Az, önce bir vlog izledim hepsi çok güzel ve çok kıskandım gerçekten
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben niye göremiyorum? Cok abartıyorlar. En güzelleri baska ulkelerde mevcut
Bazıları çok sıradan ama izlediğim vlog zaten zengin yeriymiş Rusyanın o yönden bir rahatlama gelse bile hem zengin hem güzel olmalarına takıldım şimdide tek avuntu kaynağım onlar botokslu sen doğalsın demek kaldı (param olunca botoksun dibine vuracağım halbuki)
Antalyada yasıyorum hepsi b@k gibi erkekleri de cirkin 😂 sosyal medyaya aldanma sen
İsvec alman italyan kızları daha güzel mesela rusları bu kadar övme nedenleri ise hayatlarında hic kız gormedikleri icin 😂
Evet ya baktım tekrar videoya ama 2-3 kız beğendim onları kıskandım aslında ben yoksa gerisi çok sıradan o bizdese var 2-3 dehşet güzel çıkıyor geneli ortalama oluyor
Bak canım benım bızım ulkenın erkekleri abazan oldugu icin onlara kız olsun yeter, biz onlara kibar yaklassak basit gorurler ters olsak kezban derler yabancılar samimi olsa nazik derler biz yapsak yolcu derler bunlarda zeka yok. Yabancı ulkelerde boyle zihniyetsizlik olmadıgı icin kibarlar bu yuzden bızım ulkeyi kotuluyorlar nedeni de burdaki kızlardan yuz bulamadıkları icin. Senın o sosyal medyada gordugun ruslar aslında gercekteki ruslar degil shop efekt ne ararsan var. Sosyal medyada bir tane cirkin kız yok? Ama ben sokakta goremiyorum o guzelleri nerdeler. O yuzde zektur et kafana takma
Doğru ya bizim okuldaki kızlar geldi aklıma cidden hepsi farklı farklı güzel buradakiler hep aynı
Onlar estetikle her yerini actıgından erkekler baska yere odaklanıyor ondan guzel diyorlar yuz olarak turklerde cok guzel var hadise hande ercel daha bir sürü aynı sekilde isvecler italyanlar fransızlar falan da cok güzel ben begeniyorum ruslar bana guzel gelmiyor erkekleride aşırı cirkin 😐 mesela isvec fransız erkekleri taş gibi ama ruslar ıyk
Doğru ya gece gece niye moralimi bozduysam ben
Gereksiz bozmussun 😂 1 tane guzel yakısıklı gormedim çünkü nxdjsjs
Bizde çok seviyoruz kendilerini... Çok güzel bir ırk valla...
Opmede yaninda yat...
Letonyalılar daha güzel
Bilmiyorum onları
Normal bir durumdur.
eminim sen de öylesin
Tc kizlari ornek alsa keske nerde
Karıştırma onları Türk kızları daha güzel bodrum vlogda izlediğim kadınlar saha güzel ben sadece 2 kız gördüm vlogda rus işte onları kıskandım yoksa diğer 80 kişiden güzelim ben dobra bir insanım o gördüğüm 2 3 kişi benden kat kat güzeldi ama diğerlerinden ben güzelim ayrıca tanıdığım türk kızları var o benden kat kat güzel olanı sollayacak
Esmer misin
Yoo
O zaman daha yakınsın rus kızlarına 😂
Tatat kırım göçmeniyiz zaten de kara kaşım, siyah saçım var ruslar gibi sarışın mavi gözlü değilim
Seni de kıskanırlaar
Yok ypk
Bacak araları da çok güzel pembecik 😊
Bence sizinde altta kalır bi yanınız yok :)
Ben de ordaki erkekleri çok kıskanıyorum
Kıskanma bende