Diğer konusunda 584 cevap paylaştı. 1 kişi üzerinden bilmem kaç milyonluk ülkeyi aynı kefeye koymakta güzel bakış açısıymış. Sen de burada kıskançlık yapıyorsun o zaman türk kızları kıskanç mı demeliyiz 😂
028 Yorumla- +1 yıl
İkiyi bir olarak okumak da 😃
- +1 yıl
Ayrıca ben gördüğümü dedim. Görmüş olduğumu demenin nesi kıskanma? Şuna yabancı kadın delisiyim demiyor da kıskanç diyor. 😂
- +1 yıl
Bir teklik, birden fazla olan şeyler çokluk bildirir. Nasıl takılmayayım? Herkes senin gibi Türkçe özürlü mü? 😃
- +1 yıl
Gördüğümü demenin nesi damga vurmak? 😂Ne oldu? Yalanlarınız mı ortaya çıktı? Yani ülkenin geneli diyorsunuz da gayet sosyal medyada takip ettiğim Ruslar da var. Hepsi sizin abarttığınız gibi değil. Ha arada güzel olanları da vardır ama siz erkekler nasıl birkaç Türk kızına bakıp da o halde geneli hakkında konuşuyorsunuz? Dediğinle çelişiyorsun. Klasik Türk erkeği... 😂
- +1 yıl
Yani boşuna Türkolog olmadım. 😂😂Tabii ki benim. 😂
- +1 yıl
Psikolojik sıkıntılarının olduğu aşikar. İlk yorumda o kadar yazdığım şeye cevap bulamayınca bir iki olayına takılmışsın. Yaşın kaç bilmiyorum ama kimseden bi sevgi vs görmemişsin çok belli umarım seni seven birisi çıkar karşına ki pek sanmıyorum 😂😂 kuyruk acını burada kendini böyle rezil ederek anlatmasaydın keşke. Sana yorun yapanlara şöyle bir baktım da çoğunluğu benimle aynı düşünce de 😂😂
- +1 yıl
Hayırdır psikolog musun? Kim bilir senin psikolojin ne alemde de gelmiş psikolojime kulp bulma cürretini kendinde gördün. Bir, iki olayına takılmam çok normal değil mi bir kişi diyorsan? Okumuş olduğunu idrak sorunun var belli ki. Ayrıca çevremi tanıyor musun da sevgi görüp görmemiş olduğum çıkarımına varıyorsun? Yani yoksa dediğin her şey boş bir varsayım olarak kalıyor. Hani bir atasözü vardır "Boş tenekeden çok ses gelir." diye. Aynen cümlelerine bakınca onu görüyorum. 😂Kendimi niye rezil edeyim? Görmüş olduğunu demek ayıp mı? Sen de mi o halde görmüş olduğunu deyince kendini rezil ediyor oluyorsun? İçinde belli ki bir eziklik duygusu var ki herkesi kendin gibi rezil olmuş gibi hissediyorsun. Yoksa bunun başka açıklaması olamaz. 😃Okumuş olduğumu sana ispat etmek zorunda değilim. Sen kim oluyorsun? Beni zaten tanıyan tanıyor.
