• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Türk kadınları, dünya sıralamasında hangi konuda birinci olur?

_Süveyda u
_Süveyda Takip Et
FenomenMaster Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
612
Yapay Zekaya Sor
Yabancılar hangi konuda bizim elimize su dökemezler?
Kadın Soruları Sıralama Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
18 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • H2__O
    H2__O Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 98%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 306 cevap paylaştı.

İnsanları ırka göre değerlendirmek yanlış.
    Çok donamımlı ve eğitimli Türk kadınları da var ama malesef bu geneli oluşturmuyor.

Türkiye'de ki kadınların malesef büyük bir çoğunluğu aileleri tarafından dünyada ki tek kadınmış gibi yetiştirildiklerinden dolayı kendisini prenses zannediyor ve öyle muamele bekliyor.

Bu durumun en büyük ikinci sebebi de ülkede ki kendine güvensiz, her dişiyi prenses zanneden ya da cinsel açlıktan dolayı her dişiye atlamaya şartlanmış, kişisel zevki olmayan erkek çoğunluğu.

Kız kendini geliştirmiyor, kendisine bakmıyor, spor yok, yanlış beslenme sonucu kötü bir görünüşe sahip ama peşinde yüzlerce erkek var... Dünyanın başka bir yerinde olacağını sanmıyorum bu saçmalığın.

Kendini geliştirmiş değerli Türk kadınlarını hariç tutacak olursak, Türk kadınları kitap okumayan, evlenip kapağı birine atmaktan başka ne bir hedefi olmayan, dünya görüşü kavramının yakınında bile durmayan, ama herkesin kendisine tapmasını bekleyen canlı türleri arasında 1. olur.

Tabi yukarıda da bahsettiğim gibi, bunun en büyük sebebeplerinden biri önüne geleni prenses zannedip ilgiye boğan Türk erkekleri.

Bir toplumun sadece kadınları ya da erkekleri kötü olamaz, biri bozuk diğeri düzgün olamaz, o yüzden bu yazdığım özelliklerin benzerleri erkeklerin çoğunluğunda da vardır büyük ihtimalle.

Bir de şu var eğitimli - eğitimsiz farketmeksizin Türk kadınları benim erkek halimle yolda görsem yolumu değiştireceğim leş gibi yaratıklara ilgi duyarken son derece eğitimli, kibar, nazik hatta yakışıklı , düzgün erkeklerin yüzüne bile bakmıyorlar.

Rezalet erkek seçimi konusunda da 1. olabilirler.
    (Bunun benzerini erkeklerde gözlemlemedim, malesef sadece kadınlar da var bu iğrenç karşı cinse ilgi duyma olayı )

3
    2 Yorumla
    • melisaM34
      melisaM34
      +1 yıl

çok güzel yazmışsın.

Yorumla
    • H2__O
      H2__O
      +1 yıl

@melisaM34 Teşekkür ederim.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• _serdengecti
    _serdengecti Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

Biraz daha çalışkan, biraz daha girişken, bazen biraz daha bilgili ve ilgili olmaları gerekiyor, birtakım önyargıları yıkmak, ‘eşit’ olduklarını kabul ettirmek için. Öte yandan, akademik dünya bu tür önyargıların ve eşitsizliklerin belki de en az olduğu ortamlardan biri. Özellikle ileri toplumlarda giderek artan bir bilinçlenme, cinsiyet ayırımının yapılmaması yönünde görüş var. O nedenle bilim kadını olmak belki de sanıldığı kadar zor değil ve giderek daha ulaşılabilir hale gelebilir. Bu süreç zarfında belki de en önemli iki ögeden birincisi kadınların ‘ben yaparım’ diyebilmesi, talep etmesi, kendine güvenmesi, o güveni başkalarında da uyandırabilmeleri için. İkincisi de mümkün olduğu kadar bizim, bilim insanlarının ve özellikle bilim kadınlarının, genç kızlarımızı cesaretlendirmemiz, kendini aşıp kanıtlamaya çalışan genç araştırmacıları desteklememiz..

