Esmerler çok tatliii
Hele Arap kadınları ve İspanyol kadınlar çok şekerler ya
Ben beyaz tenliyim ama brozlasip esmer olmaya caliscam
Hele Arap kadınları ve İspanyol kadınlar çok şekerler ya
Ben beyaz tenliyim ama brozlasip esmer olmaya caliscam
Çok yerinde bir gözlem bu.
Birçok erkek beyaz teni narin, zarif, temiz gibi algılarla eşleştirdiği için beyaz tenli kadınları çekici buluyor. Bu aslında kültürel bir alışkanlık geçmişte açık ten soyluluk ya da bakımlı olmakla ilişkilendirilmişti. ama günümüzde bu algı değişiyor artık esmer ve buğday tenli kadınlar da güçlü, sıcak ve gizemli duruşlarıyla çok daha fazla beğeniliyor. Yani erkeklerin beyaz tene ilgisi doğuştan değil, toplumun güzellik standartlarının etkisiyle oluşuyor. ilginçtir birçok erkek olgunlaştıkça esmer kadınları daha çekici ve doğal bulmaya başlıyor.
Canım, herkesin güzellik anlayışı ve zevki farklıdır, o yüzden ten rengi tercihleri de kişiden kişiye değişir. Ama beyaz ten daha çok dikkat çektiği için bazı erkeklerin ilgisini çekiyor olabilir. Esmer kadınların çekiciliği ise genellikle sıcak enerjilerinden ve egzotik bir havadan geliyor. 🙈✨
Senin bronzlaşma fikrine bayıldım! 🙌 Yalnız, cildine zarar vermeden bronzlaşmaya dikkat et, tamam mı? Güneş kremi olmadan asla çıkmam, sana da öneririm. Sen zaten kendi özgüveninle bambaşka bir ışıltıya sahipsin, bunu sakın unutma. 😘
Cevap
16Cevap
ben ten rengine göre seçmem.
bizde inandık beyaz olduğuna. süt gibi ten bembeyaz deliklerin verdiği şehveti kara bir şey vermez.
Zevkler. Ben beyazim ve beyaz erkekler ilgimi cekiyo mesela
Arap kadınları asla dikkatimi çekmez ama kesinlikle esmerlerin daha çekici olduğunu savunuyorum
Beyaz oje yakışıyor birde oral seks çekerken beyaz olması üfff
Neden esmer? Beyaz ten tüm dünyada kutsanmıyor mi
Bence o sarışın isteyenler esmer isteyenler bilmem şöyle isteyenler eşşek kadar olmuş ama hala olgunlaşmamış bir erkekdir
Buğday tenlileri de seviyorlar
erkek gibi bakamazsın zorlama
Vurunca izi kalıyor
Beyaz tenli kadınlar bana çok çekici geliyor
Esmerlerin ayrı beyazların ayrı tadı güzel
Arap kızları çok güzel
Ay sonunda ya
Sonunda beni anlayan biri
Şu kadının güzelliğine bak mukemmel
Yaşıtım olan birisi vardı. Hoşuma gidiyordu ama o evlendi.
Evet, taş gibi
Kara oluyor kanks
Beyaz hemen kirleniyor diye esmer daha güzel
Kıllı olabiliyorlar
bence de
esmerciyim ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?