Kimin ağladığı da belli. - +1 yıl
Benim sana cevap vermeme gerek kalmıyor senin bu boş tezlerinle 😂😂😂😂 sen kendinle çelişiyorsun. Çeliştiğin şeyleri yapmaya devam ettirip kendini küçültüyorsun. İşine gelen kısımlara cevap veriyorsun ya da verebiliyorsun o da ayrı bi komedi ki verdiğin cevaplar ilkokul seviyesindeki bir çocuğun verdiği cevaplar. Gülüyorum sana cevap verirken valla bak 😂😂. Gerçekten kuyruk acın var rus kadınlara güzel denmesini dahi kaldıramıyorsun çok pis çekememezlik kokuyor. Sen istiyorsun ki cevap verenler benimle aynı fikirde olsun beni desteklesin ama mantığın çok saçma. İstediğin konuma gel istediğin tezi yaz istediğin dilde ama şu konuşma tarzınla gözümde gram değerin olmaz saygı da duymam😂 bana laf yetiştirmeye çalışma be boş ver sen rus kadınlarını vs kadın kadındır 😂
- +1 yıl
Ben mi sen mi kendinle çelişiyorsun? Bir kişiye bakarak ülkenin geneli hakkında yorum yapamazsın diyorsun ama buranın erkekleri (laf ettirmemiş olduğuna bakınca da sen de) tüm Türk kızları için genelleme yapmayı iyi biliyorsunuz. Sırf bu site de değil, her yerdesiniz. Klasik Türk erkeği işte, konu Rus kızları olunca genelleme bile yaptırmaz, zoruna gider, psikolojisi bozuk ilan eder ama kendi Türk kızlarının şöyle Türk kızlarının böyle diye genelleme yapar. Bu durumda gülünç duruma kendini düşüren acaba kim? Bu durum kimin kendiyle çelişiyor olduğunu ortaya koyuyor gayette. 😂İşime geldiği yerlerde yanıt vermiyorum. Senin küçük beynin ikiyi bir olarak algılaması gibi belli ki okuduğunu bu konuda da idrak edememiş. Yoksa tüm dediğin şeylere yanıt verdim. Bunun başka açıklaması olamaz. Ya ciddi bir idrak sorunun var ya da körsün. 😂Güzel denilmesini niye çekemeyeyim? Kendim de gayet güzel biriyim. Beni gören de sizin saçma sapan Rus kadını sarışındır, Rus kadını uzun ve ince bellidir algınız yüzünden beni Rus sanıyor. Sanki tek sarışın Ruslar.😃Asıl çekemeyen sensin Türk kızlarını ki gelip beni psikolojisi bozuk ilan ettin laf edince Rus kızları hakkında sorduğum soru yüzünden. Siz beni destekleseniz ne desteklemeseniz ne? Bugün gördüğüme bakınca görünen köy kılavuz istemiyordu. Gerçekler sizin dediğiniz gibi değildi. Ha dediğiniz gibi olanları da vardır ama bu genelini sizin dediğiniz veya benim dediğimin gibi yapmıyor. Gayet şişko olan Ruslar da var Türkler de var, her ırktan var. Bunun ırkına göre kadını yok. Ben bunu deyince psikolojisi bozuk oluyor isem sen de bildiğin ruh hastasısın.
- +1 yıl
İdrak sorunu iki bir anlayan sende mi yoksa bende mi var acaba? Ay ne olur yanıt ver. Yanıt vermezsen ne yaparım? 😂😂Konuşma tarzı derken sanki senin konuşma tarzın da çok saygılı. 😃😃Saygıdan söz edene de bakın. Gördüğünü demek de suç oldu. Kudurdu tabii Rus kadını manyağı.
