- Aşk İlişkileri konusunda 46,6b cevap paylaştı.
+1 yılElin gavuru diye aşağıladığınız insanlar, müslümanların yapmadığı değer verme ve erkeklerini hor görmeme, köleymiş gibi davranmamayı yapıyorken bizim türk kadinları ise nasıl nafaka alabilirim, nasıl lüks mekanlarda yemek yiyebilirim, nasıl erkeğimi köle gibi yaparım gibi çabalar içindeler sonra erkek bir şey istediği zaman ise adına sapık, yobaz, kaba veya karaktersiz lakabını koyarsınız.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAslında yabancı evliliklerin sebebi her iki tarafında suçu kadınlar çok yakışıklı olsun parası olsun pulu olsun karizmatik olsun vs vs vs bı suru şey istiyor (genelleme değil tabi her kadın aynı degil)
Erkeklerde rahat olalım seks cinsellik olsun güzel olsun vs diyo bun bagli olarak da iki tarafta yabancılara kayıyor20 Yorumla
İsviçreli kadınlar sahiplenilmek istiyor onların erkekleri çok gevşek ee malum sahiplenmek konusunda türk erkekleri gibisi yok türk kızları çok darlandıkları için aileden falan çekemiyolar artık onlar da yabancı erkekleri tercih ediyor
10 Yorumla
+1 yılTürk erkeklerinin huylarini en iyi Türk kadınları biliyor çünkü. Bizim erkeklerimizin çoğu kıymetimizi bilmiyor. Aynı şekil kadınlarımız da.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılTLC kanalında ağır yaşamlar diye bir program var. Programda obez insanların yaşantıları anlatılıyor. Obez insanların yanında evli bile olmadıkları erkek arkadaşlarının onlar için nasıl emek verdiğini bir görün. Üstelik yatağa bağlı tuvalet ihtiyacını bile göremeyen insanlar bunlar Vakti olan o insanlardaki vefayı izlesin. Bizim ülkede bunu yapacak kaç erkek çıkar?
43 Yorumla- +1 yıl
İzliyorum o programı Dr nowzaradan seven adam yapar illa dediğin gibi evli olmasına da gerek yok seven kadında yapar tek birşeye bakarak örnek vermek bu konuda gereksiz diye düşünüyorum neler var emin ol
- +1 yıl
@Jason343407 size haksızlık etmediğimizi söylüyorum soru yabancılardan bahsettiği için bu örneği verdim
- +1 yıl
Haksızlık ediyor aslında her iki tarafta hayatın oluşu kurallarından biri de bu kaç kişi doğru insanı bulabiliyor ki hayatında demek istediğim var tabiki bulan yaşayan insanlarda önyargı bu zamanda çok haklilar mi kısmen çünkü inanç güven duygusu yitik artık insanlıkta maalesef
+1 yılTürk erkekleri daha yakışıklı, daha zeki ve daha kültürlü olduğundan sevgili olmuyorlar heralde. Elin İsviçreli herifi tek eşli takılamıyor ki. Garibim İsviçreli kadınlar da Türk erkeklerinin sahiplenici olduğu görünce aman Ya Rabbii diyip düşüyorlar. Bir yandan üzülüyorum kadınlara ya
11 Yorumlaaslında haksızlık değil şöyle açıklayayım toplumdaki hemcinslerimin yarısı birşey yaşamamış görmemiş nitelikten hal böyle olunca karşı cinse aç oluyor ve burada devreye sözlü taciz ve sapıklık giriyor karşı cins ise burada olması gereken tepkiyi veriyo kızların yaptığı tek hata genelleme yapıp herkesi aynı görmeleri
03 YorumlaYabancıları çekici kılan şey; modern düşünüp , kadına değer vermeleri ve aşağılamamaları. (Kamyon tekerleği gibi de genişlikten bahsetmiyorum belli sınırları olmalı yabancı da olsa burası önemli.) Esmerler genelde daha karizmatik, erkeksi duruyor Türklerin de geneli esmer zaten bu yüzdendir yakışıklı bulunmaları. Ben yakışıklılığı giyim tarzına ve sempatikliğine bağlıyorum daha çok.
00 Yorumla
+1 yılİsviçreli kadınlar Türk erkeklerini tercih ediyor!
Hangi sebepten ötürü tercih edildigimiz önemli buna göre yorum yapmak daha yararlı olur
Bunun dışında Kadında erkekte haksızliga uğruyor, kime göre neye göre sana göre bana göre ona göre 😂😂😂😂🎉🎉🎉10 Yorumla
+1 yılTürk kadınları en tripli, en egolu kadınlar. Bir rus , bir iskandınav kadınının tırnağı olamayız, bakımlı olanımız çok çok az, kilosuna dikkat edenimiz, kılına -tüyüne dikkat edenimiz çok az ama tribe gelince dört dörtlük kadınlarız.
58 Yorumla- +1 yıl
Konuş be üstad 😍
- +1 yıl
İşte objektif bakış diye buna derim ben. Böyle objektif insanı seviyorum neysek oyuz kabul edin artık. Tabi Türk erkeklerini severker çünkü Türk erkekleri ilgi göstermeyi bilir. Avrupalı gibi ruhsuz buzdolabı değildir. Avrupalı herşeyi çıkar ilişkisine çevirir rahattır. Avrupalı kadınlar da sahiplenmek kıskanılmak istiyor bu kadar açık.
- +1 yıl
Burada Türk erkekleri de suçlu , bir avrupalının bakmayacağı Türk kızının sanki evrendeki tek kızmış gibi üstüne fazlaca düşmek bu durumu getiriyor.
- +1 yıl
Ondan değil ya toplumsal yaşayıştan düşmeyen erkek düşmez.
- +1 yıl
baksana 3 eksilenme kızlar tarafından, daha kendilerinin farkında bile değiller :)
- +1 yıl
Biraz daha konuşursan elimde çiçek çikolatayla gelip bu akşam seni isteyeceğim @TutkununKırmızıTonu 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle yerinde bir tespit..
Çünkü nerde karakter oyuncusu, kişilik yalancısı, sevgi fakiri, aşk yoksunu ve ilişki acemisi varsa onları tercih ettiğiniz için adam gibi adamlara haksızlık ediyorsunuz..10 Yorumla
+1 yılHerkes az bulunanı ister İsveçli erkekler de burada prim yapar.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsviçreli kadınların işi gücü yok, Türk erkeklerini tercih ediyor. Hmm, güzelmiş.
10 Yorumlabu böyledir böyle de olması gayet normal.
olan şey erkekler yabancı kadınlara özellikle iskandinav ülkelerine ilgi duyuyor
kadınlar da yabancı erkeklere00 Yorumlaevet türk kadınlarınn türk erkeklerine haksızlık yapıyor. erkeklerle daha fazla ilgilenmeliler. kadınlar erkkelri her konuda mutlu etmelidir. erkeklere çanavamış gibi yaklaşan türk kızlarııda vardır.
00 Yorumla
+1 yılTürk kadınları afedersiniz ama kendilerini bişey zannediyorlar.. Dış görünüşten bahsetmiyorum.. Ama karakter olarak çok boş ve eksikler.. Ha suç tamamiyle onlarda değil.. Onları o hale getirenler utansın..
10 Yorumla
+1 yılRus kadınlarıda türk erkeklerini seçiyo bir çok ülke kadınıda aynı şekilde türk kadınlarında farklı bir durum var benimsiyoruz sahipleniyoruz seviyoruz ama hala farklı bişeyler istiyo türk kadınları beklentileri hiç bitmiyo
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılTürk kadınları Türk erkeklerine az bile ediyor bence onlar daha tanımadıkları için tercih ediyor
26 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Xtrxist agır cevao oldu baskan arkadasa uwwww
Biraz ediliyor biraz edilmiyor... Türk erkeğini sevende var sevmeyende var yapacak bir şey yok... Görecekler ondan sonra tekrar düşünecekler...
00 Yorumla
+1 yılHaksızlığa uğruyoruz tabi kadınlar çok önyargılı her erkeği aynı sanması birinden bir kazık yemesi onu bütün erkeklere karşı bilendiriyor
00 Yorumla
+1 yılHer milletten birbirini tercih eden insanlar var. Bunun haksızlıkla ne ilgisi var? Isteyen istediğiyle evlensin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bu gidişle Avrupa ülkeleri bizden tohumluk erkek almazsa şaşarım kim istemezki esmer erkeği o yönden haklılar bizimkilerde otursun oturduğu yerde ne diyeyim
00 YorumlaKim söyledi bunu?: D
Ayrıca #Türk hariç çoğu ülkeler , #TürkErkeklerini beğeniyorlar..
Nedense bizim makyaj güzellerimiz, Egoist ve bencil oldukları için. Burunlarının önünü göremiyorlar.00 Yorumla
+1 yılAslinda bence ana mesela insanlar birbirine haksizlik hakediyor çünkü genel olarak kimse ne istediğinden emin değil..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılhaklılarda reıs gucluyuz saglıklıyız allaha sukur tası sıksak suyunu cıkarırız haklı hatunlar kendı erkeklerı korkak pısırık normaldır
00 Yorumla
+1 yılCinsel olarak tatmin edici olan işçileri kadınlar hakkında bir yazı vardır okursanız bu konuyu daha iyi anlayacaksiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç de haksızlık etmedim, etmem. Ayrıca KS soruları gösteriyor ki bunu yapan çoğunlukla erkekler. Türk olsun bizim olsun... 😉
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Evet ediyorsunuz. İsviçre'ye gidelim de o zaman elinizdeki nimetin değerini anlayacaksınız da işte kırılıyoruz ama kıyamıyoruz size.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılİsviçrede doğup büyümüş Türk erkeklerini tercih ediyorlar. Bizim odunları değil 😂
10 Yorumla
+1 yılkarizmasıyla kızların hem aklını alan hemde namusunu kirletip bir kenarı atan piçler var dikkat al sana bebek yüz hadi adam olun lan artık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. Kıymetimiz onlar biliyor türk kızlarıda ondan bekar kalıyor demek ki evde :)
10 YorumlaRus karısı rus karısı diye kafayı yiyenler varken hiç de haksızlık etmiyoruz
10 Yorumlakendi adıma haksızlık etmediğimi düşünüyorum
10 YorumlaOnlar da kendi ülkesini beğenmiyor demek ki Türk kadınlarına laf atmayın 😂😂
00 YorumlaNe belli bizimkileri tercih ettikleri ben inanmadım hiç shjshd
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılİsviçreli bilim insanlarından sonra kadınlar mı çıktı başımıza? 😂
00 Yorumla Yok ya, Türkiye’deki erkekler çok şımartılıyor bile bence, çoğu el üstünde ve daha özgür.
00 Yorumla
+1 yılTürk kızları iskandinav ingiliz Rus peşinde koşuyo
Ama bilmiyorlar ki kadınına en çok sahip çıkan biziz00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kimsenin partner seçiminde Türk olmasın dediğini duymadım. Demek ki kimse yabancı arayışında değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27,8b cevap paylaştı.
+1 yılKuzenim memuriyetten istifa etti eşinden boşandı İsviçreye yerleşti
00 Yorumla Bence İsviçreli kadınlar isviçredeki türk erkeklerini tercih ediyor :-)
Bizim kızlar yabancı dil bilmediği için bize mahkumlar yoksa onlarda satar bizi :-D00 Yorumla
+1 yılAbazalar yüzünden haksızlık ediyorsunuz. Tabi bide hep tipe bakıyorsunuz.
10 Yorumlaİsviçreye git kaç tane Türk erkeği tanıyorlar diye sor bi'
00 YorumlaHaksızlık ediyonuz tabi gevurlar bizi begenirken sizler begenmiyonuz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Sadece İsviçre değil. Rusya. Filipinler. Amerikalı. İspanya. Avusturalya. Bir sürü yerden kız arkadaşım var. Biz türk olsun istiyoruz ama olmuyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBütün dünya kadınları hasta bize ama eski nesil erkekler için geçerli bu söylediğim şu zamanda pek sadık adam kalmadı sif sadık olduğumuz için delikanlı olduğumuz için tercih ediyorlardı
00 Yorumla
+1 yılİsviçrelilerden korkulur, belkide bu sosyal bir deney için yayılmış bir dedikodudur😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 777 cevap paylaştı. Tanımadıklarındandır, ilk konuştukları zaman sahiplenici davrandıklarından etkileniyorlardır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sanki bunlar rus kızları gibi de, bir de bize haksızlıkmış mış mış.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer doğruysa onların bu zihniyetlerini kutlarım çünkü Türk kızları bize karşı çok agresif
10 Yorumla Yıllardır söylüyoruz haksızlık ettiğinizi de anlayan kim gidiyonuz top top adamları beğeniyonuz
10 Yorumla
+1 yılBazen çok ön yargılı oluyorlar o yüzden sıkıntılı oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltürk erkekler rus kadınları tercih ediyor türk erkeklerı türk kadınlarına haksızlık mı ediyor?
09 Yorumla- +1 yıl
Bak 13 yıldır Antalya'da yaşıyorum turizmin başkentinden Rusları iyi tanırım ama onlara karşı bir önyargı var ne konuda Nataşa konusunda hep böyle görünüyorlar ama turizm işinden tanışıp Rus kadınla evlenen 3 arkadaşım var ve gayet mutlular ve maddi durumları da aman aman iyi değil ama bir hazır çorba bile olsa yapıyorlar bizim türk kadını gibi vefalı delikanlı hatunlarda çıkıyor onlardan da biz Türk erkeğini cezbeden en büyük etken evet çok güzel bir ırk olmaları erkekleri güzel değil ama kadınları çok güzel ve onlar ülkelerinde erkeklerine iyi bakıyorlar her anlamda
Cevap sahibi+1 yılnataşa ile ilgisi yok dediğimin siz bize iyi baksanız bizde size iyi bakarız
- +1 yıl
Neyinize bakmiyoruz mesela hala karısını calistirmaya kiyamayan bir sürü erkek var yorulmasın yıpranmasin vs sadece bir örnek verdim yani ne konuda iyi baksak mesela
Cevap sahibi+1 yılyorulmasın diye çalıştırmayan nı ahahahahhahahaha anirdım şğzjwoxmwnwjksjsowksowmzlwmx
- +1 yıl
Evet sana komik gelen birşey belki ama emin ol yaşanan birşeyler fazlasıyla hemde
Cevap sahibi+1 yılkesin yaşanmıştır bu
- +1 yıl
Belki böyle bir hayal kuruyorsun bu kadar iclendigine göre kısmet olur belki o zaman inanırsın
Cevap sahibi+1 yılfıs
- +1 yıl
Fissa bakican dalgana o zaman
Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. Tabikide bize haksızlık ediyorsunuz. sakal var, ses var, fizik var. Bu arada Isvicre'ye gitcem
00 Yorumla
+1 yılKarizmadan ziyade farklı bir kültürden olması heyecan veriyor bence
00 Yorumla
+1 yılKadınlar her zaman ilkel güdüler besler normaldir yani
00 Yorumlaevet bizden bahsediliyor , darbeli matkap gibiyiz, yani son derece normal tercih sebebi olmamız,
sadece isviçre değil iyi araştırın00 Yorumla
+1 yılTurkckizlaei kezbanlar egolari yuksek bakimsizlar turk erkeklerinin kilini hak etmiyorlar
00 Yorumla
+1 yılYok valla edilmiyor şahsen zannımca genelleme yapılmaz tabiki ama hakedene hakettiği değer verilir e bizde onu yapıyoruz ne yapalım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet abaza erkekler yüzünden çok değer görüyorsunuz ve aslında sevginizi hakedene zulmediyorsunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet, haksızlık ediyorsunuz. Günün birinde değerimizi anlayacaksınız ama iş işten geçmiş olacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİsviçreli kadınlar mutlu olmaktan sıkılmışlar bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi bari Suriyeden sonrw başka milletin kadınlarına karşı da şansım arttı
00 Yorumla
+1 yılAynen avrupa hasta bunlara kıskanmıyorum bile 😁😄
10 Yorumla- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler