Güzellik & Bakım Sizce burun estetiği olmalı mıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Hayır yasa evet diyin gereksiz yorumlar lütfen yapayin Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar foto bana ait değil Sizce burun estetiği olmalı mıyım? Cevapla Estetik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Bence bu şekilde güzel görünüyor.. ama siz bilirsiniz 0 0 Yorumla
Knightdark Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bence olacak kişilere seni örnek göstersinler 2 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır kesinlikle olmamalısın. Bırak orijinal haliyle kalsın her yer kaydırak burunlularla doldu.. 0 0 Yorumla
000000007 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 307 cevap paylaştı. Resimdeki kızın burnuna cerrahi müdahaleye gerek yok. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ama zaten minicik burnun var.. olma boşuna eziyet çekme ❤ 0 0 Yorumla
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 606 cevap paylaştı. Hayır Napcan kaydırak gibi burnu nesi var burnunun? 0 0 Yorumla
muarttt Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 48% +1 yıl Tabiki de hayır. Estetik olanların burunları güzel değil. ki zaten 0 0 Yorumla
Doktormhmtt Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bence gerek yok. Seni bu saatte kadar uyutmayan şey bu muydu 😅 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. hiç gerek yok gayet iyi görünüyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl olma. iyi böyle. ellerinde pek güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aaa teşekkürler , yorumu olumazsam fark etmedim Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. gerek yok bence 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 554 cevap paylaştı. Ayirrrr 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne gerek var 0 1 Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Hayır Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kız beyzaaaa 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Beyza kim? Cevap sahibi +1 yıl Sen Soran +1 yıl Knk Beyza değilim, nehir ismim
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne guzell yüzün var ne estetigi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben değilim ki Yorumla Soran +1 yıl İzinsiz aldım 🤣😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmalı mıyım demişsin başkasının fotosunumu atmissin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Bence bu şekilde güzel görünüyor.. ama siz bilirsiniz
Bence olacak kişilere seni örnek göstersinler
Hayır kesinlikle olmamalısın. Bırak orijinal haliyle kalsın her yer kaydırak burunlularla doldu..
Resimdeki kızın burnuna cerrahi müdahaleye gerek yok.
Ama zaten minicik burnun var.. olma boşuna eziyet çekme ❤
Hayır
Napcan kaydırak gibi burnu nesi var burnunun?
Tabiki de hayır. Estetik olanların burunları güzel değil. ki zaten
Bence gerek yok. Seni bu saatte kadar uyutmayan şey bu muydu 😅
hiç gerek yok gayet iyi görünüyor
Olma, günah..
#Vesselam
Hayır gerek yok
resimdeki kişi için gerek yok
olma. iyi böyle. ellerinde pek güzel
Aaa teşekkürler , yorumu olumazsam fark etmedim
Ol bence burnun kötü çirkin görünüyor
hayır.
sçamalama