+1 yılTürk kadını ay sonunu düşünmekten , kendine harçlık diye bırakılan ama asla o harçlığı mutfak masrafından arttıramamaktan , erkeklerin çocuğu yaptıktan sonra bir halta yaramadığından kadın evle çocukla uğraşmaktan kendini feda ediyor.
Bakım ; heves , zaman ve en önemlisi para gerektiren bir şey olduğundan ve Türk erkeklerinin çoğu da bu imkanı karısına sağlayamadığından karım bakımsız modlarında tur atıyor. Çoğu rus çocuğu yapar atar , çoğunda annelik iç güdüsü yok.
Kıskançlık yok , kocasını elinden al gider kocasını alan kadının kocasıyla yatar kalkar , bunuda kıskançlıktan ziyade zevkine yapar.
Türk kadını kocasını sahiplenir , çocuğuna annelik görevini yapabildiği kadar yapmaya çalışır.
Fakat bizim çoğu nankör erkeklerimiz uçkur davasına şöyle mecralarda Türk kadınını ayaklar altına alıyor.
Ama savaş o bu çıktıpında Türk gibisi var mı yuhaha
Aynen Türk kadar nankörü yok , bu konuda hemfikiriz.
Şey sevdasına poponu bile satar Türk erkeği
Osmanlı bile kadın tutkusuna yenik düştü daga ne olsun21 Yorumla
Soran+1 yılAynen canım harikasın canım helal sana
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılçünkü onlar türk erkeğinden habersiz olduğu icin henüz kötü bir yorum yapmadılar onlar hakkında. ne zaman ki rus kızları türk erkeğine dil uzatacak o zaman bütün rus halkı kezo ilan edilecektir 😂
20 Yorumla
bakımlılar sporunu yaparlar temızler ve sunu da soylım erkegıne herseyı verıler sadıktırlar merhaba dedıgınde kucumsemzler cevap verırler turkıyede adres bıle soracak olursan o derece sormadan ne var lan kaybol sorma lan felan hayırdır ya bu mılelt nereye gıdıyo dıyenı bıle dıslarlar sonrada su ulkenı nbu ulkenın kzılarını neden begenır turk erkgeı
13 Yorumla
Soran+1 yılYeni nesil türk kızları da öyle ama
- +1 yıl
oyleler ama havalrından gecılmıyor yenı nesıl bı cok kızın hastanede kurtaj sırasında oldugunu bılıyor musun ve hamılelık kurtaj suresının gecısınden sorna bıle aldıranalrı veya dogumdan sonra bogarak oldurenler ı veya dusuk yapanları? lkemızın halı kotuye gıdıyor aıle soyal polıtıkalar bakanlıgının buna cozum bulamsı lazım ıns duzelır
Soran+1 yılRuslar daha kötü ama
Rus kızlarının fiziği güzel ve anlayışlı sevmeyi bilen insanlar Genelde bizim ülkemizdeki kızlar çok egolu kendini bişey sananlarla dolu.
12 Yorumla
Soran+1 yılYeni nesil türk kızları da öyle ama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
+1 yılben o kadar beğenmiyorum ama yeryüzündeki bütün ulusların kızları türk kızlarına şefkat ve merhamet konusunda açık ara fark atıyorlar onu net görüyorum...
26 Yorumla
Soran+1 yılAma söyle bişey de var Avrupa'da Türkiye deki kadar tecavüz taciz olayı yok Türkiye de cansız mankene hayvana bile tecavüz eden var ondan dolayı cekiniyorlar
- +1 yıl
bakir ve şu ana kadar eline kız eli değmemiş bir adamla konuştuğunu hatırlatırım üstelik bu tertemizliğime rağmen günde 3 kızla kırıştıranlara yavşayan senin hemcinslerin...
Soran+1 yılSiz öylesiniz ama çoğu Türk erkek öyle değil
- +1 yıl
o beni ilgilendirmez o tip kötü erkeklere yavşayan kadın ırkı beni hep ezdi bana hep zulmetti hem kötülere yavşayan siz hem iyi erkekleri ezen siz hem de siz kötü erkeklere yavşayıp onlar tarafından kullanılıp atılınca suçlu olan da biz iyi erkekler bu saçmalığın sorumlusu kim? tabi ki sizsiniz kadın ırkı...
Soran+1 yılKötünün kadını erkeği olmaz dediğin gibi kızlarda var malesef
- +1 yıl
herneyse burada her bayan çok sağduyulu da sokakta hayatta gündelik yaşamda her türlü entrika çifte standardı hep kadınlar uyguluyor o nedenle bana kadınların bu sağduyu kastırmaları pek samimi gelmiyor sen bu yaşına dek kimbilir kaç tane benim gibi gariban beta erkek kalbi kırdın alfalara sırnaşmak için...
tük kadının bir defa sadakati, kocam diyerek sahiplenişi var, ruslarda sadece cinsellik ve alkol bunun dışında diğer kavramlar yok.
