Türk kadınları da yüzde 23’lük kabul oranı ile 10. oldu 21 ülkenin erkekleri içinde Türk erkekleri, yüzde 20’lik oranla 13. sıraya yerleşirken, Türk kadınları da yüzde 23’lük kabul oranıyla 10. oldu. Genele bakıldığında en beğenilenler ise İsveç erkekleri ve Norveç kadınları olarak belirlendi.
gecenlerde burda yabanci bir ulkede yasayan bayan turk kadinlarinin turk erkeklerine yakisir derecede guzel ve bakimli olmadigini turk erkeklerini haketmedigini soylemisti konusunda. Hatta sonra sanirim yine ayni kisi guzellikte turk erkeklerinin siralamasinin baya farkla kadinlardan daha iyi oldugunu yayinlamisti. Benimde baya icimde kalmis😂😂 yalniz cok sinirlenmistim yaptigi asagilamaya 😑guzel siralama kadinlar icin daha iyi olabilirdi tabi😀
Bence Italyan/Ispanyol/Latin kadınları daha güzel. En güzel Türk desem objektif olur mu bilemeyeceğim. Norveçliler aşırı makyaj yapıyor. Gerçek sarışınlar makyajsız bir garip görünüyor. Erkeklerden ise, Iskandinav ve Benelükslüler en seksileri bence. Ama ben neredeyse her ırkın erkeğini beğenirim.
Erkekler olarak bence yakışıklı ama genelinin ağızı bozuk ya da kafası çalışmıyor. Bakımlı değiller. Kızlar işe makyaj ve giynim sıkıntısı çekiyor ne renk hangi tona gider. O kadar yurtdışı gezdim ne Rus kızları ne Avrupa kızlarının Türk kızlarından farkı var. Renkli göz mü farklılık sayılır.
En İyi Cevaplar