Aşk İlişkileri Sarışın erkekler neden çapkın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Sarışın ve yakışıklıysa çapkın oluyo net neden böyle bunların çapkın olmayan versiyonu yok mu Sarışın erkekler neden çapkın? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Blueyesss20 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bende sarışınım ve gerçekten bana da bunu çok diyen oldu ama asıl gerçekker şu ki sarışın esmeri yok bu işin. Karakterli olabilme işidir bu 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Sana dediyseler haklılar o zmn Yorumla Blueyesss20 +1 yıl Yoo sonradan tanıyınca öyle demediler birazda olgunlukla alakalı bu Yorumla Soran +1 yıl Belkide o kdr albenin yok Yorumla Blueyesss20 +1 yıl Bilmem belkide öyledir ama ben pek sıkıntı çekmedim bu konuda Yorumla Soran +1 yıl Kıvanç tatlıtuğ kadarım diyo musun Yorumla Blueyesss20 +1 yıl Bu göreceli bir kavram ve tabiki kıvanç tatlıtuğ değilim ama o kadar yakışıklı olmak istemem ben halimden memnunum sakin hayatı severim yeterince hareket yaşadım Yorumla Soran +1 yıl İstemem dediğine göre o kdr değilsin Yorumla Blueyesss20 +1 yıl Değilim tabiki :)) Yorumla Soran +1 yıl Öyle olan çapkın işte Yorumla Blueyesss20 +1 yıl Olabilir tabi normaldir Yorumla
HanOtagı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yakışıklı oldukları için özgüvenleri var. Kızlarda eriyor sarışın mavi göze. 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Doğru ben eriyorum şahsen Yorumla HanOtagı +1 yıl biliyoruz knk Türk kızlarının yüzde 99 u öyle xd Yorumla Soran +1 yıl Yo genelde cevremdeki kimse beğenmiyo bir ben beğeniyorum öyle Yorumla HanOtagı +1 yıl içten eriyorlardır ejkfekfjef Yorumla Soran +1 yıl He öyle valllla Yorumla HanOtagı +1 yıl FEHFEHFEJK Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bu işin ten rengi veya saçrengiyle alakası yok. Ben demekten yoruldum siz sormaktan yorulmadınız 😀 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Var vallahi ben karakterli olanını görmedim Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl saç ıle çapkınlığı nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz? Allah akıl dagıtırken sız nerdeydınız acaba 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Of deneyimim var ki öyle düşünüyorum Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl sacmalama her ınsan aynı degıldır... senın tanıyacagın sarısın en fazla 3-5 bılemedın 10 kısı dıyelım yınede genelleme yapamazsın... Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. kişiye göre değişir 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen değilsin çapkın seni eledim Yorumla apro45 +1 yıl Allah razı olsun Yorumla Soran +1 yıl Ne demek yahu her zaaman Yorumla
saygoz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ben artık ciddi ilişki insanı oldum ama bu seferde kimseyi bulamıyorum 0 0 Yorumla
Amariss0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bilmiom knk ama herkes aynı değildir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İnş Yorumla Amariss0 +1 yıl Amin Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Çapkın olmasına rağmen hatta en yakın arkadaşlarına yürümesine rağmen ondan hoşlanmaya devam eden sen... 0 0 Yorumla
_Tazz06_ Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kızlar ilgi gösterince napsın herifler 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sadakatli olsun Yorumla _Tazz06_ +1 yıl Erkekler öyledir talep çok okunca kırmak istemezler her çiçekten bal alırlar Yorumla Soran +1 yıl Deme ya Yorumla _Tazz06_ +1 yıl Dedim bile 😢 Yorumla Soran +1 yıl Of Yorumla
drpiskopat54 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Ben sarışınsam eğer çapkın değilim 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yakışıklı olanından değilsindr Yorumla drpiskopat54 +1 yıl Nasıl değilsindir sen anlamıyon mu yakışıklı olup olmadığımı Yorumla Soran +1 yıl Değilsin diycem kırılırsın diye demedim Yorumla drpiskopat54 +1 yıl Ben tip konusunu aştım insanlara artık öylesine soruyorum tipimi insanların hiçbirinede inanmıyorum kendimi yakışıklı görüyorum toplumda öyle nokta Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
karakteristt Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yoo hiçte bile 🙂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Öyle Yorumla karakteristt +1 yıl Haklısın Yorumla Soran +1 yıl Haklıyımdır Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bilmiyorum dediğin gibi öyle olayımız buu 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Pü size Yorumla eyeyeyge48 +1 yıl Sen de ol kanka sorun kalmaz Yorumla Soran +1 yıl Ben karakterliyim cano Yorumla eyeyeyge48 +1 yıl Bende cano karakterle ne alakası var sadece bakış açısı Yorumla Soran +1 yıl Çapkın olan aldatır ya hani onla bunla fingirder işte bu karaktersizlik ondan Yorumla eyeyeyge48 +1 yıl Evet bu doğru zaten o tarz kişiler düzgün kızlarla çıkmıyor kanka herkes dengine göre biriyle takılıyot Yorumla Soran +1 yıl Doğru Yorumla plaket 1 yıl Düzgün kız var mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bende sarışınım ve gerçekten bana da bunu çok diyen oldu ama asıl gerçekker şu ki sarışın esmeri yok bu işin. Karakterli olabilme işidir bu
Sana dediyseler haklılar o zmn
Yoo sonradan tanıyınca öyle demediler birazda olgunlukla alakalı bu
Belkide o kdr albenin yok
Bilmem belkide öyledir ama ben pek sıkıntı çekmedim bu konuda
Kıvanç tatlıtuğ kadarım diyo musun
Bu göreceli bir kavram ve tabiki kıvanç tatlıtuğ değilim ama o kadar yakışıklı olmak istemem ben halimden memnunum sakin hayatı severim yeterince hareket yaşadım
İstemem dediğine göre o kdr değilsin
Değilim tabiki :))
Öyle olan çapkın işte
Olabilir tabi normaldir
Yakışıklı oldukları için özgüvenleri var. Kızlarda eriyor sarışın mavi göze.
Doğru ben eriyorum şahsen
biliyoruz knk Türk kızlarının yüzde 99 u öyle xd
Yo genelde cevremdeki kimse beğenmiyo bir ben beğeniyorum öyle
içten eriyorlardır ejkfekfjef
He öyle valllla
FEHFEHFEJK
Bu işin ten rengi veya saçrengiyle alakası yok. Ben demekten yoruldum siz sormaktan yorulmadınız 😀
Var vallahi ben karakterli olanını görmedim
saç ıle çapkınlığı nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz?
Allah akıl dagıtırken sız nerdeydınız acaba
Of deneyimim var ki öyle düşünüyorum
sacmalama her ınsan aynı degıldır... senın tanıyacagın sarısın en fazla 3-5 bılemedın 10 kısı dıyelım yınede genelleme yapamazsın...
kişiye göre değişir
Sen değilsin çapkın seni eledim
Allah razı olsun
Ne demek yahu her zaaman
Ben artık ciddi ilişki insanı oldum ama bu seferde kimseyi bulamıyorum
var 1 tane buldum ben
Vay
Bilmiom knk ama herkes aynı değildir
İnş
Amin
Çapkın olmasına rağmen hatta en yakın arkadaşlarına yürümesine rağmen ondan hoşlanmaya devam eden sen...
Kızlar ilgi gösterince napsın herifler
Sadakatli olsun
Erkekler öyledir talep çok okunca kırmak istemezler her çiçekten bal alırlar
Deme ya
Dedim bile 😢
Of
Ben sarışınsam eğer çapkın değilim
Yakışıklı olanından değilsindr
Nasıl değilsindir sen anlamıyon mu yakışıklı olup olmadığımı
Değilsin diycem kırılırsın diye demedim
Ben tip konusunu aştım insanlara artık öylesine soruyorum tipimi insanların hiçbirinede inanmıyorum kendimi yakışıklı görüyorum toplumda öyle nokta
Peki
Yoo hiçte bile 🙂
Öyle
Haklısın
Haklıyımdır
Alıcısı çoktur
😕
Bilmiyorum dediğin gibi öyle olayımız buu
Pü size
Sen de ol kanka sorun kalmaz
Ben karakterliyim cano
Bende cano karakterle ne alakası var sadece bakış açısı
Çapkın olan aldatır ya hani onla bunla fingirder işte bu karaktersizlik ondan
Evet bu doğru zaten o tarz kişiler düzgün kızlarla çıkmıyor kanka herkes dengine göre biriyle takılıyot
Doğru
Düzgün kız var mı