2 ayGuzel bir kadin, karsi cinsimde sadece kadinin guzelligini onceliklendiren bircok erkegi elde edebilir. Ama mutlu bir birliktelik.. istikrarli bir evlilik icin sadece guzellik ne yazik ki yeterli degil. İçi boşsa, erkekte.. o kadini erkege cekebilecek tek meziyet, kadinin guzel olmasiysa, kadin elde etmiş degil, elde edilmiş oluyor bence. Bir erkek özel zaaf ve gecici heyecanlari icin guzel bir hanım partner temin etmiş oluyor. Aslinda kadin degil, adam elde etmiş oluyor. Ve akilli bir erkegin.. bir kadindan vazgeçememesi için fiziksel anlamda guzel olmasi.. ne yazikki ilk siralarda yer almiyor ve tek basina yetmiyor. Guzel bir kadini onceliklendiren bir erkegin ilk amaci.. gecelik ve gecici heyecanlar yasayabilmektir genelde. Ama şuda var. Arayisi bu olan bir kadin icin zaten sorun yok. Ayrica.. hangi kadin sadece guzel oldugu icin tercih edildigini bilerek mutlu olabilir ki. O kadin bilir ki.. bir gun Allah vermesin.. bir hastalik, kaza vb. olur ve kafin mevcut guzelligini yitiririse.. karsi cinsinde en cok önemsedigi konu kadinin guzelligi olan erkek, o kadini terk edebilir. Cunki iliskiyi baslatirken adami en cok uyaran, heyecan uyandirin konu olan.. o guzel kafin artik yoktur. Adam ilgisizleşir ya da terk eder. Hangi akilli kafin boyle bir iliskiye kurban etmek ister kendini, bilmem. Varsada kendi tercihi elbette.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
2 ayİşte diğer yönlerinizi geliştirmediğiniz için sadece böyle şeylere odaklanıp bunun tek başına yeterli olduğunu düşünüyorsunuz. Çoğu kızda böyle bir düşünce var Türkiye’de. Dış görünüş zaten kadınlarda olmazsa olmaz bir şey. +1 de bunlara itaatkarlık, sohbet , erkeğin ruhundan anlama, işlerin çabuk olmasını sağlama ve erkeğin huyuna gitme gibi özellikleri de eklemen gerekiyor. Tek başına sadece dış görünüş yetmez. Dış görünüşü iyi olupta reddettiğim çok kız oldu. Bunların büyük bir kısmı da feminist erkek düşmanıydı
26 Yorumla- 2 ay
Paçalarından cehalet akıyor. Daha 100 yıl önceye kadar kadına okuma hakkı verilmemişken icatları erkekler yaptı demen bile bunu kanıtlıyor. Zavallı kadın düşmanlığı yaparak eziklik kompleksini tatmin etmeye devam et:D kadınların şeyinde bile değilsiniz emin olun.
- 2 ay
@BurcuSavcı Bahanelerin arkasına sığınmayı bırakın artık. Erkekler de okumuyordu eskiden. Tarihi çarpıtmaya ve kadınları yüceltmeye çok meraklısınız. En basitinden satranca bak. Para gerekmeyen bir alan. En yüksek ratingli sporcular hep erkekler. Kadınlar sadece yalamalı ve ev işlerine bakmalı. Bunu bile yapamıyorlarsa bu feminizmin kadınları iyice aşağı çekmesindendir
- 2 ay
@BurcuSavcı Hiçbir kızı kadınsı bulamıyorum artık. Özellikle de güzel kızlar aşırı feministik olmasına mütevellit aşırı şekilde dominant, erkeksi davranıyorlar. Yemin ediyorum o kadar itici buluyorum ki. Normalde kadının göğüs dekoltesi falan hoşuma gider. Bu kızın karakterini bildiğim için kızdan öyle bir iğreniyorum ki bakmıyorum bile. Benim için vücudu bir kartonu temsil ediyor. Yerdeki pet şişenin değeri neyse o kızın değeri de gözümde o. Gerçekten inanılmaz itici. Saçma sapan erkeksi maskülen hareketler yapmaya çalışıyor. Sen kadınsın, kadın gibi davran. Ama yok, içine erkek kaçmış. Bütün bu saçmalıkları başlatan, çıkaran da feminizm ve feministler.
