• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Güzellik & Bakım

Güzel bir kadın istediği her erkeği elde eder mi?

Baladori
Baladori Takip Et
Xper 6 Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
75
Yapay Zekaya Sor
Kadının güzel olması her erkeği elde edebileceği anlamına mı gelir?
Kadın Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.

Adam gey ise nasıl elde edecek.
    ya da guzel kadınlara güveni yoksa
    Her erkek her güzel kadına düşmez.
    Düşmesi için biraz ya da biraz fazla aptal ve enayi olman gerekir birazda guzel kadınlara düşkün..
    Ama güzel kadınların alıcısı çok olur diye kimi erkek bu yüzden istemez ya da biraz tehlikeli olduğu için. Uğraşmaya değmez. Biraz çirkin olsun benim olsun. Hem zaten dünyada bir sürü güzel kadın var her güzele düşen erkeği elde edebilirler soyup soğana bile cevirebilirler.
    Mesela dışarıda güzel bir kadın gördüğümü farz et. O benim olmadıktan sonra napayim o fiziği ya da o kadını. Elde etmesi için guven vermesi gerekir fiziği güzel olduğu kadar karakteri da önemli dir. Oncin şimdi bekar devri dir.
    Çoğu erkek Uğraşmak istemez kadınların naziyla, kaprisiyle.. ya da kısıtlamasından. İnsanı bunaltır..

8
    2 Yorumla
    • Vivtora
      Vivtora
      +1 yıl

Banada guzel bir erkek teklifte bulundum sendekide ne özguven oyle dedi

Yorumla
    • Kadoooş
      Kadoooş
      +1 yıl

Gay ise nasıl elde edecek demen efsaneydi ya sssömsmanlsfjsbfbdbdnn

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Yürüyen-Karizma
    Yürüyen-Karizma Takip Et
    FenomenXper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

Erkek sadece dış görünüme önem veriyorsa elde eder diye düşünüyorum. Ancak dış görünüm her zaman yeterli değildir. Birlikte anlaşabilmek dış görünümden daha önemlidir bana göre. Sırf güzel diye kimsenin yanlışlarına katlanamam :) İç güzelliğe daha çok önem veriyorum ama gözüme de hitap etmeli tabii ki.

4
    0 Yorumla
  • PastaciModel
    PastaciModel Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 89%
    +1 yıl

Kesinlikle hayır. Her istediğini elde edebilecek birini tanımıyorum. Çoğunluğu denseydi katılırdım. Ama ben böyle megolaman insanlara tahammül edemiyorum. Böyle birini red etmiştim. Çünkü beni elde etmekti amacı, hırs yaptı, hırsını yedirdim ona. Pişman değilim.

0
    0 Yorumla
  • Busraxox
    Busraxox Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 85%
    +1 yıl

Güzellik düşkünü olan birçok erkeği önünde diz çöktürebilir elbette. Ama güzelliğin göreceli ve geçici bir kavram olduğunu kabul etmiş olgunluktaki erkek iç güzelliğini gördüğü kadını sever ve ister. Güzellik güzel bakmakla olur.

Ne demiş Aşık Veysel
    " Güzelliğin on par' etmez,
    bu bendeki aşk olmasa"

7
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

119

Cevap

167

Cevap

• _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı.

geçici olsa bile her erkeği elde eder.

1
    1 Yorumla
    • Arda554
      Arda554
      +1 yıl

Zaten öyle. Erkek kadini cinsel obje gibi görüyorsa yürümez.

Yorumla
  • FuhrerYıldıray
    FuhrerYıldıray Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Edemez karakteri ahlakı hayat görüşü de önemlidir. Sonuçta bir ömür beraber geçirilecek bu Türkiye'de ki erkeklerin bu kadar aşağılanmasına karşıyım. Saçma sapan bir algı var müslüman ülkelerde ve de Türkiye'de neymiş efendim ilk adımı erkek atarmış da 3-5 kendini bilmez hormonlarına hakim olamayan abazalar yüzünden bütün erkeklerin karizması çiziliyor. Sanki kızların hiçbir arzuları istekleri yokmuş gibi her şey karşılıklıdır. İstemediğimiz kızı yalvarsa dahi bırak aynı evde kalmayı hayatımıza katmayız ama arkadaş ama sevgili olarak o kadar. Kadın dediğin hanım hanım, namuslu sadakatli iyi günde kötü günde beraber olacak bir ömür o kadar.

