Bir erkeği elde etmek ile bir erkeğin kendisini sevmesini ve aşık olmasını sağlama uğraşından hangisinin kastedildiğine göre cevabı değişen sorudur. Kastedilen güzelliği oluşturan unsurlar ve dişilik özelliklerini kullanarak bir erkeğin kolayca hayatına girebilmek ise şayet; bu bir erkeği elde etmek değil, erkeğin kolay erişebildiği bir kadın olmak anlamını taşır. Kolayca kabul görmek kolayca elde edilmek demektir.
Fakat sorudaki kasıt erkeği kendisine aşık etmek ve hayatının vazgeçilmez bir parçası olmak ise; güzellik burada kadına avantajdan çok dezavantaj sağlar. Zira erkeğin bu güzel kadına karşı içinde yükselecek ilk his aşk ve sevgiden ziyade tutku ve arzu olacaktır. Şehvet yerini sevgiye bırakabilir mi? İste güzel olan kadının marifetini burada görmek gerekir.
Şöyle güzel kadına genelde saygı duyuluyor ya da ben öyleyim yani nasıl desem güzellik bambaşka bir özellik bana göre bir kariyer gibi düşün nasıl ki doçent Dr başkomiser yarbay Albay gibi rütbeler varsa bayanlarında isimlerinden önce buna benzer ünvanlar getirilmeli mesela ben kendi açımdan güzel bir bayanla konuşurken sesim titrer ses tonum değişir inan göz göze gelirken bile çekinirim şayet o gün güzel bir bayan görmüşsem o günüm güzel geçer konuşmuşsam bir haftam mutlu geçer çok nadir olsada oturup konuşabilmişsek bir ayım daha da ileri gidebilmişsek bir yılım güzel ve verimli geçer
Güzel kadınlar kesinlikle diğer hemcinslerine göre daha şanslılar. Ancak şunu ifade etmek gerekir ki güzellik bence kişiden kişiye değişir. Bu nedenle birisi için çok güzel olan bir kadın, bir başka erkek için güzel olmayabilir. Bu durum da her güzel kadın, istediği her erkeği elde edemeyebilir :)
1 geceliğine elde edebilir. Erkekler güzelliğe düşüyor gibi gözükse de sadece güzel olan kızla tek kaçamak yapar. Şahsen ciddi ilişki için kriterim hem güzellik hem sağlam bir karakter, zekasının olması aynı zamanda
@ISpectra07 benim yorumu da kaldırmış 😂😂 Demiştim ki adam haklı bu işler böyle Tek akıl da yetmez tek güzellikte Konu istediği her erkeği etkileyebilmesi
@ISpectra07 Senin gibi sohbet etmek icin bir yerlerini yirtan kisilere vakit ayirmaktan kacinip gercek insanlarla ilgilendigim icin biliyorum ;) öneriirim
Kadının yaşantısına ve erkeğin amaçlarına bağlı bu dediğin. Ayrıca bu tarz rahat davranabilen bir kadın kolay sıkılabileceğinden ve sürekli değişiklik odaklı olacağından ben yüz vermezdim. Ama pas pas olanlarda olurdu elbet.
Güzel kadın dikkatimi çeker fakat ben istemediğim sürece beni elde edemez. Ne kadar güzel olursa olsun. Ne kadar seksi olursa olsun. Çok güzel gördüm. Tanıştıklarım da oldu. Yine de ah bir tavlasam, ah şu kız sevgilim olsa keşke demedim.
Guzel kadınlar genellikle sağ oluyo nerde bir güzel kadın varsa çıktığı erkek sevgilisi veya eşi tipizdir yani 100 kadına sorsan 70 i o erkeği istemez...
Kesinlikle.. Kitabin bile once kapagina bakilir. bir kadain ne kadar bakimli ve guzelse o kadar dikkat ceker. Uzerine bir de zeka eklenirse o kadinin elde edemeyecegi erkek yoktur 😎😎❤
En İyi Cevaplar