Selaaaammmmm rus sever KSgiller
Hiç selülitli rus kızı gördünüz mü?
Ben gördüm
Siz de görün !
Gördüm.
Görmedim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Pembikler! Sizi Rus kadınlar üzmedi, aç erkeklerin Rus takıntısı üzdü belli ki. Rus arkadaşlarım var ki şu kadınlarımızın kompleksleri yüzünden yaşadıklarını bir anlatıyorlar, ben utanıyorum yahu. Hadi erkekler aç mk size ne oluyor, ne bu kıyas, ne gerek var
Görmedim.
"Kız" kategorisine girecek gibi, genç yaşta olanlarda hiç görmedim ama belli bir yaşın üstündekilerde de aşırı var doğrusu...
görmüş oldum ama kiloluları seçmişin :D
Cevap
31Cevap
Onlar da insan sonuçta, olabilir, normal ama bu onların genel olarak güzel oldukları gerçeğini değiştirmiyor. Kıskançlıktan ne diyeceğinizi şaşırdınız artık.
Ben 3 4 kere ilişkiye girdim marmariste yaşadım hiç girmedim 250 tl ruslar bebek bebek dışarda gördüğüm de de yok çok sexsiler ya bembeyaz pespembe
Balık et iyidir.. zayıf ıykk turk rus iskandinav farketmez.. gögus kalca bacak olcak bir kadında ya..
Rusların anneleri bile kızlardan daha güzel bunlarda. Selülit olma ihtimali sifir
su ruslar hakkında ileri geri konuşanların hepsini toplayıp dava edesim geliyor hayat kadinliginin yasak olduğu ülkeyi nasıl adlandiriyorlar o sizin sandiklariniz ukraynalı rus değil
Gördüm her millette en az 1 milyon kezban mevcuttur bunu unutmayın :D
Niye onlar kadın değilmi😃 selülit her kadında olabilir
sağdaki hiç fena değil erkekler haklı sanırım :D adsasdsad
Rus kızlarında domuz gibi yağlı tiplerde var çok çirkinlerde var, fakat güzel baya güzel oluyor bu yüzden herkes sadece rus kızları güzeldir çirkini selilutlüsü falan yoktur sanıyor
Şu türkler rusların ne kulaklarını çınlatıyolar varya.
Yani o ülkeden ülkeye değişen bir özellik değil ki vücudun yapısına göre değişir
görmedim desem yalan olur, rusun her çeşitini gördüm çok şükür :)
Kemanın mütüş
Ama Ateş pahası be kardeş
2.5 milyona satılıyor bir kemanın 🌸💁🏼
@Pelcikhaşkiooo onların hepsi el emeği tabii, ama benim kemanlar daha hesaplı bir s fazlamız var bir de :)
Evet olmasi normaldir Turklere oranla % 2-3 civarini gecmez.
Bakmadım kii 😂😂😂 Lütfen imajlarını zedelemeyelim.
Rus okunca farklimi oluyo
Rusların gtüyle ilgilendiğimi sanmıyorum
olsun yinede Türk kızlarından güzeller
Eğlenceli oluyor ruslar:))
yine sizden kat kat daha iyi ama
görmez olaydım rusdan soğudum saol kardeş.
Sen onların analarını gör bir de?
Rus kızları bir melek...
Soldaki hariç diğerlerinin gideri var
görmedim ama illa ki vardır
en sağdaki tatlışdan alırım bir dal.
gordum
Hayır rastlamamisim
Görmüş oldum :D :D
reelde görmedim
Farkedermi :D
peki banane bundan
harikalar