0
    0 Yorumla
  • SomeBodySomeOne
    SomeBodySomeOne Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Her erkeği elde edemeyebilir.

bazı akıllı çapkınlar, ulaşabildikleri kadın sayısının vermiş olduğu doygunluk ve tecrübe ile, aşırı güzel bir kadını etkilemenin yolunun, güzellikten çok etkilense bile, kadın kendisinden etkilenene kadar bunu göz ardı etmesi gerektiğinin bilincindedir. Aşırı güzel kadınlar da genelde bu adamlara aşık olur! Sebebi de her zaman “herkesin bana yaklaştığından farklı yaklaşıyordu. Onun bu tavrından etkilendim” olur.

yani güzelliği, çok etkili bir silah olarak görmemek gerekir. Hayatınızı çok kolaylaştırır. Hayatta teni teninize değmeyecek adamlar, size kapılar açar, içkiler ısmarlar, hediyeler alır. Belki kariyerinizde çok daha hızlı yükselmenizi sağlar. Ama bir adam çıkar, o adam “güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa” der ve sizi kendine aşık eder ;)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Çoğunluğu dense evet derdim fakat bu benim için geçerli değil. Liseden bir kız vardı, okulun hatta ilçenin belki de en güzeli. Arkadaştık zaten önceden beri. Ailelerimiz de birbirini tanıyor. Kız sürekli cıvık hareketlerde bulunuyordu evine gittiğimde. Sonra film izlemeye başladık. Amacını anladım tamamen beni istiyordu fakat ben yanaşmadım, yapmadım. Sürekli bacaklarıma dokunuyordu. Eninde sonunda ''dur Aylin, canım mısın? diye bağırdım. Sonrada sinirle evinden çıktım. Bir daha da öyle saçma bir harekette bulunmadı. Zaten ondan sonra da ilişkimiz en azından arkadaşlığımız bitme noktasına geldi. Yani erkek istemezse olmuyor. Sadece karakterimizin iradesel fonksiyonlarına bağlı.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Eğer ki bir kadın ben istediğim her erkeği elde ederim diyorsa aslında şu diyordur,
    Beni isteyen herkes beni elde edebilir yeter ki onu istememi sağlasın.
    Bir kadın kendine bu yakıştırmayı kondurmamalı.
    Bu resmen ben bir kadınım , erkeklerin istediği arzuladığı bir objeyim. Onların istedigim zaman benimle oynamalarına izin veririm demek gibi bir şey.
    Kadınlığı yanlış anlamak , toplumsal baskıların kontrolünde bu şekil cümleleri kendine yakıştırmak bence çok yakışıksız bir durumdur.
    Kadın sevdigiyle olmalı , istediği her erkekle değil?
    Bu kadını ne yapar?
    Daha fazla kadın mı?
    Yoksa yitirilmiş kadın mı
    Malesef böyle eğlenceli lafları kızlarımız ağızlarına çok sakız ediyor ama esasen düşünüldüğünde bu cümle bi insana neyin yakıştırmasını yapar ölçüp biçmek lazım.

0
    0 Yorumla
  • mekansahibişahmaran
    mekansahibişahmaran Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 25
    +1 yıl

Güzellikle alakası yok erkeklerin çoğu sırtlan olduğu için nefes alan herkes benim olsun cinsel ilişki yapayım kafasında bu sayede sadece güzel olan bir kadın değil orta veya daha altı bir kadın da çoğu erkeği kolayca elde edebilir

2
    3 Yorumla
    • aktuell
      aktuell
      +1 yıl

Sana katılıyorum ama gülmekten :)

Yorumla
    • caesaryavuz
      caesaryavuz
      +1 yıl

Güzel saçmalama

Yorumla
    • olgundüşünce
      olgundüşünce
      +1 yıl

Bu kadar aşağılayarak nereye varacaksınız? yalınıza bakan sisi onlarca erkek tanıdığınızı düşünecek, herkes aynı kefeye koyacak olursak işimiz iş, ilk iki yoruma katılıyorum yem saçmalaşmışsınız hemde gülmekten katıldım çocuğum

Yorumla
  • H2__O
    H2__O Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 98%
    +1 yıl

Sadece güzelse ama kafa yoksa tek gecelik elde edebilir, ama sonradan adam sıkılır. Ben de o şekilde oluyor, kız güzelse güzel bir gece geçiriyorum ama kafa yoksa sıkıcı gelmeye başlıyor.

