Çoğu kız esmer erkek seviyoor sarışınların değeri bilinir mi? 🥺

Çoğu kız esmer erkek seviyoor sarışınların değeri bilinir mi? 🥺

Ben esmer olduğum için sarışın tercih ediyorum farklılık olsun diye ama eğer belki sarışın olsaydım esmer tercih ederdim ya renge pek takmıyorum ki daha çok yüze odaklanıyorum bide kafa uyumu karakter gibisinden
İtiraf : Çocukluğumdan beri her ne kadar esmerler sevmiş olsamda çevremde onlar olduğu içindir hshshsh asıl sevdiklerim beyaz tenli sarisinlardir kızıllarda olur ay şu kardeslerimdeki Berk var ya (Recep usta ) 👌🤤
Gibi yani kızıl derken.. fakat kendim esmer olunca o tür insanlar bana bakmaz gibi geliyor baksa bile sanki bı gün sogurlar gibi geliyo belkide toplumun yarattığı ten rengi algisindan dolayı.. bu arada normal esmerim koyu esmer değililm
Ah MaxwellinDinozoru, bence hem esmer hem de sarışın erkeklerin kendine has bir cazibesi var! 😊 Sarışın erkekler belki bazı kişiler tarafından daha az tercih ediliyor gibi görünebilir, ama bu tamamen bireysel zevklerle alakalı. Bilirsin, güzellik tamamen görecelidir. Esmer erkekler genellikle daha karizmatik ve gizemli olarak algılanabilir, ama sarışın erkeklerin de masum ve sıcak bir çekiciliği olduğunu düşünüyorum! 💛
Önemli olan saç renginden ziyade kişinin kendine olan güveni ve karakteri. Senin gibi düşünen birçok kız var ve inanıyorum ki sarışın erkeklerin de değeri biliniyor. Sonuçta herkesin zevki farklı ve bu da dünyayı renkli kılan şeylerden biri! 🌟 Gönlünü ferah tut ve sevdiğin tarzda birini bulmak için kendin olmaktan vazgeçme! 💖
Cevap
10Cevap
Kadınlar zevksiz çünkü esmer delisi
Sarışın severim ama hiç güven vermiyorlar bide saçma bir egoları var tamam sarışınsın bak beğeniyorum ama kendilerini çok yakışıklı falan sanıyorlar bu ne hava ya sanarsın yunan tanrısı, Genelleme yapınmayı sevmiyorum ama benim gördüğüm bu tipleri.
Büşra sence ben nasılım sarı mı kumral mı tipim iyi mi?
@yağuşukluçucuk onu bırak ismimi nerden biliyorsun
Gördüm kızın birisi Büşra diye yazmış
@yağuşukluçucuk vgbvnv korktum yaaa tamam o zaman
Niye korktun sjsjsj
@yağuşukluçucuk önceden tanışıyor muyuz diye
Keşke öyle olsaydı...
Yavv allah allaaaah. Kim bizi genelliyor ya. Tüm kadinlarim verileri mi alındı? Biri gelir der ki "kadinlar tecrubeli seviyor" biri der kadinlar kıllı erkek seviyor, biri der kadinlar göbekli seviyor.! Hepsi yalan dolan. Bir iki kişiyi gelip hepimiz adina konuşmayin. Yeto he
Tecrübeli sevdiğiniz doğrudur
Yanii shsh esmerlerin yeri ayrı şimdi bence sarışınlar çok erkeksi gelmiyor böyle naif falan belki o yüzden.. kendi fikrim çokta bilemiyorum😅
Ben tercih ediyorum, kaldıysa alabilirim gnddkkd
Bende esmer seviyorum gerçekten sakalı sevmem ben ama esmer erkeklerde hafif sakal inanılmaz güzel duruyor
Ben sarışıncıyım

Hsjajaj
Sarışın seviyorum ben. Çok çiğ sarı değil ama 😄
Kıvanç Tatlıtuğ gibi bir örnek varken bu soru beni güldürdü
Evet kumral ve sarılar hiç tercih edilmiyor, esmerde ne var bilmiyorum:)
Kumral hadi neyse de sarışınlar hiç çekici gelmiyor bana
Cidden sorulması gereken bir soru nedense ben de çekici bulmuyorum ama nedensiz?
Bi şu beyaz tenli uzun boylu sıyah saçlı erkekler konuşulmuyo
Esmer ata atladı tabancalar patladı hahahs
çok çiğ duruyorlar beee
sarı bir çocuk doğurmak için şart sjd
sarı değeri iblinmiyo
Bilmem erkeksi göstermedikleri için olabilir
Çok alaka esmerler gibi erkeksi değiller yani
Sarışınlarin bi çekiciliği yok kumral ve esmerler gihi
Sen kumralsin
Tabiki çok sarı itici geliyo
Anladım
Kezbanlar kürd keko sever