türk kadının tırnağı olamazlar, rusları beğenenler sadece cinsellik olarak bakanlardır. aile kurmak isteyen ruslara bakabilir mi20 YorumlaGüzeller , ego yok , kültürlüler , karakterliler , çoğu Türk kızında olmayan özellikler bunlar
45 Yorumla
Soran+1 yılAma yeni nesil türk kızları da öyle
Soran+1 yılEgitşm sevseyi artıkca degişiyor kültürler
- +1 yıl
Uygulamada pek öyle değil malesef burada eğitim hep ezber üniversitede hazır notlarla kuru ezberle yeni nesil bitirince kendini kültürlü sanıyor ama mahalle kızlarından farkı yok hareketlerinin çoğunun , kültürü yapan o tür eğitimden çok kendini sosyal olarak kişilik olarak doğruyu yanlışı anlayıp ders çıkarak olan eğitimle oluyor
Soran+1 yılAynen insan kendini geliştirecek
donuk suratlı olmayan ruslar güzel 😂😂 türkiyenin en güzel diye seçilen kadını ile rusları kıyasla daha net cevap olur
13 Yorumla
Soran+1 yılTürkiyenin en güzeli seçilenler le rusları kıyaslssan hangisi güzel ki
- +1 yıl
Türkiye'nin en güzeli seçilen Türkiye'nin en güzeli değil ama biliyoruz ki. O seçenlerin hatası.
Soran+1 yıl@GingerLady aynen normal halk çok daha güzel Türkiyenn en güzeli seçilenlrden
- Diğer konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılBizim kizlarimiz fizigi icin sanirda aslinda sebeb o degildir bizim kizlarimizda olmuyan meziyetlerinden dolayi
16 Yorumla
Soran+1 yılMesele ne o meziyetler
- +1 yıl
Isim geregi senede 13000 insanla tanistigim icin hemen hemen her milletin ozelliklerini inceleme sansi bulunuyorum gelelim meziyetlere bizim kizlarimiz bir erkekle cikmaya basladigi zaman ya babasi isten cikarilir ev sahibi evden atiyordur ya da patronu kizimizin maasini vermiyordur ya da abisinin veya ablasinin evliliginde sorunlari vardir bunlari anlatir durur fakat hic erkege senin derdin var mı demez ayrica trip atmada egoda kapriste dunya siralamasinda liderdir tabi bunlari kizlarimizin hepsi yapiyor demiyorum cogunlugu boyle ayni zamanda bencildirlerde fakat diger millet kizlari daha objektif bakarken sorunlarin karsilikli oldugunu ve dinlemesini bilirler kendilerine gosterilen sevgi karsinda simarmazlar
Soran+1 yılBu özellikleri atarsa Çok güzel türk kızları
- +1 yıl
Ne demek istediginizi anlamadim
Soran+1 yılKarakteri düzeltseler türk kızları cok güzel
- +1 yıl
O dedigin olmuyacak is
- Diğer konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılçünkü çok güzeller ve sakinler , aynı zamanda içten ve cilveli ve kafa ütülemiyorlar ve itaatkar makuller...
12 Yorumla
Soran+1 yılŞimdiki türk kızları da öyle ama
- +1 yıl
itaatkar? Güzel? Sakin?
+1 yılTürküm, türk evladıyım ve zeynepleri aysekeri fatmalari seviyorum gavur tohumunu değil! Siz bakmayın bizimkilere bir Rus ile evlenseler bin pişman olurlar.. bize ruhumuza dokunan kadın lazim..
30 Yorumla
+1 yılTürk kizlarida güzel ama ne yazikki egolari kadar degil
115 Yorumla- +1 yıl
Genel olarak demiyorm ama cogunluk boyle
Soran+1 yılEgo hiç hoş bir şey değil
- +1 yıl
Aynen ama ne yazikki, bunda erkeklerinde sucu var 5para etmez kiz icin salca olan olana tabi niyet farkli ama o kiz onu oyle algilamiyor
- +1 yıl
Guzelim ben herkes pesimden kosuyor diye algiliyor 😂
Soran+1 yılEvet aynen
- +1 yıl
E bizim kızları da erkekler bu hale getirmiyor mu?
- +1 yıl
Tamam bende oyle yazdim ya iste
- +1 yıl
Görüsunnaltindaki yorumlari oku
- +1 yıl
Allah razı olsun
- +1 yıl
Yani su yorumumda așagilama filan söz konusu degil :) genel olarak yazmadim kendini bilen karakterini bilen her zaman ayrdiri
Soran+1 yılKendini bilen zaten güzeldir egolu barbi bebekte olsa boş
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Zaten güzellik degil ki hersey :)
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
5sene sonra cevap yazardin ne bu acele 😂
+1 yılGüzelliklerini karakterleriyle tamamlıyorlar.
*Gecen bol olsun.*114 Yorumla
Soran+1 yılTürk kızları da öyle ama
- +1 yıl
Öyle değil.
1) O kadar güzel değiller
2) Karakterleri leş.
Yeni nesil için söylüyorum bunu. Eski Türk kadınları daha farklı tabii ki. - +1 yıl
👍👍
Soran+1 yılSiz bayan değilsiniz bence :)
- +1 yıl
Hoşuna gitmeyen her cevapta yaftalar mısın?
- +1 yıl
Modern Zaman Pocahontas'ından 2018 Trendleri: Kızlar Erkekler Savaşında Hangi Taraftasın? ↗
Bu sana kapak olabilir :) - +1 yıl
@pocomotoist sözlerine sonuna kadar katılıyorum...
Soran+1 yılHiç bu kadar kötüleyen bir bayan görmedim de ondan nie hoşuma gitmesin
- +1 yıl
Özeleştiri yapabilen kadın görmemişsin demek ki.
- +1 yıl
Kendi ırkını sevmeyen bir insana ne desek boş zaten. Bu arada videodaki kız aşırı çirkin bir bakım yapsın bu ne ya
- +1 yıl
Kendi ırkımı sevmediğimi söylemedim.
Videodaki kız benim ve bakımın her türlüsünü yapıyorum.
Şu ana kadar canlı görenlerden olumsuz bir tepki gelmediği için ve sürekli uzmanlarla çalıştığımdan onlar da bende bir eksik görmediğinden senin bu yorumunu sadece kişisel zevk olarak algılayabilirim. Barbara Palvin'i de beğenmeyen var ama bu, onun güzel olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Soran+1 yılAma kendinide kötülemiş oldun bende Türküm karakterinde düzgün güzelinde
- +1 yıl
Ben genel görünenden bahsettim. Ben öyle miyim, bilemiyorum ama en azından öyle olmak istemem ve öyle olmamak için kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Öyle olmadığımı düşünüyorum. Bana şu ana kadar öyle olduğumu hissettiren de olmadı ama dediğim gibi ben de hem o kadar güzel değilsem hem de karakterim de kötüyse, bu kötü bir şey yani bunu değiştirmek gerek.
Soran+1 yılEvet malesef öyleleri var ne yazık ki yeni nesil öyle değil
+1 yılRus kızlarını beğeniyorum ama Türk kızlarına daha fazla hastayım.
15 Yorumla
Soran+1 yılSarısın oldukları için mi begeniyorsunuz rusları
- +1 yıl
Yoo.. değişik enterasan fizik yapıları var sadece.
- +1 yıl
Ben ruslarla beraber olmadım hiç... Beraber olan erkekler daha ziyade seks konusunda tercih ederler... Rus kadınları iyi seks yaparlar ve seksi bilirler. Yoksa güzellik falan palavra aslında bakma sen.
Soran+1 yılÇünkü 13 ten ölene kadar farklı farklı erkeklerle oldukları için tecrübeliler
- +1 yıl
Olabilir :)
+1 yılYabanci kizlar kendini ferrari sanip ego kasmio bikac sidiklu diyecegim insanlar ya bana ferrari alsanda egom bu napayim havalarinda
13 Yorumla- +1 yıl
Konusmaya calissak ay bana yavsior modunda her turk kizi
Soran+1 yılŞimdiki türk kızları öyle degil ama söyle bişey de var Avrupa'da Türkiye deki kadar tecavüz taciz olayı yok Türkiye de cansız mankene hayvana bile tecavüz eden var bu yüzden korkuyorlar
- +1 yıl
Ondada haklısın
+1 yılfizikleri çok düzgün taşş gibiler de ondan ve kapris trip yok gayet normal sevecen sempatikler her zaman :)
14 Yorumla
Soran+1 yılTürk kızlarında fizikleri iyi ama
- +1 yıl
he he iyidir tabi :)
Soran+1 yılİyi fizikten kastın ne
- +1 yıl
onlar insansa diğer kadınlar ne deyim sen anla :)
Ruslar çekici oluyor erkeğide kızıda öyle genleri güzel :d
23 Yorumla
Soran+1 yılTürk kızları da güzel ama
Soran+1 yılAynen öyleler de var
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendilerini iyi pazarlıyo çünkü rus kızları pazarlamayı öğrenmişler
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPazarlamak için de tabiki kaporta bakımı şart, hani yanlış bunun neresinde bilmiyorum ama bir adet evcilleşmemiş erkek hayvanı kendine yediremedi heralde
Cevap sahibi+1 yıl@Bendiss aynen canım
Soran+1 yılAynen
Çünkü trip atmıyorlar hayatim :) sh bir gerçek türk kızlarına çiçek alırsın trip yersin seni seviyorum dersin trip yersin yemege sinemaya gidelim gezelim dersin trip yersin ruslar öylemi sen kadını mutlu et bak bakalim rus kızı da erkegi nasil mutlu ediyor:) bu arada yok şunu yapmam böyle olmaz asla utanırım yapma gibibkelimelr söylemezler:)
00 Yorumla
+1 yılRuslar kolay ve ucuzdur kim güzel birseyi ucuza kapatmak istemez? :D
20 Yorumladırdır yok trip yok adam gibi cevap var ayrıca güzelliği söylemeyelim onuda geç bakımlı bizim kezbanlara desen ki hoş koku sür tribin kralını çeker :D...
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle kızlarda var malesef ama yeni nesil türk kızları da gayet bakımlı ama
- Diğer konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılgörünüm olarak iyiler ama karakter olarak iyi oldukları söylenemez
15 Yorumla
Soran+1 yılTürk kızları da güzel
- +1 yıl
Onlar kadar değil
Soran+1 yılSanıldığı kadar güzel değiler onlarda
- +1 yıl
Yani Türkiyede her 100 kızdan 30'u güzelse orada 70'e kadar çıkıyor
Soran+1 yılTürkiye de de güzel ortalaması artı ama yeni nesil özelikle
En güzel zamanlarım onlarla geçti... Aç susuz birakmiyorlar gözünüde gonlunude doyuruyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzelik acısından
Güzeller çünkü. Erkekleri de çok yakışıklı 😍. Yalan mı söylesinler güzele güzel denir.
355 Yorumla- +1 yıl
@Mahmut000 knk egolu bilgi birikimi 0 olanlari rus erkekleri napsin demi
Soran+1 yılTamam güzeler de Türk kızları da güzel ama
Soran+1 yılHasta olduklarını dusunmıyorum bakıyorsa cok yakışıklıdır
- +1 yıl
Siz turk kizlari agirbaslimisiniz ki ünide goruyoruz dedikodu bos konuşmalar ergen ergen hareketler
- +1 yıl
@Mahmut000 Antalyaya gerek yok. Ben 2 sene Rusyada yaşadım ve hiçbir Rus erkeğinin bu şekilde konuştuğunu görmedim. Bizim ülkemizdeki alt tabakadan olup karşı cinse hakaret etmeyi marifet sanan tipler orada da çıkabiliyor tabi. Böylelerini de dikkate almamak lazım. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der zihniyetine sahip olabilirler. Bir Türk kızını yatağa atamadıysa hakaret etmeye başlayabilir.