Çok güzel bir kız değilse ama güzel nitelikleri varsa, zekiyse gerçek anlamda elde etme ihtimali çok daha yüksek.

Ama Einstein beyinli Adriana Lima olsa bile elde edemeyeceği mutlaka birileri vardır.

0
    0 Yorumla
  • RobotEXE
    RobotEXE Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Bazı kızlar/kadınlar gerçekten çok güzel oluyor ama aşırı güzel olanları nedense bana çok çekici gelmiyor, nasıl söylesem çok fazla güzel olan bir kız görünüş olarak hoşuma gitse bile kalben itici gelebiliyor biraz farklı bir şey söylediğim ama güzellik algısı kişiden kişiye değişen birşey ve bazen birşey güzel olsa bile onu sevmek/ ona karşılık vermek zorunda değilsin. Söylediğin şeyin mantığına göre her erkek her güzel kadına düşer veya her kadın her yakışıklı erkeğe düşer. Olaya duygusal açıdan da bakmak gerekiyor.

0
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 456 cevap paylaştı.

tabiki güzellik tek basına yeterli değil baladori. ama erkek dogası hep kadına karsı savunmasızdır. elinde değil. akıllı ve güzel bir kadın dişiliği ile bence iddialı olcak ama her erkeği ayartabilir. evli bekar. sadık sadakatsiz cocuklu cocuksuz erdemli ukala. eğitimli cahil. zengin fakir hiç fark etmez. bence büyük bir haz olsa gerek bir erkeğin aklını almak. bence kadın olmanın en büyük tutku noktası bu olsa gerek.

0
    0 Yorumla
  • _Emre___
    _Emre___ Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 96%
    +1 yıl

HAYIR !
    karşısındaki kadında kibir EG0 şımarıklık farkeden düzgün bir erkek o kadından soğuyabilir, hatta bilerek uzak durabilir, onu reddebilir..
    "ben çok güzelim" kafasıyla şımarık ve saygısızca erkeğe yaklaşan kadınlar ilerde erkeğe sorun problem çıkartacak karakterlerdir ve erkeğin gözünde kısa süreli takılınacak "geçici" insan konumundadır.. en azından ciddi düşünen ve beyni olanlar için

0
    1 Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

Faakt çok güzel olmayıp normal olan bir kız bir erkeği bakışıyla ilgisiyle etkileyebilir kendine çekebilir ya da merhaba deyip herhangi birşey sorsa ve sohbet etse %99 onla tanışır %1 ise sevgilisi varsa o iş olmaz..

Yorumla
  • AsabiÖküz
    AsabiÖküz Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 96%
    +1 yıl

Erkeğin güzel kadına...
    Kadının da güçlü erkeğe zaafı vardır...
    Geneli böyledir...
    Güzele düşmeyen erkek de...
    Güce tapmayan kadin da...
    Nadir bulunur...
    Mesela ben...
    34 bedenli küçücük findik kalçali Sifir basenli Incecik bacaklı kalem etekli stilettolu Bebeksi yüzlü Yasemin Özilhan tadindaki hatunlara düşüyorum 😅

0
    0 Yorumla
  • hellnope
    hellnope Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Hayır, sadece güzel bir kadın eğer aynı zamanda zeki ve entelektüel konularda meydan okuyabilecek birikimde değilse, her erkeği ‘özellikle de diğer erkeklerin çoğundan daha zeki ve yetenekli olanlarını’ elde edemez.

Lou Andreas Salome’un; Nietzche, Rilke ve Freud’u sadece güzelliği ile etkilemediği, aksine, zamanının kadınlarının ötesindeki entelektüel birikimi ve zekası ile etkileyerek kendine aşık ettiği gibi...

0
    0 Yorumla
  • asdasdasj
    asdasdasj Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Beni asla güzelliğiyle elde edemez. Güzellik ancak sevgililik ve flört işlerinde işe yarar yarın bir gün evlenmeye karar verildiğinde, evlilik güzellik ile değil ahlak ve huylarımız ile yürür. Huyunun uyuşmadığı biriyle güzelliği geçtim parası dahi olsa birlikte olamazsın bence

0
    0 Yorumla
  • birazkülbirazduman
    birazkülbirazduman Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 55%
    +1 yıl

Sadece güzeliğini kullanarak elde edebilir, bi kaç saatliğine. Ya da hadi bi kaç gün olsun. Kadının performansına bağlı biraz.

Gerçek bir aşk için kafasının içindeki beyni devreye sokması lazım.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Şimdiye kadar gördüğüm en güzel kizlardan biriyle görüştüm, sırf saygısız, ukala olduğu için tekmeyi bastım, hayatımda ilk defa bir kiza o kadar ağır söz kullandım, edepsizsin, saygisizsin dedim. Demem o ki güzellik önemli ama öncesinde karakter ve güzel ahlâk cok daha önemli.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Hayır, güzel bir kadın istediği her erkeği elde edemez. Sadece görselliğe düşenleri elde eder. Daha önemli olan terimler vardır, kalp ve beyin gibi. Önemli olan bu seçiciliği gösteren erkeklerin gözüne girebilmektir. Elde etmek terimi hoş değil. O erkekler de elde edilmez, hayran bıraktırılır.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bak bir oyun oynadım efsane bir oyun çok anlamlı bir oyun
    Orada kurnaz bir kadını oynuyordum, güzelliğimle tüm erkekleri büyüleyip köle yapmaktı hedefim

sonuç : fahişe oldum erkekler beni sürekli kullanıp durdu tek gecelik gözüyle bakıp oradan oraya savurdu

yani cano verilmek istenen mesaj şu.
    Ataerkil sistemde bir erkeği elde edemezsin, ancak hizmetine girersin..

0
    0 Yorumla
  • Darkxxside
    Darkxxside Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 88%
    +1 yıl

güzelim ama istediğim herkesi elde edemedim, güzellik bi işe yaramıyor angelina jolie bile aldatıldı biz ne bekliyoruz

4
    1 Yorumla
    • emircan2001
      emircan2001
      +1 yıl

👏👏👏👏

Yorumla
  • Maviskadir92
    Maviskadir92 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Kesinlikle elde edemez. Bir kadın çok güzel sexy olabilir erkeğin içi düşer ilk başta lakin o kadınin zekası konuşması vs de önemlidir. Sadece dış görünüş arayan erkek her türlü zaten paralı parasız yolunu bulur.

0
    0 Yorumla
  • ÇıldırmışÇıldırık
    ÇıldırmışÇıldırık Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 385 cevap paylaştı.

Akıllı bir erkeği elde edemez. Çünkü akıllı bir erkek, güzelliğin çokta önemli olmadığını, asıl önemli olan şeyin, zeka, bu zekayı kullanacak akıl ve özgüven olduğunu bilir... yani güzel hanımlar; öyle her istediğinizi elde edemezsiniz... Üzgünüm.

0
    0 Yorumla
  • SmellSmoke
    SmellSmoke Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 90%
    +1 yıl

O kadar iddialı olmamak lazım. Herkes her istediğini sadece güzellikle ya da başka faktörlerle elde eder diye bir olay yok. Tek başına çoğu kavram anlamsızdır. Keyifli günler.

