Tip olarak demiyorum karakter anlamında diyorum rus kızları erkeklere karşı nasıl davranır nasıl sevgili olurlar davranışları nasıldır
3 ay
İlişkide sınırları yok iyi sevinirler. Bir ara Trabzon'da bir dedeyle konuştum. Nasıl diye, ula uşagum biz bu güne kadar karı yapmayayimişiz dedi. Neye amcacım dedim. Bu Rus kariyeri geldi nasıl iş yapacağımızı nerelere ne yapılacağını öğretti herkese şimdi bizim karulsr bile düzeldi. Açayi sokayi iş bitinceye yatayım ruhlar öylemi her yerini yalayi dedi bixide güldürdü. Adam az Rus yapmış
Rus kızları genel olarak kıskançtır. Trip ço katmazlar. Sorunlarını konusarak çözebilirsin. Bizde ki gibi tripleşerek değil. Bilinenin aksine sadıktırlar.
Bir zamanlar bende öyleydim sonra tirip ortaya girdi tirip atmayı bilmezdim sevgilim atardı bende ondan ögrendim sjskks kötü bişey bırakamıyorum alışkanlık oldu of
Naz, trip işleri kızlarda olur. Çok abartmamak gerek sadece. Seven insan naz trip çeker zaten.
Fazlasıyla cekti hayla da cekiyo ama bagzen oda benlenle beraber trip atıyor sjskkdk
Ama bu iyi bişey dğell. Bir de Rus kızları ne alaka sizin durumla ahaha
İyi olmayan durum nedir?
Ben öylesine sordum
Tripleşme muhabbeti iyi dğeil ya. İki tarafta atmamalı :D Bir taraf atıp diğeri çekince iyi :D
Rus kızları tek tip değil, tıpkı Türk kızları gibi binbir farklı ruh var orada da 💫 Ama genel hatlarıyla daha direkt, daha net ve sınırlarını iyi çizen bir yapıları oluyor. Lafı dolandırmıyorlar; sevgi de göstermese de göstermese de dürüst davranıyorlar. Drama sevmeyen, “net olalım” diyen bir kültür yapısı düşün. Senin için en çekici olan ne: tutku mu, sadakat mi, açıklık mı? 💘
Cevap
10Cevap
Hayatında ekrandan gördüğü kızları öven tek toplum bizim erkeklerdir. Tek onu biliyorum😁
kişiye göre değişir,
Rus kızları 1 maddi durumunu sormaz 2 mesleğini sormaz 3 yalan konuşmaz 4 hayatında biri varsa sana kibarca söyler seni kibarca reddeder 5 duygusaldir 6 kiskanctir 7 yetinir. Ona yalan söylemeyecek aldatmayacak hep yanında hissettireceksen kendini ve oturup kalkmayı bileceksen ve en önemlisi temizliğine dikkat edeceksen bir geyşa olur sana. Mutlu yaşar gidersin.
Erkek 1 verir Rus kadını 10 verir. Erkeğine karşı hürmetkar ve anlayışlıdır. Gereksiz kapris yapmaz. Anlaşamadığı Her konuda konuşarak anlaşmayı tercih eder trip atmaz.
Rusça konuşup esmer erkek sevdiklerini biliyorum sadece.
Haraşo diyen bir Kürt ortalama bir Rus kızına çok rahat çakar
Sen istiyor duj sen verejek daha 50 dolar öyle diyormuşlar 😂😂😂
karakter olarak bilmiyorum. Tip olarak iyiler bence baya
Genelde uyumlu cilveli işveli
Başım ağrıyor diye bir cümle yokmuş onlar da
Daha saygılı ve erkeğine bağlı
cok güzel sevişiyorlar
Sarı veya kızıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?