AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
170Cevap
Çoğu erkeği elde edebileceği gibi bazı adamları da elde edemez😉
Ne erkek için ne de kadın için bu şekilde düşünmüyorum elde edilmek istenen edilir bence
İlk ve tek kriteri güzellik olan her erkeği rahatlıkla elde edebilir evet.
Güzelliğin yanında tarz kalite ve zeka da olursa belki
Yüzde 90 elde eder. Ben o yüzde 10 kısmında yer alıyorum yalnız dikkatinizi çekeyim 😎
Haaa... Evet. Erkeğin hiç aklı yoktu. Enayi sandınız herkesi.
Beni elde edemez cunku insaların guzelligine bakmiyorum kalp guzelligine bakıyorum
sanmıyorum...
herkesin bir rededilme sınırı vardır...
Yatak konusunda evet. Ama aşk konusunda kitlesi daralır.
yoo bi kere karakter önemli gözü dışardaysa yüzüne bile bakmam onun yolu belli
Edemez , öyle bişey yok herkes dış görünüşe önem vermiyor.
Kafa yoksa sadece güzellikle bi kaç saatliğine elde edebilir djdjjdd 🤣
Her erkeği bilmem ama her tatlıyı elde edebilir pastaneciler bilir
Güzel ve zeki bi kadın istediği her erkeği elde edebilir.
Eder ama elinde uzun süre tutabilir mi tartışılır. Çünkü göz alışır ama kalp asla.
Çoğunu elde eder ama her erkeği dersek yanlış olur, yani 1 erkeğin bile reddetmesi teoriyi bozar.
hayataaaa edemez. Elmas bile işlenince ışıldıyor canım :)
görünüş ile bir yere kadar zekası karakteri de iyiyse her türlü elde eder
Güzel olsam bile neden bir erkeği elde etme çabasına gireyim ki yani uğraşamam 😄😂
Eder, önemli olan etmeye veya etmemeye kendisinin karar verip kendi karakterini belirlemesi.
çoğu erkek dış güzelliğe çok önem verdiği için nerdeyse %95ini elde edebilir derim
Güzel olmasına gerek yok ço kadar çok abazan varken delik olsa yeterli
bu kadar abartmayın kadınları ya utanmasanız tapacaksınız
Hayır hem kime göre güzel bir başkasına güzel gelen bana gelmeyebilir bu kişiden kişiye göre değişir
Hayır edemez. Şahsen beni her güzel kadın elde edemiyor
Anca muhteşem bir kadın çoğu erkeği elde eder, elde edemediği azınlık erkek ise başka çok güzel kadına aşık olan erkeklerdir
Anca muhteşem güzellikte bir kadın olacak orası
Ve de muhteşem güzellikte olan kadın kolay kolay aldatılmaz
Eşine sadık ve canından çok seven bir erkeği hiç kimse elde edemez. Çünkü o baksa bile görmez. Onun kalbinde her zaman eşi vardır. Onun kokusunu ve suratını arar her yerde. Ama volki tolki gibi birini çok rahat elde edersin. Çantada keklik. :)
Parası olan bir adamı elde edemez.Çünkü para etten üstündür. Zaten adam 300-500 neyse verir en Seksi kadınla 1 gece yaşar... zaten ona 1 ay yeter o...
Elde etmekten kastın sadece yatmak ise evet elde edebilir ancak tamamen yanında tutamaz.
Erkeklerin güzelliğe aldandığını zannetmiyorum güzellik sadece ön izlenim onlar için aptal, yersiz, had, ahlak nedir bilmeyen bir kafaya sahip hiçbir kadını yanlarında gezdireceklerini düşünmüyorum bu kadınlar içinde dahil
Yani hayır güzellik sadece ilk izlenim ve yanılsamadır
Erkekler genel olarak evet kadının fiziğine baksalarda gerçekten bazı erkekler var ki kadının içine bakıyorlar içi güzel mi davranışları nasıl diye o yüzden güzel bir kadın istese bile zannetmiyorum her erkeği elde edeceğini
Öyle olduğunu düşünenler için gerçekten çok yazık :d
kadına düşen veya güzelliğe düşen erkekleri elde edebilir ancak
Güzellik öyle bi şeydir her yerde ekmeğini yersin, insanoğlu sağolsun güzelliğe tav oluyor
bu dediğin çift yönlü bir soru tek gecelik elde etmekten bahsediyorsan muhtemelen elde eder ama uzun süreli bi elde etmekten bahsediyosan inan sade güzellik sadece yataga götürür daha ilerisi çekilecek gibi olmaz
Eğer sevişmek elde etmek oluyorsa eder. Bunu güzel olan olmayan her kız yapabilir. Amaaa sevgili manasındaysa kesinlikle hayır. Uyumlu olmak ve anlaşmak için dış görünüş yetmiyorrrrr
kısa süreliğine evet..
uzun süreli olması için ekstralar lazım..
Erkekleri elde edebilir mi bilmem de adam gibi adamları elde edemez
Güzel olduğum için gelecekleri için istediğim kadar erkeği elde edeyim mutluluk getirmez.
güzel kadın öyle zanneder ama erkeğin bir ağzına s.çp bırakır ne güzellik kalır ne bi şey
Genelde erkekler güzel kızların yuzde 1lik kısmına asik olur. Yüzde 99'unu tek gecelik düşünür. Yani bu durumda kadin erkeği değil erkek kadini elde etmiş olur.
Kim kimi elde ediyor belli olmaz elde edicem dediğin adamla bi gece yatarsın ertesi gün adam senin ismini hatırlamaz 😂
süt dilimleri her istediğini elde eder. Çirkin olsa bile dişiliği ön planda olduğu için gelirler.
Ama adam gibi adam zekaya bakar. Öyleleri de yok denecek kadar az maalesef.
Süt dilimi ne lan😂😂 K*Ş*R yazmıştım ben oraya 😂
Güzeli bırak, normal kadında elde eder
Ağır abaza çok var
Güzelliğinin farkındaysa,özgüvenliyse ve kolay bir kız değilse, elde edemeyeceği erkek yoktur
edemeyebilir, öyle bi garanti yok. ama çoğunluğu tavlar
Hayır elde etmek yanlış bi deyim bir erkek sırf kadın güzel diye onuvistiyısa o elde etmek değildir bence gerçekten seviyor isen birşeyler hissediyosan ozaman olur sadece
Hayır edemez. Evet bir çok erkeği elde eder ama herkesi elde edemez.
Öyle güzelliğe falan gerek yok. Nüfus kağıdında Kadın yazsın yeter.
Bende çok güzelim ama elde edemedim sevdiğim adamı elimi bile tutmadı oysaki ben onun kokusunu içime çekmeyi ciğerlerime bayram sayardım
Bence ona teşekkür etmelisin. Seninle geleceğe dair düşünceleri yokmuş ki umut vermek de istememiş. Bugün elini tutup yarın bıraksa çok daha kötü olmaz mıydı? Mutlu olmak istiyorsan seni gerçekten seveni sevmelisin.
Bacak arasında sıkışmış bir erkek ve bunu aşamamışsa eğer en çirkin kadın bile o erkeği kendine köpek yapar
👏👏👏👏
Bu kadar saçma bir soru daha yok. Erkekler güzelliğe bakmıyor, şans meselesi bu. Haberiniz olsun.
güzelliğin hiçbir önemi YOK.. tanışmayı konuşmayı iletişim kurmayı bilmeyen bir kız MAL gibi beklerse ondan daha çirkin denilen (aslında bu göreceli bir kavram) gelip o erkekle ilgilenip bakıp onu kendine çekip ya da 1 merahaba deyip birşey sorup aniden tanışabilir ve o çok güzel kız APTAL gibi baka kalır öküz trene bakıyormuş gibi bu ik insanın mutluluğunu seyreder.. Çabalayan kazanır MAL gibi bekleyen kaybeder.
Kesinlikle eder ama devam etmesi için karakter gerekir
Ha buda bulunmaz işte. Helal olsun kız
Değişir Ama turttuğunu koparan biriyse kapar valla çocuğu.
Benim gibi Sapyoseksüel olan bir erkeği elde edemeyeceği kesin :)
Haha ula sız erkegı cok komplıke kmı goruyorsunuz on off modu var
elde eder ama geçici insanlar elde ettiği herşeyin nankörüdür
Türkiye de güzel olmasa da eder. A. m. ı olsun yeter
her erkegi degil ama nasıl kulllanacagını bilirse cogunu elde eder
Şeytan tüyü varsa birde üstüne üstün çok güzelse maalesef elde eder 😀😀