1
    0 Yorumla
  • AşkaAşık83
    AşkaAşık83 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43
    +1 yıl

Güzellik göreceli bir kavram olsa da bir kadını herkesin güzel olarak kabul ettiğini var sayalım. Karakter sahibi mi desem yoksa gerçekten sevgi arayan bir erkek mi desem bilemiyorum ama böyle bir erkek sadece dış görünüşle ilgilenmez kişiliğine de bakar. Kaldı ki sevdiği olan, karakter sahibi bir erkeği dünyanın en güzel kadını bile elde edemez. Karaktersizse zaten elde etsen ne etmesen ne? Yarın başka bir güzel çıkar karşısına o elde eder :))

1
    0 Yorumla
  • isim_soyisim
    isim_soyisim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

Her erkeği elde edemez hele Allah ve dini bütün erkeği hic elde edemez. Kadin gibi her erkek aciz değil. Hz. yusufu hatırla. Her erkek değil. Kendim bile artık şeyimin kıymeti var. Kadin işte zayıf bir canlı. Erkek farklı farklıdır. Ben Allah yolunda olmak için kendini hadım eden erkek bilirim. Hele bu devir kadın erkek de bir şey bırakmadı ama inan var. Ölüm size gelecek mi ki?

0
    0 Yorumla
  • ilimbade
    ilimbade Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Çok yakışıklı bir erkek bütün kadınları elde edebilir mi? Güzellik ve yakışıklılık görecelidir. Elde etmekten kastın cinsel birliktelikse belki.. Bazı erkekler balık etli kadınlardan hoşlanırken bazı erkekler zayıf kadınları sever uzun kısa esmer sarışın daha bir çok fiziksel özellik.. Güzellik algısı her erkekte farklı olacağı için bu imkansız

0
    0 Yorumla
  • bey-men
    bey-men Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 92%
    +1 yıl

kadıında guzellık gecıcı dır onemlı olanm bakımlı olmasıdır. bakımlı kadın gıyınmesını bılenm her kadın seksıdır erkeklerde arzulanır.

bır kadın ıcın bır erkegı elde etmek cocuk oyuncagıdır

0
    0 Yorumla
  • Catsiaaamo
    Catsiaaamo Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 57%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 427 cevap paylaştı.

Böyle düşünen kadınlarda beyin namına hiç bir şey yoktur kanıtlayamam ama kendisi tomografi ile öğrenebilir :D Her erkeği elde eder mi eder bedenini kullanarak ama her '' adamı '' malesef canım

0
    0 Yorumla
  • AçılınBenKs_ci
    AçılınBenKs_ci Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 49%
    +1 yıl

Anca cinsel olarak elde eder çünkü erkeğe fark etmez ım olsun yeterli... O yüzden kadın elde ettim diye dolanmasın ortalıkta gururlana gururlana, yazık eder kendine...

0
    1 Yorumla
    • AdnanHüseyin
      AdnanHüseyin
      +1 yıl

Her erkek her kızla yatmaz, seçici olanlar da var.

Yorumla
  • acikfikirli
    acikfikirli Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Hayır o anlama gelmez hatta bir erkeği elde etmeye çalışsa belki o erkek gaza gelip bunu kendine karşı kullanadabilir. Güzel kızların talibi çok oluyor ve tabi beklentileri yükseliyor ve bence bu iyi birşey değil. Genelde kötü adamların eline düşme riskleri artıyor beklentileri yükselince. Gösteriş meraklısı bazı erkekler bu konuda çok iyiler çünkü dış görünüş olarak beklentilerini karşılayabilir ama büyük ihtimalle gerçek çok başka çıkar

0
    0 Yorumla
  • Derinlerimde
    Derinlerimde Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

Birçoğumuz bir erkeğe delicesine aşık olmanın fiziksel olarak güzel bir kadın olmanın, en kıskanılacak vücuda sahip olmanın veya belki de en eğlenceli olmanın gerekli olduğuna inanıyoruz. Hayatlarımızı, onları çeken sadece bu yönlerin olduğunu düşünerek geçiririz ve hatta diğer kadınlarla anlamsız bir rekabete girer , güvensizleşir ve onların ilgisini çekmeye çalışırız.

