Aile & Toplum konusunda 306 cevap paylaştı. İnsanları ırka göre değerlendirmek yanlış.
Çok donamımlı ve eğitimli Türk kadınları da var ama malesef bu geneli oluşturmuyor.
Türkiye'de ki kadınların malesef büyük bir çoğunluğu aileleri tarafından dünyada ki tek kadınmış gibi yetiştirildiklerinden dolayı kendisini prenses zannediyor ve öyle muamele bekliyor.
Bu durumun en büyük ikinci sebebi de ülkede ki kendine güvensiz, her dişiyi prenses zanneden ya da cinsel açlıktan dolayı her dişiye atlamaya şartlanmış, kişisel zevki olmayan erkek çoğunluğu.
Kız kendini geliştirmiyor, kendisine bakmıyor, spor yok, yanlış beslenme sonucu kötü bir görünüşe sahip ama peşinde yüzlerce erkek var... Dünyanın başka bir yerinde olacağını sanmıyorum bu saçmalığın.
Kendini geliştirmiş değerli Türk kadınlarını hariç tutacak olursak, Türk kadınları kitap okumayan, evlenip kapağı birine atmaktan başka ne bir hedefi olmayan, dünya görüşü kavramının yakınında bile durmayan, ama herkesin kendisine tapmasını bekleyen canlı türleri arasında 1. olur.
Tabi yukarıda da bahsettiğim gibi, bunun en büyük sebebeplerinden biri önüne geleni prenses zannedip ilgiye boğan Türk erkekleri.
Bir toplumun sadece kadınları ya da erkekleri kötü olamaz, biri bozuk diğeri düzgün olamaz, o yüzden bu yazdığım özelliklerin benzerleri erkeklerin çoğunluğunda da vardır büyük ihtimalle.
Bir de şu var eğitimli - eğitimsiz farketmeksizin Türk kadınları benim erkek halimle yolda görsem yolumu değiştireceğim leş gibi yaratıklara ilgi duyarken son derece eğitimli, kibar, nazik hatta yakışıklı , düzgün erkeklerin yüzüne bile bakmıyorlar.
Rezalet erkek seçimi konusunda da 1. olabilirler.
(Bunun benzerini erkeklerde gözlemlemedim, malesef sadece kadınlar da var bu iğrenç karşı cinse ilgi duyma olayı )32 Yorumla- +1 yıl
@melisaM34 Teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
+1 yılBiraz daha çalışkan, biraz daha girişken, bazen biraz daha bilgili ve ilgili olmaları gerekiyor, birtakım önyargıları yıkmak, ‘eşit’ olduklarını kabul ettirmek için. Öte yandan, akademik dünya bu tür önyargıların ve eşitsizliklerin belki de en az olduğu ortamlardan biri. Özellikle ileri toplumlarda giderek artan bir bilinçlenme, cinsiyet ayırımının yapılmaması yönünde görüş var. O nedenle bilim kadını olmak belki de sanıldığı kadar zor değil ve giderek daha ulaşılabilir hale gelebilir. Bu süreç zarfında belki de en önemli iki ögeden birincisi kadınların ‘ben yaparım’ diyebilmesi, talep etmesi, kendine güvenmesi, o güveni başkalarında da uyandırabilmeleri için. İkincisi de mümkün olduğu kadar bizim, bilim insanlarının ve özellikle bilim kadınlarının, genç kızlarımızı cesaretlendirmemiz, kendini aşıp kanıtlamaya çalışan genç araştırmacıları desteklememiz..
32 Yorumla- +1 yıl
Türk kadını diğer ülke kadınlarından farklı yapıya sahiptir:kocasına sevgilisine flörtüne çocuğu gibi ilgi gösteren 30+ yaşlardan sonra yatakta ne istediğini bilen eh biraz Naz hakkıdır yapar Türk kadınını çözmek için olmaz dediğinin tersidir kararı, olur ise anan dikkat şayet ilgisini çekmişsen bunu belli eder gecikme sakın (alttan kaçamak bakışlar, saçını kuşağının arkasına atmalar, konuşurken göz teması) fazla irdelenmeyi araştırılmayı sevmez (sende senden önceki hayatını kurcalama gitsin) kıskançlık çok özgüvensizlik olsa dahi sakın kıskandırma hayatın felç olur
20 Yorumla
+1 yılNamus...
