lokasyon olarak bakarsan türkiyede avrupada kara parçası bulunuyor ben etnik olarak dedim ki slavlar hiçbir zaman avrupalı kabul edilmez.. batı ve güney asyadan göç eden germenlerin.. saksonların. frankların soylarının ya da avrupalıların proto kökeni kabul edilen teuton kabileleriyle hiçbir antropolojik bağları yoktur... ayriyetten slavlar ortadokstur ve vatikan tarafındanda tarih boyunca doğulu olarak kabul edilmiştir... hiçbir zaman avrupalı kabul etmemiştir.. he sen kendini avrupalı görüyorsan o senin kendini tanımlaman..
Banane ya senin kokeninden insan ayrimi yapmiyorum yok avrupali yok avrupali degil diye avrupa dedigin millet osmanlidan yikanmayi ogrendiler bu gun hala bazi fransizlarin tualetinde taharet muslugu yok pardon biraz sert basladim galiba😊
Yahu biizm kızlarımız oturur yer icer gezer süslenir yağlı yer hersey yer lafa gelınce özgüven tavan yapar kendını bısey sanarlar ama bole bı hatunun yanında gottt olurlarr işteeee
Kendi tiplerine bakmadan Türk kızlarını aşağılayıp elin gavuruna övgüler yağdırıyorsunuz ya deli oluyorum. Genel olarak güzeller evet biliyoruz sürekli dillendirmek niye? Şimdi bana kezban, kıskanç diyecekler olacaktır, ne derseniz diyin alakası yok. Azıcık milletinize sahip çıkın.
Biz böyle gezsek demediğinizi bırakamazsınız, ama zor olan her zaman tatlıdır dicem de bunlar zor değil verecek 100 dolır alacak duj siz bundan anlıyorsunuz :D
En İyi Cevaplar