- +1 yıl
@Mahmut000 arkadaşım ben en güzelim demedim. Yorumumda da Rusların kızının da erkeğinin de güzel olduğunu yazdım. Ama siz gelip sanki Türk erkekleri dünyanın en yakışıklı erkeğiymiş de o yüzden Rus kızlarıyla birlikte olabiliyormuş gibi hayali bir izlenim çizerken, kendi ülkenizin kızlarını ise çirkin ve egolu gibi göstermeye çalışıyorsunuz. Bu kızların genetiğinin yarısı babalarından geliyor. Bu kızları babaları yani siz erkekler yetiştiriyorsun uz. Onlara erkeklerden uzak durun diyorsunuz. Sonra da uzak duyduklarında şımarık diyorsunuz. İşte bu yüzden Türk erkeklerinden soğudum.
- +1 yıl
"Çirkinler de haddini bilmeli. Daha önce Rus erkek arkadaşım olduğu için biliyorum."
Bu cümle sana ait, nasıl bir ego yaptıysan artık bilemiyorum. Babalarınız uzak durun dedikleri için gördüğünüz zengin yakısıklı arabası olan erkeğin altına yatmaktan hiç çekinmiyorsunuz öyle mi :)
Burda namus kavramını öğretme dünyanın en namusssuz insanları türkiyede barınıyor.
O Rus kadınları sevgilisi varken başka bir erkekle birlikte olmuyor sevgilisi olmayan bir insanla birlikte olmuyor onlarında kendine göre kuralları var. her önüne gelenle birlikte olmuyor rusyada 2 sene kaldıysan eğer bilmen gerekiyor bunları. - +1 yıl
@Mahmut000 Evet bunu söylüyorum çirkin olan çirkinle birlikte olur genelde. Bu konuda kızlar kendini biliyor ama siz erkekler çirkin olduğunuz halde kendinizi yakışıklı zannedecek kadar şuursuzsunuz 😂
Ben Rusyada kaliteli insanlarla tanıştım Antalyada fahişelik yapan Ruslarla Türk kızlarını karşılaştırıp namuslarına bile laf edecek kadar ezik Türk erkekleri var. Cebinde paran yoksa Rus kızları da suratına bakmaz adamın. Evlendiğin zaman para yoksa kapıyı çarpıp evi terk ederler. Sen neyin edebiyatını yapıyorsun. Kuyruk acın nerden geliyor 😂 Türk kızları ferrarilerin altına yatıyormuş, sen fahişelerle bu ülkenin namuslu kızlarını mı kıyaslıyorsun. Rus kızının sevgilisini varken başka erkeğe bakmazmışda Türk kızı bakarmış, seven hiçbir kadın sevdiği erkekten başkasına bakmaz.. Yabancı kadınlarının gö*tünü yalarsınız. Kendi eşinizi, sevgilinizş döversiniz, öldürürsünüz. Tacizcilik, sapıklık bin para. Sizin gibiler yabancı erkeklerin tırnağı olamaz. Kalkmış elin kızına laf ediyor - +1 yıl
iyide beni görmeden yakışıklı olup olmadığımın kanaatine nerden varıyorsun ki siz yakışıklı değilsiniz kompleksine kapılmışsın, çok farklı yerlerden giriyosun benim eskiden durumum yokken çok güzel bir alman sevgilim vardı uzun süre birlikte olduk daha sonra mesafelerden dolayı ailesi rıza göstermediği için bitirdik bir tanıdıkta fırıncıydı sevgilisi rustu hiçbir şekilde paraya baktıklarını görmedim yani bu şahısların. Sen bakıyorsunki paraya evlendiğin zaman paran yoksa diyorsun. Yabancı erkeklere kurban olman çok güzel birşey çünkü o sana karışmaz istediğin ortama girer swinger yaparsınız ama türk erkekleri bu tarz şeylere karşı olduğu ve sevgilisine sadık olduğu için diğer ülkedeki kızların hoşuna gidiyor ilgi gösterdiği için bana burda kültürlü gezmiş görmüş muamelesi yapma anlattıklarının 10/1 i ya doğrudur ya değildir ben sandığından çok gezdim gördüm türklerden çok yabancılarla takıldım hadi git yabancı sitelerde düşürmeye çalış erkeklerini
- +1 yıl
dediğin kelimelerin boyutu nedir ya senin sen beni ne kadar tanıyosunda bu şekilde kelimeler kullanıyosun? zavallı olan ben miyim ya? Senin tasdikin nedir yaşadığın ortam nedir? Anlaşılan o ki pek seviyesiz bir insansın bu kadar ki feminist erkek düşmanı olunmaz ya , sokakta görsen yapışcaksın dediklerine bak zoruna gidiyor heralde
- +1 yıl
Kız düşürmeye çalışır senin gibi 😂 Ben Rus kızı paraya bakar demedim. Sen dedin Türk kıxı bakar da Rus kıxı bakmaz diye. Bende paraya bakmayan bir sürü Türk kızı görüyorum senin kuuryk acın nerden geliyorsa milleti genelliyorsun 😂 swinger i senin etrafında değer verdiklerinden çeken var demek ki 😂 kalmış burada millete swinger çekiyor diyrsun