Malum günah kavramı en çok ataerkil toplumlarda görülen bir kavram. Üstelik tek namus kadınlarda var gibi davranıyorlar.381 Yorumla- +1 yıl
Bu beğenmeyen kesim galiba hayat kadınlığı, jigololuk yapıyor. 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
176Cevap
- Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılVitrindeki görseli sen seçtin zannettim sana kızacaktım. Türk kadını hangi konuda dünyada birinci olur deyip de şu aşağıdaki dondurma yalayan kız görseli koymak ayıp değil mi? Vitrin görseli seçen arkadaşın ya aklı başka yerde ya da görsel seçimi boş vaktine gelmememiş...
23 Yorumla- +1 yıl
Neden Türk kadını ancak dondurma yalama konusunda mı birinci olurmuş.! Bu hakaret değilmi? neyse ben susuyorum ama KS gibi Türk kadınını yücelten biiir platforma yakışmadı.. bence hemen değşmeli o görsel
Bende yorum yapayım soru Türk kadınları vitrin kapak fotoğrafı yabancı kadınlar, bence yurt dışına özenme konusunda kimse ellerine su dökemez.
244 Yorumla
+1 yılTemizlik. Ahh ahh küçüklügümden bu yaşima o süpürge sesinden neler çektiğimi bir ben biliyorum bide süpürge
Kaç pazar sabahi "uyku uykuu'diye sayiklarken o sesle uyandirildim.
Ve bide elhamdülillah iffetliyiz genel olarak tabi ki dini inancın çok büyük tesiri var.😊😊 Tabi bide hâlen eşitlik kavramini ve de kadin erkek eşitliğini yok sayma hâli var Türkiye de ataerkil bir toplum olduğumuz için. Olumlu yönlerimiz de var olumsuz yönlerimiz de. Ama bence olumlu yönlerimiz olumsuz yönlere daha ağır basar. Çunku Anadolu insaniyiz ve ulkemizde gerçekten ana gibi analar var; lider büyüten, kahraman büyüten, önder doğuran... Allah onlari başimizdan eksik etmesin inşallah.
" Ne mutlu Türkü' m diyene!"10 YorumlaAnalık ve vicdan konusunda bizimde zaaflarımız gözükse de, dünyada yine iyi durumdayız!
Bir Alman disiplinli olabilir, bir Rus soğuk olabilir, İngiliz ne yapar bilmem ama bizim Türk kadınları kadar vicdanlı olacaklarını sanmam.
Ha bide eğer eli yatkın ve istekli ise yöresel yemeklerimizi, diğer milletlere göre daha iyi yaptıklarına eminim.
Söylemeden geçmeyelim, seks konusunda birinci değiller.. Biz erkekler de birinci değiliz, seks önceliğimiz değil çünkü :)) olmazsa olmaz ama öncelik değil.10 Yorumla
+1 yılÜzgünüm ama ego ve kezbanlık diyeceğim. Erkeklerin çoğu abaza olduğu için aptal kadınlarımızı şımartıp tepelerine çıkarıyor. İki tane keko yazdı diye kadınların bir tarafları tavan oluyor ve hep bi ego var. Hatta kibir baskın. Hemcinslere karşı hasetlik var çoğunda. Bu fiziksel ya da mizaç anlamında olabilir. Yani hemcinslerimi yermek istemezdim ama kadınlarımız çok sığ ve kibirli.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 947 cevap paylaştı.
+1 yıl
Trip atmada tabii ki 51 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
İyi cocuk bakmakta, ailesine destek olmakta, herşeye katlanmakta,, ailesine çocuğuna iyi bakmakta, iffeti korumakta, kendi bakımından bile önce çocuklarının ailesinin geçimini düşünmekte, helal olsun Türk kadınlarımıza, annelerimize elleri öpülesi kadınlardır Türk kadınları!
20 YorumlaNe diyelim şimdi... kendimizi miii gömelim olmazz 😀
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılKilolu olduğu halde kendini manken sanma, ailesine bağlılık, hazır para yeme isteği, rahatlıktan beyin küçülmesi, hep ben haklıyım naraları, eşine aşırı sevgisi, çocuk sevgisi, yemek ve temizlik konusunda üstün maharetleri, erkeklere katlanabilme dayanıklılık, merhamet. Tabiki genelleme yaptım. İstisnalar her zaman var
00 Yorumla*Bence Güvenilirlik konusunda 1 numaraya adayız.
*Negatif konuda ise erkeklerden birçoğumuz korkuyor ve ilgisiz davranıyoruz ve bu ''Ego'' olarak algılanıyor. İlgisizlikte de 1 numaraya adayız diyorum ben.
*Güzellik olarak bence dünyada iyi bir yere sahibiz. Ben demiyorum en iyiyiz ama Top10 a adayız bence00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadakatsizlik, saldırganlık, sadistlik... Bu üçü türk kadınının rakipsiz olduğu alanlardır.
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSiz kadınlar Ümitcan Uygun gibi katik psikopatlara sosyal medyadan aşk mesajı yazıyorsunuz. Ben katil bir kadına aşk mesajı yazan erkek hiç görmedim.
Cevap sahibi+1 yıl@Aslı__35 Sonuçta kadınların dünyasında hiçbir kötülük ödülsüz, hiçbir iyilik cezasız kalmıyor Bu da nedir? Sadakatsizliktir, saldırganlıktır, sadistliktir. Kadınlar bunu sever, bunu ister, böyle olmayanı da linç eder. Lanetler...
Gizli Üye(25-29)+1 yılNamus, edep, azim, hırs , çalışkanlık ve sayamadığım diğer başarılı özellikler.
Unutulmamalıdır ki Atatürk dünya da önem veren önemli bir liderdir ve Türk kadının azmi başarısı sayesinde bu vatan kurtulmuştur. Nene hatun, Kara Fatma , Halide Edip ve birçoğu...🇹🇷🇹🇷🇹🇷10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYorumları okuyorum da hiç bıkmadınız değil mi kadı erkek diye birbirinizi ayırmaktan. Tüm suçu karşı tarafa yüklemekten.
Çünkü ben bu tür kadınlardan ve erkeklerden bıktım. Bizler insanız. Elbette kötü özelliklerimiz de olacak. Ama birbirini kötülemek nedir arkadaş.
Bu kafayla gittikçe bizim insanlarımızdan bir şey olmaz diyorum.
Hala kadın erkek çekişmesini konuşuyoruz. Daha çok yolumuz var. Üzülüyorum başka bir şey değil.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerşeyi Maddi çıkara taşıma trip atma yalan söyleme düğün meraklısı kendini beğenmiş egoistlik işine gelince erkek yapsın gelmezse eşitlik adalet zırvalar. Halbu ki örnek vereyim öğretmen iftira atılıyor 1 yıl hapis yatıyor kimse o öğretmene özgürlük diye bağırmadı adamn öz kızı babalarına iftira attı kızları özür diledi kimse o baba için eylem yapmadı femen sözde gruplar. O yüzden işine gelene okey derler... Bide anal seks yapıp bakireyim aşkım n derler. (not:hiç bir kızla birlikte olmadım!!!)
00 YorumlaKendi adıma iyi yemek yaparım gavur karılar hazırcıdır genelde bi de eşimize karşı ailemize karşı haddinden fazla fedakarız saçımızı seve seve süpürge ediyoruz maalesef 🤦🏻♀️
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Fedakarlık..
Gerçekten etrafıma bakıyorum hepsi değil ama çoğu kadın aşırı fedakar hayatındaki erkeğe karşı. Erkeklerde tam tersine aşırı bencil..
Yani hak etmeyene değer verme konusunda üstümüze yoktur shd10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunun cevabını kurtuluş savaşı sırasında cepheye sırtında mermi taşıyan cesur kadınlarımız vermiştir aslında. Türk kadını cesurdur , cefakardir ve benim diyen erkekten daha merttir. Dunya kadınlarından bizi ayıran da bence bunlardır.
40 Yorumla
+1 yılErkekler kadınları beğenmiyor kadınlarda erkekleri. Çok şey etmeyin üzüm üzüme baka baka kararır. Yani bu ülkenin erkeği ne kadar feodal ise kadını da o kadar feodal. Tabi kendini tamamlayanlar hariç.
20 YorumlaTürk kadınları hakkında emin olduğum tek şey çok daha çalışkan ve özenli olmaları. Birçok miletten kadın tanıyorum ancak hiçbiri Türk kadınları gibi çalışkan ve özenli değil. Bir de Türk kadınları fedakarlık konusunda da 1. sırada olabilir. Şimdiki çoğu Türk kadınından emin değilim ancak tarihimizde o kadar fazla güçlü ve vatanı için kendi hayatını feda eden kadın var ki. Bence bu çok guru duyulması gerekilen bir şey.
21 YorumlaTrip atma ve maddecilik konusunda guinnes rekoru kırarlar.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 882 cevap paylaştı. Çene konusunda ve egoistlik aynı zamanda kapitalist anlamda :d
10 Yorumla
+1 yılTrip atma ve anlaşılmamak için çaba sarfetme konusu, haaa bir de şu dün şu olay olmuştu diyerek hafıza konusunda
3 dalda birincilik kazanır
Özveri konusunda zaten dünya rekoru bizim kadınlarımızda. Yiğidi öldür ama hakkını yeme00 YorumlaEgo
Dış görünüşe göre insanları yargılama. (İlişki konusunda özellikle erkek konusunda.)
Trip
Depresyona girme. (Nasıl girilip çıkılıyor daha anlamış değilim.)
Dedikodu.
Daha var yazarsam roman olur.
NOT : HER TÜRK KADINI AYNI DEĞİLDİR. Ama büyük bir çoğunluk böyle.10 YorumlaÖzentilik, toplum için yaşamak, trip, kıskançlık, haset, kin, öfke ve türevi iğrenç duygularda kimse bu milletin kadınlarının eline su dökemez yavrum..
13 Yorumla- +1 yıl
bak burda da karşıma çıktın it
- +1 yıl
siktr daha özelden sövücem sana seviyeye ulaşmayı bekledim
Hangi konuda 1. olmak isterlerse o konuda olurlar , bizimkilere bulasmasinlar valla. manyak olurlar
40 YorumlaFedakarlıkta , sabırda , güzellikte hem de her konuda 1 numaradır türk kızı
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılValla isteseler istedikleri konuda birinci olurlar maşaallah her türlü konuda her durumda herşeyi başarabilecek güç var...
20 Yorumla
+1 yılDedikodu😂 sabır, kimse erkeklere bizim kadar sabretmiyor birde her işe yetişebilme ama bu sadece Türk anne özelliği 😂😂
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış kişiye sevme , terkedilip sonra yine o yanlış kişinin Peşinden koşmada dünya markası kadınlarımız
20 Yorumla Bu soruya kadın degil erkek yazsaydın
eminim maviler döktürürdü 😂😂 o yüzden bu soruda ki cevabım: eziklik🤷🏻♀️
erkek versiyonu da var mi bu sorunun? Ona da güzel bir yanıt veririm 😂00 Yorumla
+1 yıl@серген7
off bunlar da aşırı bayatladı ama ya
senin yaşadığın mağaraya gelecek halim yok herhalde
seninle hangi insan muhatap olur
anca bu siteden yaz dur
beyinsiz ehlivukuf mudurr nedir engellediği için buradan yazıyroum ben de seni engelliyorum
sen sapılıklarını mağarada annenin üzerinde denemeye devam et00 Yorumla
+1 yılPozitifler: Yemek yapmak, Ekonomik yaşama, Anaçlık.
Negatifler: Söylenmek, Kıskançlık, Yalan dolan, Aldatma, Kalp kırma, Seks sırasında panda gibi yatmak, Sürekli olarak kimseyi anlamayıp kendisinin anlaşılmasını istemek, talepkarlık daha sayabilirimde sıkıldım.01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılEgo ve ukalalık konusunda, benim çevremde vede duyduğum kadınıyla bu ikisine dünya sıralamasında kimse türk bayanına yetişemez, bana şimşekler çakmayın lütfen, bu benim görüşüm.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Özünü kaybetmemiş ise yuvasını ve ailesini korumada.
30 YorumlaHamarat Türk kızı. Yumurta da kırabiliyoruz, börek de açabiliyoruz, baklava da yapabiliyoruz... Var mı leyn
10 YorumlaEGO tavan Gördüğüm tanıdığım herkes kendini ulaşılmaz sanıyor 😆
21 Yorumla
+1 yılTrip atmak, yemek yapmak, çocuk bakmak aileyi derleyip toparlamak.
20 YorumlaSabretme konusunda olabilir. Gavurların affı olmaz sıkıntı yaratıyorsan güle güle. :))
20 YorumlaHarikulade yemek yaparlar üzerlerine tanımam
Tabi daha yabancı biriyle tanışmamış olsam da😂😂20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılİyi yönde olarak cesur da birinci, kötü yönde olarak ise ya ego ya da alay konusunda birinciler bende bilemedim açıkçası 🤔
01 Yorumla- +1 yıl
Ama ego sanırım büyük ihtimalle
+1 yılHiçbir konuda. Türk kadınları istediği an, istediği konuda diğer herhangi bir millete mensup kadınlara taş çıkartır.
00 YorumlaTrip atma...
00 Yorumlatc kızları yorumlarda cıldırıyor :D tek bakışta anlaşıldığı gibi çok ego ve önyargı da ilk sırada olurlar
00 YorumlaEv işleri konusunda çocukluktan daha çok tecrübeliyiz gibi geliyor. Ama emin değilim. Belki bazı Türk kadınlar için tutum olabilir.
06 Yorumla- +1 yıl
Türk kızları çıkarcı ve Bencil. Hesabına nasıl gelirse öyle hareket eder. Omurgası yoktur. Aynı zamanda her tarafı fıldır fıldır oynar.
Bu konularda 1 . - +1 yıl
"Abaza" dediğin adam, sizin en NORMALİNİZİN bile yanında çırak kalır. Ben her kızın ne book olduğunu, kendinizi nasıl gizleyip rol kestiğinizi iyi biliyorum. Çok normalmiş gibi duruyorsunuz ama gördük o normalleri : )
Erkeğe abaza diyip dikkat dağıtıyor. Kendini de akladıgini zannediyo. BAYATLADI bu numaralar 😏 - +1 yıl
Umrumda değil. Ben diyeceğimi dedim. Sen de o ETIKETLERINI al başkasına havla. Sizin birine abaza demeniz için Turkiyede ERKEK olması yeterli bi sebep. Lafa gelince de "önyargili olmaaaaa" diye ağlarsınız kendiniz kralini yaparsınız.
Turk kızına özellik mi ariyodu soru. Al bunu da ekle
- Kendisine yapılmasını istemediği şeyi başkasına zevkle yapar.
-Sürekli kendiyle ÇELİŞİR.
Hadi işine
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGösteriş konusunda dünyada kimse ellerine su dökemez. Sırf kendi kız arkadaşlarına gösteriş olsun diye, sevmediği tanımadığı adamla evlenen kadınlar biliyorum.
10 Yorumla Merhamet. Bu zammana kadar ne kazanmış ve ne kaybetmişse hep merhametten.
10 YorumlaBaska ulkede halime cavuslari nene hatunlari goremezsin bence bu yeter
10 Yorumla
+1 yılAynı soruyu erkeklere sorsak dünyanın en abaza erkekleri olarak 1. Seçilirler. 😂
10 Yorumla
+1 yılKendini bi bk sanma. Trip atma ve dünyanın merkezine kendisini koyma
10 Yorumla
+1 yılSevdiği biri hakkında kız arkadaşlarıyla konuşup çocuğun yakına gittiğinde robot olması tabi ilk başlarda
00 YorumlaÇoğu için kendine değer vermeme ve baskılanma olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPiskolojik rahatsızlık konusunda 1 numara olabilirsiniz. Konuştuğum kızların birçoğu manik depresif. Ufacık şeyleri kafaya takmada da bir numara olabilirsiniz
13 Yorumla
+1 yılBenim yasadigim sehir i baz alirsak dunyada 1 nunarali egoistler diyebiliriz. Ama sadec3 benim s3hir icin gecerli ☺
00 Yorumla
+1 yılTrip veeeee Ego
Açık ara birinciliği kaptırmazlar.16 Yorumla- +1 yıl
Çok kırıcı😝
- +1 yıl
Sen ayrısın o konuda.
- +1 yıl
Teşekkürler madem 😅
- +1 yıl
Ricalar madem. 😅 Hala yürüyorum
- +1 yıl
😂😂 kolay gelsin
Ben de eksimi atam görüşe. Hiç beğenmedim😅 - +1 yıl
Oldumu şimdi bu? 😅 Seni muaf tutmuştum ben. 😅
çok kötü ithamda bulunuyorlar ama türk kızları çok sabırlı
10 YorumlaTürk kadını anca maddi çıkarda ve bakımsızlıkta dünya birincisi olur
10 YorumlaHemcinslerini aşırı kıskanıyorlar özentilik yapıyorlar
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevme, sabır, güzel yemek yapma. Birde trip. Pasif agresif kadın sayısıda Türkiye'de daha fazladır diye düşünüyorum.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılSorunun fotosunda dondurma yalayan kadınlar çok manidar olmuş
00 Yorumla Yemek yapmak. Ama kaybedecek yakında bu özelliği de...
01 Yorumla- +1 yıl
x ve z kuşağından bahsediyorsanız o özellik kayboldu. Dışardan yemek söylemesini bilene helal olsun. O yemeğin parasını kendi kazanıp söyleyene bin kat daha helal olsun.
- Devamını Gör (206)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat