Erkekler sarışın seviyor da kadınlar niye sevmiyor? #güzellikbakım

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler sarışın seviyor da kadınlar niye sevmiyor? #güzellikbakım

Cevap
17Cevap
Sarışın erkek olmaz diyenler kıvanca sulandığını yani ağızlarının suyu aktığını görüyoruz. gayette kumral sarışın erkek olur. herkes biyolojik uzman olmuş kafasına göre bu dişi bu eril diye anlatıyor. sdfsdf
Ondan sonra sarı bebem olsun diye ağlıyorlar ksjsjs
sjsjsdk
Sarışınlar beni yanlış anlamasın ama erkekte sarışınlık bana nedense kadınsı geliyor.
Sadace bana değil, birçok kültürde koyu ten ve koyu kıl yapısı, testosteron, güç ve fiziksel dayanıklılık ile ilişkilendirilir.
Kadının erkeğe nazaran daha açık tene sahip olması, dişiliği sembolize ederken koyu ten daha maskülen bir nitelik taşır.
Sanırım toplumsal algılar kolay yıkılmıyor o açıdan sarı sazar, beyaz azar esmer her gün güzel derler.
Ağır saçmalamışsın kendi öznel fikrini nesnel bir gerçeklikmiş gibi göstermeye çalışıyorsun bunu yapamazsın
@Keskin_Cazibe gerçekten siz ve sizin gibi insanlardan bıktım biliyor musun bu fikir benim değil arkadaşım bu bir araştırma toplumsal bir algıdan bahsettim ben bu doğrudur demiyorum zaten ama geleneksel olarak esmertenin güçle ilişkilendirdiği doğrudur bunu araştırarak zaten bulabilirsin yani çekilişini şuradan gözüm görmesin
Hayır bu senin fikrin katil tipli kara bir şeysin diye karalığı savunuyorsun öyle bir şey yok bu senin uydurman bi nesnelliği yok senin öznel fikrin tamamen
@Keskin_Cazibe tamam arkadaşım sensin
Sarışınlık kadınlarla dişilikle bağdaştırıldığı için bence. Sarışın erkek deyince hiç eril bi kimlik canlanmıyor kafamızda
Eril olmayan demek gey demek değil ki
bence show yapiyorlar ya inanmıyorum, bebek gibi model gibii tas gibi adamlari begenmeyenler var ahajsh yersen. bayiliriz sarilara
Hayatimin hiçbir evresinde ikinci plana atilmadim bu esmersevici kadinlarin sarıları yerme operasyonu
Belki de ben sarı değilimdir 😄
Ölümüne sarı 😄😄😄😄
Bizim Konyalı Furkan, ne dizilerini izlerdim be 😹. Sarışınlar da hoş.
Kızılelma'da da imajı müktü 😹. Adam ne yapsa yakışıyor.
Furkan Furkan duy şu kızın sesini 😻.
Kaslarını da unutma 😌.
Olmaz olmaz 😹.
Esmer erkekler daha kaba görünüyorlar kadınlar kaba erkekleri sevdikleri için esmer severler
Teşekkür ederim kaldlşswldk
Sevebilirler tabi ki bu tamamen kişisel zevk meselesi.
Sanmıyorum öyle olsa Türkiye’de Kıvanç tarzı kişiler meşhur olmazdı yani bir adam yakışıklıysa yakışıklıdır ve ilgi görür bence.
Şu an ki hali olarak düşünme ama yani Brad diyince insanların aklına artık o genç hali gelmiyor yoksa Fight Club’daki hali mesela ayrı bir seviyeydi. Mesela Michele denen adam bence çok klasik bir fenotipe sahip yani adamın oynadığı erotik film ve nasıl bir PR ekibi varsa acayip ünlendi tipi ile.
Aynen öyle yani bana da öyle geliyor mesela ha ben bir erkek olduğum için elbette bir kadının gözünde nasıl görülüyor bilemem ama o adama benzeyen sokakta bile bir sürü adam var. Mesela yakışıklılık diyince ben aklıma Henry Cavill gelir ki eminim erkeklerin bile zirve olarak gördüğü nokta yani.
Baktım bir fotoğrafında benziyor ama diğerlerinde pek benzemiyor bence pek aynı klasman değiller. Aman yani açıkçası bir erkek olarak kadınların hangisini daha çok beğendiğini merak etmiyorum sonuçta herkesin zevki farklı bu tamamen şahsi beğenilere göre değişiyor.
Doğru söylüyorsun yani bende genelde beyaz ten gibi açık teni beğenirim kadınlarda ama bu esmer birisini beğenmeyeceğim, sevemeyeceğim anlamına gelmez. Ama takım tutar gibi fiziksel özellik takıntısı olan insanlar çok fazla.
Tercihlere saygım var, ben aşağılamaya karşıyım. Kendim esmer olmadığım halde esmer kadınlara yapılan yorumları görünce tilt oluyorum. Adamın kocaman dötü göbeği var, kafasında saçı kalmamış, siyahiler bir tık açık teni var, esmer kızlar çirkin, kıllı oluyor diyor ya da sarışın erkeklere feminen diyor. Tam çıldırmalık sjjsshhs
Haklısınız Ayşegül hanım😂
Tabi bunun tam zıttını yapıp nefes alsın yeter diyenler de var. Biz bu iki grubunda karşısındayız.
Yok yok gençlerde de çok ama tabi dayıların şansı daha düşük olduğu için ihtimal görebileceği herhangi bir kadın kişisiyle olabilecek fırsatı kaçırmamak için ayakta 40 tane yalanı söyleyebilir mesela çok güzelsin hayatımda böyle güzellik görmedim, senden çok hojjlandım bu bana hiç olmuyor gibi klasik laflarla şansını deneyebiliyorlar ha gençlerde de yapan var yok değil ama daha az elbette. Yaş burada tabi ki kısmet açısından dezavantaj veya avantaj olabiliyor.
Yok yok senle uğraşmazlar. Onlar genelde kaotik olaylara girmek yerine sorularsa pusu atıyorlar adagsa
Var böyle sıkıntılı tipler ya
Kim ya acaba kastettiğin kim kulağıma söylesene 😂
Ha gizliden yazan bir ezik yani looser da diyebiliriz. Sövmüşsen muhtemelen suçu büyüktür. Mesela saldırıyor ya muhtemelen bir pas versen anında 90 derece döner, tavrı değişirdi😂
Çünkü esmerler daha erkeksi geliyor. Sarışınlar daha bebeksi
Kadınların tercihi öyleyse bize de saygı duymak düşer
Esmer erkek varken sarı erkeği kim ne yapacak sarı erkek sevenlerde ya ergen ya da bisex kızlar
Erkek dediğin sarışın olur kara erkekler çok tehlikeli görünüyor sen de çok tehlikeli görünüyorsun sarışın olup da beğenilen erkekler de var mesela ata yaşat bu aralar çok popüler herkes çok beğeniyor Brad pitt’i tüm dünya beğeniyor sarışın erkekler hakkında çok saygısızca konuşmuşsun ama üzgünüm senin gibi erkekleri sadece sert maço sadist seven mazoşist kızlar tercih eder erkekten anlayan gerçek gurmeler bıçakçı tipli erkeklere bakmaz
@Keskin_Cazibe esmer diye kendini yakışıklı sanıyor sjsjs
Bu adam yakışıklı değil ancak bir ara iki tane gördüm rabbimin eserine hayran kaldım yeminle 😃
Bence öyle değil ama ben esmerlerden hoşlanıyorum...
Yüksek kontrast daha çekici geliyor kadında da erkekte de
İskandinav erkoları yasta..
Atılmamız daha iyi bana göre
Yani 2 si içinde geçerli
Ben sarışın seviyorum
Sac rengine takilmam teni esmer olmasin da
Yakisikli olsun esmer ten olmasin ben okeyim
Hadi cok yakisikliysa ten de esmer olur ama o kaar yakisikli olmasi lazim ki bunu farketmeyim ya da asiri cok sevmesi lazim beni
seviyor da onların ulaşabildikleri erkekler değiller :D
Hiç sevmem itici bulurum
Çünkü 1. Sırada esmerler var..
Aslında aksine bir durum var ortada
Modası geçti devir esmerlerin devri
Esmer seven yobazdır
Swviyor da sarisin erkek kokay kolay ilgilenmez
Atılmıyorlar
Zaten oradalar
civciv gibi erkek mi olur be saçmalama
İticiler çünkü 😀
Öyle çoğu sevmiyor sarı
Sarışın sevmeyen hep yalnız kaldın 🤲🤭
Ben Esmer den devam.
İkinci planda olduğunu kim dedi
Hiç tanımadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım bence bu tamamen bir algı meselesi, sarışın erkeklerin çekiciliği de bambaşka bir seviye. Esmer sevdası bizim kültürümüzde biraz daha yaygın olduğu için öyle geliyor olabilir. Doğru bir saç modeli, bakımlı bir sakal ve ışıl ışıl sağlıklı bir ciltle sarışın bir erkeğin karizması da göz dolduruyor bence. Bakımını ihmal etmeyen her erkek parıldar. Sen genel olarak esmerci misin yoksa sarışınların o ayrı havasını sevenlerden mi? ✨🌸