Güzellik & Bakım Sizce burun estetiği olmama gerek var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bazen estetikk olmak istiyorum bazende doğal dursun istiyorum herkesle aynı olmasın diye çok kararsızım yaa sizce? Sizce burun estetiği olmama gerek var mı? Cevapla Estetik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ayperilll Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl olmana gerek var ama 18 olman gerek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 18 im zaten Yorumla ayperilll +1 yıl bütcenvarsa seneye yaptır güzel basarılı bir doktor bulabilirsin su sivilcelere care sı varda nedenuygulamıyorsun Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 452 cevap paylaştı. Takıntılı hale gelmişsin kesin olursun. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahahaha valla rüyama bile giriyor 😂 Yorumla HüSeYiN_3301 +1 yıl O Yüzden Pek Israr Etmedim Farkettiysen. Zeki adam kendini belli eder. Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. abartı bir şey yok olabilirsin amma 0 0 Yorumla
LeydiStark Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 644 cevap paylaştı. kalsın gözünü seveyim herkes aynj oldu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
olmana gerek var ama 18 olman gerek
18 im zaten
bütcenvarsa seneye yaptır güzel basarılı bir doktor bulabilirsin su sivilcelere care sı varda nedenuygulamıyorsun
Takıntılı hale gelmişsin kesin olursun.
Ahahaha valla rüyama bile giriyor 😂
O Yüzden Pek Israr Etmedim Farkettiysen. Zeki adam kendini belli eder.
Bence sıradan burnun kanki
abartı bir şey yok olabilirsin amma
kalsın gözünü seveyim herkes aynj oldu
Olabilirsin ama bence pek gerek yok.
Ya yok abartmayın ne güzel burnun var yirimm 😋😂
Yapma