Feminizmin bir an önce yasaklanması gerekiyor. Bak nasıl dünya düzeliyor. Feminizm şeriattan çok daha tehlikelidir. Nerde bir erkek düşmanlığı var, taciz tecavüz iftirası var altından hep feminizm ve feministler çıkıyor. - 2 ay
Eskiden erkekler okumuyordu mu? Bu kadar cahil olma ya😂Senin annenin tek görevi yalamakmış demek ki. Kendisi bir bamya dışında bir kadına hiçbir şey veremeyecek 90 altı iq altı bir canlının deöeri pet şişe kadar bile değildir. Belli ki baya bir kuruk acın var, çok kullanmışlar senin. Travmaların baya derin.
Güzellik & Bakım konusunda 728 cevap paylaştı. güzel kadinlarin her erkeği elde edemeyeceği gibi bi durum yok aslında. her şey kişiye ve koşullara bağlı. yani ben olsam ve seninle tanışmak istesem seninle tanışabilirim mesela. tabi ki karşındaki erkeğin de seni istemesi ve saygılı bir şekilde yaklaşması lazım. yani her
31 Yorumla- 2 ay
Hiçbir kızı kadınsı bulamıyorum artık. Özellikle de güzel kızlar aşırı feministik olmasına mütevellit aşırı şekilde dominant, erkeksi davranıyorlar. Yemin ediyorum o kadar itici buluyorum ki. Normalde kadının göğüs dekoltesi falan hoşuma gider. Bu kızın karakterini bildiğim için kızdan öyle bir iğreniyorum ki bakmıyorum bile. Benim için vücudu bir kartonu temsil ediyor. Yerdeki pet şişenin değeri neyse o kızın değeri de gözümde o. Gerçekten inanılmaz itici. Saçma sapan erkeksi maskülen hareketler yapmaya çalışıyor. Sen kadınsın, kadın gibi davran. Ama yok, içine erkek kaçmış. Bütün bu saçmalıkları başlatan, çıkaran da feminizm ve feministler.
Feminizmin bir an önce yasaklanması gerekiyor. Bak nasıl dünya düzeliyor. Feminizm şeriattan çok daha tehlikelidir. Nerde bir erkek düşmanlığı var, taciz tecavüz iftirası var altından hep feminizm ve feministler çıkıyor
2 ayEvrensel güzel diye bir şey hiçbir zaman var olamaz. Hindistan'ın güzellik algısı başka, Kore'nin başka olduğu gibi her insana da güzel gelen insan başkadır. Kimisi yanaklı balık etli sever kimisi kemikli daha zayıf insanları sever. Kimisi esmer sever kimisi sarışın kimisi kumral. Kimisi Seksi bakışlara tav olur kimisi şirin masum bakışlara. Kimi uzun sever kimi minyon sever. Kimi güçlü kadın sever ayakları üzerinde dursun ister kimi daha savunmasız daha kırılgan biri olsun ben onu koruyayim kollayayım ister. Yani sonuç olarak hayır "güzel" dediğiniz bir kadını her erkek beğenmeyebilir. Bu Dua Lipa da olsa Jennifer Lopez de olsa beğenmeyebilir. Ve bu gayet doğaldır. Bazen kendinizde gördüğünüz bir kusur başkasının size aşık olma sebebi olabilir.
33 Yorumla- 2 ay
Kaç tane yanaklı top model var. Dünya kimi seviyor belli kendinizi avutmayın
- 2 ay
Top modelleri beğenmek zorunda değilim. Gir bak geçen senenin Türkiye güzeli gerçekten de güzel miymis? Güzel bulan vardır illaki
- 2 ay
Hiçbir kızı kadınsı bulamıyorum artık. Özellikle de güzel kızlar aşırı feministik olmasına mütevellit aşırı şekilde dominant, erkeksi davranıyorlar. Yemin ediyorum o kadar itici buluyorum ki. Normalde kadının göğüs dekoltesi falan hoşuma gider. Bu kızın karakterini bildiğim için kızdan öyle bir iğreniyorum ki bakmıyorum bile. Benim için vücudu bir kartonu temsil ediyor. Yerdeki pet şişenin değeri neyse o kızın değeri de gözümde o. Gerçekten inanılmaz itici. Saçma sapan erkeksi maskülen hareketler yapmaya çalışıyor. Sen kadınsın, kadın gibi davran. Ama yok, içine erkek kaçmış. Bütün bu saçmalıkları başlatan, çıkaran da feminizm ve feministler.
Feminizmin bir an önce yasaklanması gerekiyor. Bak nasıl dünya düzeliyor. Feminizm şeriattan çok daha tehlikelidir. Nerde bir erkek düşmanlığı var, taciz tecavüz iftirası var altından hep feminizm ve feministler çıkıyor
Yapay Zeka Cevapladı
Bir kadının güzelliği etkileyici olabilir ama her erkeği elde etmek başka bir konu bence 😌✨ Karşılıklı çekim, karakter, enerji… Hepsi çok önemli. Fotoğraftaki kişi de sadece güzel bir kadın gibi görünüyor ama sonuç yine de hislere bağlı olur. Güzellik kapıyı açar, içeri girmekse uyuma kalır 💕 Sence sadece dış görünüş yeterli mi yoksa başka şeyler de devreye giriyor mu?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
181Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
2 ayErkek izin verdiği sürece elde edebilir gadası
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı.
u 2 ayHer erkeği elde edemez
50 Yorumla
2 ayGüzellil tek başına yetmez zeki bir kadın her erkeği elde eder
1110 Yorumla- 2 ay
@26Vakit26 önce bi insan gibi konuş ardındsn soruma olan tepkini 𝙞𝙣𝙨𝙖𝙣 𝙜𝙞𝙗𝙞 belli et. @kerem1NT İran prensesini araştır
- 2 ay
Çoğu kadın zeki değil. Hatta zeki kadın yok denecek kadar az
- 2 ay
@Alpha_Rules Valla erkeklerin %99 unda hiçbir zeka göstergesi yoktur.
- 2 ay
Edemeez. Beni edemez yani gerisini bilemem
- 2 ay
@BurcuSavcı Şu kurduğun cümle savımı kanıtlıyor. İcatların yüzde 99 u erkekler tarafından yapılmıştır. Siz kadınlar da anca ekran karşısında 7/24 klavye başında feministlik kasın erkek düşmanlığı yapın. Erkekler bunlara zaman ayıramayacak kadar meşgul
- 2 ay
Seni baban mı doğurdu @Alpha_Rules
- 2 ay
Feminizmin bir an önce yasaklanması gerekiyor. Bak nasıl dünya düzeliyor. Feminizm şeriattan çok daha tehlikelidir. Nerde bir erkek düşmanlığı var, taciz tecavüz iftirası var altından hep feminizm ve feministler çıkıyor - 2 ay
Bayram bayram sinirimi bozma
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bazı erkekler icin nefes alsın yeter. Normalde güzel ve kaliteli kadınlari el üstünde tutmaları gerekir erkeklerin🌸
52 Yorumla
2 ayElde etmek istedimi elde eder güzelliğini aklını kullanarak ama gerek duymaz her güzel kız bazı güzel kızlar egosunu beslemek için erkeklere karşılık verir bazıları da gerçekten bir erkeği seçmek ister doğru kişi olduğunu düşündü mü o kişiye yönelir aslında sevgili olup olmama ilk önce kızda bitiyor kızla alakalı kız yüz verirse olur tabi erkek de ilgi duyması lazım haraket etmesi lazım yeşil ışık yakmayan kimseye kimse yürümez
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır, edemez. Güzellik dikkat çeker ama herkesi kazanmaz. Çünkü bazı erkekler dış görünüşten etkilenir, bazıları ise tavra, karaktere ve hisse bakar. İnsan ne kadar güzel olursa olsun karşı tarafın gönlü yoksa olmaz. İstemek başka, gerçekten etkilemek başka. Asıl kalıcı olan yüz değil, insanda bıraktığı duygudur.
10 Yorumla
2 ayGüzel bir kadın pek çok erkeğin dikkatini çekebilir; bu bir gerçektir. Fiziksel çekicilik ilk kapıyı açabilir. Ancak bu, istediği her erkeği kesin olarak elde edebileceği anlamına gelmez. Çünkü insanların duyguları, değerleri, hayat koşulları ve tercihleri farklıdır. Bir erkek bir kadını güzel bulsa bile; karakter uyumu, güven, saygı ve duygusal bağ yoksa ilişki istemeyebilir.
Kısacası güzellik fırsat yaratabilir ama birini gerçekten kazanmak sadece dış görünüşle değil; kişilik, iletişim ve karşılıklı hislerle mümkün olur.10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 634 cevap paylaştı.
2 ayHayır elde edemez eğer elde edebileceğini zanneden varsa da gereksiz bir egoya sahip demektir. Dünyada hiçbir insan her istediği insanı elde edemez çünkü herkesin beklentileri, sevdiği şeyler birbirinin aynısı değildir bu sebeple başkalarınca çok beğenilen bir şeyi bir başkası hiç beğenmeyebilir.
10 Yorumla
2 ayYemek gibi düşünün bir yemeği insanlar görüntüsü güzelse yemek isteyebilir ancak lezzetli değilse 2. kaşığı almaz tabi çok aç değilse özetle güzelse tanışabilir belki ama karakter bozuksa sürdüremez daha lezzetli bir yemek bulduğunda seni bırakır onu yemeye başlar
10 YorumlaŞimdi burada elde edilmem vs. diye sallayanların alternatifi olmamış hayal dünyasında her kadının kendisinin peşinde olduğunu sanan erkek tipler onlara bakma güzel bir kadın istese herkesi elde eder ne olur hemen elde edemez belki adam kaçar emek verir vs. ama bir gün bir şey olur erkek teslim olur ona bu hep böyledir şidmi resimdeki alice giib bir kız gelecek seni isteyecek sende kabul etmeyeceksin :D
00 Yorumla
2 ay- Erkeğin âşık olduğu bir kadın varsa,
- Erkek gey veya aseksüel ise,
- Erkek iradeli, mantıklı ve kadın aptal ise,
elde edemez. Yalnız bu kriterleri taşıyan erkek sayısı pek az olduğundan çoğu erkeği elde edebilir.
52 Yorumla- 2 ay
Thanks 🫡
Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Miyavlatır bile jdjjh
43 Yorumla- 2 ay
😁😁😂
- 2 ay
Asla ben miyavlatirim
- Güzellik & Bakım konusunda 367 cevap paylaştı.
u 2 ayElde eder, zaten erkekler elde edilmek için bekliyor
33 Yorumla- 2 ay
Kesin bilgi mi
2 ayFiziksel görünüm ilk dikkat çekebilir ama herkes üzerinde aynı etkiyi oluşturmaz. İnsanların tercihleri karakter güven iletişim zamanı ve kişisel sınırlar gibi birçok etkene bağlıdır. Bu nedenle güzel bir kadın her istediği erkeği elde eder demek gerçekçi değildir çünkü karşılıklı istek belirleyicidir.
30 Yorumla
2 ayGüzel bir kadın birçok erkeği elde edebilir. Her erkek o kızdan hoşlanır onla olmak ister. Ama zamanla erkek o kızın kendisinden dış görünüş açısından üstün olduğunu görünce gururuna yediremez o yüzden farklı kızlara yönelebilir. Kısaca evet her erkeği elde eder. Ama kısa süre. Sonuçta erkek duygusal bağ da ister bunu bulamayınca uzaklaşabilir. Temelli gitmez belki çünkü kızın güzelliğini kullanmak ister. Yani güzel olmak ön planda çok güzel bir duygu olsada arka planda yaşananlar hissedilenler acıdır. Çünkü kadın ilk olarak güzelliğiyle sevildiğini bilir. Erkekler her zaman buna bakarlar. Daha derine inmezler. Kadın neyden hoşlanır nasıl biridir. Bunları öğrenmek istemez. Zor iş :)
30 Yorumla
2 aybarbara palvin beni elde eder :D ama havuç kafa her daim bir adım öndedir
26 Yorumla- 2 ay
Mümkün değil 🤭 zaten maçı izledim bitti şimdide siteye bakıyorum stalk vakti 🤣
- 2 ay
Sadeliği ile güzel olan papatyadan vaz geçermiydim sen 🙄
- 2 ay
Safımız belli olsun sen öyle bil
2 ayAptal ve abazan olan her erkeği elde edebilir ama zeki ve kendinin farkında olan hiç bir erkek böyle bir tuzağa düşmez çünkü o kadının bedeninden başka kullanabilecek bir zekası olmadığını sezer.
30 Yorumla
2 ayYani o ne erkek gerçekten çok istekli ise neden olmasın ama her erkek elde edemez ya da her kadın elde edemez çünkü hani ya o an benim ilgim Yoksa hiçbir şekilde istemem ki onu gerçi istese ne olacak zaten hayatta Vazgeçtim ben ya
10 Yorumla
2 aygüzellik bir yere kadar Vitrin ne kadar süslü olursa olsun içerideki mal kalitesizse müşteri ikinciye gelmez. Her erkeği elde etmek diye bir şey yok çünkü herkesin kafasındaki 'ideal' farklıdır. Özgüven ve karakter yoksa o güzellik sadece bir fotoğraf karesi olarak kalır. Kendini sadece dış görünüşle tanımlayan kadın eninde sonunda duvara toslar.
22 Yorumla- 2 ay
Sevgilim
- Güzellik & Bakım konusunda 378 cevap paylaştı.
2 ayAynı cevapları veriyorum bilmem farkında mısın erkek sorusuna aynı cevabı verdim tekrar kız sorusuna da vereceğim fakirse olmaz İQ olarak geri kalmışsa olmaz
20 Yorumla
2 ayTanışma konuşma olarak her erkek kabul eder güzel birini daha sonrasında yaptığı şeyler geri kalanını belirler bir noktaya kadar evet bir noktadan sonra hayır
20 YorumlaHayır, yakışıklı erkekte istediği her kadını elde edemez şartlar eşit yani. Uyum, saygı, sevgi, sadıklık ve hoşlantı ile çiftler birbirini sevmeye başlar.
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 625 cevap paylaştı. Derdi güzellik olan erkekler ise Evet değilse yetmez
51 Yorumla
2 ayGüzellik kapıyı açan bir anahtardır ama içeride kalmaya yetmeyebilir. Her erkeğin beklentisi, değer yargıları ve karakter kriteri farklı olduğu için sadece dış görünüş her zaman yeterli olmaz.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 514 cevap paylaştı.
2 ayGüzel kadına bir çok erkek düşer Burası doğru fakat edepsiz kibirli küçük dağları ben yarattım edasıyla dolaşan kadınlar itice ne kadar güzel olursa olsun edebi yoksa at çöpe
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Güzelliğinle kültürünü dostlugunla erkeğin gönlüne girip vazgeçilmezi yapabilirsen erkeği elde edebilirsin, belkide birkere vererek elde edeceğin erkekler olsada olmayanlarda olabilir
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 472 cevap paylaştı.
2 ayHer erkeği elde edemez ama tek niyeti güzel kadın bulmak olan erkekleri de parmağında oynatır.
41 Yorumla
2 ayHerkesin uzanamayacağı bir dal vardır : ))
Ne demiş şair;
"Güzelliğin beş para etmez, bende ki aşk olmasa"
20 Yorumla
2 ayCinsellik olarak kesinlikle evet. Kalbini kazanmak olarak bakarsak bu güzel dış kabuğun altından çıngıraklı yılan gibi bir karakter çıkabilir.
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevgilisi ya da eşine sadık birisi için başka güzel kadın yoktur
30 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 555 cevap paylaştı. Kesinlikle edemez. Her erkek abazan değildir. Güzel bir kadın sadece arzularına düştün bir erkeği elde edebilir.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 910 cevap paylaştı.
2 ayAşkı sevgiyi ön planda tutan erkeği elde edemez ama sadece fiziksel zevklerin peşinde olan insanları elde eder
10 Yorumla Hayır edemez sadece karakteri zayıf erkekleri elde eder tıpkı paranın her kadını elde edemeyeceği gibi
10 YorumlaElbette elde eder. Bu güzelliğe bakmamak için sevgilimin olması gerekir. E yok. yani beni kesin elde eder diyorum.
10 Yorumla
2 ayEdemez çünkü o erkeğin kalbine başka bir kadın yerleşmiştir
20 Yorumla
2 ayHayır edemez. Çoğu erkeği elde eder ama her istediğini edemez.
22 Yorumla- 2 ay
@26Vakit26 Hepsini değil. Dediğimi net oku. Çoğu erkeği eder demişim zaten.
2 ayÇok az erkeği elde edebilir. Temel nokta güzellik değil ki erkeği elde etmenin
29 Yorumla- 2 ay
@26Vakit26 vitamin mineral almak önemli. burada soru bir kıza yönelik ya hani.
Mesela Koko ile birlikte olur musunuz diye sorsan. Ben de kekolari Kayıran yorum yazsam senin yorumun doğru olur. Yapılabilir böyle bir yorum. Tamamen yazmak için yazılmış bir yazı 😅
sen çok çok güzel olsan ne yazar, bu yorumunu gören ve az çok Türkçe cümle ve bağlantısını bilen zeka da ister kadında. - 2 ay
@26Vakit26 bak yine anlamışsın ne demek istediğimi 😅😅
- 2 ay
@26Vakit26 Merak etme. Kendim seciyorum
- 2 ay
@26Vakit26 anlatiamicqm sana bir şey. Pes ettim 😅😅
- 2 ay
@26Vakit26 keko tesellisi dndnwjfkks
Gizli Üye(30-35)2 ayİstediği herkesi elde etmek isteyen biri neye sahip olursa en iyisine de sahip olsa sahip olduğuyla yetinebilecek yetiye hiçbir zaman sahip olmaz doyumsuzluk olur o
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 517 cevap paylaştı.
2 ayHayır edemez güzellik dediğimiz şey göreceli sonuçta
20 Yorumla hayır çünkü çok fazla güzel kız var rakibi çok
21 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Beğenisini alır tabi ki ama elde etme işi çok iddialı duruyor
20 Yorumla
2 ayHayır öyle imkansızlar var ki ağzınla kuş tutsan olmaz
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
2 ayHayır edemez ama bazı erkekler kadının elde ettiğini düşünmesini sağlar
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 524 cevap paylaştı.
2 ayBence edebilir güzel bir kadının isteyipte başaramayacağı şey az
21 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 503 cevap paylaştı. Edemez bence elde etseydi dünya güzeli kadınlar aldatılmazdi.
23 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayGüzel bir kadın bütün erkekleri etkileyebilir evet ama bir ilişki kurman adına uzun süreli ilişki için zeka falan gibi kriterler de önemli çünkü geçimsiz kaba biri ile kimse yaşamak istemez
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 313 cevap paylaştı.
2 ayMiyop olduğum için sorun yok. 😀
Görecelik kavramı ilgi alanım dışıdır.
10 Yorumla
2 ayGüzel mi bence sadece kadın olması bile yeterli
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 351 cevap paylaştı.
2 ayCilveli biriyse evet her erkeği elde edebilirim
11 Yorumla- 2 ay
@Parlayanyıkılışş bsey dcem
2 ayGüzellik erkeği çeker ama yeterli değil, zekâ, karizma ve kişilik de önemli.
10 Yorumla
2 ayAptal erkeği evet ama akıllı ve bilinçli bir erkekse hayır
10 Yorumla
2 ayEvet edebilir çünkü erkeklerin çoğuda güzel olan bayanlara bakıyorlar
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı.
2 ayHayır, çoğunu edebilir ama her erkeği değil.
10 Yorumla
2 ayGenelde evet çünkü en çirkin erkek bile dış güzelliğe aşırı önem veriyor
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 337 cevap paylaştı.
2 ayErkekleri hafife almayın Abaza tipleri tabi elde eder ama kendini bilen erkeği elde edemez
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
2 ayÇok çekici olması gerekir bunun için. Oda zor, her erkekle olmaz.
10 Yorumla Elde etse ne olacak, güzel kızların yüzü mü gülüyor?
10 YorumlaŞu resimdeki şöyle bir baksın ben yohum zaten
10 Yorumla
2 ayAşırı güzel veya zeki olmasına gerek yok, beni isteyen kadın kolay elde eder kfkfkf
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 404 cevap paylaştı.
2 ayElde eder sanirim
erkegin
cok canım olmasi lazim diger turlu
10 Yorumla - Devamını Gör (254)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım