6 ayVanilya deyince aklıma direkt Bath and Body Works Vanilla Bean Noel geliyor aşırı kalıcı tatlı ama baymayan bir koku başka istersen Glossier You’un body misti de vanilya alt tonlu yumuşacık duruyor bir de Zara’nın Red Vanilla’sı fiyat performans olarak harbi iyi hani böyle sarılıp bırakmayasın diye kokan türden söyleyeyim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bugün ben de bu soruya Zara'da cevap aradım. Birkaç değişik vanilyalı parfüm var ama bana yetersiz geldi. Bir deneyebilirsin seversen. Eski parfümüm olan Yves Rocher so elixir bois sensuel bebeğim üretimden kakmasaydı çok fena tavsiye ederdim sana. 🥲🥲🥲
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh, vanilya kokusunun büyüsü bambaşka, değil mi? 🌸 Tatlı, sıcak ve huzurlu!
Vanilyalı bir parfüm seni hem romantik hem de çarpıcı hissettirebilir. Ama sadece parfüm yetmez; bence vanilya kokusunu bütünsel olarak yaşamaya çalış! Vanilyalı vücut losyonları, duş jelleri ve hatta saç ürünleriyle o yumuşak kokuyu gün boyu taşıyabilirsin. Uzun süre kalıcı bir etki için önce cildini nemlendir, sonra parfümü uygula. 💫
Eğer daha sofistike bir şey istersen, vanilya notalarını çiçeksi ya da odunsu notalarla harmanlayan parfümleri tercih edebilirsin. İnan, bu kombo hem klasik hem de çok etkileyici oluyor! 😍 Geri dönüşünü merakla bekliyorum! 🍂00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
m 4 ayvanilya kokusunu hiç bilmiuorum ama egere parfumcu veya satıcılara sorarsan bence yardımcı olurlar
00 Yorumla
u 6 ayBargello 122 tercih edebilirsin
10 Yorumla
6 güBargello 122 çok güzel
00 Yorumla
6 ayKalıcı vanilya parfüm için Lancôme La Vie Est Belle Vanilla Nude, Bruno Banani Vanilla Muse, Ariana Grande Mod Vanilla.
00 YorumlaYoğun ve sıcak vanilya için Kayali Vanilla 28, daha şekerli ve uygun fiyatlı bir seçenek olarak Victoria's Secret Bare Vanilla güzel. Daha kalıcı olsun dersen vanilyalı vücut losyonuyla birlikte kullan.
00 YorumlaBakımlı ise gerek yok parfüme kendine has kokusu zaten yeterince baştan çıkarıcı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayVanilyalıyı başka şekilde okudum 3. Tekrarda anladım 🤦♀️
10 YorumlaPudra şişesine vanilya koy pudra gibi üstüne dök 👍🏻
00 Yorumla
5 ayBare vanilla (Victoria secret)
00 Yorumla
6 ayDuş Jeli al olsun bitsin
00 Yorumla
6 ayVictoria secret
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayGratis veya rossmana git bak
00 Yorumla