- +1 yıl
İkiyi *
- +1 yıl
En başından beri dikkat ettiysen rus kadınlarıyla ilgili iyi veya kötü bi iddaa da bulunmadım. Senin yorumun için kısassa kısas yapmışım sen konuyu anladığın gibi yorumlama çabasına giriyorsun. Yorum dahi yapmadığım konuyla ilgili yorum yapmışım gibi konuşuyorsun şimdi söyle bana burada türkologum diye geçiniyorsun kimin okuduğunu anlamasında sıkıntı var. Gördüğünü söylemenin suç olduğunu da kimse söylemiyor kendi kafanda senaryolar yazıyorsun. Ayrıca benim verdiğim cevapların uzunluğuna bak seninkilere bak kimin daha çok kurdurduğunu görürsün 😂😂 ki türkçeyi kimin daha etkili konuştuğunu tartışmayalım bana hiç kelime oyunu yapma bence ben günde senin gibi elli tanesiyle uğraşıyorum. Son olarak “ rus kadını manyağı “ cümlen de bir türkoloğum diye geçinen birisinin kurmasına şaşırdım he bir de o kadar şeyler yazmışsın burdan alıntıla da tezlerine eklersin 😂😂😂
- +1 yıl
Sen zaten benim üzerimden kıskanç diyerek kötü bir yorumda bulundun. Bu bile kıyas içeriyor bana savunmaya geçtiğin için. Ki savunmaya geçmen de bu cümleden belli :"Bir kişi üzerinden genelleyemezsin. " Şimdi onu da ben demişimdir sen değildin. Tabii tabii. 😂Kıyas yapma işini bizim Türk erkekleri iyi biliyor, sen de öylesin kurduğun cümleler bunu ortaya koyuyor. Misal kıskanç demene bakınca bu gayette art niyetini ortaya koydu. Görmüş olduğunu demek de kabahat. 😂Gördüğünü deyince kıskanç oluyor olduğumuzu da öğrendik sayende. 😂Neyse çok uzatmayacağım. Dediğin şeyleri de ilk cümleden sonra okumadım. Çevrenle ilgili gördüğün şeyler hakkında yorum yaparken bu cümleni aklına getir. Malûm ben, gördüğümü deyince kıskanç oluyorum. Sen de çevrende gördüğün şeyler için yorum yaparken farklı bir konuma kendini sokmuş olmayacaksın. 😂😂
- +1 yıl
Kabul et vallahi kabul et bak okuduğunu anlamıyorsun ben öyle bir şey savunmadım sadece senin gördüğün İKİ kişi üzerinden bütün ülkeyi öyleymiş gibi yansıtıyorsun ben de buna karşılık örnek olarak türk kızları kıskançtır dedim. Kabul et sorduğun soru saçma yaptığın yorum saçma kabul et bu kadar zor bir durum değil eksilmez bir şeylerin merak etme. He bu arada ben ne adım atıyorsam aynı şekilde adım atıyorsun yapma 😂
- +1 yıl
Ay! Üşenmemiş yine Manas yazmış. Başka işi yok galiba. 😂Yine okumayacağım. Senin gibi boş birine en güzel yanıt görmezden gelmek. Hatta bu cevabı yazarken bile lütufta bulunuyorum. 😂Daha fazla yazarsan o lütfu da senden esirgeyeceğim.
- +1 yıl
Hayal dünyanda mutluluklar. Ben gördüğümü bilirim. 😂
- +1 yıl
İstersem laf yetiştiririm de değerli vaktimi farklı şeylerle harcamayı tercih ettim. Uğraşmam gereken farklı şeyler var. Senin gibi işsiz değilim. Bana bir şey katmayan birine ne diye vaktimi harcayayım? Yine ilk cümlen dışı okumadım. Ağlayabilirsin. 😂Konuş kendi kendine deli gibi. Bu son cümlem. 😂
- +1 yıl
Puhahaha takibe de almış hayranım galiba 😂😂
En İyi Cevaplar
+1 yılHer Türk kadını nasıl aynı degilse onlar da kadın onlar da aynı olamaz😆
09 Yorumla- +1 yıl
Mutlaka öyledir. Ben sadece burada çok boş boş kıyas yapan erkekler olduğu için yazdım. Bunda komik olan ne?
- +1 yıl
Erkekler bazen boş boş konuşur çokta şey etmemek lazim
- +1 yıl
Klasik erkekler işte - +1 yıl
Aman boş ver kendini kimseyle kiyaslama
- +1 yıl
Ben, gördüğüm dedim soruyu sorarken. Bunda kıyas yok aslında. Sadece yalan olduğunu düşündüm. Bizde de sarışın, renkli gözlü, ince belli kızlar var. O zaman biz de Rus oluyoruz? Yani birkaç kişiye bakıp da genellemek ne kadar doğru? Onu anlatmaya çalıştım. En basitinden Atatürk de sarışın ve renkli gözlü. O da mı Rus? 😂Malum her sarışın ve renkli gözlü olan Rus ya. Ki kendimi kıyas yapmaya zaten hiç ihtiyacım yok. Gözlerimin kahverengi olması dışında saç rengim boyum, tenimin rengine bakınca bana da iki de bir sende Rusluk var mı diye soruyorlar. 😂Ki ben Rus olmak da istemem. Türk olmaktan onur duyarım. Stalin, Lenin gibi bir tarihi geçmişe sahip olmaktansa Atatürk torunu olmak daha onur verici. 🇹🇷🇹🇷
- +1 yıl
Turkler sarışın değil ruslar kadar
Ve genel olarak ruslarin fizikleri guzel ama begenmedeki amaç sadece fizikleri degil - +1 yıl
Konuyu ne ara siyasete getirdin😂🤣
- +1 yıl
Valla benim de fiziğini beğenirler. Bizde de gayet güzel fizikli kızlar var. Dediğim gibi biri zayıf, ince belli bile değil. O zayıfsa o göbeği ile ben körüm. 😂
- +1 yıl
Sana çirkin demedim zaten turkiyede güzel kız çok az sadece bunu söylemeye calisiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Diğer konusunda 94,4b cevap paylaştı.
u +1 yılPaylaştığın için teşekkürler :)
00 Yorumla Ya bizim toplumun erkekleri :) ulasilmasi imkansiz'i insanin gözüne sokarlar :)
15 Yorumla- +1 yıl
Ben onlardan Rus gibiydim. Puhahaha 😂Kendim de sarışın, uzun, ince belli biriyim. Gayette bizim toplumda da öyle kızlar var. Öyle çakma sarışın da değilim.
- +1 yıl
Ulaşılmaz?
- +1 yıl
Kendi yorumumu yazmadım. Pek malûm beylerin yorumuna göre kendim de farksız kaçıyorum ama Rusluk yok bende.
+1 yılSen daha uzun olabilirsin ama sen erkeklerin gözünde 1 kezbansın. Rus 50 yaşındaki kadınmı yoksa benmi diye sor Rusu seçerler
01 Yorumla- +1 yıl
Erkekler kim? Kendileri de sanki bulunmaz Hint kumaşı. 😂
+1 yılSen çirkinlerine denk gelmişin
01 Yorumla- +1 yıl
Olabilir
+1 yılKıskançlık diz boyu
012 Yorumla- +1 yıl
Ben mi kıskanıyorum? 😂Yalanları ifşa ettim diye kıskanç olduk.
- +1 yıl
Das gibi Ruslar sen kendine bak 😂
- +1 yıl
Haklısın. Göbeği taş gibiydi. 😃
- +1 yıl
Senin yumuşacık göbek di mi 😂
- +1 yıl
Okuduğunu anlamıyor zavallım😂
- +1 yıl
Bilinç altında ki Rusları çıkart hayatım 😂
- +1 yıl
Üzgünüm, ben gördüğümü dedim. Ha yalanlarınızı ifşa ettim diye bilinçaltım sanman normal. Anlattıkların belli ki senin bilinçöncenle ilgili. Zira bilinçaltı sadece dil sürçmesi, rüya analizi, psikoterapi, hipnoz gibi yollarla ortaya çıkar. Bilmediğin konularda konuştuğun çok bariz. Bu kadar belli etme. 😃
- +1 yıl
Konuyu çok ciddiye almışsın uzun uzun yazmana gerek yok hayatım ben ti ye alıyorum 😂😂
- +1 yıl
Şimdi de cahilliğini mi yüzüne vurdum? Tüh! 😃😃
- +1 yıl
Sen Ruslardan güzelsin oldu mu 😂😂
- +1 yıl
Ne beni tanıyorsun ne gördüğüm kişileri gördün. Boş yapmayın, yeter. 😂
- +1 yıl
.
sen birde onları cıbıldak görücen :)
18 Yorumla- +1 yıl
Maksimum erkek 😃
- +1 yıl
Teşekkür ederiz de insanları ırkına göre güzel diye genelleme kısmını saçma bulduğum için sordum. Bizde de onlarda da güzel olanları mevcut yani.
- +1 yıl
Teşekkür ederiz. 🙂
- +1 yıl
Cibildak jdjd
- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk defa Rus gören masum köylü
112 Yorumla- +1 yıl
İlk kez görmüş olduğumu acaba nereden çıkardınız şeherli bağyan 😃
Cevap sahibi+1 yılİlk kez görmüşsün çok belli
- +1 yıl
Tanışıyor muyuz cicim? Az çok Rusça bilgim de var. Üniversite tezim bile Rusça iken bence kimin hiç görmediği veya ilk kez gördüğü ortada. 😃
Cevap sahibi+1 yılRusça biliyor olman Rusları tanıdığın anlamına mı geliyor? Tam bir varoş
- +1 yıl
G. Zekalı tanımama gerek yok. Görmem yeter. Rusça bilmek için ders alman gerekse, o kadar telaffuz edilesi kelime varken sayfa da takip etmek gerek. Malûm yazılmış olduğu gibi okunmuyor, duymak gerek. Onların da hepsi abarttıkları gibi değildi. Ki uzayda yaşamıyor olduğuma göre ilk kez denk gelme ihtimalim 0. Ha sen uzayda yaşıyorsan bilemem. 😂
Cevap sahibi+1 yılAz çok Rusça bilgisi varmış. şu an konuşsam bir çoğunu çeviriden bakacak kızsın burada neyin şovunu yapıyorsun?
- +1 yıl
Ahahahh Demek ki sen öyle yapıyorsun. 😃Kişi işi kendinden bilirmiş.
Cevap sahibi+1 yılYok sizin gibiler yapıyor. Biz aileden öğreniyoruz
- +1 yıl
Ahahahh Kesin öyledir tıpkı ilk kez gördüğümü sanman gibi. 😃Seni gidi uzaylı zekiye seni 😂
Cevap sahibi+1 yılGörgüsüz gibi sorusunu bile sormuşsun yazık kafana 😃
- +1 yıl
Görgüsüz? Kendinden mi bahsettin? Zira ben gördüm ki sordum. 😂Ha tabii sende bir kudurma olduğu bana ettiğin hakaretlerden belli. Kudur çatla. 😃😃😃
Cevap sahibi+1 yılNeyden kudurayım mesela senin eğitimsiz olmandan mı? Yoksa bu varoşluğundan mı? 😃😃😃 Seçemedim
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senin boy kac güzelim
00 Yorumla
+1 yılKiz sarisin miydi
11 Yorumla- +1 yıl
Biri sarışın diğerini hatırlamıyorum. Diğerinin hatırladığım sadece göbeği. 😂
Kıyas iki olmuş sanki yaaa🤔🤔
00 Yorumla
+1 yılsen kaçsın
08 Yorumla- +1 yıl
1.80 benim boyum. O kadınlar benim kadar yoktu.
- +1 yıl
normalde oluyorlar ama sana denk gelmemiş
- +1 yıl
İkisi de kısa değildi ama dediğim gibi ben daha uzun kaçtım. Bir de ince belli falan diye kıtır atarlar. Resmen birinin göbeği vardı.
- +1 yıl
sen nasıl uzadın o kadar
- +1 yıl
Genetik, babam uzun. Ona benzemişim.
- +1 yıl
topuklu da giyiyor musun peki bu boyun üstüne
- +1 yıl
Gerek var mı?
- +1 yıl
bilmem bazıları uzun da olsa giyiyorlar topuklu sen şimdi ayakkabı da bulamıyorsundur dimi :D
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat