Aslında ben bizim kızlarla kıyaslaştıramam. aradaki farkı görüyorsunuz. . Tabi hepsi güzel değil ama en çirkini bile bizim kızların güzelliğine kafa tutar. Bide erkeklerle konuşurken kırmazlar bizim kızlar gibi havalı değiller. Yani bir nevi Kezbana bağlamıyorlar onlarda biliyor ki dünyada ki tek kızlar kendilerinin olmadığını ( kimse hakaret olarak algılamasın. . ben onlarla iç içe yaşıyorum ve size birebir gerçekleri anlatıyorum! )
Kızlar. Rus kızlarını kıskanıyormusunuz. ..( resimli) ?
Haklısın gercekten guzeller o konuda hemdfikiriz elbette Su hava meselesine gelince bir ortamda iki tane kiz gorunce içine düsen erkekler karsida ki bayansa kirk büklum olup sekil degistirende türk erkekleri kiz iki guldu diye eriyip akanda onlar, haliyle kizlardada ego oluyor. Rusyada eminim boyle degildir yani oranin ergenleri bile bizim buradaki bircok erkekten daha fazla doymustur cinsellige ac degildir yani Anlatabildim mi bilmiyorum yani türk kizlarini bu hale getiren yine sizin icinizden cikmis olan abazalar kekolar
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yahu adam abaza olmasa bile siz yine aynı sizsiniz
Şimdi bu resimdeki gibi olsaydı kiskanirdim. Rus kadınları güzel çünkü genetik olarak boylari uzun vücutları düzgün. Ama bir düşün 180 lik kadının türkiyede işi ne :D türk erkeginin boyu 172 ortalama. Artik yaninda evladi gibi gezerdiniz.
Demem o ki siz önce kendinize bakın sonra etrafı elestirin.
Cevap basit rus seven ruslara gitsin :) Niye kıskanalım ki hem :) Yazdıklarını hiçbir Türk kızı da üzerine alınmaz. Bu senin görüşün ama emin ol böyle düşünen erkeklere de hiç bir kız meraklı değil. :) kim kimi seviyorsa onun yanına gitsin :)
Ama unutma senin mantıkla bakınca da bir İtalyan olamazsın. :)
Savunmaya geçme bu senin mantığına göre bir açıklama :)
arkadaş zaten dunyanın en güzel ırkı ukraynalılar. saf ve masum bir güzellikleri var ama işte herşey tvde pc de görüldüğü gibi değil makyaj yaşam standartları vs eklenince tabiki artık rus kızlarının hepsi sanıldığı gibi değin nasıl herkes bizim tvdeki türk kadınları gibi alımlı seksi düzgün iyi vücütlu değilse bunlarıda unutmayı görünen ve aslında olan ama içlerinde gerçekten güzellerde var inkar edemem
@Cyroo sanırım en azından klasık bir türk kızı yani iri meme iri kalca geniş basenler yok fiziki açıdan. ama yüz olarakta bakım yapan her kadın gibiyim @ıamsohotıknow ne dersin bal? sence idare eder miyim?