3
    2 Yorumla
    • Aslii7
      Aslii7
      +1 yıl

Iyi kopyala yapıştır yapmışsın :)

Yorumla
    • _serdengecti
      _serdengecti
      +1 yıl

@Aslii7 tam da demek istediğim şeyler işte.. daha ne yazayım 😁

Yorumla
  • G35AMG
    G35AMG Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl

Türk kadını diğer ülke kadınlarından farklı yapıya sahiptir:kocasına sevgilisine flörtüne çocuğu gibi ilgi gösteren 30+ yaşlardan sonra yatakta ne istediğini bilen eh biraz Naz hakkıdır yapar Türk kadınını çözmek için olmaz dediğinin tersidir kararı, olur ise anan dikkat şayet ilgisini çekmişsen bunu belli eder gecikme sakın (alttan kaçamak bakışlar, saçını kuşağının arkasına atmalar, konuşurken göz teması) fazla irdelenmeyi araştırılmayı sevmez (sende senden önceki hayatını kurcalama gitsin) kıskançlık çok özgüvensizlik olsa dahi sakın kıskandırma hayatın felç olur

2
    0 Yorumla
  • ___Güneş__
    ___Güneş__ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Namus...
    Malum günah kavramı en çok ataerkil toplumlarda görülen bir kavram. Üstelik tek namus kadınlarda var gibi davranıyorlar.

38
    1 Yorumla
    • ___Güneş__
      ___Güneş__
      +1 yıl

Bu beğenmeyen kesim galiba hayat kadınlığı, jigololuk yapıyor. 😂

AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

90

Cevap

176

Cevap

• bendeakrebim
    bendeakrebim Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 53%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı.

Vitrindeki görseli sen seçtin zannettim sana kızacaktım. Türk kadını hangi konuda dünyada birinci olur deyip de şu aşağıdaki dondurma yalayan kız görseli koymak ayıp değil mi? Vitrin görseli seçen arkadaşın ya aklı başka yerde ya da görsel seçimi boş vaktine gelmememiş...

2
    3 Yorumla
    • _Süveyda u
      _Süveyda
      +1 yıl

Evet bende sevmedim ama mecbur o oluyor.

Yorumla
    • bendeakrebim
      bendeakrebim
      +1 yıl

Neden Türk kadını ancak dondurma yalama konusunda mı birinci olurmuş.! Bu hakaret değilmi? neyse ben susuyorum ama KS gibi Türk kadınını yücelten biiir platforma yakışmadı.. bence hemen değşmeli o görsel

Yorumla
    • _Süveyda u
      _Süveyda
      +1 yıl

O niyetle konulduğunu sanmıyorum ama yanlışa çekilebilir haklısın.

Yorumla
  • _Slash_
    _Slash_ Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Bende yorum yapayım soru Türk kadınları vitrin kapak fotoğrafı yabancı kadınlar, bence yurt dışına özenme konusunda kimse ellerine su dökemez.

24
    4 Yorumla
    • _Süveyda u
      _Süveyda
      +1 yıl

7 dakikada bu kadar beğeni nasıl oldu 😀😀

Yorumla
    • _Slash_
      _Slash_
      +1 yıl

Yav beğenmeyi boşver de senin başka hesabın yok muydu vaveyla diye

Yorumla
    • _Süveyda u
      _Süveyda
      +1 yıl

19 kişi olmuş 🤣🤣
      Bu soru vitrinde mi nerde ha bire gorus geliyor ayy ünlü mü oldum yoksa 🤣🤣
      Evet ben VAVEYLAAAA

Yorumla
    • _Slash_
      _Slash_
      +1 yıl

Öne çıkarmışlar bende orda gördüm ondandır o

Yorumla
  • kuyudakigizem4
    kuyudakigizem4 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 86%
    +1 yıl

Temizlik. Ahh ahh küçüklügümden bu yaşima o süpürge sesinden neler çektiğimi bir ben biliyorum bide süpürge
    Kaç pazar sabahi "uyku uykuu'diye sayiklarken o sesle uyandirildim.
    Ve bide elhamdülillah iffetliyiz genel olarak tabi ki dini inancın çok büyük tesiri var.😊😊 Tabi bide hâlen eşitlik kavramini ve de kadin erkek eşitliğini yok sayma hâli var Türkiye de ataerkil bir toplum olduğumuz için. Olumlu yönlerimiz de var olumsuz yönlerimiz de. Ama bence olumlu yönlerimiz olumsuz yönlere daha ağır basar. Çunku Anadolu insaniyiz ve ulkemizde gerçekten ana gibi analar var; lider büyüten, kahraman büyüten, önder doğuran... Allah onlari başimizdan eksik etmesin inşallah.

" Ne mutlu Türkü' m diyene!"

1
    0 Yorumla
  • yarakim
    yarakim Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 83%
    +1 yıl

Analık ve vicdan konusunda bizimde zaaflarımız gözükse de, dünyada yine iyi durumdayız!

Bir Alman disiplinli olabilir, bir Rus soğuk olabilir, İngiliz ne yapar bilmem ama bizim Türk kadınları kadar vicdanlı olacaklarını sanmam.

Ha bide eğer eli yatkın ve istekli ise yöresel yemeklerimizi, diğer milletlere göre daha iyi yaptıklarına eminim.

Söylemeden geçmeyelim, seks konusunda birinci değiller.. Biz erkekler de birinci değiliz, seks önceliğimiz değil çünkü :)) olmazsa olmaz ama öncelik değil.

1
    0 Yorumla
  • KaramelMacchiato_
    KaramelMacchiato_ Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl

Üzgünüm ama ego ve kezbanlık diyeceğim. Erkeklerin çoğu abaza olduğu için aptal kadınlarımızı şımartıp tepelerine çıkarıyor. İki tane keko yazdı diye kadınların bir tarafları tavan oluyor ve hep bi ego var. Hatta kibir baskın. Hemcinslere karşı hasetlik var çoğunda. Bu fiziksel ya da mizaç anlamında olabilir. Yani hemcinslerimi yermek istemezdim ama kadınlarımız çok sığ ve kibirli.

3
    0 Yorumla
  • correctamundo
    correctamundo Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 43%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 947 cevap paylaştı.
    Trip atmada tabii ki
    Trip atmada tabii ki
    5
    1 Yorumla
    • berkayalperdogan
      berkayalperdogan
      +1 yıl

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Yorumla
  • __Agapi__
    __Agapi__ Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 97%
    +1 yıl

İyi cocuk bakmakta, ailesine destek olmakta, herşeye katlanmakta,, ailesine çocuğuna iyi bakmakta, iffeti korumakta, kendi bakımından bile önce çocuklarının ailesinin geçimini düşünmekte, helal olsun Türk kadınlarımıza, annelerimize elleri öpülesi kadınlardır Türk kadınları!

2
    0 Yorumla
  • _ViViR-
    _ViViR- Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 49%
    +1 yıl

Ne diyelim şimdi... kendimizi miii gömelim olmazz 😀

1
    4 Yorumla
    • _Süveyda u
      _Süveyda
      +1 yıl

Öv sende 😀😀

Yorumla
    • _ViViR-
      _ViViR-
      +1 yıl

Iyiyim ben hep aynı şeyler işte 😑 trip tabi😀

Yorumla
    • _Süveyda u
      _Süveyda
      +1 yıl

Erkekler gömmüş resmen bizi hani bizsiz hayat bir hiçti iki yüzlü düzenbazlar🤣🤣

Yorumla
    • Siyahnoktamm
      Siyahnoktamm
      +1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • Sessizsedasızgitmek
    Sessizsedasızgitmek Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl

Kilolu olduğu halde kendini manken sanma, ailesine bağlılık, hazır para yeme isteği, rahatlıktan beyin küçülmesi, hep ben haklıyım naraları, eşine aşırı sevgisi, çocuk sevgisi, yemek ve temizlik konusunda üstün maharetleri, erkeklere katlanabilme dayanıklılık, merhamet. Tabiki genelleme yaptım. İstisnalar her zaman var

0
    0 Yorumla
  • Lunatix
    Lunatix Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl

*Bence Güvenilirlik konusunda 1 numaraya adayız.
    *Negatif konuda ise erkeklerden birçoğumuz korkuyor ve ilgisiz davranıyoruz ve bu ''Ego'' olarak algılanıyor. İlgisizlikte de 1 numaraya adayız diyorum ben.

*Güzellik olarak bence dünyada iyi bir yere sahibiz. Ben demiyorum en iyiyiz ama Top10 a adayız bence

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Sadakatsizlik, saldırganlık, sadistlik... Bu üçü türk kadınının rakipsiz olduğu alanlardır.

3
    5 Yorumla
    • _Süveyda u
      _Süveyda
      +1 yıl

Bende tam tersini düşünüyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Siz kadınlar Ümitcan Uygun gibi katik psikopatlara sosyal medyadan aşk mesajı yazıyorsunuz. Ben katil bir kadına aşk mesajı yazan erkek hiç görmedim.

Yorumla
    • Aslı__35
      Aslı__35
      +1 yıl

Çünkü bizim yapımızda var bu. vahşi erkek seviyoruz ve bunu abartan slklar var

Yorumla
    • Aslı__35
      Aslı__35
      +1 yıl

Erkekler daha utangaç uysal kız sevdiği için doğal olarak bad girl istemiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Aslı__35 Sonuçta kadınların dünyasında hiçbir kötülük ödülsüz, hiçbir iyilik cezasız kalmıyor Bu da nedir? Sadakatsizliktir, saldırganlıktır, sadistliktir. Kadınlar bunu sever, bunu ister, böyle olmayanı da linç eder. Lanetler...

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Namus, edep, azim, hırs , çalışkanlık ve sayamadığım diğer başarılı özellikler.
    Unutulmamalıdır ki Atatürk dünya da önem veren önemli bir liderdir ve Türk kadının azmi başarısı sayesinde bu vatan kurtulmuştur. Nene hatun, Kara Fatma , Halide Edip ve birçoğu...🇹🇷🇹🇷🇹🇷

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Yorumları okuyorum da hiç bıkmadınız değil mi kadı erkek diye birbirinizi ayırmaktan. Tüm suçu karşı tarafa yüklemekten.
    Çünkü ben bu tür kadınlardan ve erkeklerden bıktım. Bizler insanız. Elbette kötü özelliklerimiz de olacak. Ama birbirini kötülemek nedir arkadaş.
    Bu kafayla gittikçe bizim insanlarımızdan bir şey olmaz diyorum.
    Hala kadın erkek çekişmesini konuşuyoruz. Daha çok yolumuz var. Üzülüyorum başka bir şey değil.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Herşeyi Maddi çıkara taşıma trip atma yalan söyleme düğün meraklısı kendini beğenmiş egoistlik işine gelince erkek yapsın gelmezse eşitlik adalet zırvalar. Halbu ki örnek vereyim öğretmen iftira atılıyor 1 yıl hapis yatıyor kimse o öğretmene özgürlük diye bağırmadı adamn öz kızı babalarına iftira attı kızları özür diledi kimse o baba için eylem yapmadı femen sözde gruplar. O yüzden işine gelene okey derler... Bide anal seks yapıp bakireyim aşkım n derler. (not:hiç bir kızla birlikte olmadım!!!)

0
    0 Yorumla
  • Sedalı008
    Sedalı008 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 95%
    +1 yıl

Kendi adıma iyi yemek yaparım gavur karılar hazırcıdır genelde bi de eşimize karşı ailemize karşı haddinden fazla fedakarız saçımızı seve seve süpürge ediyoruz maalesef 🤦🏻‍♀️

3
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Fedakarlık..
    Gerçekten etrafıma bakıyorum hepsi değil ama çoğu kadın aşırı fedakar hayatındaki erkeğe karşı. Erkeklerde tam tersine aşırı bencil..

Yani hak etmeyene değer verme konusunda üstümüze yoktur shd

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Bunun cevabını kurtuluş savaşı sırasında cepheye sırtında mermi taşıyan cesur kadınlarımız vermiştir aslında. Türk kadını cesurdur , cefakardir ve benim diyen erkekten daha merttir. Dunya kadınlarından bizi ayıran da bence bunlardır.

4
    0 Yorumla
  • Bilirkişi_m
    Bilirkişi_m Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekler kadınları beğenmiyor kadınlarda erkekleri. Çok şey etmeyin üzüm üzüme baka baka kararır. Yani bu ülkenin erkeği ne kadar feodal ise kadını da o kadar feodal. Tabi kendini tamamlayanlar hariç.

2
    0 Yorumla
  • herdiary
    herdiary Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Türk kadınları hakkında emin olduğum tek şey çok daha çalışkan ve özenli olmaları. Birçok miletten kadın tanıyorum ancak hiçbiri Türk kadınları gibi çalışkan ve özenli değil. Bir de Türk kadınları fedakarlık konusunda da 1. sırada olabilir. Şimdiki çoğu Türk kadınından emin değilim ancak tarihimizde o kadar fazla güçlü ve vatanı için kendi hayatını feda eden kadın var ki. Bence bu çok guru duyulması gerekilen bir şey.

2
    1 Yorumla
    • erygtygt
      erygtygt
      +1 yıl

👏👏tebrık ederim.

Yorumla
  • UDixon
    UDixon Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Trip atma ve maddecilik konusunda guinnes rekoru kırarlar.

1
    0 Yorumla
  • lKahin
    lKahin Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 44%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 882 cevap paylaştı.

Çene konusunda ve egoistlik aynı zamanda kapitalist anlamda :d

1
    0 Yorumla
  • VivaDaCoulpe
    VivaDaCoulpe Takip Et
    Bilge Yaş: 48 , eic 94%
    +1 yıl

Trip atma ve anlaşılmamak için çaba sarfetme konusu, haaa bir de şu dün şu olay olmuştu diyerek hafıza konusunda
    3 dalda birincilik kazanır
    Özveri konusunda zaten dünya rekoru bizim kadınlarımızda. Yiğidi öldür ama hakkını yeme

0
    0 Yorumla
  • Monocular
    Monocular Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Ego
    Dış görünüşe göre insanları yargılama. (İlişki konusunda özellikle erkek konusunda.)
    Trip
    Depresyona girme. (Nasıl girilip çıkılıyor daha anlamış değilim.)
    Dedikodu.

Daha var yazarsam roman olur.

NOT : HER TÜRK KADINI AYNI DEĞİLDİR. Ama büyük bir çoğunluk böyle.

1
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Özentilik, toplum için yaşamak, trip, kıskançlık, haset, kin, öfke ve türevi iğrenç duygularda kimse bu milletin kadınlarının eline su dökemez yavrum..

1
    3 Yorumla
    • beyzaaytekn2
      beyzaaytekn2
      +1 yıl

bak burda da karşıma çıktın it

Yorumla
    • Oluştur
      Oluştur
      +1 yıl

@beyzaaytekn2 Üslubuna sokayım

Yorumla
    • beyzaaytekn2
      beyzaaytekn2
      +1 yıl

siktr daha özelden sövücem sana seviyeye ulaşmayı bekledim

Yorumla
  • 34Beyoğlu
    34Beyoğlu Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl

Hangi konuda 1. olmak isterlerse o konuda olurlar , bizimkilere bulasmasinlar valla. manyak olurlar

4
    0 Yorumla
  • xxbzfr
    xxbzfr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 89%
    +1 yıl

Fedakarlıkta , sabırda , güzellikte hem de her konuda 1 numaradır türk kızı

4
    0 Yorumla
  • Benjamin542
    Benjamin542 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 82%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 793 cevap paylaştı.

Valla isteseler istedikleri konuda birinci olurlar maşaallah her türlü konuda her durumda herşeyi başarabilecek güç var...

2
    0 Yorumla
  • aphelionnn7
    aphelionnn7 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Dedikodu😂 sabır, kimse erkeklere bizim kadar sabretmiyor birde her işe yetişebilme ama bu sadece Türk anne özelliği 😂😂

2
    0 Yorumla
  • badarbungaa
    badarbungaa Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Yanlış kişiye sevme , terkedilip sonra yine o yanlış kişinin Peşinden koşmada dünya markası kadınlarımız

2
    0 Yorumla
  • _Elyise
    _Elyise Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

Bu soruya kadın degil erkek yazsaydın
    eminim maviler döktürürdü 😂😂 o yüzden bu soruda ki cevabım: eziklik🤷🏻‍♀️
    erkek versiyonu da var mi bu sorunun? Ona da güzel bir yanıt veririm 😂

0
    0 Yorumla
  • dfddfgbtrr
    dfddfgbtrr Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

@серген7
    off bunlar da aşırı bayatladı ama ya
    senin yaşadığın mağaraya gelecek halim yok herhalde
    seninle hangi insan muhatap olur
    anca bu siteden yaz dur
    beyinsiz ehlivukuf mudurr nedir engellediği için buradan yazıyroum ben de seni engelliyorum
    sen sapılıklarını mağarada annenin üzerinde denemeye devam et

0
    0 Yorumla
  • MasterTeller
    MasterTeller Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Pozitifler: Yemek yapmak, Ekonomik yaşama, Anaçlık.
    Negatifler: Söylenmek, Kıskançlık, Yalan dolan, Aldatma, Kalp kırma, Seks sırasında panda gibi yatmak, Sürekli olarak kimseyi anlamayıp kendisinin anlaşılmasını istemek, talepkarlık daha sayabilirimde sıkıldım.

0
    1 Yorumla
    • melisaM34
      melisaM34
      +1 yıl

seks sırasında panda gibi yatmak mı aesüeasmüeaeszeml ne yapmamızı bekliyorsunuz merak ettim.

Yorumla
  • Comagene00
    Comagene00 Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı.

Ego ve ukalalık konusunda, benim çevremde vede duyduğum kadınıyla bu ikisine dünya sıralamasında kimse türk bayanına yetişemez, bana şimşekler çakmayın lütfen, bu benim görüşüm.

0
    0 Yorumla
  • İndeepth
    İndeepth Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 67%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Özünü kaybetmemiş ise yuvasını ve ailesini korumada.

3
    0 Yorumla
  • OverNow
    OverNow Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Hamarat Türk kızı. Yumurta da kırabiliyoruz, börek de açabiliyoruz, baklava da yapabiliyoruz... Var mı leyn

1
    0 Yorumla
  • white-hat
    white-hat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 50%
    +1 yıl

EGO tavan Gördüğüm tanıdığım herkes kendini ulaşılmaz sanıyor 😆

2
    1 Yorumla
    • white-hat
      white-hat
      +1 yıl

Birde Kabullenmiyorlar 😆

Yorumla
  • Ghostshooterr
    Ghostshooterr Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 75%
    +1 yıl

Trip atmak, yemek yapmak, çocuk bakmak aileyi derleyip toparlamak.

2
    0 Yorumla
  • _Jante_
    _Jante_ Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Sabretme konusunda olabilir. Gavurların affı olmaz sıkıntı yaratıyorsan güle güle. :))

2
    0 Yorumla
  • Vanwa
    Vanwa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 80%
    +1 yıl

Harikulade yemek yaparlar üzerlerine tanımam
    Tabi daha yabancı biriyle tanışmamış olsam da😂😂

2
    0 Yorumla
  • berkayalperdogan
    berkayalperdogan Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 679 cevap paylaştı.

İyi yönde olarak cesur da birinci, kötü yönde olarak ise ya ego ya da alay konusunda birinciler bende bilemedim açıkçası 🤔

0
    1 Yorumla
    • berkayalperdogan
      berkayalperdogan
      +1 yıl

Ama ego sanırım büyük ihtimalle

Yorumla
  • RubbieRolePlayy
    RubbieRolePlayy Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 93%
    +1 yıl

Hiçbir konuda. Türk kadınları istediği an, istediği konuda diğer herhangi bir millete mensup kadınlara taş çıkartır.

0
    0 Yorumla
  • allatu666
    allatu666 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 89%
    +1 yıl

Trip atma...

0
    0 Yorumla
  • justapo
    justapo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

tc kızları yorumlarda cıldırıyor :D tek bakışta anlaşıldığı gibi çok ego ve önyargı da ilk sırada olurlar

0
    0 Yorumla
  • demitry
    demitry Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 67%
    +1 yıl

Ev işleri konusunda çocukluktan daha çok tecrübeliyiz gibi geliyor. Ama emin değilim. Belki bazı Türk kadınlar için tutum olabilir.

0
    6 Yorumla
    • RomarioBaro
      RomarioBaro
      +1 yıl

Türk kızları çıkarcı ve Bencil. Hesabına nasıl gelirse öyle hareket eder. Omurgası yoktur. Aynı zamanda her tarafı fıldır fıldır oynar.
      Bu konularda 1 .

Yorumla
    • demitry
      demitry
      +1 yıl

@RomarioBaro Siber zorbalığınızı kumda uzuvunuzla oynarken ruslara karşı yapın. İyi günler "abaza erkek"

Yorumla
    • RomarioBaro
      RomarioBaro
      +1 yıl

"Abaza" dediğin adam, sizin en NORMALİNİZİN bile yanında çırak kalır. Ben her kızın ne book olduğunu, kendinizi nasıl gizleyip rol kestiğinizi iyi biliyorum. Çok normalmiş gibi duruyorsunuz ama gördük o normalleri : )

Erkeğe abaza diyip dikkat dağıtıyor. Kendini de akladıgini zannediyo. BAYATLADI bu numaralar 😏

Yorumla
    • demitry
      demitry
      +1 yıl

@RomarioBaro Burada bayatlayan tek şey tartışma ortamı yaratmanız. Gidin az ötede otlanın iyi günler.

Yorumla
    • RomarioBaro
      RomarioBaro
      +1 yıl

Umrumda değil. Ben diyeceğimi dedim. Sen de o ETIKETLERINI al başkasına havla. Sizin birine abaza demeniz için Turkiyede ERKEK olması yeterli bi sebep. Lafa gelince de "önyargili olmaaaaa" diye ağlarsınız kendiniz kralini yaparsınız.

Turk kızına özellik mi ariyodu soru. Al bunu da ekle

- Kendisine yapılmasını istemediği şeyi başkasına zevkle yapar.

-Sürekli kendiyle ÇELİŞİR.

Hadi işine

Yorumla
    • demitry
      demitry
      +1 yıl

@RomarioBaro Kıyamiş

Yorumla
  • akigolar1990
    akigolar1990 Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Gösteriş konusunda dünyada kimse ellerine su dökemez. Sırf kendi kız arkadaşlarına gösteriş olsun diye, sevmediği tanımadığı adamla evlenen kadınlar biliyorum.

1
    0 Yorumla
  • Sürsil
    Sürsil Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 38%
    +1 yıl

Merhamet. Bu zammana kadar ne kazanmış ve ne kaybetmişse hep merhametten.

1
    0 Yorumla
  • atomxyz
    atomxyz Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 92%
    +1 yıl

Baska ulkede halime cavuslari nene hatunlari goremezsin bence bu yeter

1
    0 Yorumla
  • belirsiz1564
    belirsiz1564 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl

Aynı soruyu erkeklere sorsak dünyanın en abaza erkekleri olarak 1. Seçilirler. 😂

1
    0 Yorumla
  • Sempatick-oOo
    Sempatick-oOo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 86%
    +1 yıl

Kendini bi bk sanma. Trip atma ve dünyanın merkezine kendisini koyma

1
    0 Yorumla
  • anonimkişi123
    anonimkişi123 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

Sevdiği biri hakkında kız arkadaşlarıyla konuşup çocuğun yakına gittiğinde robot olması tabi ilk başlarda

0
    0 Yorumla
  • Berivann6
    Berivann6 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl

Çoğu için kendine değer vermeme ve baskılanma olabilir

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Piskolojik rahatsızlık konusunda 1 numara olabilirsiniz. Konuştuğum kızların birçoğu manik depresif. Ufacık şeyleri kafaya takmada da bir numara olabilirsiniz

1
    3 Yorumla
    • bowie321
      bowie321
      +1 yıl

Siz kadinlara şu zamana kadar insanca davrandiniz mi? her gün her bir kadin tecavüze uğruyor mutlu mu olucaz * ****na koy******im

Yorumla
    • air2298
      air2298
      +1 yıl

Sen de bu kadar ataerkil baskıcı bir ortamda kadın olarak büyü üstüne birde toksik baskıcı bi aile ortamın olsun hep mükemmel kız olman beklensin senin de psikolojik sorunların olur.

Yorumla
    • bowie321
      bowie321
      +1 yıl

Kadın olmadiği için anlamaz o kanka haa bide sende kadin olsaydin sana bu şekilde genelleme yapsalaydi nasil hissederdin?

Yorumla
  • Uzuncocukyollarda
    Uzuncocukyollarda Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Benim yasadigim sehir i baz alirsak dunyada 1 nunarali egoistler diyebiliriz. Ama sadec3 benim s3hir icin gecerli ☺

0
    0 Yorumla
  • hikmet0858
    hikmet0858 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 72%
    +1 yıl

Trip veeeee Ego

Açık ara birinciliği kaptırmazlar.

1
    6 Yorumla
    • Nebaktın0-O
      Nebaktın0-O
      +1 yıl

Çok kırıcı😝

Yorumla
    • hikmet0858
      hikmet0858
      +1 yıl

Sen ayrısın o konuda.

Yorumla
    • Nebaktın0-O
      Nebaktın0-O
      +1 yıl

Teşekkürler madem 😅

Yorumla
    • hikmet0858
      hikmet0858
      +1 yıl

Ricalar madem. 😅 Hala yürüyorum

Yorumla
    • Nebaktın0-O
      Nebaktın0-O
      +1 yıl

😂😂 kolay gelsin

Ben de eksimi atam görüşe. Hiç beğenmedim😅

Yorumla
    • hikmet0858
      hikmet0858
      +1 yıl

Oldumu şimdi bu? 😅 Seni muaf tutmuştum ben. 😅

Yorumla
  • Nagi__han
    Nagi__han Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

çok kötü ithamda bulunuyorlar ama türk kızları çok sabırlı

1
    0 Yorumla
  • ΔƁDƱLLΔH
    ΔƁDƱLLΔH Takip Et
    Bilge Yaş: 40
    +1 yıl

Türk kadını anca maddi çıkarda ve bakımsızlıkta dünya birincisi olur

1
    0 Yorumla
  • Aslı__35
    Aslı__35 Takip Et
    Yoda Yaş: 24
    +1 yıl

Hemcinslerini aşırı kıskanıyorlar özentilik yapıyorlar

1
    1 Yorumla
    • Aslı__35
      Aslı__35
      +1 yıl

Dislike atan gizli kız

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Sevme, sabır, güzel yemek yapma. Birde trip. Pasif agresif kadın sayısıda Türkiye'de daha fazladır diye düşünüyorum.

2
    0 Yorumla
  • Tekelioğlu
    Tekelioğlu Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 43%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı.

Sorunun fotosunda dondurma yalayan kadınlar çok manidar olmuş

0
    0 Yorumla
  • cemsie
    cemsie Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Yemek yapmak. Ama kaybedecek yakında bu özelliği de...

0
    1 Yorumla
    • FikirDanışmanı
      FikirDanışmanı
      +1 yıl

x ve z kuşağından bahsediyorsanız o özellik kayboldu. Dışardan yemek söylemesini bilene helal olsun. O yemeğin parasını kendi kazanıp söyleyene bin kat daha helal olsun.

Yorumla
  • Devamını Gör (206)
Devamını Gör(251)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Türk kadınları, dünya sıralamasında hangi konuda birinci olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Türk kadınları dünya sıralamasında hangi konuda birinci olur? 7 cevap verildi
Türk kadınları yabancı kadınlara göre hangi konuda daha öndedir? 98 cevap verildi
Dünyanın en egolu kadınlar sıralamasında 190 ülke arasında Türk kadınları 1. sırada? 25 cevap verildi
Dünyada zeka sıralaması yapılsa tüm ülkelerin kadınları i̇çinde türk kadını kaçıncı sırada yer alır? 2 cevap verildi
Irklara göre güzellik konusunda bir sıralama yapacak olsanız, Türk kadınları kaçıncı sırada olur? 51 cevap verildi
Dünya Güzellik Sıralamasında Türk Kadını Kaçıncı Sırada Gelir? 20 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