Ne estetiği var nede makyajı doğal güzellik burdakilerin de havasından geçilmiyor coğrafya kaderdir 🥺

Kız güzel çok güzel ama bence makyajı var ve makyajı olması ona çirkin demek değil bu kız bence makyajlı da makyajsız da çok güzel sadece güzellik üzerine bir eş seçimi yapmak istiyorsan git Rus biriyle evlen
Niye şimdi beni böyle eleştirdin 🥺
Sen coğrafya kaderdir diyerek bütün ülkemi eleştiriyosun ben de dahil bu mu ağır geldi
Hahah alındın mı sen
Güzel değil dersek ayıp olur. En zengin Türk ünlüleri çatlatır

Cevap
13Cevap
Elbette oldukça güzel görünüyor gadası
Ayrıca dudakları estetik. 1 mm doldurulmuş :)
İftira atma kıza 😀
Sorun değil kendi ülkemin vatandaşı. Bende Rusya doğumluyum.
G* zekalı, güzellik standartı bu olduğu için zaten bu kızlar kusursuz sayılıyor.
bir sen aklıllısın G* zekalı
Her gördüğünüz videoya inanıyorsunuz sallıyorlar Avrupa zaten güzel kızlarla dolu
bizimkilerde akşama kadar kııçını devirip yatsın mk
makyajsiz saniyosun ama makyaji var su an
evet guzel
Siz gezseniz dışarıda ne kadar güzel kızlar var. Hergun yüzlerce görüyorum internetten başınızı kaldırmıyorsunuz ki nasıl göreceksiniz
He o bir karış aklı hava da olan mı bütün erkekleri sapık gören kızlardan mı bahsediyorsun
O zaman kendinizi Avrupalı erkekler gibi yetistireceksiniz sizde. herseyi kızlardan beklemeyin. ben almanyada hiç taciz edilmedim rahatsız edici şekilde de bakanda yok. argoda konuşmadı kimse bana
Nerden nereye bağladı klasik t. c kızı bir kere sen Avrupa ya gitmişsin yine neyi düşünmüşsün bu zihniyet hiç bir zaman sizi bırakmayacak hep sizinle olacak Dünya'nın neresinde olursanız olun yine aynısıznız
Bak daha kibarca konuşmayı bilmiyorsun. Yazarken bile sıkıldım. Seni yanlış düşüncelerinle bırakıyorum
Aynen aynen
Evet kız güzel ama ya filtre ya da makyaj var sanki
Hshsjsj çık gizliden sana linki atım bak var mı yok mu
Gerek yok kız güzel zaten ama bizim suçumuz ne genetiğimiz böyle onlar kadar güzel olamam ben
😀😀😀
Kendini de bu kadar gömme aşko
Ne bileyim kimse umursamıyor beni
Öyle düşünme zamanı gelmemiştir
Olabilir haklısın
onların hepsi guzel olduğu için konu her ne olursa olsun seçim yapamyorlar ((: guzel olmanın kötü yanları da varmış
Bizim kezbanlara kurban olun diyorum bun da netim okey👍
Ammma Rus girl ler de hani fena bi şık değil yani😀
Şansı güzel değilmiş burada temizlik işçisi olsa, eline süpürge alamaz bizim yardım sever erkekler sayesinde 😂😂
Kanka o kız bu ülkede olsa kesin manken olurdu.
💯💯💯
o kiz aslen suriyeliymis arkadaslar kaynak popom
Ben daha güzelim çünkü ben bir kraliçeyim
Bizim bıyıklılarında havasından geçilmez
Evet çok güzel 💯
Cok guzel tc kizi tirnagi olamaz
He ya ah ah
Evet çok tatlı
Dayı senin pembe hesabın yok mu
Çok guzel
Güzel.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?