Yürü git benim torunumun altından yoksa küfürü basarım. Ne idiğü belirsiz seni. Alman sevgilisi olmuş. Sana belli ki Türk kızları bile bakmamış ki gelmiş burada hikaye okuyorsun 😂 - +1 yıl
hey allahım ya ben niye kız düşürmeye çalışayım hukuk fakültesindeyim ve üniversitede kızlarla beraber yaşıyorum sevgilim var sen ne diyosun bana çok komiksin ya vallahi senin çıktığın o abaza erkeklerden değilim kusura bakmada sana hep öylesi denk gelmiş insanları yanlış tanıyosun sen :D :D :D
- +1 yıl
Sen problemlimisin. Gelmiş burada onun bunun kızına laf ediyorsun. Sen onları nereden tanıyorsunda böyle konuşuyırsun. Ben senin gibileri çık gördüm. Başarılı, kompleksiz bir insan olsan kalkıp milletin yazdığı Rus erkeği de güzel kızı da güzel yorumuna atlayıp kompleksini belli etmezsin. Kendini beğenmiyorsan git estetik yaptır. Milletin torununa da atlama
- +1 yıl
@Mahmut000 Bu yorumları iyi okuyun arkadaşlar bu hukuk fakültesinde okuyan nedeni arkadaş 😂 Daha önceki yorumlarında bütün Türk kızlatını vefasız, paragöz olarak tanımladı. Şimdi de kalmış sana öyleleri denk geldi diye milleti yanlış tanıma diyor. Böylelerini dikkate almayın yoksa kendilerini bir şey zannederler. Bir de hayali hikayeler uydururlar , 😂
- +1 yıl
ben fazla türk kızlarıyla takıldığım için bu görüşteyim, başarılıyım evet bölüm birincisiyim inanmıyosan yaz bana ispatlıyım sana iki fotoğraf göndererek,
burda sevgilim olduğu halde benimle birlikte olan türk kızları,
sevgilisi olupta yavşaklık yapanda türk kızlları
memleketinde başörtülü olup burda mini etek giyende türk kızları
bakire olup her türlü muameleyi yapan yataktada kocama saklıyorum diyende türk kızı
hayatın içinden geçiyoruz sen ne anlatıyosun bana :)
- +1 yıl
@Mahmut000 Hadi canım güle güle. Sana ne diye yazayım. Senin amacın belli başarısız hiçbir halta sap olamamış kekolardan birisin. Kültürlü, başarılı, yakışıklı erkekler onla bunla uğraşmaz 😂 Sen kim Türk kızının ağzına almak kim.. Senin o gibiler internetten kuyruk avcısını böyle çıkarmaya çalışır ahahah 😂
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q8860450-ortalamam-nasil-arkadaslar-d
Soruma herkesi davet ediyorum , özelden atacağım buydu :D - +1 yıl
@Mahmut000 Yakışıklıları bütün kızlar beğenir. Bunu da görüşünde medenice belirtir. Ama genelde bu görüşlere saldıranlar senin gibi çirkin olur. Tam kendi dengine göre birini bulmuşsun, mutluluklar dilerim. Dediğim gibi herkes dengi dengine. Bir daha başkalarının yorumlarına atlama çocuğum 😂
- +1 yıl
@Mahmut000 aHahag çok komiksin sen ya. Koyduğun fotoğrafa göre hiç yakışıklı değilsin üzgünüm 😂 sanki Venedik çekilmiş bir resim koyduda kalkmış bana seviyeden bahsediyor. Resmin çekilmiş olduğu ortam çok vasat. Sen kimi kandırıyorsun çocuğum. Soruna koyduğun belgenin de sana ait olduğunu be bilelim.
- +1 yıl
Ne bos yaptiniz ikinizde sidik yaristirma
- +1 yıl
By byergen
Soran+1 yıl@Bilinemeyenlik çok rus erkeğinde teklif aldım beğeniyorlar bizi :)
- +1 yıl
Guzel deggilsiniz demedim sadece huysaldavranissal olarak bazi skntilari var kizlarin
Soran+1 yıl@Bilinemeyenlik bazıları öyle malesef
+1 yılGüzele, güzel demem benim olmadikça, ne kadar tripcanda olsa illede Türk kizi ;)
10 Yorumla
+1 yılBilmem amaç güzellik değil yanı Cinsel anlamda rahatlar ondan olabilir sanırım birde baya bı açık giyiniyorlar...
117 Yorumla
Soran+1 yılAma şimdi Türklerde açık
- +1 yıl
Orası öyle ama Ruslar Cinsel anlamda daha rahatlar türkülere göre orada çıkan ürün Türkiye ye gelince moda oluyor nedense Cinsellik denilince Rus kızları en ön planda sekste felan bizim türk kızları onlar gibi değil açık olabilirler normal ama. dedigim gibi Rus kızları cinselliği sever ilişkim bile oldu daha önce kendisi öyle söylüyor
Soran+1 yılÇünkü 13 yasında basıyorlar farklı farklı erkeklerle oluyorlar
- +1 yıl
Aynen. Bana gelen bakireydi ama ilki ben olmuştum normalde denk gelmz oyle 19 yaşındaydi dediğin gibi 13-14 yaşlarında cinsellik yaşıyorlar hemde okullar da normal onların cinsellik eğitimi görmeleri
Soran+1 yılEvet güzel miydi peki
- +1 yıl
Kız mı?
- +1 yıl
Çok güzeldi valla evlenmek isterdim onunla açıkçası birde ilişkiye girdigimizi aileside biliyor kızın kendi odasında yaptık ailesin hiç bişey demefi valla
Soran+1 yılRus aile ona takılmaz neden evlenmedinis
- +1 yıl
Ailesi istemedi evlenmemizi ama seks yapmamiza bisey demediler sürekli yaptık her fırsatta kızın zaten amacı da düzenli ilişki yani seks yapabileceği kişi istyrmus beni bulunca öyle devam ettik rahat rahat yaptık sürekli başka biriyle evlenecekmis sanırım evlenene kadar ara ara yapıyoruz hamile kalacak diye korkuyorum valla.😋
Soran+1 yılSarısınıydı görünüş olarak nasıl do
- +1 yıl
Görünüş olarak güzeldi sarışındi zaten kız orta boylu 1.60 _1.65 felandi boyu kilosu 57 di bacaklar kalındı kızın kalça orta derece göğüsler ortaydi hep kisa giyinor ama
Soran+1 yılVucut konusunda latinler önde
- +1 yıl
Hmm doğrudur baya bilgin var snn 😋 Ruslar biraz cılız değil mi ama fiziği Gerçekten güzeldi bişey daha dicem seks yaparken bunların inmesi normal mi yoksa yalandan mi anlamadım ciddiyim bu konuda bana yalan gibi geliyor pornolardada öyle mesela erkek hemen boşalsn diyemi yapıyorlar sence
Soran+1 yılBen Latin ırkıyım o yüzden biliyorum o konuda bilgim yok
- +1 yıl
Anladm bana göre sen çok güzel tatlı ve sevimlisin fiziğinde çok güzel kendine bakıyorsn belliki 😀
Soran+1 yılTesekur ederim
- +1 yıl
Rica ederim canım ne demek ❤️❤️ seni cok beğeniyorum biliyor msn
Vücut temizliği ve güzelliklerine çok özen gosteriyotlsr
13 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi Türk kızları da öyle ama
Soran+1 yılAynen
+1 yılbaska bir sorudada yunan kizlardan diyr sorulmustu
13 Yorumla
Soran+1 yılYunan kızlarını hiçbir erkekte duymadım güzel diye
- +1 yıl
yunan adalarina gidenler evleniyormus neden diye sormustu
Soran+1 yılGüzel olabilirler bilmem
- Diğer konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yıliskandinavı tercih ederim... sadece öyle bir algı var bilmiyorum.. ama mesela fransız kadınlarınında çok güzel olduğunu düşünüyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
Soran+1 yılFransız kadınlarının güzel oldunu sanmıyorum
Soran+1 yılİskandinavla ruslar begeniyor mı
- +1 yıl
beğeniler insana göre farklılaşabilir... bana göre yüz hatları belirgin kadınlar her daim güzeldir... ruslarla iskandinavlar kadınları arasında fark olduğunuda düşünüyorum..
Soran+1 yılEn güzeli latinler
- +1 yıl
sen daha esmer ve yanık tenli kadınları ben daha doğal açık tenlileri güzel buluyorum... bu zevk meselesi tabi bir şey diyemem
Soran+1 yılSizce ben hangi ülkeye benziyorum
- +1 yıl
romanyalı olduğunun biliyorum ama resimin slavlara benziyorsun ten rengin kuzey ülkerine aitmiş gibi
+1 yıl04 Yorumla- +1 yıl
Böyle kilot giyip dans etsek mi acaba benim g. tüm mesela daha büyük bununkiler küçük kaldı
- +1 yıl
@TheQuinnnn Sen bilirsin :D
- +1 yıl
Benim gözüm de seninkinden ama ben senden saha güzelim
- +1 yıl
@TheQuinnnn Ne içiyorsun bu kafayı yakalamak için
+1 yılÇünkü ruslar işini çok iyi biliyo ve eşlerine verdiği değeri gosteriyo
113 Yorumla
Soran+1 yılBirinde sadık kalıyorlar ama
- +1 yıl
Kalsinlar işte daha güzel
Soran+1 yılPardon kalmıyorlar yazacaktım
- +1 yıl
Onlara göre bu normal bisey bize göre çok ters ama
Soran+1 yılEvet kültür farklı
- +1 yıl
Evet hemde güzel alımlı oluyo onlar
Soran+1 yılTürk kızları da güzel bence
- +1 yıl
Türk kızları güzel ama onlar daha bir güzel
Soran+1 yılEvet rus yaın güzelik ortalaması dahs yüksek
- +1 yıl
Sen güzel misin kendini güzel buluyomusun
Soran+1 yılBegeniyorum kendini
- +1 yıl
Ali. ali. haydarr19 instagram eklesene
- +1 yıl
Ali. haydarr19
+1 yılBende anlamış değilim..
Rus kızları at gibi ama türk erkeklerine sorsan minyon seviyorlar😕😕20 Yorumla
+1 yılBende anlayamadim ruh kizi diye bir tarafını satacaklar
11 Yorumla- +1 yıl
Rus kizi yazdım t9 değiştirmiş pardon😂
Çünkü çok güzeller 😪
25 Yorumla
- +1 yıl
Fazla abartı bazıları benden çirkin uzun yüzlü ve burunlu cık yani
- +1 yıl
Tatlım foto na baktım sen onlardan güzelsin İnan bana 😉 2017 ya da 2016 olcak Rus güzeli ne bir bak istersen kız sana benziyo koyu saçlı trenli gözlü. Be geneli saçlarını koyuya boyatıyor
- +1 yıl
Tatlı kız , bir sonraki sorun şu olsun, İtalyan erkekleri mi daha yakışıklı Türk erkekleri mi. Ayyy İtalyan
Soran+1 yıl@TheQuinnnn tesekur ederim canım
Diğer konusunda 576 cevap paylaştı. Cok rus arkadasim var , en iyi öyle kalsinlar:)
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılHmm
Diğer konusunda 618 cevap paylaştı. Beğenmiyorum deve kuşu gibiler
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl deve kusu gibiler
Çünkü baya güzeller bende çok beğeniyorum
318 Yorumla
- +1 yıl
Turk kizlari ile evlenilir ruslarla eglenilir
- +1 yıl
Beğenmene gerek yok boşuna sağını solunu şişire şişire onlar gibi olmuşsun zaten
- +1 yıl
Yok canım ne batması. O kadar çirkin ki o dudak bu yüze söyleme ihtiyacı hissettim. Rabbim gücüne gitmesin affet.
- +1 yıl
Sakin olun arkadaslar turk kizlarida guZel
- +1 yıl
@Antepmaras kızdaki seviye yerlerde yalnız.
- +1 yıl
@TheQuinnnn tamam uzatmayin
- +1 yıl
@Antepmaras yok canım estağfurullah belliki havlamak istiyo gel biz onu rahat bırakalım
- +1 yıl
Sende guZelsin canim uzatmayim
Soran+1 yılBişey denedi canım ruslarj bende beğeniyorum dedi
- +1 yıl
Ruslarin bir salatasi birde kadinlari
- Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBeyaz tenli hep gulumseyen ce bakimli... ama benim tercihim türk
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü olağanüstü güzel ve çekiciler.
Vücutları harika011 Yorumla- +1 yıl
24 saatin 16 sını soor da geçirdikleri için sneinle ilgileneceklerini hiç sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yıl@TheQuinnnn
Ben işim gereği zaten pek çok Rus kızla görüştüm bugüne dek
Ayrıca spor yapmaları zaten çok güzel bir özellik.
Bu arada modellik ajansında çalışan biriyim ben
Soran+1 yılTürkler de güzel vucut hatı konusunda latinler önde
Cevap sahibi+1 yılBen Latinleri pek beğenmiyorum, bizim Türk kızlarının fizikleri Latinlerden daha güzel bana göre.
Zaten işim gereğide biliyorum bunları.
Bizim işte kalça çok önemlidir.
Herkes Latin kızların kalçasını çok iyi zanneder oysaki fazla kabadır genelde kalçaları.
Türk kızlarının kalçaları ise diyebilirim ki dünyanın en iyisidir
Soran+1 yılTürk kızlarında kalça yok latinlerinde çok büyük olanlar az var
Cevap sahibi+1 yılTam tersi, Türk kızlarında oldukça güzel ve biçimli kalça var ama latin kızlarında genelde fazla büyük
Soran+1 yılVucut konusunda latinler önde Türk kızları değil Türk kızlarıbda gögüs yok
Cevap sahibi+1 yılİri göğüslü modeller 20 sene öncesinde kaldı. Artık iri göğüs aranan bir özellik değil.
Ayrıca ben direkt olarak bu işlerin içinde olan biriyim...
Cevap sahibi+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yılsjsjsksksk hadi cevap verin 😂
13 Yorumla
Soran+1 yılSarısın seviyorlar galiba
- +1 yıl
sevdiklerinden bile süphe ettim :D niyet farklı onlar eğlenilicek kız biz evlenilicek
Soran+1 yılAynen
- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılBakımlılar, bizimkiler gibi kibir yok, pürüssüz tenleri var.
04 Yorumla
Soran+1 yılYeni nesil türk kızları da öyle ama benimde yüzüm pürüzsüz
- +1 yıl
Sadece yüzden bahsetmiyorum ben.
Soran+1 yılEvet bazıları havalı ama çok güzel olup çok mütevazi olanda varsa
- +1 yıl
Spor salonları ve bakım yerlerine bedava üyeliğin varsa ver bize, öyle olunur yani sonuçta bizde oluruz sıkıntı yok
Guzeller anlayislilar trip atmiolar biyiklari yok. Sevismeyi de biliolar. daha sayalimmi
07 Yorumla
Soran+1 yılYeni nesil türk kızları da güzel ama
Soran+1 yılRusyayı gitin mi hiç ben gitim moskovaya
Soran+1 yılHepsi güzel değil ama
Soran+1 yılGüzel ortalaması fazla bir ülke ama sanıldığı kadar güzel değiler inan
Her Rus kızını beğenmiyoruz.
18 Yorumla
Soran+1 yılBazıları hepsini güzel sanıyor
Soran+1 yılSanıldığı kadar güzel değiler inan
Soran+1 yılGüzel ortalaması fazla bir ülke ama sanıldığı kadar güzel değiler
Soran+1 yılNiye kıskanayım beni gören herkes rus sanıyor zatn annen Slav mı diye soruyorlar
+1 yılsizde 250 gram onlarda bir bucuk kilo
23 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
cok mahsumsun senle evlenebılır mıyız :D
- +1 yıl
Hayır de ona
+1 yılÇok güzeller tatlılar da ondan.
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama türk kızlarıda güzel
- +1 yıl
Olabilir ego tavan ama bizimkilerde😊Selam versen sövdün diye düşünür.
Soran+1 yılÖyleler var malesef ama yeni nesil öyle değil eskisi gibi
- +1 yıl
Bilemicem yaşıtlarımdan örnek verebilirim sadece 🙂
kabul etmek lazım taş gibiler
12 Yorumla
tek beğendiğim özellikleri uzun boylu olmaları
115 Yorumla
Soran+1 yılRusya nın boy ortalaması kaç
- +1 yıl
Ben ayı gibi değilde oyuncak bebek gibi olmaktan mutluyum
- +1 yıl
1.68
Soran+1 yılRusya nın boy ortalaması 1.76 olması imkansız çünkü dünyanın en uzun kadınları Letonya da oranın boy ortalaması 1.70
Soran+1 yıl@GingerLady türkülerle aynı hemen hemen canım
- +1 yıl
@GingerLady ben 176 diye biliorum ama 168 de iyi genel olarak kadınların 155-160
Soran+1 yıl1.76 olması imkansız çünkü dünyanın en uzun kadınları Letonya da oranın boy ortalaması 1.70
- +1 yıl
Çünkü oyuncak bebekler ayılardan daha da sevimli
- +1 yıl
Türk kadını boy ortalaması 1.63, Rusların 1.68
- +1 yıl
@GingerLady ee nolmuş yani benim ki 1.73
- +1 yıl
@TheQuinnnn ortalama değil, ben de 1.71'im.
Soran+1 yıl@GingerLady ortalama olarak söyledi gingerlant
+1 yılÇünkü Sarışın mavi gözlüler
Ve güzeller16 Yorumla- +1 yıl
Yüz hatlarıda orantılı. d
- +1 yıl
Ve egolu değiller. d
Soran+1 yılSarısın mı seviyorsunuz
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Bende öyleyim 😊😄
- +1 yıl
Başımın belasısın biliyon dimi
Gizli Üye(36-45)+1 yılAralarında gerçek kumrallar var.
17 Yorumla
Soran+1 yılSarısın lar mı kumral mı
Cevap sahibi+1 yılGerçek kumrallar, açık kahverengi saç rengi olanlar.
Soran+1 yılBen kumralım
Cevap sahibi+1 yılNe güzel,
ama sende gözler varken senin kumrallığını kimse fark etmez.
Soran+1 yılKumral kahve göz mü
Cevap sahibi+1 yılKumral açık yeşil veya mavi göz,
Senin gözlerin güzel olduğu için öyle yazdım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü tay gibiler, sizde olmayan popo kalça bacak dudak onlarda mevcut 😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yılBen Latin ırkından biriyim kalca ve gögüs konusunda latinler önde Türk kızlarınında fiziği iyi ama
Cevap sahibi+1 yılBen onu bilemem bizim Türk kızları selülitleriyle başa çıkamıyor 😂😂😂
Soran+1 yılKendilerine baksınlar selülit olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılUkraynalı kızlar daha güzel bence
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılÇok sempatikler çok anlayışlılar ve çok güzeller
https://www.youtube.com/watch?v=n5f9jhK3Tms
Soran+1 yılSadece bankta oturan uzun saçlı sarısın cok güzeldi diğerleri normaldi
Cevap sahibi+1 yılSen de onlar gibi güzel olduğun için sana öyle gelmiştir 😂
Ama karakter de önemli. Türkiye'de bir kıza çiçek veren erkeğe sapık derler döverler hatta hapse atarlar
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama şimdi söyle bişey de var Avrupa'da Türkiye deki kadar tecavüz taciz olayı yok Türkiye de cansız mankene hayvana bile tecavüz eden var bu yüzden korkuyorlar bankta oturan sarısın çok güzeldi bide kahve montlu diğerlerinin Türklerden farkı yok gibiydi sanki
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü onlar Rus :) o Rus bu rus
10 Yorumla çünkü at gibiler offff
15 Yorumla
- +1 yıl
Hahahah yattın mı noldu
- +1 yıl
Şapşik seni
+1 yılfizikleri iyi taş gibiler
12 Yorumla
Soran+1 yılŞimdiki türk kızları da öyle ama
- +1 yıl
ya evet bizm kızlarda iyi ben soruda sadece ruslar olduğu için dedim
+1 yılHay ya Gecen sene burayı bıraktım hala boyle sorular soruyonuz mu ne ıcıyonuz olum siz? dshjakd
00 YorumlaÇok seksi oluyorlar ondan 😂
12 Yorumla
Allah vermiş şimdi genetik yapı.
13 Yorumla
Soran+1 yılTürklerde güzel ama
- Diğer konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yıldış görünüş
11 Yorumla
Soran+1 yılTürk kızlarıda güzel ama
elde etmeleri kolay olduğu içindir.
10 Yorumla
+1 yılTürklerden daha güzeller
01 Yorumla
Soran+1 yılHepsi değil ama
Türk kızlarını hiçbirşeye değişmem
20 YorumlaDiğer konusunda 518 cevap paylaştı. Çünkü kadınlar her anlamda iyi..
03 Yorumla
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılgençlerinin fizikleri dikkat çekici oluyor
41 Yorumla
Soran+1 yılTürlerinde fizigi iyi ama
+1 yılGüzeller
13 Yorumla
Soran+1 yılTürk kızlarıda güzel ama
- +1 yıl
Tercihim Türk kızı zaten de rus kızları da erkegine asırı baglı diyorlar, bilmiyorum
Soran+1 yılSanmıyorum öyle olduğunu her erkekle oluyorlar
- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne