3 ay
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
184Cevap
hayır, bazı erkekler bu tarz numaraları sinir bozucu bulup işi inada bindirebilir.
Hem güzel hem zeki bir kadın belki olabilir
Ben senin bildiğin erkeklerden değilim bi kere
Öyle düşünür en fazla. Düşen bir sürü canım olur, orası kesin.
Sadık ahlaklı karakterli adam gibi adam olanı edemez..
Tom Holland gibi olan alfaları elde edemez. Biriyle evlenecekseniz Tom Holland gibi seveni bulun.
Hayır Çünkü bazı erkekler "ulan bu hatun Bize bakmaz" deyip hiç Yüz vermeye de bilir
Edemez işte bu konuda yanılıyorlar zaten beğendiği birinden red yerse özgüveni fazlasıyla azalıyor normal tiplere bile değil kendinden daha düşük olanlara yazıyor ve hayatını mahvediyor
Cinsellik olarak cogu erkegi eder diger anlamda asla edemez
0.00003 lük kısımı elde edemez. Çok az bır kesım namuslu kaldı hala var bır kaç adet piyasada.
Bende o 0.0003 lük dilimin içindeyim çok güzel kızlar beni elde etmeye çalıştı ama tav olmadı tabi bende
Türk erkeğini elde eder diye düşünüyorum.
Tüm servetini eline sayıp üstüne borç yapacak çok adam var ülkede
Çoğunu elde eder diyeyim. Hepsi olmasa da. Birileri kaçamak için birşeyler yapıp kullanıp atabilir ama 😅
İstedigin erkege hitap etmeli onunla ayni frekansta olmalisin. İlk once bu olmalı. Güzellik 2. Plan.
Yakısıklı erkek icinde gecerli bu.
Edemez benim için sadece güzellik yetmiyor zekası da lazım kafam almazsa umrumda olmaz güzelliği
Güzellik göreceli bir kavramdır her erkeği elde edemez
Yüz güzelliği önemli değil. Bunu bir kriter olarak koymak da ayrıca saçma
Bana göre evet, çünkü erkekler güzelliğe bakar. Karşısındakine aşık mı, ya da karakteri güzel mı diye bakmazlar, dış görünüşü iyiyse bir kadının, erkek kabul eder.
Sadece güzellikle alakalı değil aura ve enerji ile alakalı bence yani çekim gücü ile alakalı
eger o erkek aptalsa bilinçsizce hareket ederse tabiki
Elde eder. Ama yatak olayı dışında o kıza pek bakilmaz
kadından kastın resimdeki barbara balvinse eder :)
Edemez ben en azından sadece güzel diye hoop diye atlamam
Knk ister zeki ister güzel olsun her erkeği etkilemez aynı şey kadınlar içinde geçerli her yakışıklı erkek kadını etkilerini swnce hayır tabiki aynı şey erkekler daha seçici bu arada yani bide
Güzellik ve dişiliğini kullanırsa elde eder ediyor
Elde etmekten kasıt yatmaksa cirkinde yatar. sevgiyse Adriana Lima aldatıldı. sevgi bağlılık yok bu türün icinde
Aşkim Tsrkiyede çirkin bir kadin da eder bukadar abazanin arasinda:) bi yerlerimi yalamak için üzerime tapu devretmekçin sırada bekleyenler var yani düşün sadece yalamak için:))
Güzel ve bakımlı her kadın istediği her erkeğin aklını başından alabilir. Bir de mutfakta güzel yemekler yapıyorsa vazgeçilmez olursunuz
Hayır edemez. Elde etse bile hepsiyle uzun vadeli ilişki süremez çünkü güzellik sadece başlangıçta işe yarar.
Baksana Barabara Palvin in üstüne atlamayacak erkek var mı? Normal seviyede guzellere bile kole oluyorlar en guzeller icin birbirlerini öldürürler
bence hayır edemez herkes çok güzelgi bakmaz ahlâk yoksa insanlık yoksa güzelliği süs olarak kalır boştur yanı
Erkek için nefes alması yeterli hhahahah
Doğru hfkd
Eder bence.
Bence de
❤️❤️
iletişim becerisi yüksek ise elde eder. güzel bir kadın karşıma gelip kibirli takılırsa umrumda olmaz :D
Neydi o söz bir kızı bin kişi ister bir kişi alır. Ama erkek öyle mi :D bin kadın ister hiç birinin kalbini kırmaz hepsine varır :D
Bir kadını çekici bulmak için öncelikli kriteri dış görünüş güzelliği olmayan bir erkeği elde edemez.
Evet ediyorlar güzel olsun yeter ki aşık oliyorlar seviloyor el üstünde tutuluyorlar
Yazgı meselesi kaderinde varsa evet yoksa hayır
Ah keşke elde edebilse ama o odunları kim memnun edeck
Her erkegi elde edebilir ama o erkek ADAM sa, biraz zor
Güzelllik iyi bir silah ama yeterli değil, çok başka kriterlerim var
Güzelliğin 5 para etmez bu bendeki aşk olmasa sözünü unutmadan ben güzel kadına bakmam orta halli olup şirin olacak en önemlisi benim için tatlılık ve şirinlikler
mesele elde etmek degil elde tutmak cekilmez olduktan sonra güzellik nafile
cok rahat ayrıca guzel olmasına gerekyok guzel gıyımlı bakımlı olması yeteeer
Güzellik değilde cekiciyse elde etmek istediği herkesi elde edebilir bence
Güzel bir kadın her istediği kişiyi elde etmek için uğraşmaz. Boş işlerde pervane olmaz..
hipergami diyorlar ona bütün inceller hipergami diye tutturmuş moda oldu hatta
Erkekler merhamet. abidesidir her güzel kadını kabul eder 😁
Bu tahta kurusu mu temsil ediyo güzel kadını
Eder mi etmezmi bilmem ama her şey erkekte bitiyor kapı gibi sadıksa istersen dünya güzeli gelsinnnn
Beklentilere mesela ne için elde etmek istiyor , amaç ve niyet uyumlu ise elde eder , ama güzellerin kredisi yüksek olur tabiki
Erkeklerin ne söylediğine değil ne yaptığına bak. Evet kesinlikle elde eder. Zaten türk erkeğinde güzellik dışında başka bir şeye bakacak çok kapasite de yoktur. Ama daha sonra o erkeğin de boynuzlanması da çok olasıdır:)
Hayır edemeyeceği de vardır
Güzel olup m*l olan da çekilmiyor ya
Yok herkesi değil bence :)
Kolaylaştırıcı faktör diyelim.
Etmemeli bu açgözlülüğe giree
Hayır güzellik yetmiyor.
olsa bile sürdürmek önemli kendimden biliyorum
Erkeği eder adamı edemez
Yani avucunun içine alır