Kızlar, şurda biz bizeyiz dürüst olun. Erkekler Rus kızlarının peşinden koşup da onların yanında size bakmadığında kıskanıyor musunuz
Kıskanıyorum 😔
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar, şurda biz bizeyiz dürüst olun. Erkekler Rus kızlarının peşinden koşup da onların yanında size bakmadığında kıskanıyor musunuz
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Dürüst olucam boyu gerçekten çok kıskanıyorum boy ortalamalar kızlar 170den uzun erkekler 190 gerçekten şu hayatta isteyeceğim şeylerden ama asla elde edemeyeceğim bir şey olabilir uzun bacaklar ve manken görünümü gerçekten isterdim ama benim boyum 165 idare ediyorum bunla yapacak bir şey yok. Ama onun dışında kıskandığım hiçbir konu yok rus arkadaşlarım var ama erkekler kültürleri çok rahat kızlar da erkekler de bana göre rahat yaşıyor maalesef benim zihniyetimde bu ucuzluk oluyor ben insanın kendini bi kişiye saklaması taraftarıyım örtülü değilim ama sunan bi kız da değilim kendimi bu yüzden değerli buluyorum (bunu kimseye söylemiyorum zihniyetim sıkıntılı düşünürler diye ama benim için kendini saklamak çok özel bir şey ki güzel bi vücudum olmasına rağmen) şunları da ekleyebilirim ki genleri inanılmaz güzel kuzey kadınları olsun slav lar iskandinav belarus muhteşem genlere sahipler kızlar müthiş güzel ki erkekler de aşırı güzel çoğu kızdan güzeller özellikle kadında mavi gözü çok seviyorum benim gözlerim ela benimkiler de güzel ama asla mavi gibi değil. Trde de mavi gözler var ama rus mavisi çok başka. Yine kendimden gitmem gerekirse yüz hatlarım sert ve sarışın olduğum için rusa benzediğimi söylüyorlar erkeklerin bu denli rus hayranlığından dolayı bu da benim egomu tatmin ediyor sanırım bundan dolayı kıskanmıyorum ama aşırı da beğeniyorum. Belki de benim kalbimde haset kavramı olmadığı içindir çünkü ben rusları da çok beğeniyorum brezilyalılarıda türkiyedeki kızları da çok beğeniyorum doğulu kızları da çok beğeniyorum (doğulu kızlar vahşi güzel geliyor) ben genel beğeniyorum ya da şöyle her toplumun her şehrin gerçekten ciddi güzelleri de oluyor ben hepsine hayranım ya. Ya da bilmiyorum kendim doktor olduğum için mi insan seviyorum anatomi seviyorum. Erkekler ırk ayırt etmiyor bence; beyaz ten + pembe kuku sanırım bunu kullanarak çoğu erkeği tavlayabilirdim ama gerici zihniyetimden dolayı sadece kocama saklayacağım:( sen ne düşünüyorsun? Kimse yok bari biz sohbet edelim türk arkadaşlarım mesela çok güzel kızlar, hiç sanmıyorum kıskanç olacaklarını ya da gerçekten kendilerini çok beğenme ve özgüvenle de alakalı olabilir dışardan her ne kadar ego olarak gözükse de. Onu bunu bilmiyorum ne çok yazdım ama bunların hepsi bi rekabet kadınların yarışı ben aştığım için bunları uzaktan seyredip birbirlerini yemelerini izliyorum çok da zevkli oluyor
Ne kıskancam valla mutlu bile oluyorum. Hayatlarının hatalarını yaparlar ahahahahah
Gülüyorum sadece erkekleri de onlardan yakışıklı uzun boylu ve süt gibi oluyorlar asıl onlar kıskansın
Hayır tc erkeğinin bu tür şeylerini kıskanmıyorum
Kim kime meraklıysa onun arkasından gitsin ne diyeyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?