0
    0 Yorumla
  • _HercuLes-00
    _HercuLes-00 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Kadınlar erkekleri elde etmez, erkekler elde eder.
    Kadınlar elde ettiğini sanar erkek her zaman çakallık peşindedir, nasıl yatağa atarım nasıl sevişirim en kısa yoldan bunun yollarını bulur kadında etkiledim sanıyor. Erkek için kadın ayrımı yoktur gördüğü her dişi onun için eş potansiyelinde çiftleşmek için uygundur.
    Erkeği kendine aşık edebildiysen elde edersin kalbinle karakterinle , güzelliğin erkekte etkisi seksten başka bir anlam ifade etmez

0
    0 Yorumla
  • Çilek_22
    Çilek_22 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 78%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 585 cevap paylaştı.

Bazen bir erkeği elde etmek için sadece güzellik yeterli olmayabilir.
    Kadın zekasını kullanmadığı sürece hiç bir erkeği sadece güzelliğine güvenip elde edemez bence

0
    0 Yorumla
  • Kenan3529
    Kenan3529 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 83%
    +1 yıl

Kime göre güzel olan kadın mesela? Ben ülkemizdeki bi güzel ve unlu kadına ilgi duymam ama debra güzel diye biri var hastasiyim... herkesin bi kriteri vardır ve güzellik herkese göre değişir

0
    0 Yorumla
  • espressoseverim
    espressoseverim Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır. Böyle bir şey mümkün değil. Bir insanı dünyadaki herkes güzel veya yakışıklı bulamaz. Adriana Lima'nın aldatıldığı bir dünyada bu cümle çok... 😅

0
    0 Yorumla
  • korman
    korman Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 74%
    +1 yıl

Tabıkı edemez ne yanı her kuyruk sallayanın pesıne kossak işimiz var bızım ben kadında zekaya ve farklı şeylere bakalım fizikte önemlı ama benı ıcın ılk şart degıl

0
    0 Yorumla
  • kk29agu
    kk29agu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 89%
    +1 yıl

Çoğu kişi inanmak istemiyor ama dış görünüş belki çok şeydir ama herşey değildir. Dikkatini çeker illaki ama her erkeği elde edemez aynı şekilde çok çekici bir erkek de her kadını elde edemez

0
    0 Yorumla
  • gizlikullanıcı2021
    gizlikullanıcı2021 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Hayır güzel kadın isdedigi erekği elde etmeye bilir çünki güzel erkede onu isdemez amma sadece ünlü erkeklerin yakışıklı olduğunu sanaıyoruz ünlü olmayan erekler de var

0
    0 Yorumla
  • Enperatriz_Eztia
    Enperatriz_Eztia Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

İlk etapta elde eder. Güzele düşmeyen erkek yok. Ancak sonrasında eğer ciddi ilişki düşünüyorsa devreye karakter girer. Ve karakteri sağlam değilse de bu iş bozulur.

0
    0 Yorumla
  • Gizemlihatuun35
    Gizemlihatuun35 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 85%
    +1 yıl

Napcaz her erkeği yaa 😬 Bize bi tane adam gibi adam yeterr 😂

3
    0 Yorumla
  • bybilge89
    bybilge89 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 93%
    +1 yıl

Güzel olur lakin karakter vs. güzeli de çirkin gösterir. Benim nazarımda öyle mesela adam çok yakışıklıdır ama karakteri bozuksa zerre değeri olmaz..

1
    0 Yorumla
  • xgerard
    xgerard Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl

Ben her istediği erkekeği elde eden bşr kadın tanıdım, güzel olduğu kadar seksi ve işveliydi,1 sene kaçmama rağmen sonunda beni de elde etti ve 1 ay sonra terk etti

0
    0 Yorumla
  • Lütfettinizefenim
    Lütfettinizefenim Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

muhabbeti tutmuyorsa
    elde edemez
    iki muhabbetin belini kıramıyorsak
    süs bebeğinde ne farkı kalır

1
    0 Yorumla
  • blackdreamer
    blackdreamer Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Hayır. Kaliteli ve zor adamları elde edemeyebilir...

2
    0 Yorumla
  • Mykoo
    Mykoo Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Hz. yusuf gibi nefsine hakim olan olmadığı sürece eder

2
    1 Yorumla
    • banazeyderler
      banazeyderler
      +1 yıl

Eıg seçilmeli

Yorumla
  • Afraa2727
    Afraa2727 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Güzel bir kadın sadece görsel düşkünü erkekleri elde eder ve elde etmek cümlesi hoş olmamış çoğu erkek güzellik dışında kalp ve karaktere bakar.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Burda artistik yapiyorlar ama çoğunu da elde eder zaten yasadigimiz dönemde herkes yüzeysel ilişkiler peşinde var mı hiç güzelliğe bakmayan tek tük herkes daha iyisini nasıl bulabilirimin peşinde bir selam dese hepsi düşer.

0
    0 Yorumla
  • Green_mile_devi
    Green_mile_devi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 60%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 428 cevap paylaştı.

Kesinlikle net bir şekilde kocaman bir Hayır derim.

Sevdiğim kişi varken başkası aklıma gelmez

0
    0 Yorumla
  • MorkZockorborg
    MorkZockorborg Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 94%
    +1 yıl

Elde etsin ne olacak erkeklerin bunu sorun edeceklerini sanmıyorum onlarin da istediği bu değil mi zaten😂

0
    0 Yorumla
  • FelFire
    FelFire Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı.

Bahsi gecen erkegin dusunce fiilini hangi uzvuyla gerceklestirdigi onemli.

Beyin ise bu uzuv, o dedigin olmaz. Digeri zaten muptezel.

0
    0 Yorumla
  • inadınasevv
    inadınasevv Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Göze güzel görünen her şey hayranlık bırakır zaten. Önemli olan o güzel kadının kişiliğide dışı gibi mi

0
    0 Yorumla
  • Cailleach
    Cailleach Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 99%
    +1 yıl

Güzel bir kadın istediği her erkeği elde eder
    Akıllı bir kadın elde ettiği erkeği elinde tutmasını bilir

0
    0 Yorumla
  • TolgaCanakkale
    TolgaCanakkale Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 90%
    +1 yıl

Güzel olmakla her şey bitmiyor. Sokağa çıkınca bir sürü güzel kız görürsün ama hepsinin kaderi güzel olamaz.

0
    0 Yorumla
  • mesut3536
    mesut3536 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 93%
    +1 yıl

hayir ama uzun boylu, keskin yuz hatli, harika vucutlu, renkli gozlu, sarisinsa kiz ozaman kafa karistiri

0
    0 Yorumla
  • 06romeo
    06romeo Takip Et
    Master Yaş: 60 , eic 98%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 501 cevap paylaştı.

Karakteri de güzelse... Bir de elde etmek derken...
    Genelde evet diyeyim ben. İstisnalar hep olur biliyorsunuz. 💝

0
    0 Yorumla
  • Baybakur
    Baybakur Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 91%
    +1 yıl

Nefes alsın yetercilerin hepsini elde edeceği kesin. ama ilişkisi olup karakter sahibi olan erkekleri elde edebileceğini sanmam

0
    0 Yorumla
  • Dogu85
    Dogu85 Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 76%
    +1 yıl

yok len nereye ediyor hahaha peri masalı mı lan bu, siz erkekleri galiba hepsini ezik özgüvensiz sadece güzelliğe bakan andavallar sanıyorsunuz

0
    0 Yorumla
  • ToxiCs
    ToxiCs Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Kişilik ve karakteri sağlam bir erkeği elde etmek zor olduğu gibi, kadını da elde etmek zordur. Bu kişisel açlık ve vizyon ile ilgilidir.

0
    0 Yorumla
  • Momenta
    Momenta Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl

En başta belki, sonrası eğer saksısı boşsa ve eleman saksıdan besleniyorsa, hoşlanıyorsa kapıya konulması an meselesi.

0
    0 Yorumla
  • buipekkacmaz
    buipekkacmaz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Güzel kadın sadece aç erkekleri elde edebilir ama Zeki kadın herkesi elde edebilir

1
    0 Yorumla
  • Erotltp
    Erotltp Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Çirkinler herkesi elde eder
    Güzeller değersiz olur hep

1
    0 Yorumla
  • Ms26Ms
    Ms26Ms Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Güzel ve zeki bir kadının yanında her erkek duramaz...

1
    11 Yorumla
    • Emirbey33
      Emirbey33
      +1 yıl

Erkeği ezen tavırlarınız olduğu için. Zeki ve güzel kadın erkeği yönetmeye çalışır hep.

Yorumla
    • Ms26Ms
      Ms26Ms
      +1 yıl

@Emirbey33 her zeki ve güzel kadın dominant midir 🤔🥳 soru çıktı burdan

Yorumla
    • Emirbey33
      Emirbey33
      +1 yıl

Güzel ve zeki kadın dominant olmadan da erkeği çekip çevirebilir.

Yorumla
    • Ms26Ms
      Ms26Ms
      +1 yıl

@Emirbey33 Erkekler bukadar gözlerinde büyütmezler kadınları emin ol
      Yakışıklı ve zeki bir erkek daha avantajlıdır bu konuda

Yorumla
    • Emirbey33
      Emirbey33
      +1 yıl

Olabilir. Zeki erkek ya da zeki kadın bence hem kendine hem çevresine fayda sağlayan insandır.
      Yani aklı kötülüğe çalışan, kurnazlığa fesatlığa çalışan insanlar zeki kategorisine girmeli mi bilmiyorum.
      Zeki erkek Elon Musk gibi olur. Zeki kadın da yine bilim kadını gibi falan olur bence.
      Faydasız ve kandırıp kullanmak olarak anlaşılmamalı zeki olmak.

Yorumla
    • Ms26Ms
      Ms26Ms
      +1 yıl

@Emirbey33 kandırmak anlamında kullanmadım tam tersine kanmak olarak düşünmüştüm yani kadınlar erkeklere göre daha çok kanar daha hızlı düşer böylelerine 🤔

Yorumla
    • Emirbey33
      Emirbey33
      +1 yıl

Yok yani sadece sana özel konuşmadım. Genel olarak zeki kadın denilince kurnaz olan fesat olan insanları kandırıp kullanan entrikacı şeklinde anlaşılıyor.
      Ondan böyle bir açıklama yaptım.

Yorumla
    • Emirbey33
      Emirbey33
      +1 yıl

Bu arada senin bu yeni soruna birisi zeki kadın itaatkar olur diye yorum yapmış.
      Sence zeki kadın itaatkar olur mu?

Yorumla
    • Ms26Ms
      Ms26Ms
      +1 yıl

@Emirbey33 onuda sorarız 🤣
      Bana göre;
      Zeki insan ne dominant nede köle olur😀

Bende genelleme yapıyorum zaten.

Yorumla
    • Emirbey33
      Emirbey33
      +1 yıl

Dominant mıdır köle midir bilmem ama bir insan zekiyse hem kendine hem topluma faydalı bir şey yapmalı o kesin. Herhangi bir alanda.

Yorumla
    • Emirbey33
      Emirbey33
      +1 yıl

Biz erkeklerle ilgili konularda sen tecrübelisin herhalde. Cümlenin sonlarında "Emin ol." gibi ifadeler kullandığına göre. :)

Yorumla
  • Devamını Gör (226)
Devamını Gör(271)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Güzel bir kadın istediği her erkeği elde eder mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Güzel bir kadın istediği her erkeği elde edebilir mi? 319 cevap verildi
Güzel bir kadın istediği her erkeği elde edebilir mi? 17 cevap verildi
Güzel bir kadın istediği her erkeği elde edebilir mi? 160 cevap verildi
Cilveli güzel kadın istediği her erkeği elde edebilir mi? 35 cevap verildi
Güzel seksi bir kadın istediği her erkeği elde edebilir mi? 130 cevap verildi
Çekici güzel bir kadın her erkeği elde edebilir mi? 19 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşk mı lazım para mı?
  • Sevgiliniz size "beddua etse" terk eder misiniz?
  • Sevgiliyle aynı evde yaşamaya karşı mısın?
  • Ölmüş birini sevmeye devam eder misin?
  • Flörtünüz sosyal medya hesaplarınızı kapatmanızı istese tepkiniz ne olurdu?
  • Nasıl bir duygu içindesiniz? ?
  • Senin Burç Hangi Takımlı Çıktı?
  • Karakter mi, karizma mı?
  • ​Sadakat mi, tutku mu?
  • Gece dediğin nasıl olur?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