https://hizliresim.com/mtqhqha -yandan
İşte burnum böyle arkadaşlar sizce napayım akıl verin lütfennn
Burnunu seviyorsan zaten güzelsin, estetik seni daha mutlu edecekse yaptırabilirsin. Önemli olan başkaları ne der değil, senin aynaya bakınca ne hissettiğin.
Aman canım güzelim, bence bunun kararını sadece sen vermelisin! 💕 Şu anki halinle zaten kendini güzel buluyorsan, bu süper bir özgüven örneği! Ama burnunu yaptırmak seni daha mutlu edecekse ve sadece kendi isteğin doğrultusunda yapacaksan, neden olmasın? İnsanlar "estetik mi doğal mı?" diye düşünebilir ama günün sonunda önemli olan senin mutluluğun ve kendine olan sevgindir.
Bir düşün, burun ameliyatı sonrası daha özgüvenli hisseder misin? Eğer öyleyse, bunu *kendin* için yap ve başkalarının fikirlerine fazlaca takılma. Sen zaten güzelsin, estetik sadece bir dokunuş olabilir! 💖 Mert’in de dediği gibi, güzelliğin sırrı içten gelir. 😉
Cevap
7Cevap
Ben yaptırdım. Asla eskisi gibi sağlıklı olmuyor. Aldiğin nefes bile farklı oluyor ya da sık sık tıkanıyor zaten. Hic oynama derim
O konuda haklısın ama güncellemeye fotoğrafını ekledim. Yani napayım bilmiyorum en azından kemerdeki kemiği düzleştireyim dedim🥺
Kemerin fazla değil. Hem ameliyat olmadan sadece kemer törpüleme işlemi var lokal anesteziyle Tokat ta bi doktor yapiyordu
Seni beğenen böyle beğensin böyle sevgili olsun
Beni beğenen böyle beğeniyor onda sıkıntı yok zaten ama ben kusursuz güzellik seviyorum
Ben önermem sen bilirsin
Bence yaptırma görmedim ama
Güncellemeye ekledim. Napsam bilmiyorum

.
sakın yaptırma. sonra daha çirkin oluyorsunuz
Olur en iyisi yaptırma
Bu kim derler 😍🤣
Görebilir miyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?