuyor 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle dikkat ederim koku takıntım var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet dikkat ederim.
Belli başlı markaları zaten alyorum ama bazılarını da bir süre deneyip sonra 100 ml alıyorum..
zaten kalıcı olmayanları burnum seçmiyor gibi bir şey 😀
Kalıcı olması iyi, şişenin altında kalıcılık no su bulunuyor
Kesinlikle dikkat ederim koku takıntım var
Evet benim için önemli
Benim kalıcı vee güzel😅
Etmek lazım
Evet
Evet
Ediyorum
Parfüm kullanmıyorum
Yok hemen kaybolsun nebiçim soru
Evet